חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
Re: חלון העברות קיץ 24/25 - מהפכה נוספת בדרך?
אצילי לא טיפש, הוא נעזר בהמון אנשי מקצוע.
למשל, הוא לא דרך בארץ מאז המעבר (למרות שהיו המון הזדמנויות). הוא הולך לבנות קייס רציני על הניתוק תושבות.
יש לו 1.8 מ' מובטח בעונה הבאה, למה שהוא יוותר על זה. גם אם יקבל פה 600, שם הוא מקבל פי 3.
לפה הוא תמיד יוכל לחזור, ולקבל חוזה גבוה. את ה-1.8 הוא לא יקבל בשום מקום אחר. זה חוזה משנה חיים. אף אחד לא מוותר על דבר כזה.
לא רואה אותו חוזר בקיץ הקרוב.
למשל, הוא לא דרך בארץ מאז המעבר (למרות שהיו המון הזדמנויות). הוא הולך לבנות קייס רציני על הניתוק תושבות.
יש לו 1.8 מ' מובטח בעונה הבאה, למה שהוא יוותר על זה. גם אם יקבל פה 600, שם הוא מקבל פי 3.
לפה הוא תמיד יוכל לחזור, ולקבל חוזה גבוה. את ה-1.8 הוא לא יקבל בשום מקום אחר. זה חוזה משנה חיים. אף אחד לא מוותר על דבר כזה.
-
- סמל ירוק
אם ככה צריך כנף ימין זר.רק מכבי כתב: ↑17 מרץ 2024, 13:31 אצילי לא טיפש, הוא נעזר בהמון אנשי מקצוע.
זה אומר שמבחינת אידיאל צריך לוותר על שרי, שואו ופיירו (יימכר). לא רואה מצב שבו שימיץ' לא נשאר. לכן יש מקומות לשלושה זרים ששניים מתוכם זה כנף זר וחלוץ. נשארנו עם קשר אחורי ושוער מבחינת עמדות שמחייבות חיזוק. זה אומר שבאחד מהם צריך להגיע ישראלי - אליאסי/חייקין או נטע.
כל זה בהנחה ושרי לא חוזר, ואז אפשר להחליף אותו עם דיא סבע.
-
- תוקע יתד בהרכב
צריך לחלק את השאלה ל2:
1. מהן העמדות בהן אנחנו הכי צריכים חיזוק איכותי.
2. שיקולים של עומק ורוטציה.
שוער: אנחנו נצטרך להחליט לאיזה כיוון הולכים: הבאת שוער ״בכיר״, הבאת שוער שווה ערך לכיוף או הבאת שוער שני. כיוף חתום עד 2025 עם אופציה ל2026 ויש דיבורים על מו״מ.
בלמים: סק (2026) ושון (2026) אמורים להישאר הבלמים הבכירים. לצידם יש כרגע את שימיץ׳ (2026 + אופציה ל2027), רמי (מסיים חוזה, אבל כנראה שיישאר), פיינגולד (2026) ודניאל (2025) חלק מהרוטציה. השאלה הגדולה כאן היא שימיץ׳.
מגנים: בימין יש את פיינגולד (2026), דניאל (2025), קנדיל (חתום עד 2025) ואת אלימלך שמושאר בהפועל פ״ת. בשמאל יש את קורנו (2026), קני (2025 או 2026? לא ברור). השאלות הן אם קורנו יישאר, ואם להביא עוד עומק לעמדה בשמאל.
קישור אחורי: עלי (2027), ג׳אבר (2027), שואו (2027? אולי חלק מזה היא אופציה), גוני (2025 עם אופציה ל2027), קאסה (2028). מבחינת עומק אין לנו כאן בעיה, אבל זו בהחלט עמדה שאפשר לשפר בה איכות. אני חושב שכדאי לוותר על שואו שלא משדרג אותנו ותופס מקום של זר.
קישור התקפי: רפאלוב (2025), קינדה (2027), שרי? (2025), חג׳ג׳ (2026), חזיזה (2027), סוף (2026). חלאיילי צפוי לעזוב ולסובוי כרגע מושאל עם אופציה. סבע הוא תעלומה. החיסרון העיקרי פה הוא שחקני כנף.
התקפה: פיירו (2025 עם אופציה ל2026), דין (2026), ושוראנוב (2026). חמד מסיים חוזה. השאלה הגדולה כאן היא האם פיירו יישאר.
