ג'ו קוזמינסקי? לא ברמה
ג'וש כהן - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- אגדה ירוקה
Re: ג'וש כהן - נושא רשמי
בגלל זה הוא לא מוצא קבוצה כשחקן חופשי וראיקוביץ' משחק במיורקה?KevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 20:08בסדר ואני לא.אליאור כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 19:37מעריכים אותו יותר בגלל שהאלטרנטיבות גרועות הרבה יותר ממנו, לא בגלל שהוא שוער טוב כל כך.KevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 19:13
התכוונתי מהטובים שהיו בכל הליגה ב10 שנים האחרונות. סטויקוביץ' שוער שבקושי נהנית ממנו.
גם גלזר לדוגמה, אולי היה לו בב''ש פיק של חצי עונה-עונה גג שהוא היה יותר טוב מג'וש, אבל לאורך תקופה ג'וש טוב עליו.
כנ''ל פרץ, כנ''ל ראיקוביץ' וזה היתרון שלו על פני כולם.
הוא הפך פה את עמדת השוער למשהו שהוא ברור מאליו ונתן שקט מטורף ורק כשנזכרים מה היה לפניו ומה קורה עכשיו אחריו מעריכים אותו עוד יותר (בכל הקבוצות בליגה אגב)
אני מעדיף כל שוער שהזכרת בהודעה שלך על פני ג'וש.
לדעתי בקדנציות של כולם בארץ כקדנציה הוא עדיף על כולם.
זה שראיקוביץ' משחק היום בליגה הספרדית לא מעניין. ג'וש היה שוער יותר טוב ממנו פה בליגה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא מבין מה הקשר בין הדברים?אליאור כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 23:46בגלל זה הוא לא מוצא קבוצה כשחקן חופשי וראיקוביץ' משחק במיורקה?KevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 20:08בסדר ואני לא.
זה שראיקוביץ' משחק היום בליגה הספרדית לא מעניין. ג'וש היה שוער יותר טוב ממנו פה בליגה
מה אכפת לי מה ראיקוביץ' עושה היום? אכפת לי מה הוא היה שווה כשהוא שיחק בליגה. היום הוא שוער יותר טוב ממה שהוא היה פעם
זה כמו שתגיד שאתה מעדיף את סולומון כשהוא היה בפ''ת על אצילי בתקופה שלו אצלנו כי הוא היום יותר טוב ממנו
-
- אגדה ירוקה
ראיקוביץ' עבר מפה לליגה הצרפתית ושיחק שם בהרכב בעונה אחרי שעבר, או שגם זה לא היה קשור ליכולת שלו פה?KevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 23:54אני לא מבין מה הקשר בין הדברים?אליאור כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 23:46בגלל זה הוא לא מוצא קבוצה כשחקן חופשי וראיקוביץ' משחק במיורקה?KevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 20:08
בסדר ואני לא.
מה אכפת לי מה ראיקוביץ' עושה היום? אכפת לי מה הוא היה שווה כשהוא שיחק בליגה. היום הוא שוער יותר טוב ממה שהוא היה פעם
זה כמו שתגיד שאתה מעדיף את סולומון כשהוא היה בפ''ת על אצילי בתקופה שלו אצלנו כי הוא היום יותר טוב ממנו
גלזר היה טוב יותר מג'וש בעונה שעברה, סטויקוביץ' שוער נבחרת סרביה בזמן שהיה פה, פרץ עבר מפה לבאיירן. כולם שוערים טובים יותר מג'וש באותו זמן ביקום שאנחנו חיים בו וזו הסיבה שהם התקדמו ושילמו עליהם והוא לא מוצא קבוצה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ראיקוביץ' בשום שלב לא היה שוער יותר טוב מג'וש והם אכלו עליו הרבה מרורים. הקדנציה של ג'וש הייתה הרבה יותר טובה.אליאור כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 00:11ראיקוביץ' עבר מפה לליגה הצרפתית ושיחק שם בהרכב בעונה אחרי שעבר, או שגם זה לא היה קשור ליכולת שלו פה?KevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 23:54אני לא מבין מה הקשר בין הדברים?
גלזר היה טוב יותר מג'וש בעונה שעברה, סטויקוביץ' שוער נבחרת סרביה בזמן שהיה פה, פרץ עבר מפה לבאיירן. כולם שוערים טובים יותר מג'וש באותו זמן ביקום שאנחנו חיים בו וזו הסיבה שהם התקדמו ושילמו עליהם והוא לא מוצא קבוצה.
