מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

נעול
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

Re: מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

Daniel123 כתב: 12 ספטמבר 2022, 15:28
חזיזוש כתב: 12 ספטמבר 2022, 15:26
Daniel123 כתב: 12 ספטמבר 2022, 15:25

מה מה ?
מסי אנטישמי? על מה מדובר?
לדעתי הוא לא אוהב אותנו, ביטל את ההגעה שלו כמה פעמים עם ארגנטינה בגלל לחצים של מפגינים פרו פלסטינים .
נראה לי שהוא פשוט דיפלומט ולא רוצה לדחוף את האף שלו לצרות שלנו... בכל פעם שיש מבצע הוא מוציא הודעות דיפלומטיות שמאחלות שקט לשני הצדדים
למרות שאין מה לצפות לתמיכה בישראל משחקנים של מועדון בבעלות קטרית
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

שון גולדברג, נטע לביא, דולב חזיזה ועומר אצילי זומנו לנבחרת
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

Shocking4U כתב: 15 ספטמבר 2022, 12:20 שון גולדברג, נטע לביא, דולב חזיזה ועומר אצילי זומנו לנבחרת
על הפנים.
עומר אצילי לא יודע אם ישחק השאר ישחקו בוודאות ואף יפתחו .
לפחות הזרים ינוחו .
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

ערן זהבי - מי לעזעזאל אתה חושב שאתה ?
וואי כמה פתטי .
אני לא אתפלא אם הוא עשה את זה בכוונה בכדי שלא יזמנו אותו, לדעתי הוא עם פציעה בברך עדיין ואין לו כוח לנבחרת .
הוא רוצה לרכז את כל המאמצים בעמלקים .
איכס איזה דוחה .
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

הזיה שאבו פאני לא מזומן לנבחרת וביבראסית כן
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

Judokan כתב: 15 ספטמבר 2022, 12:41 הזיה שאבו פאני לא מזומן לנבחרת וביבראסית כן
יותר טוב אל תעירו את המתים
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

Judokan כתב: 15 ספטמבר 2022, 12:41 הזיה שאבו פאני לא מזומן לנבחרת וביבראסית כן
אשכרה הזוי
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

צריך שכל הנציגים שלנו "יפצעו".
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

מישהו יכול לעשות סדר בעניין החוזים?
מי השחקנים שבשנת חוזה אחרונה?

לפי מה שאני זוכר:
נטע
פאני
שרי
גולדברג

ולמי נגמר החוזה בעונה הבאה?
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

Smile כתב: 15 ספטמבר 2022, 15:56 מישהו יכול לעשות סדר בעניין החוזים?

לפי מה שאני זוכר:
נטע
פאני
שרי
גולדברג

ג'וש - 23
דניאל - 24
עופרי - 24 (+1)
שון - 23
עלי - 24 (אולי יש אופציה?)
פאני - 24 (+2)
נטע - 23
שרי - 23
אצילי - 24
חזיזה - 24 (+1)
דין דוד - 25 (+1)
פיירו - 25 (+1)

תקנו אותי אם אני טועה
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

GKagelmacher כתב: 15 ספטמבר 2022, 16:14
Smile כתב: 15 ספטמבר 2022, 15:56 מישהו יכול לעשות סדר בעניין החוזים?

לפי מה שאני זוכר:
נטע
פאני
שרי
גולדברג

ג'וש - 23
דניאל - 24
עופרי - 24 (+1)
שון - 23
עלי - 24 (אולי יש אופציה?)
פאני - 24 (+2)
נטע - 23
שרי - 23
אצילי - 24
חזיזה - 24 (+1)
דין דוד - 25 (+1)
פיירו - 25 (+1)

תקנו אותי אם אני טועה
https://www.one.co.il/Article/392913.html - פאני זה עד 26.
ואם תרצו, ג'אבר - 24

להנהלה יש הרבה עבודה והם עם הגב לקיר בנקודת הזמן הנוכחית.
הגיע הזמן להעלות את תקרת שכר. אין איך להימנע מזה, אם רוצים להמשיך לרוץ לאירופה ותארים גם בשנים הבאות.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

