עלי (עלי) מוחמד - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: עלי (עלי) מוחמד - נושא רשמי
והיו כאלה פה שחשבו שהוא הבעיה.
כרגיל היחיד שמנסה לשחק כדורגל טוב, אבל אי אפשר להיות לבד בקישור עונה שלמה כשאויר משחק לידך
כרגיל היחיד שמנסה לשחק כדורגל טוב, אבל אי אפשר להיות לבד בקישור עונה שלמה כשאויר משחק לידך
היחיד שהיה אכפת לו אתמול.
בעונה הבאה הוא חייב להיות הקפטן הראשון, בלי כל מיני שטויות כמו חזיזה שחושב שהוא עדיין כשיר לשחק כדורגל בכלל.
בעונה הבאה הוא חייב להיות הקפטן הראשון, בלי כל מיני שטויות כמו חזיזה שחושב שהוא עדיין כשיר לשחק כדורגל בכלל.

- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 126 פעמים
לא מפסיק לאכזב אותי לצערי.
אחרי עונה שעברה, גם במחנה הוא לא נראה באירוע וזה השחקן הבולט שלנו באמצע
אחרי עונה שעברה, גם במחנה הוא לא נראה באירוע וזה השחקן הבולט שלנו באמצע
אתם באמת מנתחים אותו לפי מחנה אימון שבו הוא שיחק במרבית הזמן עם גוני נאור בקישור, והיום ספציפית גם בדשא פח?
אל תחפשו איפה שלא צריך, יש מספיק בעיות בקבוצה, זה צא שהביאו 6 לא אומר שעלי הוא בעיה.
אל תחפשו איפה שלא צריך, יש מספיק בעיות בקבוצה, זה צא שהביאו 6 לא אומר שעלי הוא בעיה.
אני לא זוכר שחקן יותר לא יציב ממנו…
אין לדעת מה תקבל ממנו, הוא יכול לתת משחק ברמה של פריימר ליג ושבוע אחרי זה ( עם אותו הרכב לצידו ) הוא יראה כמו שחקן נוער
אני לא מצליח להבין את זה
אין לדעת מה תקבל ממנו, הוא יכול לתת משחק ברמה של פריימר ליג ושבוע אחרי זה ( עם אותו הרכב לצידו ) הוא יראה כמו שחקן נוער
אני לא מצליח להבין את זה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
לכן הוא משחק הרבה שנים בארץ.benrey כתב: 10 יולי 2025, 12:43 אני לא זוכר שחקן יותר לא יציב ממנו…
אני לא מצליח להבין את זה
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
מה הסיפור איתו? עדיין לא נכנס לכושר משחק או שפשוט הפכו אותו לשחקן ספסל ומחרטטים?

אין איתו שום סיפור. פלורס מעדיף את גוני ואזולאיadoram כתב: 15 אוגוסט 2025, 16:36 מה הסיפור איתו? עדיין לא נכנס לכושר משחק או שפשוט הפכו אותו לשחקן ספסל ומחרטטים?
הוא לא יודע ולא יכול לשחק 6. מספיק עם זה.
כרגע גם ב-8 אזולאי נראה יותר טוב ממנו.
כרגע גם ב-8 אזולאי נראה יותר טוב ממנו.
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
עלי זה שחקן של ביטחון.
כשהמאמן מייבש אותו ומעדיף את גוני הכלומניק עליו, עלי יראה ככה.
כשהמאמן מייבש אותו ומעדיף את גוני הכלומניק עליו, עלי יראה ככה.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
עברה שנה ושום דבר לא השתנה.
2 שחקנים דחוף לאמצע עלי כרגע רק גיבוי.
קבוצות מתפללות שהוא ישחק נגדן כרגע , הכי קל לעבור אותו בליגה.
2 שחקנים דחוף לאמצע עלי כרגע רק גיבוי.
קבוצות מתפללות שהוא ישחק נגדן כרגע , הכי קל לעבור אותו בליגה.
באמת לא ברור מה נסגר איתו בשנה וחצי האחרונות, הפך לגופה מהלכת על המגרש
כנראה הבין שלאירופה לא יגיע ושמיצה את היכולת שלו והוריד שבעה הילוכים
אופטימיות במכבי חיפה
חצי שני של העונה הקודמת היה טוב מאוד כשלצידו גאבר שבעיקר טייל על המגרש.Apoc כתב: 17 אוגוסט 2025, 21:45 באמת לא ברור מה נסגר איתו בשנה וחצי האחרונות, הפך לגופה מהלכת על המגרש
גם היום היה בסדר במחצית הראשונה כשעוד היה משחק לחץ, עד שהכל התחיל להתבלגן לגמרי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
הוא מעולם לא היה שחקן יציב. גם בעונות הגדולות של בכר היו לו ירידות דרסטיות ביכולת.
