נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

נעול
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

Re: נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

שליחה על ידי Judokan »

כובע קש כתב: 09 יוני 2023, 23:46
Judokan כתב: 09 יוני 2023, 23:34
כובע קש כתב: 09 יוני 2023, 23:01 למה נראה לכם שכיאל יגיע אם בכל חלון מאז שהוא בארץ הוא מתחנן לבוא לפה ולא שמים עליו
שזו פעם ראשונה שיש לך צורך מקצועי בו.
עד עכשיו היה לך בכל עונה מאז שהוא חזר יופי של עומק בקישור בתחילת העונה. כרגע נשארת עם קשר אמצע וחצי (מוחמד וג'אבר) ושלושה נספחים שלא היו שווים דקות (נאור, זערורה, זרגרי).
בינואר האחרון הייתה אפשרות להביא אותו במקום נטע וגם לפני שגוני הגיע ולא הביאו אותו.
קשה לי לראות את זה קורה עכשיו
כיאל ונטע לא משחקים על אותה עמדה
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

מה אנשים פה כל כך נגד כיאל?
שם בצד את מה שהיה בעבר, אם הקהל פה סלח לאצילי אז כיאל זה בקטנה מאוד.
נכון לעכשיו אין אופציות לקישור, ואם סבע לא נשאר פה אז את הזר יהיה חייב להיות שחקן אגף.
מעדיף לראות את כיאל משחק נגד מכבי תל אביב מאשר אביאל זרגרי או גוני נאור.
לפחות הוא לא יעלה עם פחד ומשקולות על הרגליים, ובלי קשר פשוט צריך פה עיבוי לסגל.
כשהיה לנו את נטע, פאני ומוחמד אמרנו שצריך עוד קשרים וזה לא מספיק לעונה שלמה, עכשיו נשארנו רק עם מוחמד, ואתם אומרים שכיאל זה אסון?
מצדי שיחזירו את רומאריו פירס ויאיא סיידו במצב הנוכחי
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Jerry כתב: 09 יוני 2023, 19:32
ברק.י כתב: 09 יוני 2023, 19:15 מתחיל לקרוא בכל מיני מקומות שחושבים להביא מגן שמאלי שיהיה גם בלם מחליף. זו תהיה טעות חמורה להביא כמחליף שחקן לשתי העמדות. פציעה של בלם או מגן שמאלי ואנחנו נשארים בלי אופציות על הספסל (גרשון ובלי מגן שמאלי מחליף). מה גם שזו תהיה החלטה בזויה, אחרי שחושבים להשאיר כמחליף בצד השני של ההגנה את אלימלך. כל פציעה עלולה לגמור אותנו.
מצב לא נורמלי. גם בשוער רוצים להביא את בקסטר הזה כשוער ראשון ושוער שני כיוף, בהגנה רוצים בלם שלא שיחק עונה שלמה במקסיקו, אין מגנים מחליפים, בקיצור כל פציעה תגמור לנו את הצורה וזה כשצריך משהו חריג מאוד כדי שלא נסיים בבתים בקונפרס ליג. חוסר אחריות
מי בדיוק רוצה? הדמיון הפורה של גולדשטיין? בור נדבר עוד 3 שבועות לקראת המחנה בחול
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Ganjot כתב: 10 יוני 2023, 00:15 מה אנשים פה כל כך נגד כיאל?
שם בצד את מה שהיה בעבר, אם הקהל פה סלח לאצילי אז כיאל זה בקטנה מאוד.
נכון לעכשיו אין אופציות לקישור, ואם סבע לא נשאר פה אז את הזר יהיה חייב להיות שחקן אגף.
מעדיף לראות את כיאל משחק נגד מכבי תל אביב מאשר אביאל זרגרי או גוני נאור.
לפחות הוא לא יעלה עם פחד ומשקולות על הרגליים, ובלי קשר פשוט צריך פה עיבוי לסגל.
כשהיה לנו את נטע, פאני ומוחמד אמרנו שצריך עוד קשרים וזה לא מספיק לעונה שלמה, עכשיו נשארנו רק עם מוחמד, ואתם אומרים שכיאל זה אסון?
מצדי שיחזירו את רומאריו פירס ויאיא סיידו במצב הנוכחי
אני מביא 6 זר בכל מקרה אם אין איזה שפן בכובע

