אין לו ראיית משחק, יש לו יכולת מסירה סבירה, הוא גם לא מאיים מרחוק ואין לו בעיטה טובה
זה קשר שיגיע לפה לשחק את ה6 ורק את ה6. אולי דגו יחלטר אותו כבלם ב3 בלמים מדי פעם.
חשוב לציין גם שמשחק הגובה והראש שלו לא ואו בכלל.
לא עדיף את סורו עליו?
הוא לגמרי בפרופיל של סורו, אותן עלויות והכל.
אבל סורו עבר ירידה דרסטית ביכולת, ולא יודע אם חשבו בכלל בכיוון שלו אצלנו.
ברור שאם היו רוצים את סורו היו מביאים את סורו, הבאה קלה.
onn כתב: ↑10 אוגוסט 2023, 09:50
מקווה שזה לא יותר מפיתיון לאתרים, והמועדון פועל בגזרת מועמד אחר. אם כי זו תקווה שמבוססת רק על הפרופיל ה"דל" שלא ביחס למועמדים אחרים שפורסמו ואין לי מושג באמת מה היכולות שלו
תפסיקו לייחס אובר תחכום למועדון שהדובר שלו זה דודו בזק
עזוב ליגת האלופות
הם גם לא באמת רצו ליגה אירופאית
הם הסתפקו בשלב בתים בקונפרנס
למזלם קיבלנו הגרלות נוחות
מי שרץ במוקדמות ופלייאוף עם 2 קשרים בלבד, לא מכוון גבוה
שוער עולה כתב: ↑10 אוגוסט 2023, 10:34
עזוב ליגת האלופות
הם גם לא באמת רצו ליגה אירופאית
הם הסתפקו בשלב בתים בקונפרנס
למזלם קיבלנו הגרלות נוחות
מי שרץ במוקדמות ופלייאוף עם 2 קשרים בלבד, לא מכוון גבוה
הם גם יסתפקו במקום שני עם פער של 8 נקודות מהצהבת. הסגל והמאמן בהתאם
כרגע הם רוצים אליפות אבל זה רק בגלל שהיריבות לא איכותיות מספיק
אם היו פה יריבות איכותיות באמת, הם היו לדעתי מוותרים מראש
זה שחר. האיש רוצים להתחרות בתנאים שלו
אם הוא היה מגיע למחנה כנראה שלא היינו שומעים מילת ביקורת.
אבל אחרי שעולים שמות כמו מרקו, דיאק, צ'אלובה, ואז מגיע שחקן ספסל בלודוגורץ שמודחת באלופות ללובליאנה של סער פדידה.
אז זה לא נראה טוב.
אסור היה להמר בענדה הזאת, והם הימרו. אולי זה יתברר כבינגו, אבל זה הימור לא קטן.
ועוד בידיעה שהוא לא יכול לשחק בפלייאוף. אז מה עשינו בזה?
די עם הגניבת דעת הזאת שהוא מקבל ביקורת בגלל שהוא מגיע אחרי השמות האחרים. אני הייתי מבקר רכש של שחקן שנע בין ספסל להרכב בדודוגורש בלי קשר לאברג'ל ודיאק.
רק מכבי כתב: ↑10 אוגוסט 2023, 10:41
אם הוא היה מגיע למחנה כנראה שלא היינו שומעים מילת ביקורת.
אבל אחרי שעולים שמות כמו מרקו, דיאק, צ'אלובה, ואז מגיע שחקן ספסל בלודוגורץ שמודחת באלופות ללובליאנה של סער פדידה.
אז זה לא נראה טוב.
אסור היה להמר בענדה הזאת, והם הימרו. אולי זה יתברר כבינגו, אבל זה הימור לא קטן.
ועוד בידיעה שהוא לא יכול לשחק בפלייאוף. אז מה עשינו בזה?
