פרנטזי פיירו - נושא רשמי

נעול
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Re: פרנטזי פיירו - נושא רשמי

שליחה על ידי KevinDurant »

hezildo כתב: 02 אוקטובר 2022, 00:44
KevinDurant כתב: 02 אוקטובר 2022, 00:27 הרבה יבקרו וילעיזו היום אבל צריך לזכור שהוא שיחק נגד שלושה בלמים ועוד 2 מגנים שצופפו לאמצע ועוד שלושה קשרים אחוריים.

נכון, אז תגידו שרוב המשחקים בליגה נצטרך לשחק נגד כמות כזאת של שחקני הגנה אבל במשחקים אחרים אנחנו נתקוף עם הרבה יותר שחקנים ונהיה יותר קרובים לרחבה של היריב ויהיה לו יותר קל לבוא לידי ביטוי.

התנועה שלו לפינה הקרובה בהצלה של פרץ היא ברמות הגבוהות וצריך לנצל את זה הרבה יותר
נכון. גם לא הפעלנו מספיק את האגפים היום בשביל לסדר לו מצבים, היתה רק פעם אחת שהוא קיבל כדור רוחב.
זה מה שאני אומר.

כשהוא קיבל את הכדור מהאגף מחזיזה הוא עשה פעולה גדולה של חלוץ גדול.

ברור שהוא לא חלוץ מושלם ולא שחקן של 30 גולים בעונה אבל יש לו איכויות וצריך לנצל אותם וליהנות ממה שהוא כן יכול ויודע לתת והקבוצה עוד לא "עובדת" מספיק בשבילו עדיין לטעמי
benrey כתב: 02 אוקטובר 2022, 00:47 אני חושב שגם היום היה לו משחק טוב. ההצלה של פרץ זה אחד למליון, קשה לי גם להאשים אותו בזה.
מה שכן, היו רגעים שהוא היה באגף או מאוחרה וזה היה מביך
בסדר זה השחקן, מי שמצפה למשהו אחר זה כבר בעיה שלו.

אם הוא היה יודע לעשות דריבל ולסיים טוב מול שוער הוא היה משחק בפרמיירליג ובליגה הראשונה בצרפת ולא במכבי חיפה.

צריך לנסות להוציא ממנו את המיטב ולנסות לשפר אותו ולהרוויח ממנו כמה שאפשר
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

benrey כתב: 02 אוקטובר 2022, 00:47 אני חושב שגם היום היה לו משחק טוב. ההצלה של פרץ זה אחד למליון, קשה לי גם להאשים אותו בזה.
גם בקטע שהוא לא שיחרר בעיטה שבסוף היה נבדל זה היה נראה כמו אלוף האלופים. משחק בסדר שלו, לא מספיק מעורב אבל מה שכן אסור לו להוביל כדור בהתקפות ובטח ש מתפרצות.
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

אני איתך ^
הביקורת היא לא על איך ששיחק באגף, אלא על מי שאמר לו להיות שם
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Shocking4U כתב: 02 אוקטובר 2022, 00:50
גם בקטע שהוא לא שיחרר בעיטה שבסוף היה נבדל זה היה נראה כמו אלוף האלופים. משחק בסדר שלו, לא מספיק מעורב אבל מה שכן אסור לו להוביל כדור בהתקפות ובטח ש מתפרצות.
דווקא הובלת הכדור שלו בסדר. היו שני מהלכים שהוא יצר נטו מהכדרור שלו ואז החלקה לאגפים. זו דווקא תכונה שלו שחשוב לנצל כי היא עוזרת לנו לפרק לחץ ולצאת מהר יותר.

הקטע של הסיומת הוא הבעיה המחרפנת. זה שבמהלך שאמרת הוא בכלל לא בעט לשער זו הזיה מחלוץ.
מוכן לקבל החמצה, אבל לא השתהות כזו שבסוף מאבדת את המצב.

אני חוזר ואומר - הצוות המקצועי צריך לדאוג שבכל אימון הוא יעבוד על ריצה עם הכדור לרחבה ובעיטה בתנועה בלי להסתבך. זה פשוט לא לרמה כרגע ופוגע בנו (בנפיקה כדוגמה מרכזית)
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Judokan כתב: 02 אוקטובר 2022, 01:00
Shocking4U כתב: 02 אוקטובר 2022, 00:50
דווקא הובלת הכדור שלו בסדר. היו שני מהלכים שהוא יצר נטו מהכדרור שלו ואז החלקה לאגפים. זו דווקא תכונה שלו שחשוב לנצל כי היא עוזרת לנו לפרק לחץ ולצאת מהר יותר.