שוער: אנחנו נצטרך להחליט לאיזה כיוון הולכים: הבאת שוער ״בכיר״, הבאת שוער שווה ערך לכיוף או הבאת שוער שני. כיוף חתום עד 2025 עם אופציה ל2026 ויש דיבורים על מו״מ.
בלמים: סק (2026) ושון (2026) אמורים להישאר הבלמים הבכירים. לצידם יש כרגע את שימיץ׳ (2026 + אופציה ל2027), רמי (מסיים חוזה, אבל כנראה שיישאר), פיינגולד (2026) ודניאל (2025) חלק מהרוטציה. השאלה הגדולה כאן היא שימיץ׳.
מגנים: בימין יש את פיינגולד (2026), דניאל (2025), קנדיל (חתום עד 2025) ואת אלימלך שמושאר בהפועל פ״ת. בשמאל יש את קורנו (2026), קני (2025 או 2026? לא ברור). השאלות הן אם קורנו יישאר, ואם להביא עוד עומק לעמדה בשמאל.
קישור אחורי: עלי (2027), ג׳אבר (2027), שואו (2027? אולי חלק מזה היא אופציה), גוני (2025 עם אופציה ל2027), קאסה (2028). מבחינת עומק אין לנו כאן בעיה, אבל זו בהחלט עמדה שאפשר לשפר בה איכות. אני חושב שכדאי לוותר על שואו שלא משדרג אותנו ותופס מקום של זר.
קישור התקפי: רפאלוב (2025), קינדה (2027), שרי? (2025), חג׳ג׳ (2026), חזיזה (2027), סוף (2026). חלאיילי צפוי לעזוב ולסובוי כרגע מושאל עם אופציה. סבע הוא תעלומה. החיסרון העיקרי פה הוא שחקני כנף.
התקפה: פיירו (2025 עם אופציה ל2026), דין (2026), ושוראנוב (2026). חמד מסיים חוזה. השאלה הגדולה כאן היא האם פיירו יישאר.
נערך לאחרונה על ידי ab1729 ב 17 מרץ 2024, 14:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
כמה דברים שצריך לעכל:
1. שרי יחזור. היה איתו ראיון בסופ''ש באחד העיתונים ההולנדיים והוא אמר שם חד משמעי שהוא חוזר לארץ (אשתו גם העלתה ברשתות החברתיות שמצבו של הבן משתפר).
2. סבע לא יחזור. הוא סיים כאן.
מכאן והלאה, אל תבנו שום קבוצה בלי לקחת בחשבון שרי, ואל תבנו קבוצה עם סבע.
הקבוצה תהיה עם 2 מספרי 10 מבוגרים (שרי, רפאלוב) + 10 שהוא לא 10 קלאסי שזה קינדה. מה שאומר שצריך שם עוד שחקן. אולי זה יהיה בן שימול שיהיה הסותם חורים בעמדה הזאת.
ואולי אולי מאור לוי שחוזר מהשאלה.
1. שרי יחזור. היה איתו ראיון בסופ''ש באחד העיתונים ההולנדיים והוא אמר שם חד משמעי שהוא חוזר לארץ (אשתו גם העלתה ברשתות החברתיות שמצבו של הבן משתפר).
2. סבע לא יחזור. הוא סיים כאן.
מכאן והלאה, אל תבנו שום קבוצה בלי לקחת בחשבון שרי, ואל תבנו קבוצה עם סבע.
הקבוצה תהיה עם 2 מספרי 10 מבוגרים (שרי, רפאלוב) + 10 שהוא לא 10 קלאסי שזה קינדה. מה שאומר שצריך שם עוד שחקן. אולי זה יהיה בן שימול שיהיה הסותם חורים בעמדה הזאת.
ואולי אולי מאור לוי שחוזר מהשאלה.
-
- תוקע יתד בהרכב
כאילו ויתרת סופית על העונה שכבר פתחתם נושא חדש על מה נעשה בקיץ?
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
לגבי עמדת השוער - לא יבוא שוער זר, יש עמדות יותר דחופות שצריכים שם שחקנים, ושם אין ישראלים איכותיים. מה גם שלהביא שוער זו עמדה לא פשוטה.
חוץ מחייקין, שאגב כבר פצוע 4 חודשים עם פציעה רצינית בכתף, אין מישהו שהוא מעל כיוף באופן מובהק.
שאר השוערים סטייל ג'רפי, עמוס, מרציאנו (שיחפש בקיץ קבוצה כי אליאסי מולחם לעמדת השוער הראשון שם), זה סיים שייט, ובעיניי זה לא באמת תחרות רצינית ושדרוג על כיוף.
