המאמן הבא

מי צריך להיות המאמן הבא

רוני לוי
0
אין הצבעות
ברק יצחקי
0
אין הצבעות
יוסי אבוקסיס
0
אין הצבעות
מרקו בלבול
1
3%
אברם גרנט
1
3%
זר
23
72%
מסאי דגו
0
אין הצבעות
איתי מרדכי
0
אין הצבעות
מימר כלשהו
1
3%
שיענקל'ה ירד אל הקווים
6
19%

סך הכול הצבעות: 32

כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

Re: המאמן הבא

שליחה על ידי כובע קש »

ברק.י כתב: 20 מאי 2025, 20:46 לא מבין את זה. מטפטפים שקשה להביא מאמן זר ושרוני לוי הוא המועמד הישראלי המועדף כדי להכשיר את הקרקע מבחינה תדמיתית, כשברור שזה לא באמת ישנה את דעת הקהל ואף אוהד לא יקנה מהלך כזה. במצב כזה, למה לא להוריד כבר את הפלסטר הזה? שיודיעו עכשיו שזו ההחלטה ויתחילו לעבוד על העונה הבאה, מה שהם לעזאזל מתכננים בדיוק לעשות איתה.
ככה עובדים במועדון הזה מאז ומתמיד
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 100 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

כובע קש כתב: 20 מאי 2025, 21:41
ברק.י כתב: 20 מאי 2025, 20:46 לא מבין את זה. מטפטפים שקשה להביא מאמן זר ושרוני לוי הוא המועמד הישראלי המועדף כדי להכשיר את הקרקע מבחינה תדמיתית, כשברור שזה לא באמת ישנה את דעת הקהל ואף אוהד לא יקנה מהלך כזה. במצב כזה, למה לא להוריד כבר את הפלסטר הזה? שיודיעו עכשיו שזו ההחלטה ויתחילו לעבוד על העונה הבאה, מה שהם לעזאזל מתכננים בדיוק לעשות איתה.
תכלס
:!: יענקלך
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

זה לא חדש לי, פשוט לא ברור לי למה להמשיך עם זה.
התנהלות פחדנית.
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 95 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

ברק.י כתב: 21 מאי 2025, 10:30
זה לא חדש לי, פשוט לא ברור לי למה להמשיך עם זה.
התנהלות פחדנית.
קודם כל לא ראיתי בשום מקום עדיין שבמועדון בכלל חושקים ברוני לוי. יש פה שיווק של אבי נימני.
שנית כל ברגע שאינך מוכן לזרים, אז אתה בבעיה בכל מקרה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
Kaka
אלוף המדינה
הודה ל־: 22 פעמים
קיבל תודה: 13 פעמים

שליחה על ידי Kaka »

בן דור מפרסם שרפאלוב צפוי לצאת לחו"ל לראיין לפחות 2 מועמדים זרים לעמדת המאמן.
יענקל'ך!
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

מזכיר שאלברמן גם ראיין מועמדים ובסוף קיבלנו את דגו..
תמונה
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
קפטן ירוק
קיבל תודה: 14 פעמים

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

Kaka כתב: 21 מאי 2025, 11:24 בן דור מפרסם שרפאלוב צפוי לצאת לחו"ל לראיין לפחות 2 מועמדים זרים לעמדת המאמן.
לעמדת המאמן או לעמדת המתראיין?
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
lemmacantor
אגדה ירוקה

Nirgreen כתב: 21 מאי 2025, 11:34 מזכיר שאלברמן גם ראיין מועמדים ובסוף קיבלנו את דגו..
בסוף לא המנהל המקצועי מוציא כסף.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד
הודה ל־: 35 פעמים
קיבל תודה: 76 פעמים

שליחה על ידי Smile »

Nirgreen כתב: 21 מאי 2025, 11:34 מזכיר שאלברמן גם ראיין מועמדים ובסוף קיבלנו את דגו..
שחר רואה שכל החיצים על הראש שלו עכשיו.
הוא כבר מינה שכפץ, אבל לכולם ברור שאם נוחת פה איזה רוני לוי כל האשמה תופנה ישירות לשחר.
dyarok
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי dyarok »

MH13 TILL I DIE כתב: 21 מאי 2025, 11:45
Kaka כתב: 21 מאי 2025, 11:24 בן דור מפרסם שרפאלוב צפוי לצאת לחו"ל לראיין לפחות 2 מועמדים זרים לעמדת המאמן.
סלול
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
קפטן ירוק
קיבל תודה: 14 פעמים