הקטע של הסיומת הוא הבעיה המחרפנת. זה שבמהלך שאמרת הוא בכלל לא בעט לשער זו הזיה מחלוץ.
מוכן לקבל החמצה, אבל לא השתהות כזו שבסוף מאבדת את המצב.

אני חוזר ואומר - הצוות המקצועי צריך לדאוג שבכל אימון הוא יעבוד על ריצה עם הכדור לרחבה ובעיטה בתנועה בלי להסתבך. זה פשוט לא לרמה כרגע ופוגע בנו (בנפיקה כדוגמה מרכזית)
היה במחצית הראשונה רגע שהוא גנב כדור לחזיזה ואז סתם איבד וזה חירפן אותי. הוא לא מספיק טכני כדי להוביל כדור וזה גם סתם מיותר כי זה גורם לזה שלא יהיה אף אחד ברחבה. איזור המחייה שלו זה הרחבה ומחוץ לשם מבחינה התקפית כלומר לא לזכות במאבקים או להוריד כדורים הוא פחות משמעותי. מה שכן היה רגע שהוא שמר עם הגב והוריד כדור לאצילי והוא צריך לעשות את זה יותר
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

היה מהלך שהוא הוריד לעצמו כדור ארוך על הבלם, השתחרר ממנו ומעוד שחקן ופתח הצידה נהדר. וזה לא המשחק הראשון שבו הוא עושה פעולות כאלה.
יש לו את היכולת הטכנית, הוא גם בסדר בהובלת כדור לזמן קצר. צריך להמשיך לעשות את זה.

האיבוד לחזיזה היה ממש לא מייצג. וזה יכול לקרות לכולם.
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

שחקן הצגה שיתן פנו עוד הרבה. שמו עליו שלושה בלמים והוא עשה צרות הוריד כדורים טוב,הציק להגנה שלהם והחמצה אחת ענקית. אני מת עליו מפלץ
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

greenguy כתב: 02 אוקטובר 2022, 02:27 שחקן הצגה שיתן פנו עוד הרבה. שמו עליו שלושה בלמים והוא עשה צרות הוריד כדורים טוב,הציק להגנה שלהם והחמצה אחת ענקית. אני מת עליו מפלץ
כנ״ל. ואכן חבל שלא נכנסה ההזדמנות ההיא שפרץ עצר.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

זה עוד יבוא
shayhagai
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי shayhagai »

היכולת שלו לגבור כמעט על כל בלם בטח בארץ היא פסיכית אין ספק.
אבל צריך להגיד את האמת. הטכניקה שלו ברגליים.. היא פחות ממנימלית. לא מצפה ממנו לקחת את הכדור מהחצי ולרוץ איתו אבל אם הוא מקבל כדור לרגל.. צריך לקוות שרק ימסור טוב לשחקן אחר.
לא רוצה להשמע קיצוני אבל לדעתי הטכניקה שלו היא נמוכה אפילו ביחס לשחקן ישראלי ממוצע לא בהשוואה לאירופה.
Rmc
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Rmc »

shayhagai כתב: 02 אוקטובר 2022, 13:40 היכולת שלו לגבור כמעט על כל בלם בטח בארץ היא פסיכית אין ספק.
אבל צריך להגיד את האמת. הטכניקה שלו ברגליים.. היא פחות ממנימלית. לא מצפה ממנו לקחת את הכדור מהחצי ולרוץ איתו אבל אם הוא מקבל כדור לרגל.. צריך לקוות שרק ימסור טוב לשחקן אחר.
לא רוצה להשמע קיצוני אבל לדעתי הטכניקה שלו היא נמוכה אפילו ביחס לשחקן ישראלי ממוצע לא בהשוואה לאירופה.
במחצית הראשונה היה צריך לסיים עם שער. יותר עצירה ענקית של פרץ מאשר החמצה שלו, לדעתי הוא עשה הכל נכון.
דווקא אתמול ראיתי אותו יותר מניע כדור עם הרגל, יורד אחורה ומוסר לשחקנים. נכון שהוא צריך להיות יותר מדוייק בחלק מהמקרים (וגם להיות יותר מהיר בפעולות שלו) אבל לדעתי העבודה הזאת שלו כן משמעותית
eidoil32
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי eidoil32 »