גלזר עשה עונה אחת טובה בכדורגל פה, ג'וש היה יציב 4 שנים. כנ''ל סטויקוביץ'. גם מפרץ הם בקושי נהנו וג'וש שוער הרבה יותר יציב ממנו.
שוב אני אומר ומדגיש, יכול להיות שלשאר השוערים שציינת היה פיק של חצי-שנה, שנה שהיו יותר טובים מג'וש, אבל לאורך זמן? אני מעדיף את הקדנציה של ג'וש אצלנו מאשר כל אחד מהשמות שנתת.
זה שפרץ וראיקוביץ' היו פה בגיל 20-21 לא אומר שהם שוערים יותר טובים מג'וש שהיה פה בגילאים יותר מאוחרים
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
באיזה תנאים אנחנו מביאים אותו. נשמע שהוא רוצה חוזה מקוצר. או אפשרות בריחה. או שכר
לא מספיק מה שעשה בקיץ עוד צריך לעמוד במיליון תנאים שלו?
די. תנו לכיוף להשתפשף. היו תקופות עם בכר שכל מה שג'וש היה צריך לעשות זה לבעוט כדור שוער
די. תנו לכיוף להשתפשף. היו תקופות עם בכר שכל מה שג'וש היה צריך לעשות זה לבעוט כדור שוער
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כן תמשיכו להקטין את ג׳וש לא עשיתם אתRakMaccabi31 כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 00:34 באיזה תנאים אנחנו מביאים אותו. נשמע שהוא רוצה חוזה מקוצר. או אפשרות בריחה. או שכר
זה מספיק כשהוא היה כאן. בינתיים הולך מדהים בלעדיו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
די נו בחייאת איזה משחק הוא היה צריך לבעוט כדורי שוער. שוער שהביא לך נקודות כל שנה והיה חלק משמעותי.RakMaccabi31 כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 00:34 באיזה תנאים אנחנו מביאים אותו. נשמע שהוא רוצה חוזה מקוצר. או אפשרות בריחה. או שכר
למה אנחנו צריכים לתת לשוער בוסר להשתפשף עלינו? זה שהוא עשה חצי עונה טובה בקושי בלאומית אומר שהוא שווה מקום במכבי חיפה הגדולה?
שילך להשתפשף על רעננה וחדרה ויחזור לפה מהדלת הראשית.
הייתי זורם עם הרעיון של לתת לו להשתפשף אם היו אומרים את זה מתחילת העונה. שמביאים שוער ברמה של ניצן ונותנים לו לפתוח לפני כיוף זה אומר כמה הם מחזיקים ממנו
- DelPiero
- הענק הירוק
וואו נראה לי ג׳וש אחד השחקנים הכי אנדר רייטר שאני זוכר אצלנו מזה הרבה זמן
אני בדעה של דוראנט - היא היה יציב, הוא הביא נקודות והיינו שקטים איתו. לא יכולנו לבקש יותר..
..
אני בדעה של דוראנט - היא היה יציב, הוא הביא נקודות והיינו שקטים איתו. לא יכולנו לבקש יותר..
..
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
לא הבנתם בכלל למה התכוונתי. ואני מתפלא שאתם לא זוכרים שהייתי אחד המגנים הגדולים של ג'וש גם כשעשה טעויות עצומות כמו במשחק נגד ב"שShocking4U כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 00:43כן תמשיכו להקטין את ג׳וש לא עשיתם אתRakMaccabi31 כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 00:34 באיזה תנאים אנחנו מביאים אותו. נשמע שהוא רוצה חוזה מקוצר. או אפשרות בריחה. או שכר
זה מספיק כשהוא היה כאן. בינתיים הולך מדהים בלעדיו.
הכוונה היתה שלא כל משחק אתה צריך שוער עצום, והרבה פעמים גם שוער בינוני מספיק כדי לשמור על רשת נקיה גם ברצף משחקים.
אבל די להתעלם מהעיקר. הנואשות כאן כ"כ מביכה שבסוף נקבל כל תנאי שלו למרות שהוא משתין עלינו בקשת
-
- מחוזר באירופה
גם דודו אוואט שיחק במיורקה ואני לא חושב שהוא היה טוב יותראליאור כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 23:46בגלל זה הוא לא מוצא קבוצה כשחקן חופשי וראיקוביץ' משחק במיורקה?KevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 20:08בסדר ואני לא.
