שרי התחיל להיות ישראלי ועסוק גם יותר מדי בדוגמנות כבר הרבה זמןרק מכבי כתב: ↑18 יוני 2023, 16:56באופן יחסי לגיל שלו, הוא לא שחקן ששומר על הגוף.
זה גם יכול להתבטא בנושא תזונה, וגם בהיבטים אחרים כמו נושא של אימונים בחופש, וכל מיני דברים מחוץ לכדורגל.
מה שאני כותב פה זה בהלימה עם מידע שהגיע מאנשי צוות במועדון.
שלא יובן לא נכון, שרי סופר מקצוען ומתאמן קשה כמו שחזיזה אומר. אבל זה לא זהבי לצורך העניין. ושוב, זה לא חריג. הרוב הם לא זהבי.
אם תשימו לב כשהוא חוזר מפציעות, לוקח לו כמה משחקים להתניע חזרה. כנ"ל מפגרות. אני חושב שבקורונה לקח לו המון זמן לחזור לעצמו.
לגבי שנה שעברה, אין ספק שאחרי הכנה טובה הוא הגיע למוקדמות חד מתמיד.
אבל אל תשכח שבעונה שעברה הייתה לנו הכנה ארוכה יותר. לא היינו בשלב הראשון, וזה שיחק לטובתנו.
(נהנהנהנה) צ'ארון שרי - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Liberman
- מנהל הבורד
Re: (נהנהנהנה) צ'ארון שרי - נושא רשמי
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
וולקאם בק.
חזר לאימונים.
חזר לאימונים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
גלוך על שרי:
הוא פשוט בא אלי בזמן האבוקות וכל זה כשהתחיל המשחק מול מכבי חיפה ואמר לי - והוא לא הכיר אותי, הוא לא יודע איך אני משחק ולא כלום, הוא בא אלי - 'תרגיש חופשי, תעשה מה שאתה רוצה'. ההצגה הזו בשבילנו. עושים את כל זה בשביל שאנחנו נשחק כדורגל יפה והכל, וזהו - עד היום אנחנו מדברים קצת באינסטגרם וכאלה".
כמה קלאס יא אללה
הוא פשוט בא אלי בזמן האבוקות וכל זה כשהתחיל המשחק מול מכבי חיפה ואמר לי - והוא לא הכיר אותי, הוא לא יודע איך אני משחק ולא כלום, הוא בא אלי - 'תרגיש חופשי, תעשה מה שאתה רוצה'. ההצגה הזו בשבילנו. עושים את כל זה בשביל שאנחנו נשחק כדורגל יפה והכל, וזהו - עד היום אנחנו מדברים קצת באינסטגרם וכאלה".
כמה קלאס יא אללה
-
- אלוף המדינה
שרי בתור מנהל מקצועי מחתים אותו עוד כמה עונותרק מכבי כתב: ↑28 יוני 2023, 14:41 גלוך על שרי:
כמה קלאס יא אללה
- Judokan
- סמל ירוק
מה הקשר בין זה למנהל מקצועי אבל?SaTla כתב: ↑28 יוני 2023, 14:47שרי בתור מנהל מקצועי מחתים אותו עוד כמה עונותרק מכבי כתב: ↑28 יוני 2023, 14:41 גלוך על שרי:
כמה קלאס יא אללה
אם כבר אני מחתים אותו כעוזר מאמן
- benrey
- הענק הירוק
מזכיר לי את יניב קטן ולא בקטע טוב
חייב להתאפס על עצמו
חייב להתאפס על עצמו
-
- תוקע יתד בהרכב
נהנהנהנה רד לספסל. הוא נהיה בלתי נסבל
- KevinDurant
- חבר בבורד
איך אנשים לוקחים משחק אימון ברצינות שרואים שהוא שיחק ברוב המשחק כדי לשמור על עצמו (וכנ''ל להרבה שחקנים נוספים)
נשפוט אותו מול יריבות רציניות יותר.
כשהיה צריך אותו נגד הכוכב ונגד אולימפיאקוס הוא היה שם.
נשפוט אותו מול יריבות רציניות יותר.
כשהיה צריך אותו נגד הכוכב ונגד אולימפיאקוס הוא היה שם.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
הוא עובר תהליך של התבגרות, ואין מה לדרשו ממנו את מה שנתן לפני שנתיים או שלוש.
צריך לדעת לחלק לו את הדקות בצורה טובה, בשביל שאת הדקות שהוא כן משחק הוא יוכל להוציא מעצמו את המקסימום.