יש לנו אותו לעוד עונה,
מקווה שיעבדו על משחק הרגל והוא יהיה רמה יותר גבוהה.
בסהכ משחק טוב שלו, מוריד ומוסר היטב.
אני אוהב את היכולת הזאת להוריד כדורי גובה שנראים בלתי אפשריים לשחקן לידו. הוא צריך שיהיו קרובים אליו
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

eidoil32 כתב: 02 אוקטובר 2022, 14:11 יש לנו אותו לעוד עונה,
מקווה שיעבדו על משחק הרגל והוא יהיה רמה יותר גבוהה.
בסהכ משחק טוב שלו, מוריד ומוסר היטב.
אני אוהב את היכולת הזאת להוריד כדורי גובה שנראים בלתי אפשריים לשחקן לידו. הוא צריך שיהיו קרובים אליו
לעוד 2. הוא חתום ל3 עם אופציה
shayhagai
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי shayhagai »

הבן אדם בגיל 28.
כמה אפשר לשפר משחק רגל של שחקן בגיל הזה ?
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

shayhagai כתב: 02 אוקטובר 2022, 16:09 הבן אדם בגיל 28.
כמה אפשר לשפר משחק רגל של שחקן בגיל הזה ?
לא צריך שהוא יפתח דריבל או יכולת מסירה ודברים כאלה.

בתפקיד שלו ובמכבי חיפה הוא צריך בעיקר לא להפריע לקבוצה ולסיים טוב את המצבים שהוא יגיע אליהם.

אני יודע שזה להיתלות באילנות גבוהים והכל אבל היופי של האלנד בסיטי זה שהוא כמעט ולא מעורב במשחק ולא כופה את עצמו על המשחק ופשוט מתמקם טוב ברחבה ומסיים כמו שצריך, זה מה שצריך מפיירו.

גם לרוקאביצה אין איזה מסירה איכותית או דריבל טוב אבל יש לו טכניקת בעיטה מצוינת והבנת משחק טובה וככה הוא נתן פה 60 גולים בליגה.
MHFC4EVER
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי MHFC4EVER »

הוא מתגלה כיותר חסר טכניקה ממה שחשבתי
מצד שני הוא מעורב כל הזמן במשחק בניגוד לרוקאביצה ודוד וזה מוסיף עוד אספקט למשחק שלנו
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

עדיין לא תופס ממנו.
מחכה שיסתום לי את הפה.
onn
שחקן החודש

שליחה על ידי onn »

התנועה שלו לפינה הקרובה זה ברמות הגבוהות ביותר. איך שהוא נכנס לפני הבלם בתזמון נכון +פיזיות ומהירות.
אם תשימו לב מלבד במקרה של ההצלה של פרץ, היה מצב דומה מצד ימין מדניאל, אבל השבדי בחר למסור דווקא לאצילי ולא לפיירו שעשה בדיוק את אותה תנועה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

onn כתב: 03 אוקטובר 2022, 10:01 התנועה שלו לפינה הקרובה זה ברמות הגבוהות ביותר. איך שהוא נכנס לפני הבלם בתזמון נכון +פיזיות ומהירות.
אם תשימו לב מלבד במקרה של ההצלה של פרץ, היה מצב דומה מצד ימין מדניאל, אבל השבדי בחר למסור דווקא לאצילי ולא לפיירו שעשה בדיוק את אותה תנועה.
לגמרי, רשמתי את זה עוד שהוא חתם שיש לו תנועה טובה מאוד ברחבה אבל היא אפילו טובה משחשבתי.

הוא חלוץ שצריך שיפעילו אותו דרך הכנפיים (גם רוב הגולים באירופה היו ככה) וגם הגול מול ב''ש, פשוט לא הפעלנו אותו מספיק בצורה הזאת עד כה בליגה.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: 03 אוקטובר 2022, 13:08
onn כתב: 03 אוקטובר 2022, 10:01 התנועה שלו לפינה הקרובה זה ברמות הגבוהות ביותר. איך שהוא נכנס לפני הבלם בתזמון נכון +פיזיות ומהירות.
לגמרי, רשמתי את זה עוד שהוא חתם שיש לו תנועה טובה מאוד ברחבה אבל היא אפילו טובה משחשבתי.