אם סבע עוזב שיוותרו על פיירו ויביאו זר לכנף במקומו
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

עדיף לתת לנאור לשחק מאשר להביא את כיאל. שחקן בן 35.
מדהים בעיניי שאנחנו במצוקת זרים ושאנחנו שומעים שפיירו ממשיך בקבוצה. התנהלות שערורייתית לאור ההכנסות בחלון הזה וגם בכל העונה האחרונה.

להביא חלוץ ישראלי כדי לפנות מקום לזר, או להביא חלוץ זר טוב יותר שיתן מספרים שיוכלו לחפות קצת על העזיבה של אצילי זה דבר שהוא חובה. כל דבר אחר זה ביזיון ויהירות. לצערי זה לא מפתיע אותי כי כבר גילינו כמה אלברמן ושחר יהירים עם המינוי של דגו.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 10 יוני 2023, 00:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

לא רפאלוב ולא כיאל
מה פתחנו פה מחלקת פנסיונרים?

התחלקתם על המוח
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

למה לאיוס ודוידה עדיין לא פה בעצם? יש אלטרנטיבות טובות יותר בשוק הישראלי? חסר כסף או ש-100 מיליון שקל פלוס ארבעה מיליון יורו זה לא מספיק?
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

אליאור כתב: 10 יוני 2023, 00:44 למה לאיוס ודוידה עדיין לא פה בעצם? יש אלטרנטיבות טובות יותר בשוק הישראלי? חסר כסף או ש-100 מיליון שקל פלוס ארבעה מיליון יורו זה לא מספיק?
שאלה טובה.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

Liberman כתב: 10 יוני 2023, 00:46
אליאור כתב: 10 יוני 2023, 00:44 למה לאיוס ודוידה עדיין לא פה בעצם? יש אלטרנטיבות טובות יותר בשוק הישראלי? חסר כסף או ש-100 מיליון שקל פלוס ארבעה מיליון יורו זה לא מספיק?
שאלה טובה.
יש מצבים שאתה מבין שלקבוצה אין מה לעשות עם עזיבות מסוימות. כמו עם סבע, אבו פאני וג'וש (עם אצילי יכול להיות שהיה אפשר וצריך לשלם לו יותר ולהחתים אותו על סעיף שחרור יותר גבוה). אבל מה שיכעיס אותי מאוד זה אם נתחיל לשמוע על כל מיני אלטרנטיבות שלישיות ורביעיות. כל מיני כיאלים כאלה, רפאלובים וקני סייפים. אין שום סיבה שזה יקרה. יש מספיק כסף בקופה. תשחררו.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

לא רוצה את הפלסטינאי פה
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

אשכרה בקיץ אחד אנחנו מאבדים

ג׳וש
דילן
אצילי
פאני
בכר
כנראה סבע
וגם דמויות משמעותיות בחדר הלבשה כמו ניקיטה

4 שחקני הרכב והזרוע עוד נטויה ואלברמן ושחר בחוצפתם אמרו שלא יעזבו יותר מ1/2 שחקנים והסגל רק יתחזק.

זה ממש לא מכה קלה בכנף. זה אובדן שליטה מוחלט של הנהלת הקבוצה.

תהליך של בניית שלד נורמלי שלקח עשור הם הורסים לחלוטין בחלון העברות אחד. זה בלתי נתפס בעיניי. ולחוצפנים האלה יש את עזות המצח לדבר על אליפות ועל זה שהם עדיין רעבים והמטרות לא השתנו. בלתי נתפס.

אני באמת חושב שהמסיבת עיתונאים ההיא עם אלברמן שחר ועובדיה תהיה חקוקה בהיסטוריה של המועדון כרגע שפל. כמה יהירות וזחיחות הייתה שם וכל התפוצץ לנו שבוע מאחר מכן ישר בפרצוף. להיגעל מהם.

הכסף ילך לשחקנים!

