1.1 דין דוד - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- קפטן ירוק
Re: 1.1 דין דוד - נושא רשמי
ניהיה ערס מסריח מגעיל לצפות פה.
או שיתיישר או שיעוף מפה
או שיתיישר או שיעוף מפה
-
- הענק הירוק
-
- הענק הירוק
באמת מתקשה לראות אותו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- הענק הירוק
חס וחלילה הארכת חוזה. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לנו כאוהדים ולמועדון הזה כמועדון שמתיימר להיות תחרותי.KevinDurant כתב: ↑18 פברואר 2025, 00:02אם באמת יש הצעה כזאת מאמריקה, צריך לשבת אתו ולחתוך את זה לכאן או לכאן. או הארכת חוזה או מכירה
שילך מפה או בסיום חוזה או במכירה, רק שלא ימשיך פה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
קשה לצפייה ועצלן. נמאס
- Smile
- מנהל הבורד
זה על בכר שהוא נותן לו את הלגיטימציה להתנהג כמו אידיוט.
שישב בספסל 2-3 משחקים ולא בגלל שריר החשק שלו.
שישב בספסל 2-3 משחקים ולא בגלל שריר החשק שלו.
- Liberman
- מנהל הבורד
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
מיצה את עצמו לדעתי, ביכולת הזאת עדיף שימכר
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- The real Tsepo
- שחקן העונה
שום סיבה שיראה דשא.
- Kandaurov
- תוקע יתד בהרכב
מקווה שימכרו בסוף העונה, תודה על הכל אבל בהחלט מיצה את עצמו.
-
- הענק הירוק
הגעתי למצב שאני שונא אותו יותר ממה שאי פעם שנאתי שחקן של יריבה שלנו.
מאחל לו רק רע בקריירה.
במועדון נורנלי היו מטיסים אותו ליציע ושיירקב שם, אצלנו מהלחץ הוא יקבל חוזה של חצי מיליון וימשיך להרוס לנו את החיים.
אין בו כלום, לא תורם כלום למשחק, אגואיסט ולא מפסיק להחטיא.
4 שערים מתחילת חודש דצמבר, שאחד מהם זה שער שאין אובד שלא קילל אותו על זה שלא שמסר נגד חדרה.
מאחל לו רק רע בקריירה.
במועדון נורנלי היו מטיסים אותו ליציע ושיירקב שם, אצלנו מהלחץ הוא יקבל חוזה של חצי מיליון וימשיך להרוס לנו את החיים.
4 שערים מתחילת חודש דצמבר, שאחד מהם זה שער שאין אובד שלא קילל אותו על זה שלא שמסר נגד חדרה.
-
- שחקן העונה
Ganjot כתב: ↑28 פברואר 2025, 00:29 הגעתי למצב שאני שונא אותו יותר ממה שאי פעם שנאתי שחקן של יריבה שלנו.
מאחל לו רק רע בקריירה.
שמע איזה תגובה מביכה, באמת… לא בקטע אישי אבל באמת חייב להגיד לך שזה בין התגובות המביכות שראיתי.
אני גם חושב שהוא צריך כבר לעוף, אבל עשית ממנו איזה שחקן פח כשבפועל אוהבים לשכוח איזה רגעים הוא נתן לנו וכמה הוא תרם באליפויות, המהפך נגד הצהבת, הערב, שערי אליפות במאני טיים.
יש שחקנים כמו כיוף לדוגמה שבאמת אפשר להביע שנאה אליו, אבל הוא? כנראה כבר מיצה את עצמו, הוא רחוק מכל מה שכתבת בפסקה הראשונה
-
- הענק הירוק
שמח לשמוע.ToniKroos כתב: ↑28 פברואר 2025, 04:46Ganjot כתב: ↑28 פברואר 2025, 00:29 הגעתי למצב שאני שונא אותו יותר ממה שאי פעם שנאתי שחקן של יריבה שלנו.
מאחל לו רק רע בקריירה.
שמע איזה תגובה מביכה, באמת… לא בקטע אישי אבל באמת חייב להגיד לך שזה בין התגובות המביכות שראיתי.
