Shocking4U כתב: ↑09 אוגוסט 2022, 13:52
כל הסיפור עם אברמוב זה ספין לדעתי. הוא סתם מנסה לעשות תחזיקו אותי כדי שיורידו מהסכומים של הערבויות שדורשים ממנו. בסוף הוא יחזור לעסקה
ספין לקניית הקבוצה בפחות מ24 שעות שנשאר להראות תקציב? מופרך
לא היה תחזיקו אותי בכלל. היתה פה הצגה פסיכית שגם ניר ברקת מעורב בה
אבל בוא נגיד שהיית קרוב
Judokan כתב: ↑10 אוגוסט 2022, 16:11
זה הורג אותי מצחוק שאוהדי בית"ר ממצבים עכשיו את אברמוב כמשיח החדש שלהם.
זה כאילו שהם לא רואים איך שהוא עושה צחוק מבני יהודה.
הקהל המטומטם בליגה, באמת. כאילו לא למדו ממקרה טביב
לא שופט אותם כשהאלטרנטיבה היא ירידה לליגה א׳. הם נאחזים במה שיש.
הבעיה מתחילה כשהם ממשכנים את כל העתיד הכלכלי של הקבוצה בידיים של מישהו עם רקורד מוכח של לקחת קבוצה ולפרק לה את הצורה בתוך כמה שנים.
לפעמים ירידה לליגה א' היא הדבר הכי טוב שיכול לקרות למועדון. להבריא אותו ולבנות אותו בשקט ובהדרגה.
ואפילו לחזור למסורת כלשהי של הצלחות.
לסגור את החובות האסטרונומיים במקום לבנות עוד.
Judokan כתב: ↑10 אוגוסט 2022, 19:10
הבעיה מתחילה כשהם ממשכנים את כל העתיד הכלכלי של הקבוצה בידיים של מישהו עם רקורד מוכח של לקחת קבוצה ולפרק לה את הצורה בתוך כמה שנים.
לפעמים ירידה לליגה א' היא הדבר הכי טוב שיכול לקרות למועדון. להבריא אותו ולבנות אותו בשקט ובהדרגה.
ואפילו לחזור למסורת כלשהי של הצלחות.
לסגור את החובות האסטרונומיים במקום לבנות עוד.
מסכים איתך, אבל זו הסתכלות רציונלית. כשאתה במצב שלהם כאוהד, אתה עלול לראות דברים אחרת ולהיאחז בכל ענף שנותנים לך.
זו לא הפעם הראשונה שעוזב אותם בעלים בעייתי לטובת בעלים בעייתי אחר ובכל פעם מחדש שהם מלאי תקוות. הם במצב קשה ואין להם מאיפה לשאוף תקווה ממש.
בכל מקרה, מאמין שלתקופה המועדון שלהם יראה טוב יחסית עד שיתחילו לצוף הבעיות שוב. ככה זה כמעט תמיד עובד.
רק שבפעם הבאה הם יהיו במצב עוד יותר גרוע. הם הרי משכנו כל מקור הכנסה שלהם לשנים קדימה כדי לפתוח את העונה.
ובונים על 13 מיליון שח הכנסה מהקהל הכי הפכפך ולא נאמן שקיים
מאד מפתיע שזה הסכום שפ"ת דורשת עליו.
אני אמנם לא התרשמתי ממנו יותר מדי, אבל הוא נחשב טאלנט ונעשית הרבה עבודה בתקשורת כדי לקדם אותו.
ציפיתי שידרשו עליו הרבה יותר וזה גורם לתהות מה המחיר שידרשו על ארד בר, שנמצא בשנת חוזה.
אולי הוא יכול להגיע במחיר הגיוני כדי להיות השחקן שיעבה את חוליית הקישור, אם הוא ברמה היום (לא צפיתי בו כבר הרבה זמן, אז אני לא יודע).
Apoc כתב: ↑13 אוגוסט 2022, 10:09
ארד בר כבר מזמן התפלפ
כל השחקנים האלה פלופים מארץ הפלופים, אם הם היו משחקים בחדרה לא היית שומע עליהם בתקשורת אבל עושים להם לובי מטורף כי הם ממכבי פ''ת, כנ''ל בלוריאן וכל אלה