ברשימה הזאת יש 2 טובים וכמו שאמרתי אחד מהם עדיין בגדר פוטנציאל. אליאס, יוספי, גורדנה(שבכלל לא סופרים אותו) זה שחקנים שמורידים את רמת הקבוצה. ספורי הוא שחקן התקפה.
אתה מדבר איתי על אידיאל אבל אנחנו רחוקים מזה. במצב הנתון של הקבוצה כרגע אני מעדיף שיהיה לי בספסל מישהו כמו אליאס או יוספי מאשר שלא יהיה לי כלום.
ברור שהייתי רוצה את כנעאן אבל זה לא המצב.
ראינו את הקישור ה"נהדר" של באר שבע במשחק בשבת.. כל עוד שחקנו נורמלי הם לא עברו את ה-35 מטר מהשער שלהם. זה נהדר לאסוף שחקנים לאמצע אבל מה הטעם לאסוף סתם שחקנים שלא נותנים משהו מעבר... מכל הרשימה שיש בבאר שבע אין שחקן שיכול לשחק לפני ה-4 שיש לנו/ אין שחקן. יותר מזה יש מצב שמאור לוי מקבל המון דקות בסגל של באר שבע.
אם זכרוני אינו מטעה אותי הפסדנו את המשחק, מעבר לכך שבכלל לא הופענו למחצית השנייה.
לגבי מאור לוי, דעתי ידועה עליו אין טעם להרחיב את הדיבור.
לוקח כל אחד מהקישור של באר שבע תמורתו.
אתה מדבר איתי על אידיאל אבל אנחנו רחוקים מזה. במצב הנתון של הקבוצה כרגע אני מעדיף שיהיה לי בספסל מישהו כמו אליאס או יוספי מאשר שלא יהיה לי כלום.
ברור שהייתי רוצה את כנעאן אבל זה לא המצב.
ראינו את הקישור ה"נהדר" של באר שבע במשחק בשבת.. כל עוד שחקנו נורמלי הם לא עברו את ה-35 מטר מהשער שלהם. זה נהדר לאסוף שחקנים לאמצע אבל מה הטעם לאסוף סתם שחקנים שלא נותנים משהו מעבר... מכל הרשימה שיש בבאר שבע אין שחקן שיכול לשחק לפני ה-4 שיש לנו/ אין שחקן. יותר מזה יש מצב שמאור לוי מקבל המון דקות בסגל של באר שבע.
אם זכרוני אינו מטעה אותי הפסדנו את המשחק, מעבר לכך שבכלל לא הופענו למחצית השנייה.
לגבי מאור לוי, דעתי ידועה עליו אין טעם להרחיב את הדיבור.
לוקח כל אחד מהקישור של באר שבע תמורתו.
דרך אגב אני בעד לקדם שחקני בית, הלוואי שהיו משאירים בסגל את זערורה אבל הבעיה שגם את זה לא עושים.
מי שחושב במעודון שלנו שסבטקוביץ זה תחליף הולם צריך לערוף לו תראש נמאס כבר מהבעלים הקמצן הזה בשביל לשמר איכות צריך לשלם לא מתאים לך תתקדם ושים תקבוצה על המדף
Shocking4U כתב: 18 יולי 2022, 18:22
לדעתי הסיפור עם פלאניץ די סגור. מחכים עד המשחקים מול אולימפיאקוס כדי להוציא על זה ולא יפתיע אותי אם תצא הודעה ממש מייד אחרי המשחק ביוון.
זה בכלל בושה, למה לו להתאמץ אם בכל מקרה הוא לא נשאר אחרי המשחק נגדם?
MHFC4EVER כתב: 18 יולי 2022, 18:29
דיווח מסרביה זהו התחלתם לשחרר קיטור?
זה לא דיווח אחד. ואגב לזה שזה בא מסרביה יש חשיבות כמו שהדיווחים בשוודיה על סונדגרן היו הכי אמינים. זה כבר שורה של פרסומים ממקורות די אמינים ביוון ובסרביה שמדווחים על זה שהוא יעזוב.
Shocking4U כתב: 18 יולי 2022, 18:27
שחר וההנהלה מוכנים לזרוק את העונה לפח עבור 1.3 מיליון יורו
הנהלה של ליצנים.
תביאו גם את סבטקוביץ על הדרך, באמת חסר לנו עוד בלם כבד בסגל.
אני אומר שתמתינו קצת .
עדיין לא חתם ולא נסגר דבר .
לגבי הנהלת הקבוצה באמת בושה אם זה המחיר שיקנו אותו אבל זה לא 1.3 כמו שכתוב .
סבטקוביץ ,מי אמר שהוא יחתום?
MHFC4EVER כתב: 18 יולי 2022, 18:29
דיווח מסרביה זהו התחלתם לשחרר קיטור?
זה לא דיווח אחד. ואגב לזה שזה בא מסרביה יש חשיבות כמו שהדיווחים בשוודיה על סונדגרן היו הכי אמינים. זה כבר שורה של פרסומים ממקורות די אמינים ביוון ובסרביה שמדווחים על זה שהוא יעזוב.
יש הרבה אינטרסנטים
קצת מביך לפי דעתי להוציא קיטור ולגדף על סמך שמועות
Kaka כתב: 18 יולי 2022, 18:36
נניח וזה נכון... מה ההיגיון בלתת לו לשחק? מה ההיגיון של קבוצה שהולכת לשלם כל כך הרבה כסף על בלם שהם מאוד רוצים שהוא ישחק ועלול להיפצע?
הם לא משלמים את הסעיף יציאה שלו אז אין להם ממש say באם הוא ישחק או לא. המועדון (אנחנו) מחליט מתי הוא מוכר