מכה המאור לוי הזהבירקי כתב: 08 יולי 2022, 08:46 המלחמה הכי קשה תהיה של הכתבים… מבן דור עד נחמני…. כולם יילחמו בזרגרי כי זה יבוא על חשבון הבן של חבר שלהם….. אבל ברור שאנו צריכים עוד אופציה בקישור
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
רונן22
- שחקן העונה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
מאור לוי וזרגרי לא באותה עמדה, ממש לא "על חשבון"
אופטימיות במכבי חיפה
או ביציע. לא צריך יותר מ6 מחליף אחד בספסל. בכל מקרה הספסלים ארוכים יותר אחרי ההגדלה של פיפ"א.
אופטימיות במכבי חיפה
-
David
- מחוזר באירופה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לזרגרי אין מקום היום במכבי חיפה. צריך להביא עוד קשר, בכיר ככל הניתן לסגל כדי להוסיף עומק.
לא אוהב את השובע הזה בקישור וזה שאין אף שחקן נוסף שיכול "לפרוץ" ולהתחרות כמו שג'אבר היה שנה שעברה
לא אוהב את השובע הזה בקישור וזה שאין אף שחקן נוסף שיכול "לפרוץ" ולהתחרות כמו שג'אבר היה שנה שעברה
היחיד שמדברים עליו פה כשחקן ברמה זה כנעאן
יש מישהו בליגה הזאת שכן שווה להתאמץ להביא?
יש מישהו בליגה הזאת שכן שווה להתאמץ להביא?
-
Jerry
- אלוף המדינה
בעולם תקין נטע אמור לספק את הרעב והתחרות הזאת שאתה מדבר עליה, הוא חייב להחיות את הקריירה, השאלה אם הוא בראש הנכון. בכל מקרה אם פאני נשאר בקיץ הזה אז הוא לא הולך לצאת לאירופה בקרוב וגם הוא מבין את זה, ככה שלא הייתי ממהר לחתום את הסיפורKevinDurant כתב: 08 יולי 2022, 14:21 לזרגרי אין מקום היום במכבי חיפה. צריך להביא עוד קשר, בכיר ככל הניתן לסגל כדי להוסיף עומק.
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה עדיין לא מספיק. 4 שחקני קישור על 2 עמדות וחצי בעונה עם 60 משחקים זה לא מספיק.Jerry כתב: 08 יולי 2022, 15:36בעולם תקין נטע אמור לספק את הרעב והתחרות הזאת שאתה מדבר עליה, הוא חייב להחיות את הקריירה, השאלה אם הוא בראש הנכון. בכל מקרה אם פאני נשאר בקיץ הזה אז הוא לא הולך לצאת לאירופה בקרוב וגם הוא מבין את זה, ככה שלא הייתי ממהר לחתום את הסיפורKevinDurant כתב: 08 יולי 2022, 14:21 לזרגרי אין מקום היום במכבי חיפה. צריך להביא עוד קשר, בכיר ככל הניתן לסגל כדי להוסיף עומק.
נטע סימן שאלה, מוחמד שפך לאגר שנה שעברה ולא נראה טוב וג'אבר שחקן פציע.
