אל תשכחו שאצלנו ההסכמה להגיע לפה בכלל מגיעה אחרי שלב הסיכום (עניין שבמסורת מקיץ שעבר, לא בהכרח קשור למלחמה) ככה שאיך שאני רואה את זה אם יש שחקנים שקרובים לסיכום אנחנו רחוקים שנות אור מלהביא מישהו.
KevinDurant כתב: ↑22 אוגוסט 2024, 12:26
מי ישלם 500 אלף יורו על מגן מחליף, באיזה עולם אתם חיים.
בטח שלא מדובר פה על פוטנציאל ולא מדברים על זה שהוא בכלל ימני ברגל(!)
אני יודע שזה דעה מאוד לא פופולארית, אבל אני אישית חי בשלום עם קני כמגן שמאלי מחליף ולדעתי הוא בסדר גמור, לא יודע מה האנטי הזה לגביו.
הוא אמר בראיונות שהוא מגן שמאלי (עוד לפני שהגיע לפה) ואת העונות הטובות שלו בקריירה הוא עשה כמגן שמאלי (אומנם בקו 5).
שחקן מחויב, אגרסיבי, אופי טוב. מה יש למהר להחליף אותו באיזה שחקן גנרי מהליגה.
איזה שחקן קני סייף באגף אה? כמה הוא תורם לנו במשחקים כאלה. למה שנרצה מגן טבעי שיודע גם לשחק הגנה ולא מחייב אותנו לשחק בכוח עם ה5 בהגנה המחריד הזה.
לדעתי הוא אחלה מגן שמאלי לקו 4, אני חושב שהקו 5 דווקא פוגע בו ודורש ממנו דברים שהוא לא מסוגל לעשות.
הסיפור המרכזי פה זה מי יהיה המגן הראשון, לא מי המגן השני.
סייף בחיים לא מגן לקו 4. אפילו בקו 5 הוא לא מסוגל לסגור ברמה בסיסית (חביבאללה הביך אותו שם פעם אחרי פעם), אז אתה רוצה לשים אותו קבוע מול קיצוניים?
סייף פשוט לא מגן מחליף מספיק טוב. סתם אלתור שאנשים נדבקים אליו.
אין ספק שאחרי שכל העולם פותח את הבוקר שלו עם חדשות על מלחמה בין ישראל לחיזבאללה (עזבו שלא יהיה בימים הקרובים כי ירדו מהעץ עם התגובה) אז עכשיו יבואו זרים למכבי חיפה.
השיחות בין הירוקים לשלונסק ורוצלאב בנוגע למתיאס נהואל נמשכות וטרם הושג סיכום עם הפולנים, שדרשו 2.5 מיליון יורו בתחילת המו"מ. השחקן עצמו סיכם עקרונית את תנאיו אצל סגנית האלופה והביע רצון להצטרף.
במקביל, במכבי חיפה לוחצים על הקיצוני הצרפתי ג'רמי ליובלן להצטרף לאחר שהפך לשחקן חופשי עם התפרקות בורדו. בניגוד לעסקת נהואל, מדובר בעסקה פשוטה יותר, שכן אין דמי העברה וגם הדרישות שלו ידועות, אך בניגוד לנהואל הוא חושש להגיע לישראל בשל המצב הבטחוני.
מלבד השניים נבדקות גם אופציות אחרות, כאשר המטרה היא להנחית שחקנים מתאימים בהקדם. חלון העברות בישראל מסתיים לאחר חלק מהחלונות באירופה, דבר שיכול לסייע לירוקים.
השאלה אם הוא באמת עדיין מועמד או שזה פרי דמיונו של גולדשטיין.
ואם הוא עדיין מועמד והצוות המקצועי בטוח שהוא שחקן מספיק טוב אז הוא היה צריך להיות פה כבר לפני חודשיים גם אם היו צריכים לשלם עליו קצת כסף
2.5 סכום מופרך אין בעיה לשלם לזרים אקסטרה כסף בשכר כדי שיבואו לכאן אבל 2.5 הוא לא שווה.
יותר מזה גם אם המועדון יסכים לשלם עליו 2.5 זה יעשה לו רע כי יהיו עליו ציפיות עצומות מהקהל והתקשורת שני משחקים לא טובים ויקברו אותו.
Hulk כתב: ↑25 אוגוסט 2024, 12:35
2.5 סכום מופרך אין בעיה לשלם לזרים אקסטרה כסף בשכר כדי שיבואו לכאן אבל 2.5 הוא לא שווה.
יותר מזה גם אם המועדון יסכים לשלם עליו 2.5 זה יעשה לו רע כי יהיו עליו ציפיות עצומות מהקהל והתקשורת שני משחקים לא טובים ויקברו אותו.
מסכים שזה סכום מנופח שכנראה הוא לא שווה את זה
אבל כשהצוות המקצועי כל כך נעול על שחקן וחושב שהוא יכול לתרום מה הבעיה להוסיף את ה700 אלף האלה ולסגור את הסיפור?
היו יכולים לעשות את זה לפני חודשיים ואולי היו מחזירים את ההשקעה מאירופה