1.1 דין דוד - נושא רשמי

Hulk
קפטן ירוק

Re: 1.1 דין דוד - נושא רשמי

שליחה על ידי Hulk »

ניהיה ערס מסריח מגעיל לצפות פה.
או שיתיישר או שיעוף מפה
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

רק מכבי כתב: 17 פברואר 2025, 22:59 בלתי ניתן לצפייה. לא רואה שום דבר חוץ מאת עצמו.

למכור למרבה במחיר. החלון האמריקאי עדיין פתוח.
נסתדר עם מלמד וריקי.
מסכים. אפשר גם להושיב שנה ומה שנשאר מזאת ביציע, לא אתנגד.
בכל מקרה, מרגיש כאילו הבטיחו לו שאם יישאר בינואר יהיה באנקר בהרכב.
בירקי
הענק הירוק

שליחה על ידי בירקי »

באמת מתקשה לראות אותו.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

רק מכבי כתב: 17 פברואר 2025, 22:59 בלתי ניתן לצפייה. לא רואה שום דבר חוץ מאת עצמו.

נסתדר עם מלמד וריקי.
אם באמת יש הצעה כזאת מאמריקה, צריך לשבת אתו ולחתוך את זה לכאן או לכאן. או הארכת חוזה או מכירה
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

KevinDurant כתב: 18 פברואר 2025, 00:02

נסתדר עם מלמד וריקי.
אם באמת יש הצעה כזאת מאמריקה, צריך לשבת אתו ולחתוך את זה לכאן או לכאן. או הארכת חוזה או מכירה
חס וחלילה הארכת חוזה. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לנו כאוהדים ולמועדון הזה כמועדון שמתיימר להיות תחרותי.
שילך מפה או בסיום חוזה או במכירה, רק שלא ימשיך פה
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

קשה לצפייה ועצלן. נמאס
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

זה על בכר שהוא נותן לו את הלגיטימציה להתנהג כמו אידיוט.
שישב בספסל 2-3 משחקים ולא בגלל שריר החשק שלו.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

עלה לו
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

מיצה את עצמו לדעתי, ביכולת הזאת עדיף שימכר
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

שום סיבה שיראה דשא.
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Kandaurov »

מקווה שימכרו בסוף העונה, תודה על הכל אבל בהחלט מיצה את עצמו.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

הגעתי למצב שאני שונא אותו יותר ממה שאי פעם שנאתי שחקן של יריבה שלנו.
מאחל לו רק רע בקריירה.
במועדון נורנלי היו מטיסים אותו ליציע ושיירקב שם, אצלנו מהלחץ הוא יקבל חוזה של חצי מיליון וימשיך להרוס לנו את החיים.
אין בו כלום, לא תורם כלום למשחק, אגואיסט ולא מפסיק להחטיא.
4 שערים מתחילת חודש דצמבר, שאחד מהם זה שער שאין אובד שלא קילל אותו על זה שלא שמסר נגד חדרה.
ToniKroos
שחקן העונה

שליחה על ידי ToniKroos »

Ganjot כתב: 28 פברואר 2025, 00:29 הגעתי למצב שאני שונא אותו יותר ממה שאי פעם שנאתי שחקן של יריבה שלנו.
מאחל לו רק רע בקריירה.
במועדון נורנלי היו מטיסים אותו ליציע ושיירקב שם, אצלנו מהלחץ הוא יקבל חוזה של חצי מיליון וימשיך להרוס לנו את החיים.
4 שערים מתחילת חודש דצמבר, שאחד מהם זה שער שאין אובד שלא קילל אותו על זה שלא שמסר נגד חדרה.

