!
לדעתי הוא מנסה לשלב אותו בכוח כי הוא חושב שהוא חשוב מבחינת אופי על המגרש למרות שאי אפשר לשחק גם איתו וגם עם סק+שון+שימי באף מערך.
מנהל: Shocking4U
!
מוחמד שיחק ליד שואו מול גנט, ונראה משוטט בדיוק כמו שהוא נראה בדרבי. לא לוחץ באמת, לא משיג כדורים, משאיר חורים גדולים.רק מכבי כתב: ↑18 פברואר 2024, 23:18ג'ודו, זה לא משחק ראשון שזה לא נראה לא טוב עם סונדגרן.Judokan כתב: ↑18 פברואר 2024, 23:12 אני ממש לא מסכים איתכם.
דניאל בקישור דווקא עושה דברים לא רעים בכלל. גם מוביל כדור יפה כשלוחצים אותנו ומאפשר לצאת להתקפות.
אני חושב שמה שהכשיל אותו היום היה מוחמד לידו שהיה פשוט מתחת לכל ביקורת וברח מהכדור. זה היה נראה הרבה יותר טוב עם שואו או אפילו עם קאסה בעמדה ההיא ליד דניאל.
אני חושב שזה בדיוק הפוך. הבעיות עם סונדגרן גורמות למוחמד להיראות רע עוד יותר. דניאל משוטט שם באמצע, הוא לא מבין מספיק מה לעשות ומתי לעשות, וזה משפיע גם על מוחמד.
מול גנט אתה חושב שהוא נכנס טוב? מול בית''ר אתה חושב שהוא היה טוב? בטוטו מול מכבי ת''א?
סה''כ ראינו את זה עובד במשחק אחד שבו לא חיפשנו בכלל לשלוט בכדור, ורק באת להישכב אחורה. אולי במצבים האלה זה יעבוד, לא כשאתה צריך לשלוט בכדור ולנהל משחק מהאמצע.
זה צהוב. זה שזה צריך להיות צהוב גם לשחקן היריב זה נכון, אבל הפעולה של סונדגרן היא חסרת אחריות, חסרת שליטה וחסרת הגיון (אין איום הגנתי כי הכדור בחוץ. תחילת משחק), ובוודאי מזכה בצהוב.Shocking4U כתב: ↑22 פברואר 2024, 15:12 הראשון זה לא צהוב. אין שום סרט ששחקן בועט ככה כדור על שחקן הרבה אחרי שהכדור יוצא וזה לא צהוב אבל זה ששחקן אחר בא להתעמת איתו זה כן. חוסר אחידות משווע
מסכים לגמרי.רק מכבי כתב: ↑22 פברואר 2024, 15:29זה צהוב. זה שזה צריך להיות צהוב גם לשחקן היריב זה נכון, אבל הפעולה של סונדגרן היא חסרת אחריות, חסרת שליטה וחסרת הגיון (אין איום הגנתי כי הכדור בחוץ. תחילת משחק), ובוודאי מזכה בצהוב.Shocking4U כתב: ↑22 פברואר 2024, 15:12 הראשון זה לא צהוב. אין שום סרט ששחקן בועט ככה כדור על שחקן הרבה אחרי שהכדור יוצא וזה לא צהוב אבל זה ששחקן אחר בא להתעמת איתו זה כן. חוסר אחידות משווע
לגמרי
זה ההרכב שתורגל:
אה, אוקיי.
הוא חתם על חוזה בקיץ, זה לא נראה לי הסיפור פה.
אבל הוא חתם על חוזה קצר…KevinDurant כתב: ↑05 מאי 2024, 17:15הוא חתם על חוזה בקיץ, זה לא נראה לי הסיפור פה.
הוא הרגיש ירידה במעמד אצל דגו (התחיל מזה שהוא יצא חילוף ראשון בדרבי, אח''כ לא תורגל בהרכב) וזה התפוצץ