לא יודע מי בדיוק המקור, אבל תמיד הצד שמפסיד ימצא תירוצים.
יש בעלים שמשלם, ויש בעלים שלא, זה פשוט מאוד.
כמו שאצילי לא רצה לבוא בגלל הרב.. ועכשיו ידוע לכולם שזה היה נטו קדור להתנהלות של המועדון בכלל ושל אלברמן ובכר בפרט.
מנהל: Shocking4U
לא יודע מי בדיוק המקור, אבל תמיד הצד שמפסיד ימצא תירוצים.
אף אחד לא נרמל. יש שהכירו שזה 2.4 ויש שראו פירוט של אופן העסקה. כשמבינים שזה 1.2 על 50% נשגב מבינתי איך לא להציע גם עסקה כזו בהתחשב בתנאי השוק.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:23 ועכשיו כשהתייחסנו לנרמול פה של ההפסד בעסקה על כנעאן, חייב להגיד משהו
המועדון הזה עושה כל קיץ מחדש את הקטע שנפתח עם שמות שבסוף אף אחד מהם בכלל לא מגיע לפה.
וזה לא משנה מי עומד בראש הצד המקצועי כנראה, זה כנראה משהו מושרש.
אלופי העולם בשחקנים ש"סיכמו" פה ובסוף לא מגיעים.
אין לזה אח ורע בשום מקום, זה פתטי ברמות.
זה לא משנה מה הוא יקבל וממי הוא יקבל את זה, זה עסקה של 1.2 מיליון אירו שהלבישו עליה את הסעיפים הדיי רגילים שאפשר להלביש על עסקאות.רק מכבי כתב: 21 יוני 2025, 21:35 ג'קי כמו ג'קי...
אם מישהו חיפש עוד סיבה להעלות את כמות הזרים.
וכן, זו עסקה של 2.4 כי יש שם סעיפים שמחייבים להעביר חמישים אחוז ממכירה עתידית ולכל הפחות עוד 1.2.
קרי, הוא לא יקבל פחות 2.4.
אם היו בוחנים את העסקאות של לוי וכנעאן לעומק, כולל הקשרים העסקיים של משפחת ברקת וג'קי והחברות שבבעלותם הישירה ו/או העקיפה, דברים כנראה היו יותר "מובנים".
אבל זה לא 1.2.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:36זה לא משנה מה הוא יקבל וממי הוא יקבל את זה, זה עסקה של 1.2 מיליון אירו שהלבישו עליה את הסעיפים הדיי רגילים שאפשר להלביש על עסקאות.רק מכבי כתב: 21 יוני 2025, 21:35 ג'קי כמו ג'קי...
וכן, זו עסקה של 2.4 כי יש שם סעיפים שמחייבים להעביר חמישים אחוז ממכירה עתידית ולכל הפחות עוד 1.2.
אם היו בוחנים את העסקאות של לוי וכנעאן לעומק, כולל הקשרים העסקיים של משפחת ברקת וג'קי והחברות שבבעלותם הישירה ו/או העקיפה, דברים כנראה היו יותר "מובנים".
מה שמשנה לג׳קי זה שהוא לא יקבל פחות מ-2.4.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:36זה לא משנה מה הוא יקבל וממי הוא יקבל את זה, זה עסקה של 1.2 מיליון אירו שהלבישו עליה את הסעיפים הדיי רגילים שאפשר להלביש על עסקאות.רק מכבי כתב: 21 יוני 2025, 21:35 ג'קי כמו ג'קי...
אני חושב שאתה טועה, אין פה התחייבות שב"ש ישלמו 2.4 וזה גם לא סביר שזה מה שיקרה, רוב הסיכויים שהוא ימכר לחו"ל בהמשך ואשדוד יקבלו 50% מהרווח. לדעתי ה1.2 מיליון יורו הנוספים זה "after league appearance" שזה סעיף ידוע.רק מכבי כתב: 21 יוני 2025, 21:40אבל זה לא 1.2.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:36זה לא משנה מה הוא יקבל וממי הוא יקבל את זה, זה עסקה של 1.2 מיליון אירו שהלבישו עליה את הסעיפים הדיי רגילים שאפשר להלביש על עסקאות.רק מכבי כתב: 21 יוני 2025, 21:35 ג'קי כמו ג'קי...
זה 2.4 שלכאורה ב"ש התחייבו לשלם. כלומר 2.4 זה המינימום של העסקה.
שכרגע התשלום הראשון הוא 1.2.
תקרא לזה עסקה בתשלומים. זה עדיין עסקה של 2.4.