-
- קפטן ירוק
קיצר אני מקווה מאוד שכבר מדברים איתו.
כמה שקט הוא יוסיף להגנה, אי אפשר להוריד מזה.
מקסימום בינואר שיעשו חישוב מסלול מחדש עם הזרים.
במילא שימיץ שרוף פה אז לא רואה סיבה שלא יביאו שוער זר בינואר אם ג'וש עוזב.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
קודם כל, למה אתה חושב ששימיץ שרוף פה?NOSFERATU ZODD כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 12:11 קיצר אני מקווה מאוד שכבר מדברים איתו.
הוא הולך לפתוח מחר.
ולגבי הבאת שוער זר עח בלם.
ומה תעשה עם סק ואליפות אפריקה?
או שאתה מוכן להסתפק בארד?
כי אני לא.
אתה מסתפק ב
- Liberman
- מנהל הבורד
גוש כהן שוער שהביא לנו נקודות
ויש לו חלק גדול בכל אחת האליפויות שהיו בראס בן אמו לא פחות מאצילי
אני זוכר הצלות ופנדלים באמא של המאניטיים איך אפשר לזלזל בו בחיאת
ויש לו חלק גדול בכל אחת האליפויות שהיו בראס בן אמו לא פחות מאצילי
אני זוכר הצלות ופנדלים באמא של המאניטיים איך אפשר לזלזל בו בחיאת
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Apoc
- יו״ר הבורד
בעונה הראשונה היה אדיר
בשתי העונות אחר כך היה בינוני
פחות הצלות וגם יותר גולים באשמתו ועוד באמא של המאניטיים (הכניס לנו שער הזוי משום מקום בכל פעם ששיחקנו נגד ת"א או ב"ש כמעט)
בהעדר ציפור שיר וזה.
ברור שהוא עדיף פי 100 על כל הליצנים האחרים.
בשתי העונות אחר כך היה בינוני
פחות הצלות וגם יותר גולים באשמתו ועוד באמא של המאניטיים (הכניס לנו שער הזוי משום מקום בכל פעם ששיחקנו נגד ת"א או ב"ש כמעט)
בהעדר ציפור שיר וזה.
ברור שהוא עדיף פי 100 על כל הליצנים האחרים.
אופטימיות במכבי חיפה
- Liberman
- מנהל הבורד
בעונה הראשונה אני חושב שהוא גם לקח תואר שחקן העונה
לאחריה הייתה ירידה ביכולת אבל הביא נקודות והיה טוב
יאללה להחזיר עד סוף העונה ולחשב מסלול מחדש
לאחריה הייתה ירידה ביכולת אבל הביא נקודות והיה טוב
יאללה להחזיר עד סוף העונה ולחשב מסלול מחדש
פושעי דילן לדין
-
- אגדה ירוקה
ג'וש לא היה אדיר בשום עונה אצלנו. הוא היה סביר ויציב וזכה בתואר שחקן העונה כי הביא לנו נקודות בעצירות פנדלים קריטיות, אבל בשום שלב הוא לא ברמה של דוידוביץ' ואוואט וכל השוואה אליהם היא לא פחות ממגוחכת בעיניי. הוא גם לא ברמה של פרץ, גלזר, סטויקוביץ' וראיקוביץ' והעובדות מדברות בעד עצמן. הסיבה היחידה שמחזיקים ממנו פה היא זיכרון קצר טווח לשוערים שהיו לנו פה לפני העשור השחור או השוואה לא רציונלית לשוערים מהיריבות. באותה מידה אני יכול להשוות אותו גם לאניימה ולהגיד שהוא היה יותר טוב אבל המציאות לא תגבה את זה, כי כאמור, אניימה והאחרים הגיעו לקבוצות ברמה הרבה יותר גבוהה מג'וש כהן (זה מעבר למה שאומרות העיניים בצפייה בכל אחד מהם, כי עם עובדות אי אפשר להתווכח אבל על תחושות בטן ואינטואיציות, מוזרות ככל שתהיינה, אפשר).
אם הייתם אוהדים של קבוצה אחרת בארץ והיו שואלים אתכם לגבי הרמה של ג'וש הייתם אומרים שהוא שוער בינוני ונחמד.