והשנה אין תירוצים לעניין הזה. יש גם את סבע וגם את ליאור שיכולים לשחק במקומו. אני מצפה מדגו להיות גמיש בנושא. ולא להמשיך את הקו טאבו של בכר ש''את שרי לא מורידים, ולא פותחים איתו בספסל'' (אצלו זה היה מחוסר ברירה, אבל הוא לקח את זה לקיצון).
צריך לדעת לחלק לו את הדקות בצורה טובה, בשביל שאת הדקות שהוא כן משחק הוא יוכל להוציא מעצמו את המקסימום.
והשנה אין תירוצים לעניין הזה. יש גם את סבע וגם את ליאור שיכולים לשחק במקומו. אני מצפה מדגו להיות גמיש בנושא. ולא להמשיך את הקו טאבו של בכר ש''את שרי לא מורידים, ולא פותחים איתו בספסל'' (אצלו זה היה מחוסר ברירה, אבל הוא לקח את זה לקיצון).
-
- תוקע יתד בהרכב
לא קשור משחק אימון או משחק גביע העולם
הבחור כבר לא עומד בקצב
לא עושה הגנה, לא מסוגל לתקל או לשמור קרוב. זה היה נסבל אם הוא היה מככב בהתקפה אבל גם התקפית הוא לא תורם
מקווה שדגו יהיה מספיק אמיץ לספסל אותו
הבחור כבר לא עומד בקצב
לא עושה הגנה, לא מסוגל לתקל או לשמור קרוב. זה היה נסבל אם הוא היה מככב בהתקפה אבל גם התקפית הוא לא תורם
מקווה שדגו יהיה מספיק אמיץ לספסל אותו
- KevinDurant
- חבר בבורד
אתה מודע לזה שהוא השחקן שעושה הכי הרבה קילומטרז' ורץ בקבוצה? איזה לא עומד בקצב?
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
KevinDurant כתב: ↑12 יולי 2023, 14:43אתה מודע לזה שהוא השחקן שעושה הכי הרבה קילומטרז' ורץ בקבוצה? איזה לא עומד בקצב?
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Judokan
- סמל ירוק
אני מאוד מסכים לגבי הלחץ וההגנה, אבל לא ברור איך אפשר להגיד שהוא לא תורם בהתקפה. אפילו אתמול סיים עם בישול בהולכה מצוינת של מתפרצת
-
- תוקע יתד בהרכב
נתנו לו לרוץ 40 מטר לבד עם הכדור, לא היה עליו שום לחץ
אוי ואוי אם הוא לא היה מוציא במהלך הזה מסירה טובה
מה הוא עשה חוץ מזה? כלום. משוטט במגרש.
ביקרת את שיבלי על ההופעה שלו אתמול
ושיבלי במעט ששיחק היה יותר מעורב משרי במשחק ההתקפה וההגנה שלנו
שרי היה אתמול השחקן הכי סתמי ומיותר על המגרש
- KevinDurant
- חבר בבורד
אנחנו מדברים על משחק פחות אינטנסיבי ממשחק ידידות במגרש עם תנאים גרועים כן?שוער עולה כתב: ↑12 יולי 2023, 17:43 נתנו לו לרוץ 40 מטר לבד עם הכדור, לא היה עליו שום לחץ
אני בטוח שבאימון יותר מתאמצים מהמשחק שהיה אתמול והמטרה העיקרית מאתמול אחרי תוצאה טובה זה לא לצאת פצועים מהמשחק המיותר הזה
-
- תוקע יתד בהרכב
הוא נראה רע מאוד גם בחצי העונה האחרונה
זוכרים לו את השערים במשחקים מול ירושלים ונתניה בסוף העונה
היכולת שלו בחצי עונה האחרונה לא מצדיקה מקום בהרכב שלנו
ההתעקשות של בכר ללכת איתו עד הסוף בעונה שעברה היתה יכולה לעלות לנו באיבוד האליפות
זוכרים לו את השערים במשחקים מול ירושלים ונתניה בסוף העונה
היכולת שלו בחצי עונה האחרונה לא מצדיקה מקום בהרכב שלנו
ההתעקשות של בכר ללכת איתו עד הסוף בעונה שעברה היתה יכולה לעלות לנו באיבוד האליפות
- Apoc
- יו״ר הבורד
אחלה שרי
חשוב מאוד שיש אותו העונה גם אם הוא לקראת סיום
חשוב מאוד שיש אותו העונה גם אם הוא לקראת סיום
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
-
- שחקן העונה
עדיין השחקן הכי חשוב שלנו
-
- תוקע יתד בהרכב
לא מסוגל כבר לעשות פעולה אחת חיובית במשחק
הכל הפוך
הכל הפוך
- Shocking4U
- מנהל הבורד
עיצבן אותי עם הניסיון לעקב. שחק פשוט ובוא ניתן את השלישי
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
זה שיקף קצת את האווירה אצל חלק מהשחקנים. היינו קצת רפויים היום. עד שחזיזה הכניס טירוף.
- KevinDurant
- חבר בבורד
כוכב על והתגעגעתי אליו כל רגע שהוא לא שיחק
כל מי שמבקר אותו לא רואה אותו על הדשא ואת הדברים שהוא מוסיף מעבר ליכולת הגבוהה שלו
כל מי שמבקר אותו לא רואה אותו על הדשא ואת הדברים שהוא מוסיף מעבר ליכולת הגבוהה שלו
-
- אלוף המדינה
אבל יש 3 זרים שאתם מדקלמים את הקלישאות האלה עליהם, במציאות שאין שחקנים ישראלים צריך שכל זר יהיה בומבה, אם אני יכול להחליף את שרי בסבע ולהשתדרג אז כנראה שהוא לא צריך להישאר עם כל האהבה. זה קבוצת כדורגל לא מועדון חברים, צריך לעשות את מה שנכון לקבוצה, אתה יכול להגיד לי בלב שלם שלהשאיר את שרי ופיירו במקום להביא מחליפים לאצילי ופאני זה הדבר הנכון?KevinDurant כתב: ↑19 יולי 2023, 09:59 כוכב על והתגעגעתי אליו כל רגע שהוא לא שיחק
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא משחרר את שרי בשום סיטואציה. אני גם לא שם אותו באותה משבצת כמו פיירו, ההשוואה ביניהם מבחינת חשיבות מביכהJerry כתב: ↑19 יולי 2023, 10:29אבל יש 3 זרים שאתם מדקלמים את הקלישאות האלה עליהם, במציאות שאין שחקנים ישראלים צריך שכל זר יהיה בומבה, אם אני יכול להחליף את שרי בסבע ולהשתדרג אז כנראה שהוא לא צריך להישאר עם כל האהבה. זה קבוצת כדורגל לא מועדון חברים, צריך לעשות את מה שנכון לקבוצה, אתה יכול להגיד לי בלב שלם שלהשאיר את שרי ופיירו במקום להביא מחליפים לאצילי ופאני זה הדבר הנכון?KevinDurant כתב: ↑19 יולי 2023, 09:59 כוכב על והתגעגעתי אליו כל רגע שהוא לא שיחק
-
- מכונת תארים
גם אותי (מאד), אבל שניה אחר כך נשמתי וחשבתי לעצמי שכשהשטויות האלו עובדות לו אנחנו אומרים שהוא כוכב ומצליח לעשות דברים שלאחרים אסור לנסות אפילו. השואו זה חלק ממנו לטוב ולרע. כשזה עובד, זה רגע קסם לשנים קדימה וכשזה לא, זה מרגיש מזלזל.
- Judokan
- סמל ירוק
הבעיה מתחילה כשברירת המחדל שלו היא הפעולה הפלאשית. אין לי בעיה כשזה קורה אחת ל, אבל כשכל פעולה שלישית שלו היא כזו, ולרוב מסתיימת רע, זה יותר מזיק ממועיל
- benrey
- הענק הירוק
היה מעולה היום, גול מהסרטים והמון מסירות מפתח.
העניין הוא שהאמצע של ביתר מאוד רך, ליובל אשכנזי בכלל אין מקום בליגת העל עם כל הצער שבדבר, והליקויים שלו יבואו לידי ביטוי נגד קבוצות עם אמצע חזק יותר
העניין הוא שהאמצע של ביתר מאוד רך, ליובל אשכנזי בכלל אין מקום בליגת העל עם כל הצער שבדבר, והליקויים שלו יבואו לידי ביטוי נגד קבוצות עם אמצע חזק יותר
-
- קפטן ירוק
תנו לו חלוץ נורמלי שעושה תנועה הוא השנה עם 15 בישולים.
פיירו הורג אותו.
פיירו הורג אותו.