חיכיתם עד עכשיו ואתם מתכננים להחתים שחקן שלא יוכל לשחק באירופה עד הבתים במילא. לא תחכו עוד שבוע שבועיים ותנסו להביא שחקן יותר טוב ויותר בכיר? לא ברור לי
שוער עולה כתב: ↑10 אוגוסט 2023, 10:54
אותי מתסכל שהביאו שחקן שלא יכול לשחק עד הבתים
לא בדקתי אפילו את הפרופיל שלו
התסכול הוא מחוסר האמביציה של המועדון הזה
ראשי המועדון לא מאמינים ביכולת להפעיל לליגת האלופות. זה לא מהעונה, גם בעונה שעברה הם לא האמינו. היה לך מזל שהיה לך מאמן ווינר שלא ראה בעיניים.
לא התעמקתי יותר מדי, אבל בשביל מה להביא בעיתוי הזה שחקן שלא יוכל לשחק נגד יאנג בויז? המערכת בפאניקה
אולי בונים על זה שנודח והוא יוכל לשחק בפלייאוף של האירופית
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 10 אוגוסט 2023, 11:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
דל''פ: אין לי בעיה עם זה שהם לא מאמינים ביכולת שלנו להפעיל לליגת האלופות
יש לי בעיה עם זה שהם מסתפקים בשלב בתים בקונפרנס. העיקר ה3 מיליון יורו
מי שרוצה ליגה אירופאית לא רץ עם 2 קשרים בלבד בסגל ובלי מגן שמאלי מחליף
היה לנו מזל בהגרלות
נערך לאחרונה על ידי שוער עולה ב 10 אוגוסט 2023, 11:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מציע להסתכל, זה באמת אינדיקציה הדברים האלה. ממש לא פוסל אותו ויכול להיות רכש מצויין, לא יודע, אבל היה צריך להיות פה מזמן אם זה הוא.
הוא לא מתאים אבל לפרופיל שחיפשו. ממה שאפוק רשם ומניתוחים וסרטונים עליו ניתן לראות שיכולת המסירה שלו היא לא כזאת טובה ועד עכשיו חיפשו קשר שידע להניע את המשחק וידחוף כדורים קדימה כי עלי מוחמד לא עושה את זה הרבה אם בכלל, וזה קריטי, ונכון עשו שזה הפרופיל שחיפשו, השאלה למה פתאום זה השתנה. מביאים גרזן על פי מה שאומרים והמשחק שלנו גם ככה אפור בלי מסירות קדימה מהקישור יותר מידיי.
אנחנו צריכים פרופיל שיודע לבצע את שניהם, ולא נראנ לי ששואו עונה על מה שחיפשו בתכונות, בעיקר של המסירה
אני חושב שעצם הבחירה בשחקן שהוא cup tied ולא יכול לשחק איתך עד שלב הבתים זה כבר בחירה מאוד בעייתית. בטח כשהשחקן מלכתחילה לא כזה להיט. לא תגידו יש פה שחקן שהוא עילוי ושווה לספוג את המכה הזאת בכנף ולהרוויח אותו לליגה. מדובר בשחקן לא יוצא דופן שגם לא יוכל לשחק איתך ברגע קריטי.
Shocking4U כתב: ↑10 אוגוסט 2023, 11:05
אני חושב שעצם הבחירה בשחקן שהוא cup tied ולא יכול לשחק איתך עד שלב הבתים זה כבר בחירה מאוד בעייתית. בטח כשהשחקן מלכתחילה לא כזה להיט. לא תגידו יש פה שחקן שהוא עילוי ושווה לספוג את המכה הזאת בכנף ולהרוויח אותו לליגה. מדובר בשחקן לא יוצא דופן שגם לא יוכל לשחק איתך ברגע קריטי.
אין לזה הסבר אחר חוץ מזה שהמערכת בפאניקה ואלברמן מפחד שלא יצליח להביא אף שחקן עד סוף החלון. לצערי זה ההסבר היחיד שאני יכול להעלות על הדעת.