הוא חלוץ שצריך שיפעילו אותו דרך הכנפיים (גם רוב הגולים באירופה היו ככה) וגם הגול מול ב''ש, פשוט לא הפעלנו אותו מספיק בצורה הזאת עד כה בליגה.
מסכים. חשוב להגיד שבאופן יחסי, הוא גם לא שיחק עדיין מספיק בליגה כדי לשפוט אותו:
1. עלה מהספסל
2. עלה מהספסל
3. כבש שער ניצחון
4. עלה מהספסל
5. לא הבקיע בהפסד במשחק מחפיר של כל הקבוצה
6. לא הבקיע מול מערך 5-4-1 הגנתי
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

כאב ראש רציני השחקן הזה .
לא יודע כבר מה לחשוב עליו .
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

לא יכול לבוא אליו בטענות במשחק כזה. בדקות שהוא שיחק לא ניסו בכלל להפעיל אותו ולא ניסו להכניס לו כדורים.
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

דקה לסוף מחצית ראשונה מקרה מייצג. קיבל כדור קשה מאוד והרוויח קרן מול 3-4 יובנטינים. במקום לנסות לגנוב גול משום מקום מקרן, בזבזנו אותה על תרגיל מטומטם. אז למה צריך את פיירו במשחק שכזה?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

אני אוהב שגם שנותנים לו כדור והוא לגמרי לבד ומוקף בשחקנים הוא עדיין מוציא מזה בדרך כלל עבירה או קרן
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

הבעיה היא שאנחנו לא מכניסים מספיק כדורים לרחבה ולא מפעילים אותו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

בגדול היה לו משחק סולידי לחלוטין
ההורדות כדור שלו זה משהו מהרמות הגבוהות, חבל שאנחנו לא מנצלים את זה יותר.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

מדאיג מאוד, עזבו אותי משטויות לא ראיתי ממנו פעולה טובה המשחק הראשון בליגה וגם זה היה מול קבצה מפורקת, חייב להתחיל להתעורר כי ערמת המשחקים הרעים מתחילה לגדול וזה נראה רע, בינתיים פותח עם דין שחזר לו הביטחון
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

Jerry כתב: 06 אוקטובר 2022, 00:25 מדאיג מאוד, עזבו אותי משטויות לא ראיתי ממנו פעולה טובה המשחק הראשון בליגה וגם זה היה מול קבצה מפורקת, חייב להתחיל להתעורר כי ערמת המשחקים הרעים מתחילה לגדול וזה נראה רע, בינתיים פותח עם דין שחזר לו הביטחון
מה? על מה אתה מדבר? מדובר במפלץ בקטע אחר. כל כדור גובה הוא מרוויח הוא עושה תנועה מפחידה ומפנה מלא שטחים,זה שהשחקנים שלנו לא מנצלים את זה ואותו זה ביזיון,גם היום צ׳יבוטה היה צריך למסור לו. יש לו מיקום יש לו תנועה,שחקן חכם זה עוד יגיע.היחיד שמחפש אותו תמיד זה דולב,כל השאר אכזבה
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

לא מקנא בו. לא יודעים להפעיל אותו וזורקים אותו לבד על כמה שחקנים כאילו שהוא מראדונה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

אני מרגיש שילוב של חוסר ביטחון שלו שפוגע ביכולת שלו לנצל את מעט המצבים שהוא כבר מגיע אליהם, יחד עם משחק קבוצתי אידיוטי שפשוט מתעקש לא לנצל את הנוכחות שלו.

המקרה המייצג המושלם זה צ'יבוטה מקבל כדור במחצית השנייה, ובמקום לתת את הרוחב לפיירו בעמדה מצוינת, מעדיף לתת לשרי. ואז גם שרי במקום למסור לפיירו שעדיין בעמדה מצוינת הולך על דרדלה עקום קילומטר מהשער. וזה לא רק מהיום.
בכל המשחק הגבהנו אולי פעמיים לרחבה, בקושי נתנו כדורי רוחב. איך חלוץ אמור לתפקד במצב כזה?

ועדיין פיירו מרוויח לנו לא מעט כדורים וגם במשחק שלוחצים אותנו גבוה כמה מהבלמים האגרסיביים בעולם הוא מרוויח לנו כדורים. אם מתכוונים להמשיך לשחק כמו שנה שעברה, אז עדיף כבר שדין יפתח. חבל על המאמץ
נעול