יש כמה שוערים יהודים בעולם, הלוואי ויהיה מהלך בכיוון. אבל לא הייתי בונה על זה.
בכל מקרה, זו כנראה תהיה אחת העמדות הפחות איכותיות שלנו גם בעונה הבאה.
חוץ מחייקין, שאגב כבר פצוע 4 חודשים עם פציעה רצינית בכתף, אין מישהו שהוא מעל כיוף באופן מובהק.
שאר השוערים סטייל ג'רפי, עמוס, מרציאנו (שיחפש בקיץ קבוצה כי אליאסי מולחם לעמדת השוער הראשון שם), זה סיים שייט, ובעיניי זה לא באמת תחרות רצינית ושדרוג על כיוף.
יש כמה שוערים יהודים בעולם, הלוואי ויהיה מהלך בכיוון. אבל לא הייתי בונה על זה.
בכל מקרה, זו כנראה תהיה אחת העמדות הפחות איכותיות שלנו גם בעונה הבאה.
-
- מכונת תארים
בסוף הכל יקום ויפול על מה יקרה עם הזרים: האם שרי יחזור, האם סק, קורנו או פיירו ירצו להתקדם והאם ימשיכו עם שימיץ׳ ושואו. לפי זה יעוצב חלון הקיץ.
המקומות היחידים שלא תלויים בזרים (שכאמור, כולם בסימן שאלה), זו עמדת השוער (לא יגיע זר וזה די ברור, לטוב ולרע), עמדת הבלם השמאלי המחליף ועמדת החלוץ המחליף. שוער ישראלי סביר להניח שיגיע ושתי העמדות האחרות תלויות בתרומה של גרשון וחמד והאם הם ירצו לפרוש או לא.
המקומות היחידים שלא תלויים בזרים (שכאמור, כולם בסימן שאלה), זו עמדת השוער (לא יגיע זר וזה די ברור, לטוב ולרע), עמדת הבלם השמאלי המחליף ועמדת החלוץ המחליף. שוער ישראלי סביר להניח שיגיע ושתי העמדות האחרות תלויות בתרומה של גרשון וחמד והאם הם ירצו לפרוש או לא.
-
- סמל ירוק
מרגיש לי שבן שימול יכול להיות פוטנציאל. אני גם חושב שצריך להביא את לאיוס במקום לסובוי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
בן שימול זה שחקן קלאסי מהנוער שלנו.
חייב שפשוף בקבוצה אחרת.
כרגע זה יותר דומה לזנטי או יפרח מאשר לחלאיילי ברמת ההתאמה לקבוצה ולליגת העל.
חייב שפשוף בקבוצה אחרת.
כרגע זה יותר דומה לזנטי או יפרח מאשר לחלאיילי ברמת ההתאמה לקבוצה ולליגת העל.
-
- מכונת תארים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
צריכים לעזוב:
שואו, פיירו, שימיץ, ניצן, סוף, חמד, דגו
שחקנים ישראלים שצריכים להיות מועמדים:
אצילי, נטע, יונה, שלומי אזולאי החלוץ (כחלוץ שלישי), פרדה, זועבי, יוספי, מלמד, וויסמן, למקין, גרופר, ליידנר, ספורי, יחזקאל וג׳ראפי.
שואו, פיירו, שימיץ, ניצן, סוף, חמד, דגו
שחקנים ישראלים שצריכים להיות מועמדים:
אצילי, נטע, יונה, שלומי אזולאי החלוץ (כחלוץ שלישי), פרדה, זועבי, יוספי, מלמד, וויסמן, למקין, גרופר, ליידנר, ספורי, יחזקאל וג׳ראפי.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
מביא גנאח ובעדיפות שאחרי חטואל הרבה לפני לאיוס
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- הענק הירוק
אנחנו בחיים לא נביא שחקן מב"ש - זה פשוט לא אפשרי.
-
- מחוזר באירופה
אי אפשר לבנות 2 הרכבים עם שחקנים באותה רמהKevinDurant כתב: ↑15 מרץ 2024, 13:04אני לגמרי לא מסכים אתך.
הם מתחילים "כשחקני סגל משלימים" אבל בפועל הם לא מספיק טובים כשצריך אותם אבל הם כן "תופסים" מקום בסגל.
אם בעונה כזאת עמוסה, עם קשר זר בינוני ופציעה של שחקן מוביל באמצע גוני נאור בעונה סדירה שלמה פתח פעמיים בהרכב ושותף בליגה בסהכ 340 דק' כשסונדגרן וסייף משחקים יותר ממנו באמצע, למה אני צריך אותו בסגל?