חבל על הזמן של כולכם

לביא - הסתברות שלא נשאר פה 9.5/10
אבופאני - הסתברות שלא נשאר פה 9/10 ולדעתי היחיד שגם יעזוב כבר בינואר
חזיזה - הסתברות שלא נשאר פה 8/10
ג'וש - הסתברות שלא נשאר פה 6/10
גולדברג - הסתברות שלא נשאר פה 5/10
שרי - הסתברות שלא נשאר פה 4/10

נראה שבכר לא לוחץ בכיוון כי רוב הסיכויים שגם בכר לא יהיה פה בקיץ הבא
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

מגרד לי בגוף מהרשימה הזו והמחשבה שבקבוצה גוררים רגליים בנושא. אמצע ספטמבר ויש לנו אפס חידושי חוזה.

היית חושב שלפחות ממקרה פלאניץ' ילמדו ויאיצו
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Judokan כתב: 15 ספטמבר 2022, 20:47 מגרד לי בגוף מהרשימה הזו והמחשבה שבקבוצה גוררים רגליים בנושא. אמצע ספטמבר ויש לנו אפס חידושי חוזה.

סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Apoc כתב: 15 ספטמבר 2022, 17:59 חבל על הזמן של כולכם

לביא - הסתברות שלא נשאר פה 9.5/10
אבופאני - הסתברות שלא נשאר פה 9/10 ולדעתי היחיד שגם יעזוב כבר בינואר
חזיזה - הסתברות שלא נשאר פה 8/10
ג'וש - הסתברות שלא נשאר פה 6/10
גולדברג - הסתברות שלא נשאר פה 5/10
שרי - הסתברות שלא נשאר פה 4/10

נראה שבכר לא לוחץ בכיוון כי רוב הסיכויים שגם בכר לא יהיה פה בקיץ הבא
זה לא התפקיד של בכר ללחוץ אלא של אלברמן
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

Judokan כתב: 15 ספטמבר 2022, 20:47 מגרד לי בגוף מהרשימה הזו והמחשבה שבקבוצה גוררים רגליים בנושא. אמצע ספטמבר ויש לנו אפס חידושי חוזה.

אין מה להאיץ, זה פשוט לא יקרה כבר.
גולדברג לדוגמא, לא יאריך עכשיו חוזה גם עבור 500 אלף דולר,
אם ישחק כמו אתמול בארבעה המשחקים הבאים, הוא שנה הבאה באחת מ5 הליגות הבכירות באירופה, במיוחד כשהוא עם הכרטיס ביד.
הטעות כבר נעשתה, זה too late, נשאר רק להנות ממה שיש ולנצור את הרגע.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

עוד פעם יגאל גולדשטיין הליצן מפרסם כתבה על זה שמתכוונים להאריך חוזה לאצילי וגולדברג (ושרי)

הוא לא מתפדח למחזר את אותה השטות כבר בפעם העשירית בשנה האחרונה?
אופטימיות במכבי חיפה
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

Apoc כתב: 17 ספטמבר 2022, 07:50 עוד פעם יגאל גולדשטיין הליצן מפרסם כתבה על זה שמתכוונים להאריך חוזה לאצילי וגולדברג (ושרי)

הוא לא מתפדח למחזר את אותה השטות כבר בפעם העשירית בשנה האחרונה?
כמו השופרון בנוגע לפציעת ג'אבר- מנסה להלבין את הבושה במועדון ..
בהתחלה טענו לפציעה של 3-4 שבועות, אחכ 4-6 שבועות, כבר עברו חודשיים ועדיין "עורכים בדיקות כדי לבדוק מתי יוכל לחזור לאימונים".
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

"מתכוונים להאריך" זה נהדר. זה כמו "שוקלים להציע הצעה".
הרי היו להם רק איזה ארבעה חודשים לדאוג לזה, וכביכול היו דיווחים כבר לפני חצי שנה על מו"מ עם אצילי וגולדברג. לאן כל זה נעלם בדיוק?
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Judokan כתב: 17 ספטמבר 2022, 14:30 "מתכוונים להאריך" זה נהדר. זה כמו "שוקלים להציע הצעה".
הרי היו להם רק איזה ארבעה חודשים לדאוג לזה, וכביכול היו דיווחים כבר לפני חצי שנה על מו"מ עם אצילי וגולדברג. לאן כל זה נעלם בדיוק?
זה כמו הדיווחים על ה"פלאניץ' יאריך חוזה, הסוכן שלו נחת הנה זה קורה" וכל שאר החרטוטים של גולדשטיין הליצן