אם הייתם אוהדים של קבוצה אחרת בארץ והיו שואלים אתכם לגבי הרמה של ג'וש הייתם אומרים שהוא שוער בינוני ונחמד.
- hezildo
- מכונת תארים
גם בעונות האחרונות הוא הביא נקודות, לא רק בעונה הראשונה.
חייבים להחזיר אותו.
חייבים להחזיר אותו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- הענק הירוק
מה הדיון בכלל? גוש בלי יד אחת טוב ממה שיש כעת
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא מבין את כל האוננות על סטויקוביץ. היה סבבה פה עד הפציעה ואז בכלל לא יכל לזנק. כנראה התאהבתם בפוזות כי ג׳וש עובדתית היה יותר טוב במכבי חיפה ממנו. לא מעניין אותי שהוא היה שוער נבחרת סרביה.
-
- קפטן ירוק
ג'וש יותר טוב מסטויקו שהיה פה.Shocking4U כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 21:48 לא מבין את כל האוננות על סטויקוביץ. היה סבבה פה עד הפציעה ואז בכלל לא יכל לזנק. כנראה התאהבתם בפוזות כי ג׳וש עובדתית היה יותר טוב במכבי חיפה ממנו. לא מעניין אותי שהוא היה שוער נבחרת סרביה.
לא הרגשתי בטוח עם סטויקו בשער כמו עם ג'וש.
-
- אגדה ירוקה
- Liberman
- מנהל הבורד
מסכים, סטויקבויץ היה שוער לא משהו בכלל, המון פוזה בלי תאכלס.Shocking4U כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 21:48 לא מבין את כל האוננות על סטויקוביץ. היה סבבה פה עד הפציעה ואז בכלל לא יכל לזנק. כנראה התאהבתם בפוזות כי ג׳וש עובדתית היה יותר טוב במכבי חיפה ממנו. לא מעניין אותי שהוא היה שוער נבחרת סרביה.
פושעי דילן לדין
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
-
- שחקן החודש
לדעתי ג'וש נוחת כאן בפגרה
-
- תוקע יתד בהרכב
ג׳וש לא ברמה של גלזר? מאיפה הבאת את זה?אליאור כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 18:03 ג'וש לא היה אדיר בשום עונה אצלנו. הוא היה סביר ויציב וזכה בתואר שחקן העונה כי הביא לנו נקודות בעצירות פנדלים קריטיות, אבל בשום שלב הוא לא ברמה של דוידוביץ' ואוואט וכל השוואה אליהם היא לא פחות ממגוחכת בעיניי. הוא גם לא ברמה של פרץ, גלזר, סטויקוביץ' וראיקוביץ' והעובדות מדברות בעד עצמן. הסיבה היחידה שמחזיקים ממנו פה היא זיכרון קצר טווח לשוערים שהיו לנו פה לפני העשור השחור או השוואה לא רציונלית לשוערים מהיריבות. באותה מידה אני יכול להשוות אותו גם לאניימה ולהגיד שהוא היה יותר טוב אבל המציאות לא תגבה את זה, כי כאמור, אניימה והאחרים הגיעו לקבוצות ברמה הרבה יותר גבוהה מג'וש כהן (זה מעבר למה שאומרות העיניים בצפייה בכל אחד מהם, כי עם עובדות אי אפשר להתווכח אבל על תחושות בטן ואינטואיציות, מוזרות ככל שתהיינה, אפשר).
בעיני הוא דווקא טוב ממנו. אנשים כאילו שכחו כמה גלזר היה מביך אצלנו וגם שהוא לכאורה השתפר בבאר שבע עד היום יש לו טעויות ששוות שער בהרבה משחקים (רק מהתקופה האחרונה: המשחק בנבחרת, נגד סיטי הוא אמנם נתן משחק מטורף אבל גם סיפק שם לפחות 2 טעויות מחרידות אם לא יותר).
