Judokan כתב: 04 נובמבר 2022, 19:55
יובאנוביץ' מתחילת העונה - 15 משחקים, 8 שערים (מתוכם 5 בליגה) ו-4 בישולים. שניים מהגולים מול זירה, קבוצה שלא שורדת בישראל בליגה הלאומית.
פיירו מתחילת העונה - 23 משחקים, 10 שערים ו-3 בישולים (5 בליגה). וזה כשהוא משחק 10 מהמשחקים האלה מול קבוצות אירופאיות איכותיות.
וואלה לא השתכנעתי איפה פיירו נופל לעומת יובאנוביץ' "המגה-סטאר". קל להתעלם מהאיכויות של פיירו והתרומה המטורפת שיש לו למשחק שלנו גם כשהוא לא מבקיע.
ובעיקר מצחיקה אותי האמירה ש"פיירו תלוי בשחקנים סביבו". ומה יובאנוביץ'? אחד שלוקח כדור, עובר 5 שחקנים ומבקיע? גם הוא ייראה חרא אם השחקנים סביבו לא ייצרו עבורו מצבי הבקעה.
אני חושב שיובאנוביץ' קצת בירידה שם בעיקר כי הוא משחק עם זהבי והם נכנסים אחד לשני ברגליים, לעומת פריצה שעבד איתו הרבה יותר טוב, אבל בנוגע להשוואה -
תוסיף את העובדה שפיירו בהרבה משחקים נכנס בכלל מחליף אחרי שפתחנו עם הרכב שני (לדעתי נתניה, סכנין, נס ציונה, ריינה וזה מה שאני זוכר בשלוף, מניח שהיו עוד כמה כאלה).
בכל מקרה אבל מדובר בשני שחקנים שונים. פיירו תורם הרבה יותר למשחק הקבוצתי, אבל יש לו בעיה של פיניש ומנגד יובאנוביץ' הוא פינישר אדיר עם טכניקת בעיטה מעולה, אבל לא תורם יותר מדי למשחק הקבוצתי (במיוחד כשהקבוצה נראית פחות טוב).