מאוויס צ'יבוטה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: מאוויס צ'יבוטה - נושא רשמי
לא מבין את כל הטררם התקשורתי סביבו כאילו הוא הולך לפתוח בהרכב. אם הוא היה מתוכנן לקבל דקות משמעותיות במשחק כזה קריטי אתם לא חושבים שהוא היה רואה אפילו פירורי דקות מול אולימפיאקוס בבית או באלוף האלופים?
אני רואה בלי סוף אנשים רושמים אותו בהרכב מול אולימפיאקוס כי הוא מהיר ורוצים לשחק על מתפרצות, אני מבין את הרציונל אבל אם בכר היה חושב להשתמש בו במשחק הזה הוא היה לפחות מנסה להשתמש בו במשחקים הקודמים.
אני רואה בלי סוף אנשים רושמים אותו בהרכב מול אולימפיאקוס כי הוא מהיר ורוצים לשחק על מתפרצות, אני מבין את הרציונל אבל אם בכר היה חושב להשתמש בו במשחק הזה הוא היה לפחות מנסה להשתמש בו במשחקים הקודמים.
-
- תוקע יתד בהרכב
רק בלי היכולת הבסיסית להצליח בהם.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
-
- תוקע יתד בהרכב
יוחזר לתחייה עכשיו כשיש אירופה ויש לנו הרבה משחקים וצריך לחלק עומסים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפחות הסוכנת שלו אוהדת מכבי שרופה אז לא נצטרך לשמוע אותה יוצאת נגד המועדון בתקשורת
- KevinDurant
- חבר בבורד
בכר צריך לדעת להחזיק גם שחקנים כמוהו (וגם אבו פאני כרגע לדוגמה) כי הם יהיו משמעותיים מאוד בהמשך ויוכלו ויצטרכו לתרום הרבה בעת הצורך
-
- מכונת תארים
לזכותו של ברק, הוא הצליח עד עכשיו לשמור על חדר הלבשה בריא, גם אם היו מהמורות זמניות בדרך. זה משחק שלישי העונה ושחקנים חייבים להיות סבלניים. זה לא שהעבודה איתו ועם הקבוצה חדשה להם. בסוף כמעט כולם מקבלים הזדמנויות (אלו שלא, זה באמת כי הם מורידים את הרמה משמעותית).KevinDurant כתב: ↑28 יולי 2022, 14:14 בכר צריך לדעת להחזיק גם שחקנים כמוהו (וגם אבו פאני כרגע לדוגמה) כי הם יהיו משמעותיים מאוד בהמשך ויוכלו ויצטרכו לתרום הרבה בעת הצורך
צ׳יבוטה ייקבל את הדקות שלו, אבל הוא חייב להיות רציני ולהילחם עליהם. כשרואים את המחויבות ההגנתית שלו לעומת של חזיזה או כשרואים את הנוכחות ההתקפית שלו ביחס לשאר החלוצים, אפשר להבין למה הוא אחרון ברוטציה לעמדות שהוא משחק בהן.
-
- קפטן ירוק
כשהקבוצה הייתה במחנה בחו"ל הייתה כבר הדלפה לאחד האתרים שבכר דרש ממנו להעלות קצב באימונים.
כנראה בא סטלן...
צריכים אותו כמו שצריכים את כל שחקני הסגל.
יש לנו מיליון משחקים העונה וכולם צריכים להיות חלק מהרוטציות למיניהן.
כנראה בא סטלן...
צריכים אותו כמו שצריכים את כל שחקני הסגל.
יש לנו מיליון משחקים העונה וכולם צריכים להיות חלק מהרוטציות למיניהן.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ושלמה ווייס פרסם בוואלה שהוא מרשים מאוד באימונים
הכל חרטות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
נראה שממש לא סופרים אותו. בהינתן וזה המצב אולי שווה לנסות למנף אותו בטרייד עם ב״ש על בריירו (שנראה שהסתכסך שם) או אלחמיד או עם נתניה על גנדלמן או קארצב + כסף
- Apoc
- יו״ר הבורד
זה עוד קדם-עונה.