מצטער על העצבים אבל כבר מתחיל להימאס לי. העזיבה של ג׳וש זה באמת כבר הרבה מעבר לקש ששבר את גב הגמל והכי מפריע לי זה הזחיחות והשחצנות שהמועדון משדרים מנגד.

הם זיינו את השכל על זה שיש סגל כל כך חזק שגם מאמן לא מנוסה יצליח. אז עכשיו קיבלנו גם סגל חלש משמעותית משל שנה שעברה וגם מאמן גרוע על הקווים. The worst of both worlds
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

לא חושב שהם הוכיחו שהם ברמה אלינו

זה הכי מכבי חיפה של העשר שנים הרעות להחתים שחקנים כאלה מפאניקה, כדי להרגיע את הקהל, ולתת להם חוזה לאיזה 5 שנים בשכר של 200 אלף ואחר כך להתקע איתם

יש עוד שבועיים למחנה והמערכת הוכיחה ששחקנים יכולים להגיע בשושו בלי שלכל הליצנים בתקשורת יש מושג. מבחינתי עד אז אני לא מעביר ביקורות, רק מביע חששות. אם אחרי שהמחנה יתחיל, לא נהיה בשלב של קצת אור בקצה המנהרה נעבור לשלב פאניקה, אבל עדיין לא רוצה בינוניים פה.
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

DelPiero כתב: 10 יוני 2023, 04:08

זה הכי מכבי חיפה של העשר שנים הרעות להחתים שחקנים כאלה מפאניקה, כדי להרגיע את הקהל, ולתת להם חוזה לאיזה 5 שנים בשכר של 200 אלף ואחר כך להתקע איתם

יש עוד שבועיים למחנה והמערכת הוכיחה ששחקנים יכולים להגיע בשושו בלי שלכל הליצנים בתקשורת יש מושג. מבחינתי עד אז אני לא מעביר ביקורות, רק מביע חששות. אם אחרי שהמחנה יתחיל, לא נהיה בשלב של קצת אור בקצה המנהרה נעבור לשלב פאניקה, אבל עדיין לא רוצה בינוניים פה.
אז אם אין סגל מוכן למחנה אפשר להיכנס לפאניקה דלפי?
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

Shocking4U כתב: 10 יוני 2023, 04:10

אז אם אין סגל מוכן למחנה אפשר להיכנס לפאניקה דלפי?
אפשר וגם רצוי :)
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Undertheknife
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Undertheknife »

Shocking4U כתב: 10 יוני 2023, 03:17 אשכרה בקיץ אחד אנחנו מאבדים

ג׳וש
דילן
אצילי
פאני
בכר
כנראה סבע

4 שחקני הרכב והזרוע עוד נטויה ואלברמן ושחר בחוצפתם אמרו שלא יעזבו יותר מ1/2 שחקנים והסגל רק יתחזק.

תהליך של בניית שלד נורמלי שלקח עשור הם הורסים לחלוטין בחלון העברות אחד. זה בלתי נתפס בעיניי. ולחוצפנים האלה יש את עזות המצח לדבר על אליפות ועל זה שהם עדיין רעבים והמטרות לא השתנו. בלתי נתפס.

אני באמת חושב שהמסיבת עיתונאים ההיא עם אלברמן שחר ועובדיה תהיה חקוקה בהיסטוריה של המועדון כרגע שפל. כמה יהירות וזחיחות הייתה שם וכל התפוצץ לנו שבוע מאחר מכן ישר בפרצוף. להיגעל מהם.

הכסף ילך לשחקנים!

מצטער על העצבים אבל כבר מתחיל להימאס לי. העזיבה של ג׳וש זה באמת כבר הרבה מעבר לקש ששבר את גב הגמל והכי מפריע לי זה הזחיחות והשחצנות שהמועדון משדרים מנגד.

הם זיינו את השכל על זה שיש סגל כל כך חזק שגם מאמן לא מנוסה יצליח. אז עכשיו קיבלנו גם סגל חלש משמעותית משל שנה שעברה וגם מאמן גרוע על הקווים. The worst of both worlds
מדויק!