שמע איזה תגובה מביכה, באמת… לא בקטע אישי אבל באמת חייב להגיד לך שזה בין התגובות המביכות שראיתי.
אני גם חושב שהוא צריך כבר לעוף, אבל עשית ממנו איזה שחקן פח כשבפועל אוהבים לשכוח איזה רגעים הוא נתן לנו וכמה הוא תרם באליפויות, המהפך נגד הצהבת, הערב, שערי אליפות במאני טיים.
יש שחקנים כמו כיוף לדוגמה שבאמת אפשר להביע שנאה אליו, אבל הוא? כנראה כבר מיצה את עצמו, הוא רחוק מכל מה שכתבת בפסקה הראשונה
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

ToniKroos כתב: 28 פברואר 2025, 04:46
Ganjot כתב: 28 פברואר 2025, 00:29 הגעתי למצב שאני שונא אותו יותר ממה שאי פעם שנאתי שחקן של יריבה שלנו.
מאחל לו רק רע בקריירה.

שמע איזה תגובה מביכה, באמת… לא בקטע אישי אבל באמת חייב להגיד לך שזה בין התגובות המביכות שראיתי.
אני גם חושב שהוא צריך כבר לעוף, אבל עשית ממנו איזה שחקן פח כשבפועל אוהבים לשכוח איזה רגעים הוא נתן לנו וכמה הוא תרם באליפויות, המהפך נגד הצהבת, הערב, שערי אליפות במאני טיים.
יש שחקנים כמו כיוף לדוגמה שבאמת אפשר להביע שנאה אליו, אבל הוא? כנראה כבר מיצה את עצמו, הוא רחוק מכל מה שכתבת בפסקה הראשונה
שמח לשמוע.
שילך מפה עם והרגעים היפים שלו, גם בניון הביא רגעים יפים, יאללה די עם הבולשיט הזה
היה שם ברגע הנכון סך הכל. זוכרים לו את המהפך, בסך הכל דחק. דוניו הביא שם רגעים יותר יפים עם גול ובישול תוך כמה דקות.
שחקן טיפש, אגואיסט, חושב רק על עצמו, התאהב בלעשות מיפים ולהחטיא, הסוג בעיטה השני שלו זה דרדלה לפינה.
כל הליגה למדה את התנועה שלו ואת הבעיטה שלו.

לא מסוגל לתת פס לחלוץ שלידו ולפרגן בעד שלום, גם עם פיירו זה היה ככה, ככה שזה לא חדש.
שחקן שעושה את הפוזות האלה על החוזה צריך להטיס ליציע, לא לתת לו פרס להיות מולחם להרכב.
אנטי כדורגל מובהק, אחת הסיבות המרכזיות לזה שאנחנו לא מסוגלים לשחק כדורגל, כשהוא על המגרש אנחנו ב 10 שחקנים עם הלחץ המזויף שלו.
כל פעם עושה תנועות ידיים כאילו הבן אדם כריסטיאנו רונאלדו שלא מקבל כדורים, סך הכל וונאבי ערס מאשדוד.

בוא נראה מה הקהל יחשוב במשחקים הבאים, נראה מי צודק.

כיוף חלש מאוד, אבל זה לא אומר שצריך לשנוא אותו, כי הוא לא עושה פוזות ולא מתיימר להיות משהו שהוא לא, הוא פשוט עובדה קיימת וזה הכי טוב שלו.
דין דוד זה לא רק היכולת, זה כל המסביב
ToniKroos
שחקן העונה

שליחה על ידי ToniKroos »

Ganjot כתב: 28 פברואר 2025, 09:01
מאחל לו רק רע בקריירה.

שמח לשמוע.
שילך מפה עם והרגעים היפים שלו, גם בניון הביא רגעים יפים, יאללה די עם הבולשיט הזה
היה שם ברגע הנכון סך הכל. זוכרים לו את המהפך, בסך הכל דחק. דוניו הביא שם רגעים יותר יפים עם גול ובישול תוך כמה דקות.
שחקן טיפש, אגואיסט, חושב רק על עצמו, התאהב בלעשות מיפים ולהחטיא, הסוג בעיטה השני שלו זה דרדלה לפינה.