גוני, סוף ובעבר שחקנים כמו מאור לוי שנמצאים בסגל רק כדי לשחק בגביע הטוטו או בשלבים מוקדמים בגביע או נכנסים דקה 60-70 שהמשחק גמור "בהרכבי שכונה" כי אין מישהו אחר להכניס, לא צריכים להיות פה.
זו בדיוק הסיבה גם שההרכב נשחק והרמה יורדת מאוד במחצית השנייה/כשמתחילים החילופים: השחקנים על הספסל פשוט לא טובים והמאמן לא מאמין בהם.
אנחנו צריכים להחזיק ספסל הרבה יותר תחרותי עם שחקנים שדופקים על ההרכב ושווים הרכב בכל משחק נתון ולא "בכאילו"
אני דווקא חושב שאצילי הרבה יותר "רלוונטי" מנטע שנראה שדי מבסוט שם ביפן ואל תשכח שעבור נטע לבוא בקיץ זה לעזוב שם באמצע העונה.רק מכבי כתב: ↑15 מרץ 2024, 12:59 המפתח הוא מי מהליגיונרים יחזור. לפי זה יהיה אפשר למקד את עצמנו בזרים.
אני לא חושב שאצילי יחזור. לגבי נטע זה יותר הגיוני.
בכל מקרה, אם אצילי לא חוזר, צריך זר להרכב לכנף ימין.
בכלל עמדות הכנף דורשות חיזוק רציני לקראת העונה הבאה.
בנוסף, חלוץ חדש במקום פיירו שעושה רושם שיימכר.
אם מדברים על פנטזיות, אז העיניים שלי מופנות לליגה הצרפתית. לוריין ואברג'ל נמצאים במאבקי ירידה. במידה והם יורדים לליגה השנייה, לדעתי זו הזדמנות אדירה להביא את אברג'ל, שזה שחקן שובר שוויון בליגה שלנו.
כך או כך, צריכים 2 קשרים חדשים באמצע.
הוכח שאי אפשר באמת לבנות על ג'אבר לעונה שלמה.
מחכה מאוד לחזרתו של שוראנוב. אני מאוד מחזיק ממנו.
יכול לעשות הרבה תפקידים בחלק הקדמי. גם יכול לשחק כחלוץ שני, חלוץ בודד, שחקן קן שמאל שמצטרף לאמצע במשחקים מסוימים. נקווה שיחזור טוב מהפציעה.
מסכים לגבי עמדת הכנף (כתבתי את זה בדיוק) וגם לגבי הקישור.
אני רק אוסיף ואגיד שגם אם ג'אבר היה כשיר כל העונה, גוני נאור ושואו לא מספיק טובים כמחליפים ומורידים את הרמה משמעותית ממי שמשחק לפניהם (כשקאסה עוד צעיר ואני עוד לא מבקר אותו).
הקישור שלנו מבחינתי מבחינת הרמה צריך להיות מוחמד, ג'אבר, נטע/ישראלי בכיר ככל האפשר ושחקן זר נוסף/ישראלי בכיר.
הרמה של "המחליפים" שלנו בקישור (שזה בערך השחקן השלישי והרביעי) נמוכה מאוד וזה גם גורם לכך שמשחקים עם שחקן כמו סונדגרן בקישור או סייף בקישור במקום שזה יהיה שחקן קישור אמיתי.
יש בור של דקות באמצע מעבר לג'אבר ומוחמד
אם יהיו לנו 16 שחקנים בכירים (ברמה של שון)+ 5 שחקנים בסדר (דין דוד לדוגמא) והשאר גוני ושות' אנחנו יכולים להיות יותר ממרוצים
האמת שזה מה שהיה העונה (אולי חוץ ממגן שמאלי) הפציעות הרגו אותנו
- KevinDurant
- חבר בבורד
למה לא בעצם?Adi81 כתב: ↑18 מרץ 2024, 11:10אי אפשר לבנות 2 הרכבים עם שחקנים באותה רמהKevinDurant כתב: ↑15 מרץ 2024, 13:04אני לגמרי לא מסכים אתך.
הם מתחילים "כשחקני סגל משלימים" אבל בפועל הם לא מספיק טובים כשצריך אותם אבל הם כן "תופסים" מקום בסגל.
אם בעונה כזאת עמוסה, עם קשר זר בינוני ופציעה של שחקן מוביל באמצע גוני נאור בעונה סדירה שלמה פתח פעמיים בהרכב ושותף בליגה בסהכ 340 דק' כשסונדגרן וסייף משחקים יותר ממנו באמצע, למה אני צריך אותו בסגל?