צריך להוסיף שחקן קישור נוסף
-
Jerry
- אלוף המדינה
מסכים איתך, או שחקן לקישור או שיביאו מחליף אמיתי לשרי ונעבור ל4231 קבוע, אבל אני מאמין שיהיה רכש רק לקראת סוף החלון כשיראו כמה רחוק נגיע באירופה. אם נעלה לבתים יהיה עוד רכש אין לי ספקKevinDurant כתב: 08 יולי 2022, 15:39זה עדיין לא מספיק. 4 שחקני קישור על 2 עמדות וחצי בעונה עם 60 משחקים זה לא מספיק.Jerry כתב: 08 יולי 2022, 15:36בעולם תקין נטע אמור לספק את הרעב והתחרות הזאת שאתה מדבר עליה, הוא חייב להחיות את הקריירה, השאלה אם הוא בראש הנכון. בכל מקרה אם פאני נשאר בקיץ הזה אז הוא לא הולך לצאת לאירופה בקרוב וגם הוא מבין את זה, ככה שלא הייתי ממהר לחתום את הסיפורKevinDurant כתב: 08 יולי 2022, 14:21 לזרגרי אין מקום היום במכבי חיפה. צריך להביא עוד קשר, בכיר ככל הניתן לסגל כדי להוסיף עומק.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לגבי הסיפא, גם בשנה שעברה היינו בטוחים שאם נעפיל לבתים יגיע רכש נוסף (ובדיעבד, לא הגיע)Jerry כתב: 08 יולי 2022, 15:41מסכים איתך, או שחקן לקישור או שיביאו מחליף אמיתי לשרי ונעבור ל4231 קבוע, אבל אני מאמין שיהיה רכש רק לקראת סוף החלון כשיראו כמה רחוק נגיע באירופה. אם נעלה לבתים יהיה עוד רכש אין לי ספקKevinDurant כתב: 08 יולי 2022, 15:39זה עדיין לא מספיק. 4 שחקני קישור על 2 עמדות וחצי בעונה עם 60 משחקים זה לא מספיק.Jerry כתב: 08 יולי 2022, 15:36
בעולם תקין נטע אמור לספק את הרעב והתחרות הזאת שאתה מדבר עליה, הוא חייב להחיות את הקריירה, השאלה אם הוא בראש הנכון. בכל מקרה אם פאני נשאר בקיץ הזה אז הוא לא הולך לצאת לאירופה בקרוב וגם הוא מבין את זה, ככה שלא הייתי ממהר לחתום את הסיפור
לא חושב שצריך להביא מחליף אמיתי לשרי (גם לא רואה כזה בנמצא). הייתי רוצה שיביאו שחקן קישור נוסף שיאפשר שלישייה אגרסיבית בעת הצורך וגיבוי לרביעייה הנוכחית (אל תשכח שגם איבדנו את רודריגז)
אפשר לתת גם לחזיזה לשחק את הסוג של ה10 הזה במקום שרי מדי פעם
אין לי ספק שצריך עוד שחקן קישור, אבל למה כולם קבעו שג׳אבר שחקן פציע?
נפצע בשנה שעברה, קורה. השאלה אם היו לו לפני זה הרבה פציעות בהשאלה, בנוער וכו׳? לא עקבתי אחריו אז..
נפצע בשנה שעברה, קורה. השאלה אם היו לו לפני זה הרבה פציעות בהשאלה, בנוער וכו׳? לא עקבתי אחריו אז..
- KevinDurant
- חבר בבורד
נפצע פעמיים שנה שעברה לתקופות ארוכות, לא צריך לקחת שם סיכוןgargy כתב: 08 יולי 2022, 16:54 אין לי ספק שצריך עוד שחקן קישור, אבל למה כולם קבעו שג׳אבר שחקן פציע?
עזוב, אלו סתם הגזמות. הוא נפצע פעם אחת. גם פאני ונטע נפצעו בעונה שעברה. זה לא הופך אותו לפציע.gargy כתב: 08 יולי 2022, 16:54 אין לי ספק שצריך עוד שחקן קישור, אבל למה כולם קבעו שג׳אבר שחקן פציע?
מה שכן, ברור שהם יפצעו גם בעונה הקרובה אם לא יביאו מישהו שייתן להם לנוח ואז יוכלו לספר פה בביטחון גדול יותר שהם פציעים.
-
amitoima
- תוקע יתד בהרכב
מביא את כיאל וכנעאן לקישור, יפתרו לנו הרבה בעיות.
כיאל לא יעלה הרבה , וכנעאן הוצאה מחייבת אבל תתרום לנו למחליף לשרי ולאגף.
להגנה , אני עוד מחכה לראות מה עם 3 הבלמים המחליפים שלנו.
כיאל לא יעלה הרבה , וכנעאן הוצאה מחייבת אבל תתרום לנו למחליף לשרי ולאגף.
להגנה , אני עוד מחכה לראות מה עם 3 הבלמים המחליפים שלנו.
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
סדר העדיפויות צריך להיות:
1. בלם
2. קשר לאמצע
3. 10/קיצוני
לפחות על השניים הראשונים אסור לוותר.
1. בלם
2. קשר לאמצע
3. 10/קיצוני
-
SaTla
- אלוף המדינה
בלם בספק אם יביאו אבל קריטי יותר זה קשר אמצעברק.י כתב: 08 יולי 2022, 21:35 סדר העדיפויות צריך להיות:
1. בלם
2. קשר לאמצע
3. 10/קיצוני
- Judokan
- סמל ירוק
קשר אמצע זה הדבר היחיד ברשימה הזו שהוא קריטי ורלבנטי בהינתן מצב הסגל והשוק הישראלי.ברק.י כתב: 08 יולי 2022, 21:35 סדר העדיפויות צריך להיות:
1. בלם
2. קשר לאמצע
3. 10/קיצוני
כל עוד אין אזרוח של סונדגרן או מוחמד, אי אפשר להביא בלם. אין שום דבר זמין בשוק שישדרג אותנו ביחס לקיים בספסל. זה יהיה סתם לזרוק כסף, רכש לשם רכש.
גם קיצוני זה מיותר לחלוטין - אנחנו סגורים לחלוטין בגזרה הזו. אצילי, חזיזה, דין דוד וצ'יבוטה (פלוס חג'ג' או יפרח).
בעמדה של ה10 - לא רואה מישהו בליגה ששווה להביא. וגם כאן, מתוך הקיים בקבוצה, אצילי וכנראה גם חזיזה יכולים לשחק בעמדה הזו אם צריך.
ובתכלס עם העומק ההתקפי שיש העונה, אם שרי לא זמין אפשר פשוט לשחק בשני חלוצים עם דין דוד כחלוץ שני לפיירו. משהו שמעט מאוד הגנות בליגה יוכלו לעצור (על הנייר).
הטענה הייתה מה צריך ולא מה יש כרגע בשוק.
אני חושב שבלם זה הדבר הכי דחוף - גם כדי שנוכל לשחק באופן ראוי בשלושה בלמים וגם כדי לאפשר מנוחה לשני הבלמים שלנו (פלאניץ׳ כבר שנתיים מגיע גמור לפלייאוף).
זה לא סותר את זה שחייבים גם קשר ולא נורא אם יהיה כזה לקצה הרוטציה.
אני חושב שבלם זה הדבר הכי דחוף - גם כדי שנוכל לשחק באופן ראוי בשלושה בלמים וגם כדי לאפשר מנוחה לשני הבלמים שלנו (פלאניץ׳ כבר שנתיים מגיע גמור לפלייאוף).
זה לא סותר את זה שחייבים גם קשר ולא נורא אם יהיה כזה לקצה הרוטציה.
-
shayhagai
- תוקע יתד בהרכב
הבעיה זה שבמקום שישחררו את הבלמים הלא מועילים ואז יראו שבפועל יש לנו רק את פלאניץ גולדברג וארד, משאירים לי את גרשון ודהן שהתרומה היחידה שלהם זה לחוגים חברתיים, ואז זה נשמע כאילו יש לנו 5 בלמים אז איך נביא עוד בלם?
- Judokan
- סמל ירוק
אוקי, שחררת את דהן. את מי תביא מהליגה שהוא יותר טוב?shayhagai כתב: 09 יולי 2022, 09:22 הבעיה זה שבמקום שישחררו את הבלמים הלא מועילים ואז יראו שבפועל יש לנו רק את פלאניץ גולדברג וארד, משאירים לי את גרשון ודהן שהתרומה היחידה שלהם זה לחוגים חברתיים, ואז זה נשמע כאילו יש לנו 5 בלמים אז איך נביא עוד בלם?
בלופיאן? אדי גוטליב? אין בלמים ישראליים לשדרג אותנו.
מעדיף שישקיעו מאמצים בלהחזיר את ארד ודהן לעניינים
מעבר לזה, איזה בלם יסכים להיות פה בלם רביעי?Judokan כתב: 09 יולי 2022, 09:32אוקי, שחררת את דהן. את מי תביא מהליגה שהוא יותר טוב?shayhagai כתב: 09 יולי 2022, 09:22 הבעיה זה שבמקום שישחררו את הבלמים הלא מועילים ואז יראו שבפועל יש לנו רק את פלאניץ גולדברג וארד, משאירים לי את גרשון ודהן שהתרומה היחידה שלהם זה לחוגים חברתיים, ואז זה נשמע כאילו יש לנו 5 בלמים אז איך נביא עוד בלם?
בלופיאן? אדי גוטליב? אין בלמים ישראליים לשדרג אותנו.
מעדיף שישקיעו מאמצים בלהחזיר את ארד ודהן לעניינים
גם דהן שבא לפה לא חשב שיהיה בלם רביעי, חשב שיתחרה על מקום בהרכב עם ארד.
אנחנו לא צריכים בלם רביעי. אנחנו צריכים בלם שני/שלישי שיכול לתת לפלאניץ' ושון לנוח או להשתלב בשלישיית בלמים, מבלי להוריד את הרמה.