אני גם חושב שהוא צריך כבר לעוף, אבל עשית ממנו איזה שחקן פח כשבפועל אוהבים לשכוח איזה רגעים הוא נתן לנו וכמה הוא תרם באליפויות, המהפך נגד הצהבת, הערב, שערי אליפות במאני טיים.
יש שחקנים כמו כיוף לדוגמה שבאמת אפשר להביע שנאה אליו, אבל הוא? כנראה כבר מיצה את עצמו, הוא רחוק מכל מה שכתבת בפסקה הראשונה
שילך מפה עם והרגעים היפים שלו, גם בניון הביא רגעים יפים, יאללה די עם הבולשיט הזה
היה שם ברגע הנכון סך הכל. זוכרים לו את המהפך, בסך הכל דחק. דוניו הביא שם רגעים יותר יפים עם גול ובישול תוך כמה דקות.
שחקן טיפש, אגואיסט, חושב רק על עצמו, התאהב בלעשות מיפים ולהחטיא, הסוג בעיטה השני שלו זה דרדלה לפינה.
כל הליגה למדה את התנועה שלו ואת הבעיטה שלו.
לא מסוגל לתת פס לחלוץ שלידו ולפרגן בעד שלום, גם עם פיירו זה היה ככה, ככה שזה לא חדש.
שחקן שעושה את הפוזות האלה על החוזה צריך להטיס ליציע, לא לתת לו פרס להיות מולחם להרכב.
אנטי כדורגל מובהק, אחת הסיבות המרכזיות לזה שאנחנו לא מסוגלים לשחק כדורגל, כשהוא על המגרש אנחנו ב 10 שחקנים עם הלחץ המזויף שלו.
כל פעם עושה תנועות ידיים כאילו הבן אדם כריסטיאנו רונאלדו שלא מקבל כדורים, סך הכל וונאבי ערס מאשדוד.
בוא נראה מה הקהל יחשוב במשחקים הבאים, נראה מי צודק.
כיוף חלש מאוד, אבל זה לא אומר שצריך לשנוא אותו, כי הוא לא עושה פוזות ולא מתיימר להיות משהו שהוא לא, הוא פשוט עובדה קיימת וזה הכי טוב שלו.
דין דוד זה לא רק היכולת, זה כל המסביב
-
- שחקן העונה
כמובן שזכותך לחשוב ככה. מרגיש לי יותר שהשנאה שלך אליו נובעת מכל המסביב ולאו דווקא מהיכולת, אחרת קשה לי להבין את התגובה המנותקת מהמציאות שכתבת מהעובדה הפשוטה שמספרים הוא סיפק ונתן את שלו בקבוצת כדורגל טובה יותרGanjot כתב: ↑28 פברואר 2025, 09:01שמח לשמוע.ToniKroos כתב: ↑28 פברואר 2025, 04:46Ganjot כתב: ↑28 פברואר 2025, 00:29 הגעתי למצב שאני שונא אותו יותר ממה שאי פעם שנאתי שחקן של יריבה שלנו.
מאחל לו רק רע בקריירה.
שילך מפה עם והרגעים היפים שלו, גם בניון הביא רגעים יפים, יאללה די עם הבולשיט הזה
היה שם ברגע הנכון סך הכל. זוכרים לו את המהפך, בסך הכל דחק. דוניו הביא שם רגעים יותר יפים עם גול ובישול תוך כמה דקות.
שחקן טיפש, אגואיסט, חושב רק על עצמו, התאהב בלעשות מיפים ולהחטיא, הסוג בעיטה השני שלו זה דרדלה לפינה.
לא מסוגל לתת פס לחלוץ שלידו ולפרגן בעד שלום, גם עם פיירו זה היה ככה, ככה שזה לא חדש.
שחקן שעושה את הפוזות האלה על החוזה צריך להטיס ליציע, לא לתת לו פרס להיות מולחם להרכב.
אנטי כדורגל מובהק, אחת הסיבות המרכזיות לזה שאנחנו לא מסוגלים לשחק כדורגל, כשהוא על המגרש אנחנו ב 10 שחקנים עם הלחץ המזויף שלו.
כל פעם עושה תנועות ידיים כאילו הבן אדם כריסטיאנו רונאלדו שלא מקבל כדורים, סך הכל וונאבי ערס מאשדוד.
כיוף חלש מאוד, אבל זה לא אומר שצריך לשנוא אותו, כי הוא לא עושה פוזות ולא מתיימר להיות משהו שהוא לא, הוא פשוט עובדה קיימת וזה הכי טוב שלו.
-
- הענק הירוק
ברור, נובע גם וגם.ToniKroos כתב: ↑28 פברואר 2025, 10:06כמובן שזכותך לחשוב ככה. מרגיש לי יותר שהשנאה שלך אליו נובעת מכל המסביב ולאו דווקא מהיכולת, אחרת קשה לי להבין את התגובה המנותקת מהמציאות שכתבת מהעובדה הפשוטה שמספרים הוא סיפק ונתן את שלו בקבוצת כדורגל טובה יותרGanjot כתב: ↑28 פברואר 2025, 09:01שמח לשמוע.ToniKroos כתב: ↑28 פברואר 2025, 04:46
יש הרבה שחקנים עם יכולת כדורגל רעה, לא שונא אותם כי זה מה יש וזה לא אשמתם.
אבל שחקן שהוא לשוט טיפש כמו דין דוד, אגואיסט שחושב רק על עצמו, אני כן אשנא.
וזה שנתן מספרים בקבוצה טובה יותר זה ממש לא מעניין, גם סבתא שלי מהקבר מביאה 10-15 שערים בקבוצה שהייתה פה.. גם בקבוצה הנוכחית, בסוף מידהו צריך להבקיע.
חלוץ טוב ממנו היה פה עם 20+ כבר העונה עם הכדורים שסבע מחלק.
גם אלון תורגמן נתן פה 17 גולים (?) בעונה הראשונה בסמי עופר אם אני זוכר נכון.
מספרים זה חלק חשוב אבל זה ממש לא הכל.
אנשים לא אהבו את פיירו אבל בזכותו הרבה משחקים ניצחנו כי הוא תמיד היה נוכח במגרש וזה עזר לשאר הקבוצה, מה שלא קורה עם דין דוד.
-
- תוקע יתד בהרכב
איך מזהים בן אדם טיפש?
מסתכלים על דין דוד.
היית הדבר הכי לוהט בליגה, יכולת לשבור שיאים.
אבל לא, יותר חשוב לחפש את מזלך בחו"ל וכרגע להישאר קירח משני הצדדים.
מה אני אגיד לכם... קריירה ב-MLS בגיל 29. חלום.
טיפש.
מסתכלים על דין דוד.
היית הדבר הכי לוהט בליגה, יכולת לשבור שיאים.
אבל לא, יותר חשוב לחפש את מזלך בחו"ל וכרגע להישאר קירח משני הצדדים.
מה אני אגיד לכם... קריירה ב-MLS בגיל 29. חלום.
טיפש.
-
- הענק הירוק
אין חלוץ גרוע ממנו בליגה כרגע
אסור לו לראות דשא עד שעוזב
אסור לו לראות דשא עד שעוזב
- Kandaurov
- תוקע יתד בהרכב
הלוואי הלוואי ריקרדיניו ומלמד יקבלו עדיפות על פניו עד סוף העונה, הלוואי.
- benrey
- קפטן ירוק
-
- הענק הירוק
לדעתי לא ישחק מול אשדוד כי הוא עם צהובים
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אין באמת סיבה לתת לו לפתוח על חשבון מלמד.
הוא יעזוב בקיץ. זה די ברור.
יהיה אפשר למכור אותו בכסף גדול גם אם יבוא אחרי חודשיים שישחק בהם פחות.
הוא יעזוב בקיץ. זה די ברור.
יהיה אפשר למכור אותו בכסף גדול גם אם יבוא אחרי חודשיים שישחק בהם פחות.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני בניגוד לכולם לא חושב שהוא עושה "דווקא" או משהו בסגנון, אני חושב שזה השחקן תמיד, לטוב ולרע.
אתם מוזמנים לעבור על כמעט 900 הודעות בנושא ולראות שבחלק מהזמן הוא חלוץ מצוין ומהטובים שהיו פה אוברול וחלק מהזמן הוא גרוע ואי אפשר לראות אותו.
כולנו יודעים שהוא שחקן מאוד סטריקי (גם שוקינג כתב את זה הרבה) והוא כרגע בתקופה הלא טובה שלו ותמיד היא קשה מאוד.
הוא כמו הרבה שחקנים בקבוצה עם תקרה גבוהה ורצפה נמוכה מאוד ובגלל זה מכבי חיפה נראית ככה.
אתם מוזמנים לעבור על כמעט 900 הודעות בנושא ולראות שבחלק מהזמן הוא חלוץ מצוין ומהטובים שהיו פה אוברול וחלק מהזמן הוא גרוע ואי אפשר לראות אותו.
כולנו יודעים שהוא שחקן מאוד סטריקי (גם שוקינג כתב את זה הרבה) והוא כרגע בתקופה הלא טובה שלו ותמיד היא קשה מאוד.
הוא כמו הרבה שחקנים בקבוצה עם תקרה גבוהה ורצפה נמוכה מאוד ובגלל זה מכבי חיפה נראית ככה.
- benrey
- קפטן ירוק
משחק חלש שלו, התחיל מזה שהבלם שלהם ניער אותו במחצית ראשונה למרות שהוא אמור להיות יותר מהיר ופור של מטר.
המשיך עם זה שזכור לי לפחות שני מצבים של מתפרצות שהוא היה עמוק בנבדל, כולל השער של סבע שבאופן באמת חובבני נשאר כל המהלך בתוך הנבדל, ולמזלנו חזיזה היה מספיק חכם לחכות לסבע.
וכמובן במחצית השניה היה אגואיסט כרגיל ולא מסר לסבע שהיה לבד מול שער ריק.
חבל שהוא משאיר טעם רע
המשיך עם זה שזכור לי לפחות שני מצבים של מתפרצות שהוא היה עמוק בנבדל, כולל השער של סבע שבאופן באמת חובבני נשאר כל המהלך בתוך הנבדל, ולמזלנו חזיזה היה מספיק חכם לחכות לסבע.
וכמובן במחצית השניה היה אגואיסט כרגיל ולא מסר לסבע שהיה לבד מול שער ריק.
חבל שהוא משאיר טעם רע
- Smile
- מנהל הבורד
יש לו תקופות שהוא חושך.
בעונות של האליפות זה היה פחות מורגש כי היה את פיירו עם טכניקה של עמוד תאורה והפוקוס הלך אליו.
בעונות של האליפות זה היה פחות מורגש כי היה את פיירו עם טכניקה של עמוד תאורה והפוקוס הלך אליו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברור.
אפשר לעבור פה על ההודעות אחורה ולראות שיש מקבץ דפים שאומר שהוא החלוץ הכי טוב בהיסטוריה של מכבי חיפה ומקבץ דפים אחריו שזה אלון תורג'מן לעשירים.
כולנו מכירים את הסחורה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הבעיה זה לא היכולת אלא הגישה. בלי השביתה האיטלקית לכאורה התלונות היו פחות משמעותיות
-
- הענק הירוק
זה גם היכולת, גם הגישה, וגם האגואיסטיות שלו - זה קרה גם עם פיירו ואז גם העונה בהרבה מצבים שהשיא בהם היה עם מלמד נגד חדרה.Shocking4U כתב: ↑07 מרץ 2025, 21:46 הבעיה זה לא היכולת אלא הגישה. בלי השביתה האיטלקית לכאורה התלונות היו פחות משמעותיות
פוגע בקבוצה יותר מאשר מועיל.
הבן אדם עם 4 שערים (!) מתחילת דצמבר, ואחד מהשערים היה בדקה 90+ נגד חדרה במצב של 3 על 1, שגם שם בחר לא למסור.
-
- הענק הירוק
חבל שנלחמו להשאיר את האפס הזה פה.
- DelPiero
- קפטן ירוק
קצר בראש - אין הסבר אחר
תמיד זה ככה, הקו שמפריד בין גאון למשוגע או בין מוצלח לכשלון יכול להיות מאוד דק. כולם יודעים באיזה צד של הקו דין עכשיו
תמיד זה ככה, הקו שמפריד בין גאון למשוגע או בין מוצלח לכשלון יכול להיות מאוד דק. כולם יודעים באיזה צד של הקו דין עכשיו