פייי
חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Smurk
- אגדה ירוקה
- hezildo
- מכונת תארים
Re: חלון העברות קיץ 24/25 - תנו לבכר לנצח
אני מקווה שיצליחו לנרמל את סבע בחזרה כי אנחנו צריכים אותו.
לגבי פיירו, זה סכום יפה, אבל מנסיון העבר
זה לא אומר שיביאו חלוץ באותו סכום.
לגבי פיירו, זה סכום יפה, אבל מנסיון העבר
זה לא אומר שיביאו חלוץ באותו סכום.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- The real Tsepo
- שחקן העונה
מסכים, אבל המערך המופקר הזה בעיניי היה לא טוב ולא מאוזן בכלל. זה היה מערך של "קחו כדור ותשחקו".KevinDurant כתב: ↑29 מאי 2024, 18:34אני מבין למה אתה מתכוון אבל לא כל המעמסה צריכה ליפול עליו.The real Tsepo כתב: ↑29 מאי 2024, 18:18המשתכר הכי גבוה בהיסטוריה, עם החוזה הכי מנופח בהיסטוריה, שאמור למלא את מקומו של אחד הזרים הכי גדולים בהיסטוריה הוא לא עוד חלק מהמכונה.KevinDurant כתב: ↑29 מאי 2024, 17:31
הוא לא צריך להוביל את מכבי חיפה, הוא צריך להיות חלק מהמכונה וחלק מהקבוצה
הוא בא על תקן מאוד מסויים, ואם ברק ישחק באותה השיטה עם 10 שהכל עובר דרכו זה שחקן שהוא הברומטר של הקבוצה. אני לא יודע אם דיע יכול למלא את התפקיד הזה + כל המעמסה שיש מהפרשה המטומטמת הזו מלכתחילה. הוא כישרון על ומקווה שהכל ילך חלק, אבל מאוד קשה לי לראות את זה קורה.
בחצי עונה שרצנו עם המערך המופקר של בכר המעמסה לא נפלה על אף שחקן, לא הרגשת ששחקן אחד מעל כולם באמת
אם נחזור למערך הרגיל אז הרבה יקום ויפול עליו, ברור שצריך שחקנים מעולים בכל עמדה, אבל מרגיש לי שזו עמדה שהיא פיבוט אצל ברק.
אני אישית בכלל הייתי שמח להיות עם שלישיית אמצע חזקה (בלי 10) שתלחץ קדימה כמו מטורפים. ככה היה בעונה הראשונה עם ברק לפני אצילי (עם חוסה, נטע ופאני) ואני חושב שזו התקופה שהיינו בה הכי קטלניים והגענו בקלות לכמות לא נורמלית של מצבים.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אצילי שוב מחוץ לסגל.
-
- מחוזר באירופה
אם הציעו 3.5 על פיירו אפשר לקפל
מקווה שינסו להביא זר בקליבר גבוה, לא חייב העברה יש מספיק חלוצים טובים שמסיימים חוזה הקיץ.
מקווה שנראה עליית מדרגה ברמת השכר
מקווה שינסו להביא זר בקליבר גבוה, לא חייב העברה יש מספיק חלוצים טובים שמסיימים חוזה הקיץ.
-
- שחקן העונה
אם אפשרי אז מנחית פה את יובאנוביץ בסכום הזה, או סטיפה פריצה אם בכר רוצה מישהו בסגנון של פיירו
-
- סמל ירוק
יובאנוביץ זה שדרוג רציני על פיירו. הלוואי שינסו.
-
- קפטן ירוק
-
- הענק הירוק
-
- מכונת תארים
על מה מדובר?ירוק רפואי כתב: ↑29 מאי 2024, 20:45 אם הציעו 3.5 על פיירו אפשר לקפל
- Liberman
- מנהל הבורד
כמה מילים על סבע כי נראה שיש בלבול קל לגביו
אם ננתק שניה את מה שקרה ונדבר נטו כדורגל
אז אני אומר את זה בלי בושה - הוא השחקן הכי טכני והכי חכם בקבוצה שהייתה לנו אולי שני לצ׳ירון שרי.
שחקן עם בעיטה משוגעת, ראיית משחק, דריבל טוב, יציאה ממקום ופריצה טובה (למרות המשקל).
בתאכלס, הבעיה היחידה שלו זה להיות מקצועי והגישה שלו למשחק. אם הוא רוצה הוא מסיים פה מלך שערים בהליכה.
אז אני אומר את זה בלי בושה - הוא השחקן הכי טכני והכי חכם בקבוצה שהייתה לנו אולי שני לצ׳ירון שרי.
שחקן עם בעיטה משוגעת, ראיית משחק, דריבל טוב, יציאה ממקום ופריצה טובה (למרות המשקל).