מסכים שזה נראה רע עבורו אבל יש עוד זמן ודברים יכולים להשתנות.
לא הייתי קובר אותו עדיין.
מסכים שזה נראה רע עבורו אבל יש עוד זמן ודברים יכולים להשתנות.
לא הייתי קובר אותו עדיין.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
נכון אבל גם בסוף שנה שעברה הוא כמעט ולא נספר. לדעתי הבעיה העיקרית זה שהוא ממש מזייף בירידה להגנה גם כשהוא נכנס כמחליף רענן וזה מאוד ניכר לעין במיוחד כשהוא מחליף שחקן מחוייב כמו חזיזה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם בכר מחזיק ממנו כמובן שישאירו אותו. אם לא, שינסו לחפש פתרון
-
- אלוף המדינה
לא רק העניין הטקטי בעייתי הוא פשוט לא שחקן חכם ולא קבוצתי, התכונות הטובות שלו בעיקר מתרכזות על משחק מעבר כשיש שטח ואפשר לדהור קדימה כמו סוס עיוור, שחקן בעייתי שלא השתפר בכלום בבולגריה
-
- מכונת תארים
לא צריכים אותו בקבוצה. צריכים שחקן קו שבאמת יתרום וקשר אחורי. רכש מאוד כושל.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- מחוזר באירופה
מאמין שבכר ישתמש בו בליגה הרבה הוא סך הכול שחקן טוב שיכול לתרום הרבה גם בתור שחקן כנף וגם בתור חלוץ שני לא הייתי סוגר את הגולל עליו
-
- הענק הירוק
לא מובן הסיפור איתו, יש לו כדורגל ולודוגורץ זה קבוצה שמשחקת בסגנון דומה לשלנו והוא היה טוב שם וקיבל הרבה יותר דקות מאשר פה.
צריך לנסות להריץ אותו נזדקק לעומק בכנפיים
צריך לנסות להריץ אותו נזדקק לעומק בכנפיים
- benrey
- הענק הירוק
הוא לא קיבל מספיק הזדמנויות
אני מניח שאם בכר שורף אותו זה על התנהלות באימונים ומחוץ למגרש ולא בגלל הדקות המאוד מועטות ששיחק
אני מניח שאם בכר שורף אותו זה על התנהלות באימונים ומחוץ למגרש ולא בגלל הדקות המאוד מועטות ששיחק
-
- מכונת תארים
קיבל. חצי שנה. זה מספיק. הוא לא מבין את הדרישות של בכר ונראה שהוא גם מתאמן לא מספיק טוב.
- benrey
- הענק הירוק
הוא שיחק 495 דק׳ שנפרסו על 13 משחקים.lemmacantor כתב: ↑30 יולי 2022, 23:22 קיבל. חצי שנה. זה מספיק. הוא לא מבין את הדרישות של בכר ונראה שהוא גם מתאמן לא מספיק טוב.
חלק מהם שזה זמן של גארבג׳ טיים לצד מאור לוי ושהר.
זה לא מספיק זמן.
אלא אם כן זה לא מקצועי
-
- מכונת תארים
הוא לא הוכיח שמגיע לו מקום בהרכב. יש תחרות ויש דרישות.
- Judokan
- סמל ירוק
לא יודע על סמך מה אתה אומר את זה. מבחינה מקצועית, הוא היה בסדר בדקות ששיחק. לא מדהים (כי מי היה מדהים בתקופה הזו חוץ משרי), אבל לא מהגרועים.
ב1-1 מול הצהבת בבלומפילד הוא זה שהחזיר אותנו למשחק והיו לו עוד שניים-שלושה משחקים טובים.
הוא עובר סדנת חינוך כרגע וברור שזה נובע מהתנהלות מחוץ למגרש. מקווה שזה ייפתר והוא יחזור לרוטציה. כי כדורגל יש לו
ב1-1 מול הצהבת בבלומפילד הוא זה שהחזיר אותנו למשחק והיו לו עוד שניים-שלושה משחקים טובים.