הבעיה שבשנה וחצי האחרונות הוא גם לא יציב במהלך משחק בודד ולא לאורך העונה
ושחקן שמשחק בקישור ועושה טעויות שהוא עושה כל משחק זו בעיה רצינית
אותו דבר שאני אומר על סק עם כמה שהוא מדהים במהלך המשחק בפעולות מסוימות ספציפיות ואז דופק לך חרבון של מאה אחוז גול ליריבה
ושחקן שמשחק בקישור ועושה טעויות שהוא עושה כל משחק זו בעיה רצינית
אותו דבר שאני אומר על סק עם כמה שהוא מדהים במהלך המשחק בפעולות מסוימות ספציפיות ואז דופק לך חרבון של מאה אחוז גול ליריבה
אופטימיות במכבי חיפה
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
אנחנו יודעים מה הוא מסוגל לתת. יציבות זו מילת המפתח.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- KevinDurant
- חבר בבורד
איזה הבדל אצל עלי מוחמד שהוא משחק ב8 כשהוא יודע שיש מאחוריו שחקן שיגבה אותו ובין עלי מוחמד שהוא משחק כ6.
היה טוב מאוד היום.
היה טוב מאוד היום.
אז טוב שהפסקנו עם זה.
וטוב שעלי חזר להיות עלי.
אני גם חושב שיש כאן עניין של כושר גופני. תסתכלו לאורך הקריירה שלו, ותראו שמוחמד פותח עונות בצורה פחות טובה לרוב. יש שחקנים שלוקח להם יותר זמן להניע. ועלי הוא אחד מהם. הגוף שלו לא סטנדרטי. לוקח לו הרבה יותר זמן להתאושש משחקנים אחרים ממשחק, והעומסים לאורך העונה משפיעים עליו הרבה יותר מהסטנדרט, וזה מגובה בנתונים. וזה גם חלק מכך שלוקח לו יותר זמן לחזור לעניינים בתחילת עונה, אחרי פגרה וכו'.
הלוואי ויצליח לשמור על יציבות לאורך זמן. משהו שהוא די לוקה בו בחסר.
דווקא אני תמיד זוכר שהוא פתח עונות עם יכולת של שחקן פרמיירליג ונתן הופעות גדולות גם בליגה וגם באירופה. באופן קבוע ניהיה חלש מאוד באמצע העונה ואז קצת משתפר לקראת הסוףרק מכבי כתב: 24 אוגוסט 2025, 01:09אז טוב שהפסקנו עם זה.
וטוב שעלי חזר להיות עלי.
אני גם חושב שיש כאן עניין של כושר גופני. תסתכלו לאורך הקריירה שלו, ותראו שמוחמד פותח עונות בצורה פחות טובה לרוב. יש שחקנים שלוקח להם יותר זמן להניע. ועלי הוא אחד מהם. הגוף שלו לא סטנדרטי. לוקח לו הרבה יותר זמן להתאושש משחקנים אחרים ממשחק, והעומסים לאורך העונה משפיעים עליו הרבה יותר מהסטנדרט, וזה מגובה בנתונים. וזה גם חלק מכך שלוקח לו יותר זמן לחזור לעניינים בתחילת עונה, אחרי פגרה וכו'.
הלוואי ויצליח לשמור על יציבות לאורך זמן. משהו שהוא די לוקה בו בחסר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
המשחק אתמול המחיש כמה נוח לו לשחק כקשר אמצע שיש מאחוריו קשר אחורי.
כמעט כל הפעולות הטובות שלו הגנתית מגיעות מזה שהוא יכול להסתובב בחופשיות באמצע, ללחוץ גבוה ולהמר בלחץ עם קבלת החלטות טובה ונכונה.
שהוא עובר לשחק ב6 זה מסרס אותו ומבליט את כל החסרונות שלו (לשחק עם הגב שהוא שחקן אחרון בקישור) ולוקח את היתרונות שלו (הלחץ הגבוה המצוין).
כמעט כל הפעולות הטובות שלו הגנתית מגיעות מזה שהוא יכול להסתובב בחופשיות באמצע, ללחוץ גבוה ולהמר בלחץ עם קבלת החלטות טובה ונכונה.
שהוא עובר לשחק ב6 זה מסרס אותו ומבליט את כל החסרונות שלו (לשחק עם הגב שהוא שחקן אחרון בקישור) ולוקח את היתרונות שלו (הלחץ הגבוה המצוין).
היו לו דקות טובות מאוד
הוא רק בן 29, זה גיל שיא לקשר אחורי אבל איכשהו הוא מרגיש לי בן 40, אולי כי הוא המון שנים בכדורגל הישראלי
הוא רק בן 29, זה גיל שיא לקשר אחורי אבל איכשהו הוא מרגיש לי בן 40, אולי כי הוא המון שנים בכדורגל הישראלי
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים