1. כדי להסתפק ב6 זרים, צריך 5 עמדות עם ישראלים טובים, ויש לנו כאלה: ירמקוב, מגן שמאלי (כשהם בריאים), עלי, גורה ובלם (שטייפמן \ עיסאת).Apoc כתב: אתמול, 22:24הסגל הישראלי שלנו כזה עילוי שיהיו רק 6 זרים לדעתך?ab1729 כתב: אתמול, 22:04דווקא הרוב די ברור:tago064 כתב: אתמול, 21:38 אגב אני לא מבין את האסטרטגיה המטומטמת שלהם: נניח וההגנה סגורה מלבד בלם זר שאמור להגיע במקום פדראו. ראיתם איך הקישור ומעלה נראים: לא שוחרר עדיין אף אחד. רטנר, עלי מוחמד, איתן אזולאי, דון, חזיזה, בנסון, גורה, סייף, על זה תוסיפו גם את ירין לוי וחלאיילי שחוזרים ופתאום רוצים להשאיר גם את אהוד שהייתה עליו הצעה מנתניה ועוד רוצים להביא 10 שאין. כמובן שאגבה גפ כן עדיין בסגל. ובהתקפה גם רוצים להביא חלוץ שיש עדיין את קאני, סטיוארט שגם כן לא סגורים לגביו מלמד ועכשיו גם את הצעיר שהחתימו.
בקישור ספרתי 6 שחקנים, כולם ביחד שמונה שערים העונה. צעירים זה טוב ויפה אבל אין פה בכלל איכות. רוצים לקדם אותם, תשחררו את חזיזה, קאני וסייף ושימו אותם ליד שני זרים איכותיים. רוצים סתם להעמיס, אל תתפלאו שבסוף יהיה פלייאוף תחתון. אי אפשר לשלב את כל הקבוצת נוער. 3-4 כן, אבל לא בכמות כזאת. מתלהבים לי מקישור של רטנר וירין לוי, אבל מי פה מביא את האקס פקטור מהקישור? גם לגבי ה-10 עדיין לא ברורה איכותו של השחקן. בכנפיים גם כן אין לנו כלום, צד שמאל של חלאיילי וגורה זה גם כן מאד חלש. צד ימין של קאני ובנסון זה גם כן לא משהו לבנות עליו. באמת שלא מובן לי
1. עמדת המגן השמאלי היא חריגה ובעייתית. מצד אחד, יש 2 שחקנים בכירים שם, אבל מצד שני שניהם פצועים. כנראה שמתלבטים מה לעשות שם, בין היתר כי קשה להביא שחקן שיודע שזה המצב
2. שתי העמדות שבהן ברור שיגיע חיזוק בדמות שחקן בכיר הן הבלם וה10. כנראה זרים.
3. בעמדת החלוץ רוצים להחליף את סטיוארט בזר אחר. כנראה שזה תלוי ביכולת למכור את סטיוארט.
4. בכנפיים אנחנו סגורים. גורה, מרדכי בשמאל. בנסון בימין. יחד עם אלה יש גיבוי של חזיזה, קני, קאני, חלאיילי.
5. באמצע המצב מסובך. מצד אחד יש כמות (ירין, רטנר, עלי, דון, אזולאי, איתי אהוד) ומצד שני מרגיש שכולם בינוניים. אולי ממתינים לראות אותם באימונים / יגיע שחקן רק אם יחשבו שהוא שדרוג משמעותי
הזרים יהיו: בטאי, בלם, דון, בנסון, 10, חלוץ.
בנוסף, אולי עוד שחקן אמצע / מגן שמאלי.
2. זה לא רק עניין הכמות. גם השנה היו לנו 2 חלוצים זרים אז מן הסתם הניחו שאחד מהם יהיה מחליף. כנראה שיהיו לנו 8 זרים גם השנה, אבל לא כולם יהיו שחקנים שמיועדים להיות שחקני הרכב מובילים.