הוא לא טועה, ב״ש התחייבה ״לקנות״ את האחוזים ממכירה עתידית בסכום של עוד 1.2 מיליון.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:41אני חושב שאתה טועה, אין פה התחייבות שב"ש ישלמו 2.4 וזה גם לא סביר שזה מה שיקרה, רוב הסיכויים שהוא ימכר לחו"ל בהמשך ואשדוד יקבלו 50% מהרווח. לדעתי ה1.2 מיליון יורו הנוספים זה "after league appearance" שזה סעיף ידוע.רק מכבי כתב: 21 יוני 2025, 21:40אבל זה לא 1.2.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:36
זה לא משנה מה הוא יקבל וממי הוא יקבל את זה, זה עסקה של 1.2 מיליון אירו שהלבישו עליה את הסעיפים הדיי רגילים שאפשר להלביש על עסקאות.
עסקה נמדדת בכמה מתחייבים לשלם באמת, רק שפה התחייבו לשלם 1.2.
לא. היא לא התחייבה לשום דבר, ורוב הסיכויים שלא תשלם יותר מ1.2 מיליון יורו כי הוא ימכר לחו"ל. אם ישאר ולא ימכר היא תשלם עוד 1.2. זה לא נקרא "התחייבה".Kaka כתב: 21 יוני 2025, 21:44הוא לא טועה, ב״ש התחייבה ״לקנות״ את האחוזים ממכירה עתידית בסכום של עוד 1.2 מיליון.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:41אני חושב שאתה טועה, אין פה התחייבות שב"ש ישלמו 2.4 וזה גם לא סביר שזה מה שיקרה, רוב הסיכויים שהוא ימכר לחו"ל בהמשך ואשדוד יקבלו 50% מהרווח. לדעתי ה1.2 מיליון יורו הנוספים זה "after league appearance" שזה סעיף ידוע.רק מכבי כתב: 21 יוני 2025, 21:40
אבל זה לא 1.2.
אני לא כותב דברים סתם, ובכל הכבוד, אני גם לא טועה כאן.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:41אני חושב שאתה טועה, אין פה התחייבות שב"ש ישלמו 2.4 וזה גם לא סביר שזה מה שיקרה, רוב הסיכויים שהוא ימכר לחו"ל בהמשך ואשדוד יקבלו 50% מהרווח. לדעתי ה1.2 מיליון יורו הנוספים זה "after league appearance" שזה סעיף ידוע.רק מכבי כתב: 21 יוני 2025, 21:40אבל זה לא 1.2.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:36
זה לא משנה מה הוא יקבל וממי הוא יקבל את זה, זה עסקה של 1.2 מיליון אירו שהלבישו עליה את הסעיפים הדיי רגילים שאפשר להלביש על עסקאות.
טוב תמשיך להתווכח, גם צנציפר וגם טוכמן כתבו את זה. ג׳קי יקבל מב״ש 2.4 מיליון אם לא יימכר לחו״ל.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:45לא. היא לא התחייבה לשום דבר, ורוב הסיכויים שלא תשלם יותר מ1.2 מיליון יורו כי הוא ימכר לחו"ל. אם ישאר ולא ימכר היא תשלם עוד 1.2. זה לא נקרא "התחייבה".Kaka כתב: 21 יוני 2025, 21:44הוא לא טועה, ב״ש התחייבה ״לקנות״ את האחוזים ממכירה עתידית בסכום של עוד 1.2 מיליון.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:41
אני חושב שאתה טועה, אין פה התחייבות שב"ש ישלמו 2.4 וזה גם לא סביר שזה מה שיקרה, רוב הסיכויים שהוא ימכר לחו"ל בהמשך ואשדוד יקבלו 50% מהרווח. לדעתי ה1.2 מיליון יורו הנוספים זה "after league appearance" שזה סעיף ידוע.
התקופה של העשור הקודם הייתה מביכה יותר, אבל אנחנו בדרך לשם.DDG כתב: 21 יוני 2025, 21:48 תקופה בין הכי מביכות שאני זוכר במועדון כדורגל מכבי חיפה
אפשר לקפל את העסק לעונה הקרובה
חושב ששחר לא רצה באמת בעסקה. גם כי בגלל הבריחה של כנעאן לאירופה בנוער וגם בגלל ה - 20% שהוא רצה לקבל.Kozmo כתב: 21 יוני 2025, 21:54 עכשיו מה הקטע?
לפי הפרסומים בתקשורת כנעאן רוצה לבוא אלינו והצענו לו 100 אלף יותר לעונה. מועדון רעב שמנוהל על ידי אנשי עסקים שמטרתם להצליח עוד הערב מפעיל לחץ על כנעאן ונכנס All-in במטרה לחתום אצלנו ועושה בלאגן, אם צריך, בשביל שזה ייקרה. לא זורם עם כל מיני דילים של ג׳קי ואלונה ולא מתדרך כל מיני כתבים על העלבויות ועל שטויות.
אדון יענקל׳ה מוזמן להתקשר לחמודי ולדבר איתו.