לא צפיתי מספיק בגנדלמן כדי לדעת מה רמתו, אבל הפרופיל שלו מתאים עבורנו מאד גם כי מדובר בבלם צעיר, גבוה ופיזי וגם כי הוא סוגר פינה עם זה שהוא יכול לשחק גם כקשר (מה שמעבר לעיבוי הסגל, יאפשר לבכר גם את הגמישות הטקטית שחשובה לו).
אם הוא בשל לקבוצה בכירה אפשר להציע לנתניה טרייד על דהן ושחקן נוסף (לא חסרות אופציות) ואולי קצת כסף.
לא צפיתי מספיק בגנדלמן כדי לדעת מה רמתו, אבל הפרופיל שלו מתאים עבורנו מאד גם כי מדובר בבלם צעיר, גבוה ופיזי וגם כי הוא סוגר פינה עם זה שהוא יכול לשחק גם כקשר (מה שמעבר לעיבוי הסגל, יאפשר לבכר גם את הגמישות הטקטית שחשובה לו).
אם הוא בשל לקבוצה בכירה אפשר להציע לנתניה טרייד על דהן ושחקן נוסף (לא חסרות אופציות) ואולי קצת כסף.
יותר קריטי להביא קשר מאשר בלם. הבעיה היא שאין הרבה אופציות בשוק הישראלי.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
קשר זו פחות בעיה, בעיני. יש לנו 4 שחקנים שמצפים ומגיע להם לקבל דקות.hezildo כתב: 09 יולי 2022, 10:56 יותר קריטי להביא קשר מאשר בלם. הבעיה היא שאין הרבה אופציות בשוק הישראלי.
לתפיסתי, אנחנו צריכים פה קשר לרוטציה ולא חייבים שהוא יהיה שחקן על.
רק אם פאני יעזוב רכישה של "היקרים" (כנעאן, קארצב וכו') תהיה מאסט, אבל אנחנו צריכים קשר חמישי בלי קשר.
חוץ מזה, אם גנדלמן מגיע ומשחק קשר אחורי, הוא מאפשר עיבוי של ה-8 בזה שהוא יזיז את נטע/עלי מדרגה קדימה (ושוב - אני לא ציפית בגנדלמן מספיק כדי להגיד אם הוא ברמה).
עריכה: ושוב אני מעלה את זה - אולי ירידת הליגה של הלוזונים תהיה פתח לרכישה של שחקנים מהם במחיר הגיוני מהם. ארד בר לצורך העניין, בשנת חוזה ולא בטוח שיהיו לו הצעות מחו"ל אחרי עונה בלאומית. עסקה עליו יכולה להשתלם לכל הצדדים, אם לוזון לא יעדיף לנצל אותו לעונה אחרונה בלאומית או לייבש אותו ביציע במידה ולא יאריך חוזה.
נערך לאחרונה על ידי ברק.י ב 09 יולי 2022, 11:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Judokan
- סמל ירוק
גנדלמן שחקן מוכשר אבל לא מתאים לסגנון המשחק שלנו.ברק.י כתב: 09 יולי 2022, 10:36 אנחנו לא צריכים בלם רביעי. אנחנו צריכים בלם שני/שלישי שיכול לתת לפלאניץ' ושון לנוח או להשתלב בשלישיית בלמים, מבלי להוריד את הרמה.
הוא די איטי, ולכן בקבוצה שמשחקת מאוד גבוה כמונו הוא סיכון הגנתי רציני.
וביחס לשחקנים האלה תזכרו שגם דהן נראה מצוין בעונה שלו בהרכב בקרית שמונה בגיל 20.
בלם קריטי פי כמה.hezildo כתב: 09 יולי 2022, 10:56 יותר קריטי להביא קשר מאשר בלם. הבעיה היא שאין הרבה אופציות בשוק הישראלי.
יש לך 4 קשרים ראויים על 2 עמדות ו2 בלמים ראויים על 2 עמדות.
אופטימיות במכבי חיפה
הבעלים של כל הנתניות ואשדוד וכו לא טפשים.ברק.י כתב: 09 יולי 2022, 10:36 אנחנו לא צריכים בלם רביעי. אנחנו צריכים בלם שני/שלישי שיכול לתת לפלאניץ' ושון לנוח או להשתלב בשלישיית בלמים, מבלי להוריד את הרמה.
הם לא יסכימו לקחת את הזבל שלנו וקצת כסף, הם ידרשו מחיר מלא, וגבוה.
אין לנתניה שוב סיבה לקחת את דהן ולא את בן שהר ולא את מאור לוי, ולא אף זבל אחר שלנו..