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

dyarok כתב: 21 מאי 2025, 16:48
סלול
מרגיש שהתוכנית היא לראיין זרים רק בשביל לצאת ידי חובה ורוני לוי כבר חסנש"ב
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
קודם כל נאמנות
הודה ל־: 21 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Kandaurov »

אתמול בערב עלו פירסומים באוקראינה(מספר אתרים שכתבו את אותו התוכן בכתבה) שאולג לוז'ני מועמד לתפקיד של מאמן/מנהל מקצועי אצלינו. על סמך זה הסלב העלה את הכתבה אצלו
מי שלא מכיר- מדובר בשחקן עבר גדול של דינמו קייב ונבחרת אוקראינה, סטייל אריק בנאדו כזה.
בתור מאמן - פחות גדול, הוא מאז ומתמיד בערך במערכת של דינמו קייב ותמיד ורוב הפעמים שהם היו מעיפים מאמן הוא היה מקבל את המושכות לתקופה מסוימת, סוג של מרקו בלבול כזה אם תרצו.
לא הצלחה גדולה, לא חושב שיגיע ואם כן יתפוצץ מהר מאוד, הוא בן זונה קשוח מה שנקרא. גם לא יודע למה שיהיה מאמן, הוא לא אימן איזה עושר בערך.
בירקי
הענק הירוק
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי בירקי »

MH13 TILL I DIE כתב: 21 מאי 2025, 18:32
dyarok כתב: 21 מאי 2025, 16:48
סלול
מרגיש שהתוכנית היא לראיין זרים רק בשביל לצאת ידי חובה ורוני לוי כבר חסנש"ב
״ לא נביא כדיי להגיד הבאנו״ , משפט הבית במסגר מזה עשרים שנה.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

הרעיון לחפש באוקראינה נכון.
מעבר לזה אני לא מכיר את היכולות של המועמד הזה, אז אין לי כל כך מה לשפוט.
מה שמוזר הוא שבכל המקומות שפרסמו לא יודעים אם הוא לעמדת המאמן או לעמדת השכפץ של שחר
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

הכתבים התחילו לעלות את השם שלו, יכול להיות שבאמת יש אמת בדיווח
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי Kandaurov »

הם מעלים את השם שלו כי כולם מתבססים על הדיווח באוקראינה :) זה לא משהו שהגיע מהמועדון.
Kaka
אלוף המדינה

שליחה על ידי Kaka »

אם כבר אוקראינה אז שיביאו את רוסלן רוטאן
יענקל'ך!
lemmacantor
אגדה ירוקה

Kandaurov כתב: 22 מאי 2025, 10:29 אתמול בערב עלו פירסומים באוקראינה(מספר אתרים שכתבו את אותו התוכן בכתבה) שאולג לוז'ני מועמד לתפקיד של מאמן/מנהל מקצועי אצלינו. על סמך זה הסלב העלה את הכתבה אצלו
מי שלא מכיר- מדובר בשחקן עבר גדול של דינמו קייב ונבחרת אוקראינה, סטייל אריק בנאדו כזה.
בתור מאמן - פחות גדול, הוא מאז ומתמיד בערך במערכת של דינמו קייב ותמיד ורוב הפעמים שהם היו מעיפים מאמן הוא היה מקבל את המושכות לתקופה מסוימת, סוג של מרקו בלבול כזה אם תרצו.
לא הצלחה גדולה, לא חושב שיגיע ואם כן יתפוצץ מהר מאוד, הוא בן זונה קשוח מה שנקרא. גם לא יודע למה שיהיה מאמן, הוא לא אימן איזה עושר בערך.
אחד מבין שניים כמדומני ששיחק גם בקבוצה השנייה הגדולה של לובנובסקי וגם בשלישית. אבל היחיד שהצליח להיות משמעותי בשתיהן (בשנייה הגדולה כבר לקראת עזיבה של המאמן, אבל זכה בדאבל)

בקטע של אימון, לדעתי הוא המועמד הקלאסי בשביל להוכיח שאי אפשר להצליח עם זרים. הוא לא באמת מאמן ראשי.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

בקיצור אני מבין ממי שכן ראה אותו שהוא לא מאמן.
איך הוא בתור שכפץ?