גוני, סוף ובעבר שחקנים כמו מאור לוי שנמצאים בסגל רק כדי לשחק בגביע הטוטו או בשלבים מוקדמים בגביע או נכנסים דקה 60-70 שהמשחק גמור "בהרכבי שכונה" כי אין מישהו אחר להכניס, לא צריכים להיות פה.
זו בדיוק הסיבה גם שההרכב נשחק והרמה יורדת מאוד במחצית השנייה/כשמתחילים החילופים: השחקנים על הספסל פשוט לא טובים והמאמן לא מאמין בהם.
אנחנו צריכים להחזיק ספסל הרבה יותר תחרותי עם שחקנים שדופקים על ההרכב ושווים הרכב בכל משחק נתון ולא "בכאילו"
אני דווקא חושב שאצילי הרבה יותר "רלוונטי" מנטע שנראה שדי מבסוט שם ביפן ואל תשכח שעבור נטע לבוא בקיץ זה לעזוב שם באמצע העונה.רק מכבי כתב: ↑15 מרץ 2024, 12:59 המפתח הוא מי מהליגיונרים יחזור. לפי זה יהיה אפשר למקד את עצמנו בזרים.
אני לא חושב שאצילי יחזור. לגבי נטע זה יותר הגיוני.
בכל מקרה, אם אצילי לא חוזר, צריך זר להרכב לכנף ימין.
בכלל עמדות הכנף דורשות חיזוק רציני לקראת העונה הבאה.
בנוסף, חלוץ חדש במקום פיירו שעושה רושם שיימכר.
אם מדברים על פנטזיות, אז העיניים שלי מופנות לליגה הצרפתית. לוריין ואברג'ל נמצאים במאבקי ירידה. במידה והם יורדים לליגה השנייה, לדעתי זו הזדמנות אדירה להביא את אברג'ל, שזה שחקן שובר שוויון בליגה שלנו.
כך או כך, צריכים 2 קשרים חדשים באמצע.
הוכח שאי אפשר באמת לבנות על ג'אבר לעונה שלמה.
מחכה מאוד לחזרתו של שוראנוב. אני מאוד מחזיק ממנו.
יכול לעשות הרבה תפקידים בחלק הקדמי. גם יכול לשחק כחלוץ שני, חלוץ בודד, שחקן קן שמאל שמצטרף לאמצע במשחקים מסוימים. נקווה שיחזור טוב מהפציעה.
אני רק אוסיף ואגיד שגם אם ג'אבר היה כשיר כל העונה, גוני נאור ושואו לא מספיק טובים כמחליפים ומורידים את הרמה משמעותית ממי שמשחק לפניהם (כשקאסה עוד צעיר ואני עוד לא מבקר אותו).
הקישור שלנו מבחינתי מבחינת הרמה צריך להיות מוחמד, ג'אבר, נטע/ישראלי בכיר ככל האפשר ושחקן זר נוסף/ישראלי בכיר.
הרמה של "המחליפים" שלנו בקישור (שזה בערך השחקן השלישי והרביעי) נמוכה מאוד וזה גם גורם לכך שמשחקים עם שחקן כמו סונדגרן בקישור או סייף בקישור במקום שזה יהיה שחקן קישור אמיתי.
אם יהיו לנו 16 שחקנים בכירים (ברמה של שון)+ 5 שחקנים בסדר (דין דוד לדוגמא) והשאר גוני ושות' אנחנו יכולים להיות יותר ממרוצים
אתה יכול לרשום בכל רגע נתון 20 שחקני סגל, כלומר במקרה הגרוע ביותר שכולם כשירים (כן בטח) יהיו לך 2 שחקנים מחוץ לסגל, בדיוק כמו שקורה אצל מכבי ת''א עכשיו, קורה.
מעדיף שהמאמן יצטרך להתמודד עם מצב שהוא מושיב 2 שחקנים מחוץ לסגל מאשר שנגיע למשחקים חשובים וקריטיים עם 2 שוערים ו3 שחקני נוער שהמאמן לא מאמין בהם והם פוסטר על הספסל.
או שהיה משחק באירופה שרשמנו שחקנים פצועים על הספסל, זה בדיחה וזה מביך וזה דופק אותנו השנה.
ואני מסכים "שהפציעות הרגו אותנו" אבל זה כל שנה קורה, אפשר להמשיך להגיד כל שנה "הפציעות הרגו אותנו" או פשוט לבנות מראש סגל רחב יותר כי יודעים שאנחנו באירופה והולך להיות עומס.
ומעבר לעומס, גם תחרות זה דבר בריא בכדורגל
-
- קודם כל נאמנות
הייתה צריך לחכות רק כמה שעות כדי שהתשובה לשאלה הזאת תהפוך לכן.
פלייאוף לפרוטוקול נטו לכולם מלבד דגו שינסה להוכיח שהוא יודע לאמן, לא מאמין בו ואני מקווה שהוא יוחלף בקיץ ביחד עם עוד כמה שחקנים.
החלום זה שנטע ואצילי יחזרו, בפועל אני כנראה אגיד תודה רק אם אחד מהם יחזור כי אני לא רואה איך שניהם חוזרים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- מחוזר באירופה
אי אפשר בגלל שאתה לא יכול לבנות 20 שחקנים ברמה הכי גבוהה שישחקו אצלנוKevinDurant כתב: ↑18 מרץ 2024, 12:07למה לא בעצם?Adi81 כתב: ↑18 מרץ 2024, 11:10אי אפשר לבנות 2 הרכבים עם שחקנים באותה רמהKevinDurant כתב: ↑15 מרץ 2024, 13:04
אני לגמרי לא מסכים אתך.
אני דווקא חושב שאצילי הרבה יותר "רלוונטי" מנטע שנראה שדי מבסוט שם ביפן ואל תשכח שעבור נטע לבוא בקיץ זה לעזוב שם באמצע העונה.
אתה יכול לרשום בכל רגע נתון 20 שחקני סגל, כלומר במקרה הגרוע ביותר שכולם כשירים (כן בטח) יהיו לך 2 שחקנים מחוץ לסגל, בדיוק כמו שקורה אצל מכבי ת''א עכשיו, קורה.
מעדיף שהמאמן יצטרך להתמודד עם מצב שהוא מושיב 2 שחקנים מחוץ לסגל מאשר שנגיע למשחקים חשובים וקריטיים עם 2 שוערים ו3 שחקני נוער שהמאמן לא מאמין בהם והם פוסטר על הספסל.
או שהיה משחק באירופה שרשמנו שחקנים פצועים על הספסל, זה בדיחה וזה מביך וזה דופק אותנו השנה.
ואני מסכים "שהפציעות הרגו אותנו" אבל זה כל שנה קורה, אפשר להמשיך להגיד כל שנה "הפציעות הרגו אותנו" או פשוט לבנות מראש סגל רחב יותר כי יודעים שאנחנו באירופה והולך להיות עומס.
הבעיה שלנו העונה אלו הפציעות
- KevinDurant
- חבר בבורד
שוב אני אשאל, למה לא בעצם?Adi81 כתב: ↑18 מרץ 2024, 13:06אי אפשר בגלל שאתה לא יכול לבנות 20 שחקנים ברמה הכי גבוהה שישחקו אצלנוKevinDurant כתב: ↑18 מרץ 2024, 12:07למה לא בעצם?
למה לא לייצר תחרות בריאה על כל עמדה בדשא ולהיות מוכן לפציעות?
קח לדוגמה את עמדת הקשר אצלנו ב4 שנים האחרונות, בכל עונה סבלנו מפציעה משמעותית (נטע, ג'אבר) ואני זוכר בנוסף לא מעט היעדרויות של ג'אבר, פאני ורודריגז.
אם היה עוד קשר בכיר במהלך התקופה הזאת, הוא לא היה מקבל דקות ומשמעותיות?
יכול להיות גם שתחזיק 4 שחקנים על אותה עמדה וכולם יפצעו, אבל שאתה גם ככה מחזיק סגל יחסית קצר באמצע עם שחקנים שידועים כפציעים (מוחמד, ג'אבר) ובנוסף אליהם הבאת זר בינוני ויש לך ישראלי בינוני כמו גוני בעמדה הזאת, מה ציפינו שיקרה בעצם?
קח לדוגמה שחקן כמו קנדיל שהשנה מטייל בין מגן שלישי למגן שני ברוב העונה.
כאופציה שלישית בערך לעמדת המגן ועוד קצת על הקו הוא עשה כבר יותר מ1,000 דק' העונה בכל המסגרות, ועוד פה מדובר על שחקן שמשחק בעמדה אחת בלבד.
בקישור לדוגמה שיש לך שחקנים כמו מוחמד וג'אבר שהם פציעים אני הייתי מביא לצידם עוד 2 שחקנים בכירים, מבחינתי כמו פאני ונטע.
אתה צריך לצאת מנק' הנחה שיהיו פציעות ויהיו תקלות ולהיות מוכן לכל תרחיש.
אז כן, יכול להיות שיהיה משחק שג'אבר יעלה ל20 דק' ואולי גם לא ישותף, קורה.
בפועל מכבי חיפה משחקת בעונות האחרונות בין 55-60 משחקים ויהיה לכולם דקות
-
- מחוזר באירופה
נתת דוגמא שמסבירה בדיוק למה אי אפשר.KevinDurant כתב: ↑18 מרץ 2024, 22:31שוב אני אשאל, למה לא בעצם?Adi81 כתב: ↑18 מרץ 2024, 13:06אי אפשר בגלל שאתה לא יכול לבנות 20 שחקנים ברמה הכי גבוהה שישחקו אצלנוKevinDurant כתב: ↑18 מרץ 2024, 12:07
למה לא בעצם?
קח לדוגמה את עמדת הקשר אצלנו ב4 שנים האחרונות, בכל עונה סבלנו מפציעה משמעותית (נטע, ג'אבר) ואני זוכר בנוסף לא מעט היעדרויות של ג'אבר, פאני ורודריגז.
יכול להיות גם שתחזיק 4 שחקנים על אותה עמדה וכולם יפצעו, אבל שאתה גם ככה מחזיק סגל יחסית קצר באמצע עם שחקנים שידועים כפציעים (מוחמד, ג'אבר) ובנוסף אליהם הבאת זר בינוני ויש לך ישראלי בינוני כמו גוני בעמדה הזאת, מה ציפינו שיקרה בעצם?
כאופציה שלישית בערך לעמדת המגן ועוד קצת על הקו הוא עשה כבר יותר מ1,000 דק' העונה בכל המסגרות, ועוד פה מדובר על שחקן שמשחק בעמדה אחת בלבד.
בקישור לדוגמה שיש לך שחקנים כמו מוחמד וג'אבר שהם פציעים אני הייתי מביא לצידם עוד 2 שחקנים בכירים, מבחינתי כמו פאני ונטע.
נטע ופאני לא רוצים לחזור. את מי אפשר להביא במקומם?
ניתן לך אתגר. תבנה סגל של 20 שחקנים ישראלים (ה-6 זרים תשאיר בצד) ותתן שמות רלוונטיים לא את סלומון
- DelPiero
- הענק הירוק
אל תשכחו שמעולם לא הייתה וכנראה גם לא תהיה קורלציה בין כמה כסף נכנס לכמה יוצא. זה לא עובד ככה במכבי.
אז אל תבנו על העברות בשלושה מליון יורו ותהיו ריאליים.
בהנחה שהמלחמה לא תגמר עד הקיץ, יהיה קשה מאוד להביא לארץ זרים הסכומים שמכבי מוכנה להשכיב, הן על העברות ובמיוחד על חוזים.
מאחר ואצילי לא יוותר על כל-כך הרבה כסף, גם לי קשה להאמין שיחזור. אם הוא מצליח לשרוד שם בימים אלה, כנראה שהוא יוכל למשוך שם עוד.
חוץ ממנו אני מודה שאני לא בקיא, אבל איזה עוד ישראלים יש להביא ?
אז אל תבנו על העברות בשלושה מליון יורו ותהיו ריאליים.
בהנחה שהמלחמה לא תגמר עד הקיץ, יהיה קשה מאוד להביא לארץ זרים הסכומים שמכבי מוכנה להשכיב, הן על העברות ובמיוחד על חוזים.
מאחר ואצילי לא יוותר על כל-כך הרבה כסף, גם לי קשה להאמין שיחזור. אם הוא מצליח לשרוד שם בימים אלה, כנראה שהוא יוכל למשוך שם עוד.
חוץ ממנו אני מודה שאני לא בקיא, אבל איזה עוד ישראלים יש להביא ?
- KevinDurant
- חבר בבורד
בדיעבד צריך לעשות יותר מאמץ לשמר את מי שהיה פה ואת הסגל שהיה (חייב לומר את האמת שאני הייתי "נגד" הלשמר ואמרתי שמי שרוצה להתקדם צריך לתת לו להתקדם).Adi81 כתב: ↑19 מרץ 2024, 15:49נתת דוגמא שמסבירה בדיוק למה אי אפשר.KevinDurant כתב: ↑18 מרץ 2024, 22:31שוב אני אשאל, למה לא בעצם?