אף אחד לא יאריך חוזה במועדון בשנה הקרובה, כל מי שמסיים בקיץ לא יישאר פה למעט אולי שרי
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Zoro333
משחק בשביל הסמל

שליחה על ידי Zoro333 »

לפי דעתי כולם ישארו חוץ מאבו פאני
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

לביא אנחנו כבר יודעים שלא יישאר, יש סיבה שהוא בשנת חוזה ולא האריך.
הוא כבר קיבל החלטה לעזוב את מכבי חיפה בסיום העונה.

אבופאני מת לעוף מפה והגיוני שיעזוב כבר בינואר.
חזיזה לדעתי רוב הסיכויים שיעשה הכל לעזוב בקיץ.
גולדברג זה 50-50 למרות שככל שעובר הזמן אני נוטה להאמין שהוא גם קיבל כבר החלטה לעזוב לאירופה בקיץ.
אופטימיות במכבי חיפה
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

מעטות הפעמים שמאמנים בליגה מדברים כדורגל.
כשזה קורה, זה מוערך וכיף לקרוא.

רב"ש לספורט5:
"מול מכבי ת"א אתה מנסה להקטין את רמת הסיכונים", סיפר בן שמעון על ההכנה מול החבורה של איביץ', "אתה מנסה להשאיר את מכבי ת"א, וזה הפרמטר החשוב, על אחוז הבעיטות והמצבים הנמוך ביותר. אז יש ימים שמתוך ארבעה מצבים הם יבקיעו ארבעה ויש ימים... הם הגיעו לשלושה מצבים, אז הם החמיצו את השלושה. פרמטר אחד שלקחתי מהמשחק הזה והערכתי אותו, שמכבי ת"א בכל הפרמטרים של מול השער, שבדרך כלל הם מאוד מסוכנים, הם ירדו משמעותית. יש לעמידה שלנו ולגישה שלנו קשר לזה".
על יחסי הכוחות בליגה אמר המאמן: "עוד מוקדם לנתח, אבל מעבר לשלוש הגדולות, מכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ב"ש, שגם אותם אפשר ולצריך לשאוף לנצח גם בבית וגם בחוץ, הרמה מאוד קרובה. רמת המוכנות למשחק היא 90 אחוז מהתוצאה שלו. גם אם מכבי חיפה לא תבוא הכי מוכנה למשחק, היא תנצח, בגלל הכלים, הכישרון, האינטנסיביות, בגלל שהם נמצאים על גלגל טוב וחיובי. בשאר הקבוצות, המשחק תלוי הכנה וגישה".
בן שמעון התייחס גם לשתי המובילות, וגם הצביע על ההבדלים ביניהן: "אני יכול לשים בית שאחת מהשתים תזכה באליפות. מכבי ת"א קבוצה שנצמדת להוראות טקטיות טיפה יותר מחיפה. הרבה פעמים כשחיפה קצת מכופפת את החוקים של הטקטיקה היא הרבה יותר מסוכנת. כשצ'ארון שרי טיפה משקר מבחינה הגנתית הוא השחקן הכי מסוכן בליגת העל. יש למכבי חיפה את עלי מוחמד שמבחינתי הוא 'דיל ברייקר'. אני מת על השחקן הזה. זו מתחילה להיות עובדה שהוא השחקן הטוב בארץ. חיפה היא טיפה יותר משוחררת מה שהופך אותה ליותר מסוכנת. מכבי ת"א טיפה יותר טקטית. היא לא משחררת או מעגלת את הפינות, כך שההכנה למכבי ת"א יותר שקופה. למכבי חיפה קצת יותר קשה להתכונן. שתי הקבוצות עוצמתיות. אני הרגשתי את העוצמה של מכבי ת"א, לא הייתי מציע לזלזל בה, ירקנו דם כדי להוציא תיקו. בפעם הראשונה ראיתי את אוסקר גלוך בחי. זו חוויה. הוא מוכשר בצורה יוצאת דופן. אני מאמין שיהיה מרדף צמוד עד הסוף. זה 50:50".
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

Apoc כתב: 17 ספטמבר 2022, 16:08 לביא אנחנו כבר יודעים שלא יישאר, יש סיבה שהוא בשנת חוזה ולא האריך.
הוא כבר קיבל החלטה לעזוב את מכבי חיפה בסיום העונה.