בתאכלס, הבעיה היחידה שלו זה להיות מקצועי והגישה שלו למשחק. אם הוא רוצה הוא מסיים פה מלך שערים בהליכה.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Liberman
- מנהל הבורד
לגבי פיירו
הצעה של 3.5 צריך לחטוף
גם פחות
אתם יודעים כבר מה הגישה שלי כלפי המשחק ואילו שחקנים אני אוהב
יש להם מספיק זמן וכסף להביא לפה חלוץ ברמה
אם אפשר להביא את יובאנוביץ זאת תהיה מבחינתי אורגזמה חוץ גופית
הצעה של 3.5 צריך לחטוף
גם פחות
אתם יודעים כבר מה הגישה שלי כלפי המשחק ואילו שחקנים אני אוהב
יש להם מספיק זמן וכסף להביא לפה חלוץ ברמה
אם אפשר להביא את יובאנוביץ זאת תהיה מבחינתי אורגזמה חוץ גופית
פושעי דילן לדין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אתה ממשיך עם הפרופגנדה הבזויה כאילו הוא יותר טוב מאצילי. אני עדיין זוכר את השרשור שלכם מהקיץ על מי יותר חשוב לקבוצה.Liberman כתב: ↑30 מאי 2024, 00:30 כמה מילים על סבע כי נראה שיש בלבול קל לגביו
סבע אחלה שחקן, אני רוצה שישאר אבל יש לו אופי חרא, אורח חיים ספורטיבי חרא ולא סתם הוא כמעט אף פעם לא נשאר בקבוצות לאורך זמן. לוקח אלף פעם אצילי על סבע.
- DelPiero
- הענק הירוק
אם הם מוכרים את פיירו בשלוש וחצי יענקל’ה מתחיל את הקיץ בפלוס 11 מליון יורו
זה יהיה משעשע מאוד לקרוא על סחבות ופערים כספיים הקיץ
זה יהיה משעשע מאוד לקרוא על סחבות ופערים כספיים הקיץ
-
- מחוזר באירופה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=471599
גולדשטיין מתחיל רישמית את בורסת השמות, הימור שלי לא יגיע
בד"כ השחקנים שעולים בשלב מוקדם לא מגיעים.
-
- הענק הירוק
כל מילה. אם היום נודע לכל שהוא לא הסתדר עם מסאיי מההתחלה…. אז אני אופטימי שעם ברק זה ייראה אחרת. אבל בוא נראה שזה עובר את הקהל…Liberman כתב: ↑30 מאי 2024, 00:30 כמה מילים על סבע כי נראה שיש בלבול קל לגביו
-
- מכונת תארים
לא יגיע.ירוק רפואי כתב: ↑30 מאי 2024, 08:20 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=471599
בלי קשר שחקן לא מספיק טוב
-
- קודם כל נאמנות
אני מסכים עם מרבית הדברים שכתבת.Liberman כתב: ↑30 מאי 2024, 00:30 כמה מילים על סבע כי נראה שיש בלבול קל לגביו
אני מנתק את ההתעסקות סביב סוגיות לא מקצועיות (שלדעתי מלכתחילה היו מיותרות אבל לא רלוונטי כרגע, נשים בצד).
סבע שחקן נהדר, מתאים לנו כמו כפפה ליד לקבוצה שרצה, עיין ערך עונה שעברה שהוא אחד מהגורמים המרכזיים לרוח חיים שנכנסה כשהקבוצה דשדשה.
אבל לפי הפרסומים השונים מייעדים לו פה להיות שחקן מרכזי, הברומטר שלנו במקום שרי. אני חושב שגם אם מבחינת יכולת הוא כמו שרי ( והוא לא) הוא לא יכול להיות המנהיג שלנו בהתקפה, זה שעליו אנחנו מסתכלים בימים שלא הולך כלום שיבוא להושיע אותנו.
כעוד שחקן בסגל, ואפילו כשחקן מוביל הוא לגמרי שם. והוא יכול לנפק מספרים יפים מאוד.
כ״ה״שחקן המוביל- הוא לא. ואם זה מה שיטילו על הכתפיים שלו- זה עלול להגמר לא טוב.
התפקיד של שרי בקדנציה שלו פה הייתה לא רק התרומה המספרית למשחק השוטף. הוא היה הדבק פה. המנהיג עם הסרט ובלי הסרט (כשלא היה קפטן רשמי). עם כל אהבתי לרפאלוב הנהדר הוא גם לא הצליח להכנס לנעליים של שרי.
המחליף של שרי לא יכול להיות סבע. ולא קומבינציה של ליאור וסבע.
ה10 במערך של ברק משמעותי מאוד. זה צריך להיות אחד bad ass רציני. אחד שיודע לסחוב קבוצה על הכתפיים שלו. מקווה שבונים על אחד כזה ולא יתפשרו על טאלנט חסר נסיון.
-
- הענק הירוק
הספרדי לא ברמה, מאכזב שלא שומעים על מועמדים זרים לכנף ומפרסמים רק על 10
- Smurk
- אגדה ירוקה
הספרדי הזה נראה יותר שחקן קו שמאל מאשר קשר התקפי
-
- הענק הירוק
לגבי סבע אני הייתי זה שטען שסבע טוב מאצילי מבחינת כישרון עדיין עומד עלזה אבל האופי המחורבן שלו הורס לו ולנו.
אם בכר ידע לאפס אותו והקהל יקבל אותו אז מעולה אני פסימי לגבי זה.