מותר לא להסכים איתך ולחשוב שאתה טועה.Kaka כתב: 21 יוני 2025, 21:51טוב תמשיך להתווכח, גם צנציפר וגם טוכמן כתבו את זה. ג׳קי יקבל מב״ש 2.4 מיליון אם לא יימכר לחו״ל.
אתה כנראה לא מכיר את ג׳קי, אם תנסה לעשות קטע כזה על הפרינציפ הוא ישאיר אותו בכלא באשדוד עד סוף החוזהKozmo כתב: 21 יוני 2025, 21:54 עכשיו מה הקטע?
לפי הפרסומים בתקשורת כנעאן רוצה לבוא אלינו והצענו לו 100 אלף יותר לעונה. מועדון רעב שמנוהל על ידי אנשי עסקים שמטרתם להצליח עוד הערב מפעיל לחץ על כנעאן ונכנס All-in במטרה לחתום אצלנו ועושה בלאגן, אם צריך, בשביל שזה ייקרה. לא זורם עם כל מיני דילים של ג׳קי ואלונה ולא מתדרך כל מיני כתבים על העלבויות ועל שטויות.
אדון יענקל׳ה מוזמן להתקשר לחמודי ולדבר איתו.
כפי שפורסם בוואלה ספורט, המתווה שהציעה הפועל באר שבע טרף את הקלפים. היא תשלם 1.2 מיליון יורו עבור 50 אחוזים מכרטיסו של הקשר בן ה-25, ובנוגע ל-50 האחוזים הנותרים, היא מוכנה לשלם למ.ס. אשדוד עליהם גם אם כנעאן לא יימכר בעתיד.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:55מותר לא להסכים איתך ולחשוב שאתה טועה.Kaka כתב: 21 יוני 2025, 21:51טוב תמשיך להתווכח, גם צנציפר וגם טוכמן כתבו את זה. ג׳קי יקבל מב״ש 2.4 מיליון אם לא יימכר לחו״ל.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:45
לא. היא לא התחייבה לשום דבר, ורוב הסיכויים שלא תשלם יותר מ1.2 מיליון יורו כי הוא ימכר לחו"ל. אם ישאר ולא ימכר היא תשלם עוד 1.2. זה לא נקרא "התחייבה".
קראתי את כל הדעות של הגורמים שציינת וגורמים רלוונטים אחרים, לא נראה שיש פה התחייבות מצד ב"ש לשלם 2.4 ואם הייתה כזו אז זה היה סכום העסקה פשוט ולא נרשם בצורה שזה נרשם. חלק מהאתרים מדווחים בכלל רק על ה1.2 מיליון אירו וה50% כמו תומר לוי בספורט 5.
נראה שרוב הסיכויים שב"ש ימכרו אותו לחו"ל בהמשך ו50% ילכו לג'קי. הסכום שב"ש שילמו וכנראה גם ישלמו זה 1.2 מיליון אירו.
Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:55מותר לא להסכים איתך ולחשוב שאתה טועה.Kaka כתב: 21 יוני 2025, 21:51טוב תמשיך להתווכח, גם צנציפר וגם טוכמן כתבו את זה. ג׳קי יקבל מב״ש 2.4 מיליון אם לא יימכר לחו״ל.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:45
לא. היא לא התחייבה לשום דבר, ורוב הסיכויים שלא תשלם יותר מ1.2 מיליון יורו כי הוא ימכר לחו"ל. אם ישאר ולא ימכר היא תשלם עוד 1.2. זה לא נקרא "התחייבה".
קראתי את כל הדעות של הגורמים שציינת וגורמים רלוונטים אחרים, לא נראה שיש פה התחייבות מצד ב"ש לשלם 2.4 ואם הייתה כזו אז זה היה סכום העסקה פשוט ולא נרשם בצורה שזה נרשם. חלק מהאתרים מדווחים בכלל רק על ה1.2 מיליון אירו וה50% כמו תומר לוי בספורט 5.
נראה שרוב הסיכויים שב"ש ימכרו אותו לחו"ל בהמשך ו50% ילכו לג'קי. הסכום שב"ש שילמו וכנראה גם ישלמו זה 1.2 מיליון אירו.