אבופאני מת לעוף מפה והגיוני שיעזוב כבר בינואר.
חזיזה לדעתי רוב הסיכויים שיעשה הכל לעזוב בקיץ.
גולדברג זה 50-50 למרות שככל שעובר הזמן אני נוטה להאמין שהוא גם קיבל כבר החלטה לעזוב לאירופה בקיץ.
לגבי גולדברג, הוא בין המרשימים עד כה בקמפיין הזה.
אמור לקבל הצעה מליגה בכירה, אין מצב שיישאר.

מבין אלו בשנת חוזה, היחיד שישאר זה אולי שרי ורק בגלל שהוא כבר בגיל שלא ימהרו לקנות אותו.
הסיכוי היחיד שישאר פה מישהו, זה אם יעבור פציעה ארטכה או שייתן איזו הופעה מאוד מביכה בליגת האלופות
ירוק זה אני
שחקן העונה

שליחה על ידי ירוק זה אני »

לדעתי, הסיכויים הכי גבוהים לעזיבה זה של אבו פאני, שיעשה הכול כדי לצאת, גם לקבוצה ברמה פחות טובה ממכבי, וחזיזה, שיעזוב רק להצעה טובה ואטרקטיבית.

כל השאר לדעתי ישארו.
גולדברג שחקן מצוין, שעושה עד עכשיו עונה טובה מאוד, אבל אני לא יודע עד כמה באירופה קופצים על בלמים בגובה שלו אם לא מדובר בעילוי.
שרי כבר בגיל יחסית מבוגר, והמשפחה שלו די התרגלו לפה.
ונטע יכול לצאת, אבל לדעתי אם הוא יוצא, תוך חצי שנה-שנה הוא חוזר.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

סרטון יפה מאוד של אופ״א על המשחק מול פריז שמלווה את בכר, הקיטמן ונטע לביא. הוכחה למה אפשר להשיג כשמשקיעים קצת במדיה
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

בהכנת הכתבה הזאת השתתפו אנשים שמקצועיים בתחומים שלהם ברמה הגבוהה ביותר. צלמים, מכין הכתבה, עורך וכו׳.
אצל מכבי חיפה עד היום מערכת המדיה נועדה למכור והאנשים שמתעסקים בזה, להבנתי מקריאה פה בפורום, זה בעיקר הכרוז.
מקצועי ברמה הגבוהה ביותר הוא לא אבל כנראה שהם מוכרים מספיק חולצותֿ, אחרת היה בוער להם לעשות שינוי

אצל מכבי תל אביב זה נראה יותר טוב כי חשוב להם נושא ה- image שלהם קצת יותר, כנראה כחלק ממערכת שהאיש בראשה הוא קנדי.
הם רוצים לשדר קלאס, חו״ל. רואים את זה ממש בסמל שלהם החדש. הרבה ישראלים נמשכים לדברים האלה אז לא אהיה מופתע אם זה עובד להם פיקס.

באופן כללי אין סטנדרטים מקצועיים גבוהים בארץ במה שקשור למדיה (ואולי גם תחומים נוספים..)
הפרסומות בטלוויזיה נוראיות בעיניי ואומנם אני לא חי בארץ כבר שנים ולא כלכך חשוף אבל אני בטוח שזה לא השתנה מהימים שהייתי חשוף יותר
יש איזו נוסחה שעובדת והולכים על זה פשוט - להביא את רותם סלע למשל

אתה יכול ממש לראות שמביאים מישהו לעשות פרסומת ואני ממש רואה בבירור איך הוא קורא מהמסך מולו איזה טקסט בנאלי שהכינו לו וצילמו את זה אח״כ באיזה יום אחד משהו

אז לא הייתי מצפה שיהיה שינוי אצלנו בקרוב בקיצור
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