-
- מחוזר באירופה
כן
-
- אגדה ירוקה
ג'וש שוער יציב אבל הוא די מוגבל ונכון להיום גלזר עדיף עליו. אתה מוזמן לראות את המשחק נגד הכוכב האדום שם בוריאן שהיום בברטיסלבה לקח כדור של קורנו שג'וש לא לקח כדור דומה לאיבניץ'. גם הבעיטה החופשית של גרימלדו נגד בנפיקה זו עוד דוגמה מקמפיין האלופות לכדור שהוא היה צריך לקחת (אלה בקצרה המקרים שאני זוכר). אלה אמנם לא טעויות שוער פר אקסלנס אבל אלה כדורים ששוערים טובים יותר כמו אלה שציינתי פה קודם היו לוקחים בדרך כלל.Rmc כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 09:39ג׳וש לא ברמה של גלזר? מאיפה הבאת את זה?אליאור כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 18:03 ג'וש לא היה אדיר בשום עונה אצלנו. הוא היה סביר ויציב וזכה בתואר שחקן העונה כי הביא לנו נקודות בעצירות פנדלים קריטיות, אבל בשום שלב הוא לא ברמה של דוידוביץ' ואוואט וכל השוואה אליהם היא לא פחות ממגוחכת בעיניי. הוא גם לא ברמה של פרץ, גלזר, סטויקוביץ' וראיקוביץ' והעובדות מדברות בעד עצמן. הסיבה היחידה שמחזיקים ממנו פה היא זיכרון קצר טווח לשוערים שהיו לנו פה לפני העשור השחור או השוואה לא רציונלית לשוערים מהיריבות. באותה מידה אני יכול להשוות אותו גם לאניימה ולהגיד שהוא היה יותר טוב אבל המציאות לא תגבה את זה, כי כאמור, אניימה והאחרים הגיעו לקבוצות ברמה הרבה יותר גבוהה מג'וש כהן (זה מעבר למה שאומרות העיניים בצפייה בכל אחד מהם, כי עם עובדות אי אפשר להתווכח אבל על תחושות בטן ואינטואיציות, מוזרות ככל שתהיינה, אפשר).
בעיני הוא דווקא טוב ממנו. אנשים כאילו שכחו כמה גלזר היה מביך אצלנו וגם שהוא לכאורה השתפר בבאר שבע עד היום יש לו טעויות ששוות שער בהרבה משחקים (רק מהתקופה האחרונה: המשחק בנבחרת, נגד סיטי הוא אמנם נתן משחק מטורף אבל גם סיפק שם לפחות 2 טעויות מחרידות אם לא יותר).
- KevinDurant
- חבר בבורד
הנקודה שלי במהלך כל הדיון הזה שאתה מסתכל על פיק של שוער כמו גלזר או על שוערים שהגיעו לשיא שלהם במקומות אחרים (כמו ראיקוביץ וכו) ולא על מה השוערים עשו במהלך הקדנציה שלהם *פה בליגה*אליאור כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 12:55ג'וש שוער יציב אבל הוא די מוגבל ונכון להיום גלזר עדיף עליו. אתה מוזמן לראות את המשחק נגד הכוכב האדום שם בוריאן שהיום בברטיסלבה לקח כדור של קורנו שג'וש לא לקח כדור דומה לאיבניץ'. גם הבעיטה החופשית של גרימלדו נגד בנפיקה זו עוד דוגמה מקמפיין האלופות לכדור שהוא היה צריך לקחת (אלה בקצרה המקרים שאני זוכר). אלה אמנם לא טעויות שוער פר אקסלנס אבל אלה כדורים ששוערים טובים יותר כמו אלה שציינתי פה קודם היו לוקחים בדרך כלל.Rmc כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 09:39ג׳וש לא ברמה של גלזר? מאיפה הבאת את זה?אליאור כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 18:03 ג'וש לא היה אדיר בשום עונה אצלנו. הוא היה סביר ויציב וזכה בתואר שחקן העונה כי הביא לנו נקודות בעצירות פנדלים קריטיות, אבל בשום שלב הוא לא ברמה של דוידוביץ' ואוואט וכל השוואה אליהם היא לא פחות ממגוחכת בעיניי. הוא גם לא ברמה של פרץ, גלזר, סטויקוביץ' וראיקוביץ' והעובדות מדברות בעד עצמן. הסיבה היחידה שמחזיקים ממנו פה היא זיכרון קצר טווח לשוערים שהיו לנו פה לפני העשור השחור או השוואה לא רציונלית לשוערים מהיריבות. באותה מידה אני יכול להשוות אותו גם לאניימה ולהגיד שהוא היה יותר טוב אבל המציאות לא תגבה את זה, כי כאמור, אניימה והאחרים הגיעו לקבוצות ברמה הרבה יותר גבוהה מג'וש כהן (זה מעבר למה שאומרות העיניים בצפייה בכל אחד מהם, כי עם עובדות אי אפשר להתווכח אבל על תחושות בטן ואינטואיציות, מוזרות ככל שתהיינה, אפשר).