אולי השם שלו עולה בכוונה כדי להראות שיש גרוע יותר מרוני לוי.

האמת אין לי כוח כבר לקבוצה הזו, שימנו פה מישהו אקראי מהפורום עם 5 שנות ניסיון במנג'ר, זו גם ככה הרמה שנקבל ממאמן שקר כלשהו שיגיע. כאילו ההנהלה מחפשת איך להיכשל בכוח.
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי Kandaurov »

Kaka כתב: 22 מאי 2025, 11:57 אם כבר אוקראינה אז שיביאו את רוסלן רוטאן
תגיד לי לאן לבוא ומתי ואני פותח מחאה בשביל שיביאו אותו.
Kaka
אלוף המדינה

שליחה על ידי Kaka »

3 שמות של מאמנים שצריך להעביר לרפאלוב:

מארק פאפשון- פולני בן 50, הוזכר בעבר כמועמד להחליף את בכר, זכה באליפות היסטורית עם ראקוב, 2 גביעים ו-2 סופר קאפ. העונה הוא מקום שני בליגה במרחק נקודה מהמוליכה והיום יתקיים מחזור הסיום.
דיברו בעבר על זה שהוא לא דובר אנגלית, אבל אומרים בפולין שהוא למד אנגלית ודובר את השפה ברמה התקשורתית.

רוסלאן רוטאן- אוקראיני בן 43, מאמן אולכסנדריה שנמצאת בעונת מרשימה במקום השני בליגה עם 66 נקודות כשהיא מקדימה אפילו את שחטאר דונייצק. הוא מאמן את גיורגי ירמאקוב, נבחר למאמן השנה באוקראינה ועבד בנבחרת הצעירה והאולימפית של אוקראינה.

אלכסיי שפילבסקי- בלרוסי בן 37, מאמן את אריס לימסול הקפריסאית אותה הוביל לאליפות היסטורית ב-22/23, נבחר למאמן העונה. סיים העונה מקום שני בליגה אחרי פאפוס, זכה עונה שעברה בסופר קאפ הקפריסאי וזכה באליפות קזחסטן עם קאיירט אלמטי ב-2020. הפסיד נגד הפועל ב״ש ומכבי חיפה במסגרת אירופית.
יענקל'ך!
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

אני אתן את השנקל שלי בנושא בלי להתייחס ספציפית לשמות שקאקה נתן למעלה אלא באופן כללי.

אני חושב שהמועדון צריך להבין את המקום שלנו בשרשרת המזון ולהבין שמאמן זר שמגיע לפה כמו שחקן זר רואה בנו קרש קפיצה לאירופה ובמה טובה להישגים אירופיים. מאמן שמצליח פה שנה ועושה עונה טובה והולך זה לא מילה גסה.

המועדון צריך לכוון לפרופילים באזור גיל 40-50 שבאים רעבים למשרה *וכן* רואים בה הזדמנות מקצועית ולא רק הזדמנות כלכלית.

לא צריך להביא לפה מאמן באזור גיל 60 שבא לפה אחרי סיבובים בסין, קטאר, אמירויות, כווית ורואה בנו עוד תחנת מעבר כלכלית (כן, אני מדבר אליך רוטן, שהיה לו אומנם רזומה מעולה) ובטח ובטח לא להביא דמות שלא אימנה כמה שנים ועברה לתפקידים של ייעוץ וניהול ספורטיבי וכאלה (כן, אתה מולנשטיין).

אני לא אוהב להשוות אליהם ולנסות להידמות אליהם אבל אני אוהב את רוב הפרופילים הזרים שהעמלק הביאו בשנים האחרונות, מאמנים בגיל 44-45, רעבים מאוד, בעלייה, שבאים יותר מטעמים מקצועיים מאשר כלכליים.
Ganjot
הענק הירוק
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

Kaka כתב: 24 מאי 2025, 12:26 3 שמות של מאמנים שצריך להעביר לרפאלוב:

מארק פאפשון- פולני בן 50, הוזכר בעבר כמועמד להחליף את בכר, זכה באליפות היסטורית עם ראקוב, 2 גביעים ו-2 סופר קאפ. העונה הוא מקום שני בליגה במרחק נקודה מהמוליכה והיום יתקיים מחזור הסיום.
דיברו בעבר על זה שהוא לא דובר אנגלית, אבל אומרים בפולין שהוא למד אנגלית ודובר את השפה ברמה התקשורתית.