הוא עובר סדנת חינוך כרגע וברור שזה נובע מהתנהלות מחוץ למגרש. מקווה שזה ייפתר והוא יחזור לרוטציה. כי כדורגל יש לו
-
- מכונת תארים
- Judokan
- סמל ירוק
מה זה ראש בקיר? הוא קיצוני, התפקיד שלו זה לקחת שחקנים באחד על אחד. זה בדיוק מה שחזיזה עושה בשמאל.
מטבע הדברים זה גם גורר המון איבודים.
מטבע הדברים זה גם גורר המון איבודים.
-
- מכונת תארים
התפקיד שלו למלא הוראות של בכר. לעשות תנועה נכונה. לעשות דריבלים במקומות הנכונים במגרש.
- Judokan
- סמל ירוק
ומי אמר לך שהוא לא מילא הוראות של בכר בעונה שעברה? לא הבנתי מאיפה הבאת את זה.
מבחינת תנועה ודריבלים, הוא בהחלט עשה אותם ואיפה שצריך. החדות לא הייתה שם ב100%, ולכן העונהצכשהוא עשה את ההכנה עם הקבוצה אני מצפה ממנו שידע לתת הרבה יותר
מבחינת תנועה ודריבלים, הוא בהחלט עשה אותם ואיפה שצריך. החדות לא הייתה שם ב100%, ולכן העונהצכשהוא עשה את ההכנה עם הקבוצה אני מצפה ממנו שידע לתת הרבה יותר
-
- מכונת תארים
-
- תוקע יתד בהרכב
לעשות דריבלים זה סבבה, לא להצליח באף אחד מהם ולהיות השחקן הכי צפוי בליגה זה כבר פחות נחמד
-
- שחקן העונה
לא שאני חושב שהוא שיחק טוב בחצי עונה הזו, אבל מה שרשמת זה שטויות, עשה הרבה דריבלים טובים וגם יצר מצבים לא רעים. הבעיה העיקרית שלו הייתה שחיפש יותר מדי למסור ברחבה במקום לנסות להבקיע ולקבל ביטחון.
מול מכבי ת"א בבלומפילד ב1-1 הוא היה מעולה והביא את השינוי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא רציני לצפות משחקן שקיבל 500 דקות להרשים או לתת הופעות מפוצצות.
הוא אמנם לא היה כוכב גדול בדקות שהוא קיבל אבל בטח ובטח לא היה עד כדי כך רע.
הוא הגיע בתקופה שעומס המשחקים קצת נרגע ובכר פחות רצה להמר בעמדות האלה.
אין לי ספק שאם היה מגיע בקיץ ולא בסוף העונה היה מקבל עוד הרבה דקות בליגה, בטוטו ובאירופה ואז משם אולי היה נכנס לעניינים.
אולי הוא לא יהיה הכוכב של מכבי חיפה אבל הוא יכול להיות שחקן סגל לגיטימי אם בכר רואה אותו כשחקן כזה וזו השאלה פה.
בהמשך העונה כשנגיע לשלושה משחקים בשבוע ועומס עם שלב בתים וכו' יהיו לו הרבה דקות לשחק
הוא אמנם לא היה כוכב גדול בדקות שהוא קיבל אבל בטח ובטח לא היה עד כדי כך רע.
הוא הגיע בתקופה שעומס המשחקים קצת נרגע ובכר פחות רצה להמר בעמדות האלה.
אין לי ספק שאם היה מגיע בקיץ ולא בסוף העונה היה מקבל עוד הרבה דקות בליגה, בטוטו ובאירופה ואז משם אולי היה נכנס לעניינים.
אולי הוא לא יהיה הכוכב של מכבי חיפה אבל הוא יכול להיות שחקן סגל לגיטימי אם בכר רואה אותו כשחקן כזה וזו השאלה פה.
בהמשך העונה כשנגיע לשלושה משחקים בשבוע ועומס עם שלב בתים וכו' יהיו לו הרבה דקות לשחק