Ohad כתב: ↑28 מאי 2022, 21:06
שבוע טוב .
למי ששאל אותי למה ניקי ועניתי בפרטי .
אני מתנצל .
קצת קשה לי לענות על השאלה הזאת ממקום של אוהד .
אני מניח שיש רצוי ויש מצוי .
יעקב שחר רוצה להצליח ולכן תמיד יש אבל .
הוא לא מוכן לשלם את הסכומים שמיטשל גולדהאר מוכן ולכן זה סוג של פשרה .
אני מניח שנשמע עוד הרבה שמות באוויר כמו חטואל ואחרים שהסוכנים שלהם מנסים לעלות אותם לתודעה .
חזרה למעלה .
Ohad כתב: ↑28 מאי 2022, 21:06
שבוע טוב .
למי ששאל אותי למה ניקי ועניתי בפרטי .
אני מתנצל .
קצת קשה לי לענות על השאלה הזאת ממקום של אוהד .
אני מניח שיש רצוי ויש מצוי .
יעקב שחר רוצה להצליח ולכן תמיד יש אבל .
הוא לא מוכן לשלם את הסכומים שמיטשל גולדהאר מוכן ולכן זה סוג של פשרה .
אני מניח שנשמע עוד הרבה שמות באוויר כמו חטואל ואחרים שהסוכנים שלהם מנסים לעלות אותם לתודעה .
חזרה למעלה .
למה? במקום מי הוא מגיע?
מתנצל חבר .
כשאני לא יודע אני מעדיף לא לענות .
תודה!
מניח שניקיטה בא כחלוץ שני/שלישי ולא במקום חלוץ בכיר. במצב כזה, זו לא החתמה רעה. גם עם ניקיטה, גם עם מלמד וגם עם נחמני יש ויתורים.
רונן22 כתב: ↑28 מאי 2022, 21:39
עוד פעם חלוץ שלישי. מה נראה לכם, יושבים איתו ואומרים לו ''אתה בא להיות חלוץ שלישי''? איזה מוטיבציה זה נותן לו?
הוא בא להתחרות על המקום בהרכב. תפסיקו לאמץ את שפת השופרות
אני מאוד מסכים איתך שאין מונח כזה בחוזה חלוץ שלישי .
מרגיש לי שמתפשרים פה וחבל .
אני חוזר לשוק הישראלי ואני לא רואה פה הרבה אופציות ,את מי כן לדעתך היה נכון להחתים .?
נ.ב מקווה שלא תרשום מלמד .
עוד פעם חלוץ שלישי. מה נראה לכם, יושבים איתו ואומרים לו ''אתה בא להיות חלוץ שלישי''? איזה מוטיבציה זה נותן לו?
לא מסכים בהכרח. בכר אמר לבן שהר באופן ברור שדוניו ודין דוד מבחינתו בהיררכיה לפניו כדי שידע את הסיטואציה לפני שהוא חתם. אם ניקיטה חותם אני מניח שזה אחרי תיאום ציפיות שלו עם בכר וההנהלה לגבי התפקיד שלו במועדון
לא אמרו לו שהוא חלוץ ראשון אבל יגידו לו שהוא יתחרה על מקום בהרכב.
אם הוא יחזור לכושר של לפני שנה ושנתיים ויהיה מצוין מישהו יגיד לו: "לא, אתה שלישי ברוטציה אז תהיה שחקן ספסל?"
שוב אני אגיד לגבי ההחתמה שלו, לדעתי יש לו אפסייד גבוה מאוד, יותר מכל חלוץ אחר שנוכל להביא וברגע שיש גם את דין דוד וגם חלוץ זר נוסף זה מצמצם את טווח הנפילה אתו
ברור שזה לא נאמר ככה, אבל יש תיאום ציפיות (והשכר הוא אינדיקציה לסטטוס). ברור גם שאם ניקיטה יהיה טוב מהמתחרים שלו להרכב אז הוא צריך לפתוח. השאלה פה היא מי יהיו המתחרים להרכב וכמה כסף מוכנים להשקיע בהם.