רוסלאן רוטאן- אוקראיני בן 43, מאמן אולכסנדריה שנמצאת בעונת מרשימה במקום השני בליגה עם 66 נקודות כשהיא מקדימה אפילו את שחטאר דונייצק. הוא מאמן את גיורגי ירמאקוב, נבחר למאמן השנה באוקראינה ועבד בנבחרת הצעירה והאולימפית של אוקראינה.

אלכסיי שפילבסקי- בלרוסי בן 37, מאמן את אריס לימסול הקפריסאית אותה הוביל לאליפות היסטורית ב-22/23, נבחר למאמן העונה. סיים העונה מקום שני בליגה אחרי פאפוס, זכה עונה שעברה בסופר קאפ הקפריסאי וזכה באליפות קזחסטן עם קאיירט אלמטי ב-2020. הפסיד נגד הפועל ב״ש ומכבי חיפה במסגרת אירופית.
עוד מאמן שאולי פחות רלוונטי אחרי העונה האירופית שעשה, אבל ריירה מאמן מאוד מעניין לדעתי, לא יודע להגיד כמה הוא מרוויח ואני מניח שיחפש לעשות קפיצת מדרגה לאיזה קבוצה בספרד.
מאמן את צליה ששיחקו נגד מכבי תא שנה שעברה וכבר שם ראו את הכדורגל שלהם שהוא מאוד ספרדי וחכם.
העונה הם הגיעו לרבע גמר הקונפרנס, ולא היו רחוקים מלהדיח את פיורנטינה.

אולי אפשר לדבר עם בניון שיזרוק לו איזה מילה :-D
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

חלום שלי שאחד מהשמות האלה יגיע לפה. תראו איזה עבודה עושים פה בפורום לעומת החובבנים אצלנו
lemmacantor
אגדה ירוקה

גם ליצ'קה.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

צריך להביא מאמן שיודע לבנות סגל לפני הכל. לא בהכרח מישהו שמוכוון לתארים. בכלל העונה הבאה שלנו צריכה להתמקד בבניית סגל, להביא שחקנים איכותיים גם אם זה אומר להביא 3-4 שחקנים מבלי להחליף את כל הסגל ולתת לצעירים כמו קאסה צאנס להתפתח.

אם ינסו לסדר הכל בעונה אחת אנחנו נמצא את עצמנו שוב בלופ כמו בעשור הקודם.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

HaifaWave כתב: 24 מאי 2025, 14:13 צריך להביא מאמן שיודע לבנות סגל לפני הכל. לא בהכרח נישהו דמוכוון לתארים.בכלל העונה הבאה שלנו צריכה ךהצמקד בבניית סגל, להביא שחקנים איכותיים גם אם זה אומר להביא 3-4 שחקנים מבלי להחליף את כל הסגל ולתת לצעירים כמו קאסה צאנס להתפתח.

אני לא מסכים אתך.

מאמן זר לא צריך לבנות את הסגל, בשביל זה יש מנהל מקצועי (או במקרה שלנו, ראש מחלקת סקאוט). כמובן שאפשר להתייעץ ולהיעזר בו ולשתף אותו ולקבל אתו החלטות יחד, אבל המאמן הזר פחות מכיר את הליגה, בטח בשלב הראשוני ולא צריך להפיל עליו את העניין הזה.

הוא צריך לראות עין בעין עם הפילוסופיה והאסטרטגיה של המנהל המקצועי שהביא אותו וצריך לבנות סגל שמתאים לתפיסה הזאת ולהלביש את המאמן לפי הסגל שרוצים לראות ולא להפך.
lemmacantor
אגדה ירוקה

HaifaWave כתב: 24 מאי 2025, 14:13 צריך להביא מאמן שיודע לבנות סגל לפני הכל. לא בהכרח מישהו שמוכוון לתארים. בכלל העונה הבאה שלנו צריכה להתמקד בבניית סגל, להביא שחקנים איכותיים גם אם זה אומר להביא 3-4 שחקנים מבלי להחליף את כל הסגל ולתת לצעירים כמו קאסה צאנס להתפתח.

זה לעשות סנטוייביץ', שמביא גם את השחקנים של הסוכן שלו.
Kaka
אלוף המדינה

שליחה על ידי Kaka »

רוני לוי מחזיק ב 2 הצעות מקפריסין.
יענקל'ך!
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
קודם כל נאמנות