באמת שאני לא מבין את האדישות של הקהל לדבר הזה.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

Judokan כתב: 10 יוני 2023, 00:10
כובע קש כתב: 09 יוני 2023, 23:46
Judokan כתב: 09 יוני 2023, 23:34

שזו פעם ראשונה שיש לך צורך מקצועי בו.
עד עכשיו היה לך בכל עונה מאז שהוא חזר יופי של עומק בקישור בתחילת העונה. כרגע נשארת עם קשר אמצע וחצי (מוחמד וג'אבר) ושלושה נספחים שלא היו שווים דקות (נאור, זערורה, זרגרי).
בינואר האחרון הייתה אפשרות להביא אותו במקום נטע וגם לפני שגוני הגיע ולא הביאו אותו.
קשה לי לראות את זה קורה עכשיו
כיאל ונטע לא משחקים על אותה עמדה
כיאל שיחק בסכנין בכל עמדות הקישור (6, 8 ו10).
אמנם הוא באמת יותר 8 מאשר 6 אבל אם היו רוצים אותו הוא היה מגיע לפה בריצה.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

לפי בן דור מחפשים קשר אחורי זר ולא קיצוני.
התכנון כנראה היה להביא את אברגיל לקישור ואת הזר השישי להביא להתקפה אבל אברגיל לא הגיע בסופו של דבר אז התוכניות השתנו.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

כובע קש כתב: 10 יוני 2023, 09:19 לפי בן דור מחפשים קשר אחורי זר ולא קיצוני.
התכנון כנראה היה להביא את אברגיל לקישור ואת הזר השישי להביא להתקפה אבל אברגיל לא הגיע בסופו של דבר אז התוכניות השתנו.
התוכניות ישתנו שוב אחרי שסבע יעזוב עוד שבוע שבועיים
ואז יחפשו זר לאגף וינסו להביא את לדרמן/אדלמן או קשר ישראלי אחר
אופטימיות במכבי חיפה
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

Apoc כתב: 10 יוני 2023, 09:24
כובע קש כתב: 10 יוני 2023, 09:19 לפי בן דור מחפשים קשר אחורי זר ולא קיצוני.
התוכניות ישתנו שוב אחרי שסבע יעזוב עוד שבוע שבועיים
ואז יחפשו זר לאגף וינסו להביא את לדרמן/אדלמן או קשר ישראלי אחר
מבחינתי סבע כבר עזב, אם איכשהו הוא ישאר בסוף זה בונוס ענק מבחינתי.
וככה גם אלברמן צריך להתייחס לזה
ToniKroos
שחקן העונה

שליחה על ידי ToniKroos »

הכי מדאיג מבחינתי שזה רק תחילת יוני ואנחנו בגל עזיבות
בסוף אוגוסט נישאר רק עם התחתון על הגוף
ToniKroos
שחקן העונה

שליחה על ידי ToniKroos »

המועדון כל היום אופטימי או פסימי, כמו אישה במחזור. מה עם להבטיח הישארותו של שחקן? לשלם יותר כסף?
בנתיים זה חלון של אמונה
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

ג׳וש
דילן
אצילי
פאני
בכר
כנראה סבע

הכסף ילך לשחקנים!

תוסיף לזה מינוי של מאמן בשקל וחצי. עונה פיננסית.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

אלברמן פחדן.
אם הוא באמת בונה על סבע ומביא רק קשר 6 זר...
אצל ברק זה לא היה עובר.
שיעשו כבר את הדבר המתבקש וישחררו את פיירו.
קיבלו עכשיו הרבה כסף על העברות, אין תירוצים.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

אם פיירו היה הולך זה היה מביא חלוץ זר במקומו
זה לא משנה את הבעיות הקיימות בקישור ובאגף
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

מעדיף עוד עונה עם דין חלוץ בתקווה שהגרמני יפתיע מאשר עונה בלי זר באגף. מי ישחק שם? דוידה? חזיזה שמעולם לא הבקיע בקריירה יותר מ-8 שערי ליגה?
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

Apoc כתב: 10 יוני 2023, 10:25 אם פיירו היה הולך זה היה מביא חלוץ זר במקומו
זה לא משנה את הבעיות הקיימות בקישור ובאגף
זה משנה מ2 סיבות:
1. אתה יכול להביא חלוץ ישראלי לא פחות טוב מפיירו. (בריבו או שבירו)
2. אפשר להביא חלוץ שיודע לשחק עם הרגל ויוריד עומס מהקישור ההתקפי שלנו.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

כמה אפשר לחזור על החפירה של לשחרר את פיירו?

זה לא יקרה, הקבוצה אמרה את זה במפורש. למה צריך להעביר על זה עוד 4 עמודים?
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

כי הם נהנים לחפור על זה
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

מהמר על זה שדוידה יהיה פה ואני גם חושב שזו החתמה טובה, נכון לנקודת הזמן הנוכחית.
לאיוס לא יגיע בנוסף, פשוט בגלל העומס שעלול להיות בכנפיים. אם צ'יבוטה יבקש לעזוב, אני לא אתפלא אם במועדון ינסו לעשות איזה טרייד.

בסופו של דבר, השוק הישראלי דל. את כמות השחקנים שהוכיחו שמתאימים לקבוצות הצמרת, אבל לא משחקים בהן עדיין, אפשר לספור על יד אחת (בעונה שעברה היחידים שהיו קונצנזוס בפורום הם כנעאן וקארצב).
לכן, אין ברירה, אלא להביא לפה שחקנים שצריכים לעשות את קפיצה המדרגה ולקוות שזה אכן יקרה.
גם השושלת של בכר נבנתה ככה - למי משם באמת היה ניסיון במאבקי צמרת לפני העונה של בלבול או עונת האליפות הראשונה של בכר? לבודדים. חזיזה ופאני הם דוגמאות טובות לשחקנים שהיו חסרי ניסיון ועשו את קפיצת המדרגה הנדרשת.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Undertheknife כתב: 10 יוני 2023, 08:35

ג׳וש
דילן
אצילי
פאני
בכר
כנראה סבע

הכסף ילך לשחקנים!

מדויק!

באמת שאני לא מבין את האדישות של הקהל לדבר הזה.
זו לא אדישות - זה איפוק.

כולנו חוששים לעתיד הקבוצה.
העניין הוא שכרגע, זה זמן בעייתי לשפוט איך הקבוצה תראה.
במהלך השבועיים-שלושה הקרובים הסגל יתחיל להתגבש אחרי שיבחנו את הצעירים ויחתימו שחקני רכש ואז נהיה יותר חכמים.
תהיה בטוח שכל אוהד כאן יעביר ביקורת על המועדון אם לדעתו הסגל יהיה לא טוב כשנגיע לשלבים שבהם הסגל צריך להיות מוכן.

אותו הדבר נכון לדגו - אף אחד לא יכול להיות אדיש להחתמה ואני בספק אם יש מי שיגיד שהוא מרוצה ושמח ממנה.
כולנו הופתענו, כעסנו או התאכזבנו ברגעים הראשונים לאחר המינוי שלו.
יחד עם זאת, אנחנו לא יודעים כלום עליו, מלבד פרטים יבשים וחלקיים על היסטוריית האימון שלו ומלבד צפייה במשחקי קבוצת הנוער שלנו בעונה החולפת.
לכן, אני לפחות, מעדיף לבוא פתוח לזה (עד כמה שאני מסוגל) ולהעביר את הביקורות, בהמשך, אם הקבוצה לא תראה טוב.
לקבוע מעכשיו שדגו עומד לרסק את מה שנבנה פה ולהיות מפוטר במחזור 5, זה גם לייצר רגשות שליליים לא מוצדקים אל מול עצמי וגם להוסיף לאווירה השלילית שגם ככה יש סביב המועדון ובטוח שלא תתרום לקבוצה לתפקד (למרות שהיא מובנת). ותהיה בטוח שהתקשורת מחכה מעבר לפינה, כדי להתסיס את הקהל ולהפיל את המועדון, בהזדמנות הראשונה שתהיה להם.
נעול