DelPiero כתב: 18 ספטמבר 2022, 03:53 בהכנת הכתבה הזאת השתתפו אנשים שמקצועיים בתחומים שלהם ברמה הגבוהה ביותר. צלמים, מכין הכתבה, עורך וכו׳.
אצל מכבי חיפה עד היום מערכת המדיה נועדה למכור והאנשים שמתעסקים בזה, להבנתי מקריאה פה בפורום, זה בעיקר הכרוז.
מקצועי ברמה הגבוהה ביותר הוא לא אבל כנראה שהם מוכרים מספיק חולצותֿ, אחרת היה בוער להם לעשות שינוי

אצל מכבי תל אביב זה נראה יותר טוב כי חשוב להם נושא ה- image שלהם קצת יותר, כנראה כחלק ממערכת שהאיש בראשה הוא קנדי.
הם רוצים לשדר קלאס, חו״ל. רואים את זה ממש בסמל שלהם החדש. הרבה ישראלים נמשכים לדברים האלה אז לא אהיה מופתע אם זה עובד להם פיקס.

באופן כללי אין סטנדרטים מקצועיים גבוהים בארץ במה שקשור למדיה (ואולי גם תחומים נוספים..)
הפרסומות בטלוויזיה נוראיות בעיניי ואומנם אני לא חי בארץ כבר שנים ולא כלכך חשוף אבל אני בטוח שזה לא השתנה מהימים שהייתי חשוף יותר

אתה יכול ממש לראות שמביאים מישהו לעשות פרסומת ואני ממש רואה בבירור איך הוא קורא מהמסך מולו איזה טקסט בנאלי שהכינו לו וצילמו את זה אח״כ באיזה יום אחד משהו

מסכים שאצלנו אפשר לעשות התקדמות בתחום, אבל ההבדל נובע גם מזה שכל המיתוג של הקבוצות בנוי אחרת.
אצלנו מדברים המון על ״ביחד״ (השחקנים והצוות, הצוות וההנהלה, הקבוצה והקהל), על כדורגל התקפי ואטרקטיבי שמתאים לכל אחד. לכן, בראיונות תמיד מזכירים אצלנו שכל הקבוצה עובדת על הכל יחד ושהקהל חשוב להצלחה. לכן, גם סרטוני הוולקאם קלילים יותר ומעבירים את התחושה שהשחקן משתלב בבית החדש שלו (משומר מוותר על המספר לקורנו או פיירו מצטרף ישר לצילומים של השחקנים, לדוג׳). לכן, דואגים שתהיה אווירה ביתית של עידוד מאסיבי, לצד שואו שמשאיר חוויה טובה גם לקהל החדש שמורכב מילדים, נשים ואוהדים חדשים (הפנינגים וחנות מועדון בצמוד לבר בחוץ, השיר של בניה בתחילת המשחק, ספירה לאחור עם תאורה ומוזיקה לקראת העליה של השחקנים לדשא וכו׳). בקיצור, בונים את התחושה שאתה מגיע לחווית כדורגל איכותי ושאתה חלק בר השפעה עליה.
אצלם מדברים יותר על עוצמה והישגיות (״מכביזם״), על כדורגל גברי ואגרסיבי. לכן, הראיונות שלהם מעבירים מסר שחצני יותר, שהם יודעים שהם חזקים ובאים לנצח. לכן, סרטוני הוולקאם וסרטוני התדמית שלהם יהיו באנגלית ויעבירו תחושה מיליטנטית משהו, שמכונת קרב חדשה באה להכריע משחקים.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

ברק.י כתב: 18 ספטמבר 2022, 11:31
DelPiero כתב: 18 ספטמבר 2022, 03:53 בהכנת הכתבה הזאת השתתפו אנשים שמקצועיים בתחומים שלהם ברמה הגבוהה ביותר. צלמים, מכין הכתבה, עורך וכו׳.