הקריירה של כל מי שציינת כנראה תהיה או כבר טובה משל ג'וש אבל הקדנציה שלו במכבי חיפה טובה מכל הקדנציות של שאר השמות שנתת *בארץ*
זה שגלזר נתן עונה אחת טובה בבש לא "מחפה" על כל מה שהוא עשה עד אז ומה שהוא עושה בחול לא רלוונטי ולא מעניין.
אותו כנל על פרץ. ראיקוביץ בכלל לא היה טוב מכהן בארץ אף פעם
-
- אגדה ירוקה
גלזר נתן שתי עונות טובות בליגה, לא אחת. לא מדובר בפיק זמני קצר אלא בעלייה מדורגת ומימוש פוטנציאל שלא היה קיים אף פעם אצל ג'וש כהן. כל אחד מהשוערין שציינתי יכול לקחת כדורים קשים הרבה יותר מאלה שג'וש כהן אי פעם יקח.KevinDurant כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 13:24הנקודה שלי במהלך כל הדיון הזה שאתה מסתכל על פיק של שוער כמו גלזר או על שוערים שהגיעו לשיא שלהם במקומות אחרים (כמו ראיקוביץ וכו) ולא על מה השוערים עשו במהלך הקדנציה שלהם *פה בליגה*אליאור כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 12:55ג'וש שוער יציב אבל הוא די מוגבל ונכון להיום גלזר עדיף עליו. אתה מוזמן לראות את המשחק נגד הכוכב האדום שם בוריאן שהיום בברטיסלבה לקח כדור של קורנו שג'וש לא לקח כדור דומה לאיבניץ'. גם הבעיטה החופשית של גרימלדו נגד בנפיקה זו עוד דוגמה מקמפיין האלופות לכדור שהוא היה צריך לקחת (אלה בקצרה המקרים שאני זוכר). אלה אמנם לא טעויות שוער פר אקסלנס אבל אלה כדורים ששוערים טובים יותר כמו אלה שציינתי פה קודם היו לוקחים בדרך כלל.Rmc כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 09:39
ג׳וש לא ברמה של גלזר? מאיפה הבאת את זה?
הקריירה של כל מי שציינת כנראה תהיה או כבר טובה משל ג'וש אבל הקדנציה שלו במכבי חיפה טובה מכל הקדנציות של שאר השמות שנתת *בארץ*
זה שגלזר נתן עונה אחת טובה בבש לא "מחפה" על כל מה שהוא עשה עד אז ומה שהוא עושה בחול לא רלוונטי ולא מעניין.
אותו כנל על פרץ. ראיקוביץ בכלל לא היה טוב מכהן בארץ אף פעם
אפשר גם באותו אופן להסתכל על הקריירה של ג'וש לפני מכבי חיפה (כי מכבי חיפה לדעתי היא הפיק שלו) ולעשות השוואה ארוכת טווח לגבי כל אחד מהשוערים, אם כבר. ההשוואה רק למשחקים בליגה מעקמת את ההסתכלות אבל גם אם מסתכלים רק על הליגה עדיין יש סיבה למה כל אחד מהשוערים שציינתי התקדם ושילמו עליו וג'וש כהן לא מוצא קבוצה כשחקן חופשי.
* הקריירה של כל אחד מהשוערים כבר יותר טובה מהקריירה של ג'וש אי פעם תהיה.
אני ברצינות לא מבין מה ההתלהבות מג'וש כהן. אני מדבר עם חברים ומשפחה שהם לא אוהדי מכבי חיפה ואף אחד לא מחזיק ממנו. זה שתופסים ממנו פה בפורום זה מאוד סובייקטיבי. אני גם אף פעם לא תפסתי ממנו. יותר טוב מהשוערים שהיו לפניו דוגמת שראנוב וחיימוב אבל לדעתי לא ברמה מבחינת איכות של שאר החלקים בקבוצה של העונה שעברה למעט עמדת החלוץ.
יחד עם זאת אני בדעה שצריך להחזיר אותו לכמה חודשים כי הוא הרבה יותר טוב משני השוערים שיש לנו היום גם אם בקבוצה "שלמים איתם".