כן, אומרים לו אנחנו רוצים להביא חלוץ בעל שיעור קומה ואנחנו לא בונים עליך כשחקן הרכב לכן קח בחשבון שאתה יכול למצוא את עצמך מושאר על הספסל גם כשאתה כשיר בניגוד למה שהיה כשהיית פה.
לגביי ניקי- אני מאמין בלב שלם שבגילאים הללו( בעוד כחודש בן 35) הפציעות גוברות, ההחלמה מהן לוקחת יותר זמן, מקצועית לרוב יש דעיכה משנה לשנה…. לא מת על זה. לא בטוח שנביא חלוץ 3 טוב ממנו….. אבל הכל בדעיכה בגיל הזה….. אני פחות בעד. שום מילה על זה ששנה שעברה…. בחר לשחק בנו.
רונן22 כתב: ↑28 מאי 2022, 22:28
אומרים לו אנחנו רוצים שיהיו לנו כמה חלוצים טובים, ומי שיהיה טוב ישחק. זה מה שבכר תמיד אומר. תפסיקו לאמץ שפה של כתבים חובבנים
הנושא הוסבר לך מספיק פעמים ע"י מספיק אנשים שונים
תכף תשאל מה זה חתימה ומה זה כדור
בירקי כתב: ↑28 מאי 2022, 22:31
לגביי ניקי- אני מאמין בלב שלם שבגילאים הללו( בעוד כחודש בן 35) הפציעות גוברות, ההחלמה מהן לוקחת יותר זמן, מקצועית לרוב יש דעיכה משנה לשנה…. לא מת על זה. לא בטוח שנביא חלוץ 3 טוב ממנו….. אבל הכל בדעיכה בגיל הזה….. אני פחות בעד. שום מילה על זה ששנה שעברה…. בחר לשחק בנו.
הדעיכה היא גם תמיד מעריכית, לטעמי הוא גם יהיה פחות כשיר אפילו מהעונה החולפת וגם יהיה פחות חד ואיכותי.
לניקי מגיע לסיים את הקריירה במועדון בתור חלוץ שלישי אני חי עם זה בשלום,הוא ודין באותה רמה כרגע בוא נגיד שניקח בתור חילוף זה אחלה השאלה אם הוא כשיר. סומך על בכר
עדיין ניקי שווה 10 גולים בעונה. זה יותר מבן שהר בטוח או דוניו הלמלם
רונן22 כתב: ↑28 מאי 2022, 22:38
שמחת שהבנת אפוק. לא רוצה לשמוע ממך יותר ''חלוץ שלישי'' ''בלם רביעי''. זה לא מכבי חיפה או למות פה
שבוע טוב רונן .
אין באמת דבר כזה בחוזה חלוץ שלישי או שני או ראשון .
יש שחקן הרכב ושחקן רוטאציה .
אני רוצה להאמין שמי שמשחק טוב פותח .
טוב חוץ מדוניו הנגר
מגיעים אחרי שבוע של משחק באמצע השבוע באירופה למשחק מול חדרה בשבת, בכר עושה רוטציה ובסגל ורוצה לפתוח עם החלוץ השלישי בהרכב
אופציה 1 זה רוקאביצה
אופציה 2 זה נחמני
אני יודע איזה אופציה אני לוקח
רוקאביצה זה שחקן שיודע מה זה לשחק במכבי חיפה, מה זה לחץ מקהל ומה זה ציפיות של מועדון. גיא מלמד למשל זה שחקן שלא היה טוב אפילו בנתניה ושבירו זה one season wonder. נחמני זה כלום ושום דבר
נערך לאחרונה על ידי Shocking4U ב 28 מאי 2022, 23:38, נערך פעם 1 בסך הכל.