מסכים שאצלנו אפשר לעשות התקדמות בתחום, אבל ההבדל נובע גם מזה שכל המיתוג של הקבוצות בנוי אחרת.
אצלנו מדברים המון על ״ביחד״ (השחקנים והצוות, הצוות וההנהלה, הקבוצה והקהל), על כדורגל התקפי ואטרקטיבי שמתאים לכל אחד. לכן, בראיונות תמיד מזכירים אצלנו שכל הקבוצה עובדת על הכל יחד ושהקהל חשוב להצלחה. לכן, גם סרטוני הוולקאם קלילים יותר ומעבירים את התחושה שהשחקן משתלב בבית החדש שלו (משומר מוותר על המספר לקורנו או פיירו מצטרף ישר לצילומים של השחקנים, לדוג׳). לכן, דואגים שתהיה אווירה ביתית של עידוד מאסיבי, לצד שואו שמשאיר חוויה טובה גם לקהל החדש שמורכב מילדים, נשים ואוהדים חדשים (הפנינגים וחנות מועדון בצמוד לבר בחוץ, השיר של בניה בתחילת המשחק, ספירה לאחור עם תאורה ומוזיקה לקראת העליה של השחקנים לדשא וכו׳). בקיצור, בונים את התחושה שאתה מגיע לחווית כדורגל איכותי ושאתה חלק בר השפעה עליה.
אצלם מדברים יותר על עוצמה והישגיות (״מכביזם״), על כדורגל גברי ואגרסיבי. לכן, הראיונות שלהם מעבירים מסר שחצני יותר, שהם יודעים שהם חזקים ובאים לנצח. לכן, סרטוני הוולקאם וסרטוני התדמית שלהם יהיו באנגלית ויעבירו תחושה מיליטנטית משהו, שמכונת קרב חדשה באה להכריע משחקים.
ומוכרים אצלנו חולצות למשחק מול פ.ס.ז שבאסטה בשוק הייתה מתביישת למכור במחיר שוחט לכל נפש.
אין כאן שום עניין של מיתוג וכאלה, הסרטונים נראים שכונה כי מי שאחראי להוציא אותם אל הפועל הוא שכונה.

בוא נגיד שאפשר היה לבצע את המיתוג שאתה מדבר עליו בצורה מהוקצעת פי 1000 בלי לאבד כלום. הבעיה שיש לנו נשיא בן 80, מנכל שממונה בעיקר לפי הקשרים שלו ולא לפי יכולות לקדם את המועדון, ומחלקה המדיה מנוהלת על ידי דובר חובבן וכושל וכרוז בחצי משרה.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Judokan כתב: 18 ספטמבר 2022, 13:44
ברק.י כתב: 18 ספטמבר 2022, 11:31

ומוכרים אצלנו חולצות למשחק מול פ.ס.ז שבאסטה בשוק הייתה מתביישת למכור במחיר שוחט לכל נפש.
אין כאן שום עניין של מיתוג וכאלה, הסרטונים נראים שכונה כי מי שאחראי להוציא אותם אל הפועל הוא שכונה.

בוא נגיד שאפשר היה לבצע את המיתוג שאתה מדבר עליו בצורה מהוקצעת פי 1000 בלי לאבד כלום. הבעיה שיש לנו נשיא בן 80, מנכל שממונה בעיקר לפי הקשרים שלו ולא לפי יכולות לקדם את המועדון, ומחלקה המדיה מנוהלת על ידי דובר חובבן וכושל וכרוז בחצי משרה.
מסכים. זה לא סותר את מה שאמרתי ובאמת פתחתי בזה שאפשר לעשות התקדמות. הטענה שלי היא שכן יש קו מנחה למיתוג והדברים לא שרירותיים. רמת הביצוע זה כבר משהו אחר.

אני חושב שהמועדון עושה התקדמות אדירה בכל מה שקשור להפקת האירועים (כלומר, המשחקים) ומעט מדי בכל מה שקשור לשיווק ומכירת מרצ׳נדייז. התייחסת למרצ׳נדייז של ליגת האלופות ואני חושב ששם הפער הכי בולט - מצד אחד, מול פריז האווירה הייתה מדהימה וכל ההפקה הייתה מקצועית מאד. מצד שני, אפס ניסיון למיקסום של פוטנציאל המכירות, מעבר לכרטיסים.

אגב, אני חושב שהמועדון צריך לייצר תכנים באנגלית (או עם תרגום לאנגלית), גם אם בעלי אופי שונה משל מכבי ת״א. החשיפה שלנו בעולם גדלה וראיתי לא פעם ברשתות החברתיות בקשות של אוהדי פרטיזן ופנא ושל תושבי האיטי לתכנים באנגלית.
נעול