ויטאל אנסימבה - נושא רשמי

בירקי
הענק הירוק

Re: ויטאל אנסימבה - נושא רשמי

שליחה על ידי בירקי »

KevinDurant כתב: 10 נובמבר 2024, 12:57
בירקי כתב: 09 נובמבר 2024, 21:44 לא חושב שמישהו מאמין שהוא יהיה פה שנה הבאה. שחקן מאוד מאוד חלש.
שוב, תגובות מאוד מוגזמות בנובמבר על שחקן שבקושי שיחק ועוד עשה גם 2-3 משחקים טובים בהתחלה.

חכו עם זה, הקבוצה עוד לא מחוברת, כל הזרים עוד לא התחברו (אולי למעט פדראו).

אל תשכח גם שהוא בא בלי הכנה לעונה וישר נזרק פה להרכב.
יש דברים בסיסיים שניתן להבדיל מנהואל וסברינה לעומת סברינה. אצל השניים הראשונים אתה רואה דברים גם שהם משחקים בתפקידים לא שלהם לפעמים. אנסימבה נראה שבהגנה לא טוב, לא מספיק מהיר, אולי אולי אכלו את הלקרדה עם ההרמות שלו. בגדול בגדול אני חושב שנהואל משחק כקיצוני עם דולב בגלל האתגר של ברק למצוא מגן שמאלי סביר עכשיו. אצל נהואל אתה רואה נגיעות מאוד מרשימות , חצים, ראיית משחק, אגרסיביות. גם כשהוא לא בתפקידו נראה שיש שם משהו שיכול מאוד להצליח. אנסימבה הגיע חודש לפניי נאוהל וסברינה ונראה שלא מתאים לרמה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

בירקי כתב: 10 נובמבר 2024, 13:32
KevinDurant כתב: 10 נובמבר 2024, 12:57
בירקי כתב: 09 נובמבר 2024, 21:44 לא חושב שמישהו מאמין שהוא יהיה פה שנה הבאה. שחקן מאוד מאוד חלש.
שוב, תגובות מאוד מוגזמות בנובמבר על שחקן שבקושי שיחק ועוד עשה גם 2-3 משחקים טובים בהתחלה.

חכו עם זה, הקבוצה עוד לא מחוברת, כל הזרים עוד לא התחברו (אולי למעט פדראו).

אל תשכח גם שהוא בא בלי הכנה לעונה וישר נזרק פה להרכב.
יש דברים בסיסיים שניתן להבדיל מנהואל וסברינה לעומת סברינה. אצל השניים הראשונים אתה רואה דברים גם שהם משחקים בתפקידים לא שלהם לפעמים. אנסימבה נראה שבהגנה לא טוב, לא מספיק מהיר, אולי אולי אכלו את הלקרדה עם ההרמות שלו. בגדול בגדול אני חושב שנהואל משחק כקיצוני עם דולב בגלל האתגר של ברק למצוא מגן שמאלי סביר עכשיו. אצל נהואל אתה רואה נגיעות מאוד מרשימות , חצים, ראיית משחק, אגרסיביות. גם כשהוא לא בתפקידו נראה שיש שם משהו שיכול מאוד להצליח. אנסימבה הגיע חודש לפניי נאוהל וסברינה ונראה שלא מתאים לרמה.
אנסימבה עשה 2 משחקים טובים מאוד לדעתי מול נתניה וסכנין. אני חושב שהמהירות שלו בסדר גמור והגנתית הוא כן נראה פחות טוב עכשיו (זה משהו שמאפיין שחקני הגנה שמגיעים לארץ אגב, גם שימיץ' דיבר על זה שמגיעים לפה כאילו בזלזול, "אני שיחקתי באיטליה, מה זה ישראל" ואז נראים פחות טוב).

יש לו מסירה טובה והרמה טובה ונראה שהתקפית הוא יכול לתרום (יותר בקו 4 כנראה, אין לו את הדריבל של קורנו), בוא נראה איך זה משתלב.
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

נשבע שאנסימבה הרשים אותי הרבה יותר מסברינה ובטח מנהואל עד עכשיו
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

לא מבין למה שרפו אותו, היה אחלה מגן בתחילת העונה. חייב לעבור חזרה ל433.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

חזיזוש כתב: 12 נובמבר 2024, 11:46 נשבע שאנסימבה הרשים אותי הרבה יותר מסברינה ובטח מנהואל עד עכשיו
הוא לא נקנה בסכומים שהם נקנו ולכן יש פחות לחץ לשלב אותו
שלח תגובה