ניתן לך אתגר. תבנה סגל של 20 שחקנים ישראלים (ה-6 זרים תשאיר בצד) ותתן שמות רלוונטיים לא את סלומון
צריך לעשות מאמץ להחזיר את הליגיונרים הטובים (גם בהרבה דמי העברה, גם במשכורת גבוהה) ואם יש ישראלי בכיר בתוך הליגה צריך לעשות מאמץ מעבר להביא גם אותו.
אם סימנו את מדמון פה כבר כמה חודשים ובסוף הפסדנו אותו כי מכבי ת''א הסכימה לשלם עוד 300-400 אלף יורו שאנחנו לא שילמנו אז זו גישה בעייתית.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אגב הנקודה הכי חשובה שלנו לקראת עונה הבאה בהנחה הברורה שחלאיילי ופיירו לא יישארו פה (שמשחק ההתקפה שלנו היה בנוי על שניהם)
זה שבכנפיים ועמדת החלוץ אלה השחקנים שחתומים על חוזה לעונה הבאה: דין, שוראנוב, חג'ג', סוף, חזיזה
שוראנוב וחזיזה לא שיחקו עונה שלמה, חג'ג' עם פציעה טריקית מאוד בבטן ולך תדע מה נקבל ממנו שבלי קשר הוא עוד לא שחקן "מוכח"
בעיה רצינית מאוד
זה שבכנפיים ועמדת החלוץ אלה השחקנים שחתומים על חוזה לעונה הבאה: דין, שוראנוב, חג'ג', סוף, חזיזה
שוראנוב וחזיזה לא שיחקו עונה שלמה, חג'ג' עם פציעה טריקית מאוד בבטן ולך תדע מה נקבל ממנו שבלי קשר הוא עוד לא שחקן "מוכח"
בעיה רצינית מאוד
- DelPiero
- הענק הירוק
KevinDurant כתב: ↑20 מרץ 2024, 10:36בדיעבד צריך לעשות יותר מאמץ לשמר את מי שהיה פה ואת הסגל שהיה (חייב לומר את האמת שאני הייתי "נגד" הלשמר ואמרתי שמי שרוצה להתקדם צריך לתת לו להתקדם).Adi81 כתב: ↑19 מרץ 2024, 15:49נתת דוגמא שמסבירה בדיוק למה אי אפשר.KevinDurant כתב: ↑18 מרץ 2024, 22:31
שוב אני אשאל, למה לא בעצם?
צריך לעשות מאמץ להחזיר את הליגיונרים הטובים (גם בהרבה דמי העברה, גם במשכורת גבוהה) ואם יש ישראלי בכיר בתוך הליגה צריך לעשות מאמץ מעבר להביא גם אותו.
אם סימנו את מדמון פה כבר כמה חודשים ובסוף הפסדנו אותו כי מכבי ת''א הסכימה לשלם עוד 300-400 אלף יורו שאנחנו לא שילמנו אז זו גישה בעייתית.
תראה מה כתבתי למעלה.
גם אתה אמרתי בעבר בעצמך - המועדון לא ישנה מדיניות בחיים
- Smile
- מנהל הבורד
מאיפה הבאת את 2?ab1729 כתב: ↑17 מרץ 2024, 13:51 צריך לחלק את השאלה ל2:
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אצילי הסתבך עם האמירתים אחרי שצוטט בראיון לכבוד החג אומר שאין אוהדים במשחקים שם והוא מתגעגע לשחק מול קהל מלא ונאלץ לפרסם התנצלות בעמוד האינסטגרם שלו.
-
- גול ראשון בבוגרים
מצוין לנוShocking4U כתב: ↑24 מרץ 2024, 19:24 אצילי הסתבך עם האמירתים אחרי שצוטט בראיון לכבוד החג אומר שאין אוהדים במשחקים שם והוא מתגעגע לשחק מול קהל מלא ונאלץ לפרסם התנצלות בעמוד האינסטגרם שלו.
שלא יביאו לנו את יחזקאל במקומות בטעות
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- קפטן ירוק
יש שחקנים מהנוער שלנו שאתה רואה עליהם שהם שי בירוקים כאלה.
אני יושב ממש ליד החימום של השחקנים, לא יודע מי עוד שם לב לזה, זה אחד העצלנים הגדולים שראיתי. הבנאדם עוד שניה מביא כסא לשבת ומסתכל לספסל חצי שעה רצוף מחכה שיקראו לו. אשכרה תומר חמד לידו קורע תתחת. הלוואי שאני טועה, נראה מסוג הכוכבי נוער שלנו שיקבל מתישהו כאפה ויסיים קבלן עליות.