אבל זה חתיכת סיכון כי אם הוא יראה יכולת לא טובה אכלנו אותה ונתקע איתו 4 שנים עם חוזה עצום
אם בכר ידע לאפס אותו והקהל יקבל אותו אז מעולה אני פסימי לגבי זה.
אבל זה חתיכת סיכון כי אם הוא יראה יכולת לא טובה אכלנו אותה ונתקע איתו 4 שנים עם חוזה עצום
- Smurk
- אגדה ירוקה
סבע לעולם לא יהיה אצילי. אגב גם בן דור העלה את השם של הספרדי
- Smurk
- אגדה ירוקה
וגם נחמני.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
מסכים עם כל מילה, אני רק חושב שהפתרון לבור ששרי משאיר צריך להיכנס רעיון שונה בדמות קשר אמצע אינטנסיבי ולא קשר 10.Kozmo כתב: ↑30 מאי 2024, 09:02אני מסכים עם מרבית הדברים שכתבת.Liberman כתב: ↑30 מאי 2024, 00:30 כמה מילים על סבע כי נראה שיש בלבול קל לגביו
אני מנתק את ההתעסקות סביב סוגיות לא מקצועיות (שלדעתי מלכתחילה היו מיותרות אבל לא רלוונטי כרגע, נשים בצד).
סבע שחקן נהדר, מתאים לנו כמו כפפה ליד לקבוצה שרצה, עיין ערך עונה שעברה שהוא אחד מהגורמים המרכזיים לרוח חיים שנכנסה כשהקבוצה דשדשה.
אבל לפי הפרסומים השונים מייעדים לו פה להיות שחקן מרכזי, הברומטר שלנו במקום שרי. אני חושב שגם אם מבחינת יכולת הוא כמו שרי ( והוא לא) הוא לא יכול להיות המנהיג שלנו בהתקפה, זה שעליו אנחנו מסתכלים בימים שלא הולך כלום שיבוא להושיע אותנו.
כעוד שחקן בסגל, ואפילו כשחקן מוביל הוא לגמרי שם. והוא יכול לנפק מספרים יפים מאוד.
כ״ה״שחקן המוביל- הוא לא. ואם זה מה שיטילו על הכתפיים שלו- זה עלול להגמר לא טוב.
התפקיד של שרי בקדנציה שלו פה הייתה לא רק התרומה המספרית למשחק השוטף. הוא היה הדבק פה. המנהיג עם הסרט ובלי הסרט (כשלא היה קפטן רשמי). עם כל אהבתי לרפאלוב הנהדר הוא גם לא הצליח להכנס לנעליים של שרי.
המחליף של שרי לא יכול להיות סבע. ולא קומבינציה של ליאור וסבע.
ה10 במערך של ברק משמעותי מאוד. זה צריך להיות אחד bad ass רציני. אחד שיודע לסחוב קבוצה על הכתפיים שלו. מקווה שבונים על אחד כזה ולא יתפשרו על טאלנט חסר נסיון.
כל 10 שלא יהיה לא יעמוד בהשוואה לשרי, ואם זה סבע שגם ככה המצב איתו עדין, הפוטנציאל לקריסה לא קטן.
אני רק מדמיין אמצע סטייל נטע-ג'אבר-עלי. זה אמצע שיחטוף לך כמות אדירה של כדורים על הרחבה של היריב ויביא ליותר מצבים מכל קשר 10 שלא יבוא
-
- מחוזר באירופה
ראיתי שיש אחד בטח ספרדי שגדל בברצלונה וויאריאל
בלי לדעת מי זה ובלי להכיר את השם- לא
זה לא עובד הדברים האלו
בלי לדעת מי זה ובלי להכיר את השם- לא
זה לא עובד הדברים האלו
-
- הענק הירוק
בכר לא לומד ממקרה קוואנקה
כמו שאמרו מעליי צריך להביא 50/50 ושחקני כנף
כמו שאמרו מעליי צריך להביא 50/50 ושחקני כנף
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- הענק הירוק
סבבה מקבל, עדיין זה לא זר איכותי מספיק.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2024, 12:14מה הקשר בינו לבין קוואנקה? הוא היה מושאל לברצלונה ב' מויאריאל, אין לו שום קשר לברצלונה עצמה ולא שיחק בברצלונה, סתם שיחק במועדון המילואים
- KevinDurant
- חבר בבורד
על זה אפשר להתווכח, גם סתם התקשורת מטעה שהוא "גדל בברצלונה"Hulk כתב: ↑30 מאי 2024, 12:28סבבה מקבל, עדיין זה לא זר איכותי מספיק.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2024, 12:14מה הקשר בינו לבין קוואנקה? הוא היה מושאל לברצלונה ב' מויאריאל, אין לו שום קשר לברצלונה עצמה ולא שיחק בברצלונה, סתם שיחק במועדון המילואים
-
- מחוזר באירופה
איך כבר קבעתם שהספרדי לא איכותי??
עוד פעם אנחנו נופלים לימים שאנחנו שופטים שחקנים לפי טרנספרמרקט?
עוד פעם אנחנו נופלים לימים שאנחנו שופטים שחקנים לפי טרנספרמרקט?