הוא בכלל רושם משהו אחר ממה שכל שאר הכתבים רושמים (שרושמים שרק אם יישאר בב"ש היא תשלם לו עוד 1.2), וכותב שהיא תשלם עוד 1.2 כך או כך וזה סך הכל עסקת תשלומים. (שגם זה לא משהו חריג בכלל) מאחר והוא היחיד שרושם את זה, ושזה משהו אחר בכלל ממה שטענו, אני בספק.רק מכבי כתב: 21 יוני 2025, 21:47 אם אני לא מספיק אמין לך, או שאתה חושב שאני טועה, תראה את ההתייחסות של רז אמיר לעניין. זה בדיוק מה שאני אומר.
https://x.com/razamir29/status/19364930 ... JL-1w&s=19
אם הסכום הוט 2.4 זה באמת לא שווה אבל זה לא מה שמשתמע בוואן ובספורט 5. לדעתי פשוט בש הסכימה שזה יהיה על 50 אחוז ואנחנו עשינו שרירים, והנה עוד שחקן הולך ליריבה בליגה. לפחות שלא ישקרו לעצמם ולאוהדים, כי הפכנו להיות מועדון בסדר גודל של באר שבע וביתר.Kaka כתב: 21 יוני 2025, 21:57Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:55מותר לא להסכים איתך ולחשוב שאתה טועה.Kaka כתב: 21 יוני 2025, 21:51
טוב תמשיך להתווכח, גם צנציפר וגם טוכמן כתבו את זה. ג׳קי יקבל מב״ש 2.4 מיליון אם לא יימכר לחו״ל.
נראה שרוב הסיכויים שב"ש ימכרו אותו לחו"ל בהמשך ו50% ילכו לג'קי. הסכום שב"ש שילמו וכנראה גם ישלמו זה 1.2 מיליון אירו.![]()
כן זה מה שפירסמו עד כה. שאם הוא לא ימכר לחו"ל ב"ש תשלם עוד 1.2 מיליון יורו.KevinDurant כתב: 21 יוני 2025, 21:56כפי שפורסם בוואלה ספורט, המתווה שהציעה הפועל באר שבע טרף את הקלפים. היא תשלם 1.2 מיליון יורו עבור 50 אחוזים מכרטיסו של הקשר בן ה-25, ובנוגע ל-50 האחוזים הנותרים, היא מוכנה לשלם למ.ס. אשדוד עליהם גם אם כנעאן לא יימכר בעתיד.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:55מותר לא להסכים איתך ולחשוב שאתה טועה.Kaka כתב: 21 יוני 2025, 21:51
טוב תמשיך להתווכח, גם צנציפר וגם טוכמן כתבו את זה. ג׳קי יקבל מב״ש 2.4 מיליון אם לא יימכר לחו״ל.
זה 2.4 שהם יקבלו מב״ש, אני ורק מכבי לא סתם כותבים את זה.HaifaWave כתב: 21 יוני 2025, 22:00אם הסכום הוט 2.4 זה באמת לא שווה אבל זה לא מה שמשתמע בוואן ובספורט 5. לדעתי פשוט בש הסכימה שזה יהיה על 50 אחוז ואנחנו עשינו שרירים, והנה עוד שחקן הולך ליריבה בליגה. לפחות שלא ישקרו לעצמם ולאוהדים, כי הפכנו להיות מועדון בסדר גודל של באר שבע וביתר.Kaka כתב: 21 יוני 2025, 21:57Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:55
מותר לא להסכים איתך ולחשוב שאתה טועה.
נראה שרוב הסיכויים שב"ש ימכרו אותו לחו"ל בהמשך ו50% ילכו לג'קי. הסכום שב"ש שילמו וכנראה גם ישלמו זה 1.2 מיליון אירו.![]()
אם זה ככה אז אני חוזר בי. אתה לא שם את כל התקציב על שחקן כזה. מה גם שיש לנו את דיא סבע אז פשוט להישאר ב4411 במקום 433. אישית הייתי מעדיף מערך אחר אבל זה לא שווה את הסכומים פה.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 22:01כן זה מה שפירסמו עד כה. שאם הוא לא ימכר לחו"ל ב"ש תשלם עוד 1.2 מיליון יורו.KevinDurant כתב: 21 יוני 2025, 21:56כפי שפורסם בוואלה ספורט, המתווה שהציעה הפועל באר שבע טרף את הקלפים. היא תשלם 1.2 מיליון יורו עבור 50 אחוזים מכרטיסו של הקשר בן ה-25, ובנוגע ל-50 האחוזים הנותרים, היא מוכנה לשלם למ.ס. אשדוד עליהם גם אם כנעאן לא יימכר בעתיד.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 21:55
מותר לא להסכים איתך ולחשוב שאתה טועה.
לפחות תוכל להמשיך לחפור על כנעאן כל פעם שהוא יתן שער או בישול.Shocking4U כתב: 21 יוני 2025, 22:04 לא מעניין אותי ואני מודע לזה שיש עניינים מאוד גבוליים בין ג׳קי ודודו דהאן ולכן גם התערבתי עם חבר על 800 שקל שהוא יחתום שם ולא כאן.
זה עוד כישלון פסיכי של איציק עובדיה, רפאלוב ושחר והבורד שלו. מכבי חיפה הפכה לבחירה שלישית בואכה רביעית של שחקנים בכירים. הפסדנו את הישראלי היחיד הכי טוב בשוק ואנחנו מחתימים את אוחנה.