לא מסוגל לתת פס לחלוץ שלידו ולפרגן בעד שלום, גם עם פיירו זה היה ככה, ככה שזה לא חדש.
שחקן שעושה את הפוזות האלה על החוזה צריך להטיס ליציע, לא לתת לו פרס להיות מולחם להרכב.
אנטי כדורגל מובהק, אחת הסיבות המרכזיות לזה שאנחנו לא מסוגלים לשחק כדורגל, כשהוא על המגרש אנחנו ב 10 שחקנים עם הלחץ המזויף שלו.
כל פעם עושה תנועות ידיים כאילו הבן אדם כריסטיאנו רונאלדו שלא מקבל כדורים, סך הכל וונאבי ערס מאשדוד.

כיוף חלש מאוד, אבל זה לא אומר שצריך לשנוא אותו, כי הוא לא עושה פוזות ולא מתיימר להיות משהו שהוא לא, הוא פשוט עובדה קיימת וזה הכי טוב שלו.
כמובן שזכותך לחשוב ככה. מרגיש לי יותר שהשנאה שלך אליו נובעת מכל המסביב ולאו דווקא מהיכולת, אחרת קשה לי להבין את התגובה המנותקת מהמציאות שכתבת מהעובדה הפשוטה שמספרים הוא סיפק ונתן את שלו בקבוצת כדורגל טובה יותר
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

ToniKroos כתב: 28 פברואר 2025, 10:06
Ganjot כתב: 28 פברואר 2025, 09:01

שמח לשמוע.

כמובן שזכותך לחשוב ככה. מרגיש לי יותר שהשנאה שלך אליו נובעת מכל המסביב ולאו דווקא מהיכולת, אחרת קשה לי להבין את התגובה המנותקת מהמציאות שכתבת מהעובדה הפשוטה שמספרים הוא סיפק ונתן את שלו בקבוצת כדורגל טובה יותר
ברור, נובע גם וגם.
יש הרבה שחקנים עם יכולת כדורגל רעה, לא שונא אותם כי זה מה יש וזה לא אשמתם.
אבל שחקן שהוא לשוט טיפש כמו דין דוד, אגואיסט שחושב רק על עצמו, אני כן אשנא.
וזה שנתן מספרים בקבוצה טובה יותר זה ממש לא מעניין, גם סבתא שלי מהקבר מביאה 10-15 שערים בקבוצה שהייתה פה.. גם בקבוצה הנוכחית, בסוף מידהו צריך להבקיע.
חלוץ טוב ממנו היה פה עם 20+ כבר העונה עם הכדורים שסבע מחלק.

גם אלון תורגמן נתן פה 17 גולים (?) בעונה הראשונה בסמי עופר אם אני זוכר נכון.
מספרים זה חלק חשוב אבל זה ממש לא הכל.
אנשים לא אהבו את פיירו אבל בזכותו הרבה משחקים ניצחנו כי הוא תמיד היה נוכח במגרש וזה עזר לשאר הקבוצה, מה שלא קורה עם דין דוד.
silvas
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי silvas »

איך מזהים בן אדם טיפש?
מסתכלים על דין דוד.
היית הדבר הכי לוהט בליגה, יכולת לשבור שיאים.
אבל לא, יותר חשוב לחפש את מזלך בחו"ל וכרגע להישאר קירח משני הצדדים.
מה אני אגיד לכם... קריירה ב-MLS בגיל 29. חלום.
טיפש.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

אין חלוץ גרוע ממנו בליגה כרגע
אסור לו לראות דשא עד שעוזב
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Kandaurov »

הלוואי הלוואי ריקרדיניו ומלמד יקבלו עדיפות על פניו עד סוף העונה, הלוואי.
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק

שליחה על ידי benrey »

Kandaurov כתב: 03 מרץ 2025, 23:05 הלוואי הלוואי ריקרדיניו ומלמד יקבלו עדיפות על פניו עד סוף העונה, הלוואי.
יקבל דקות כי רוצים עוד אקזיט
בירקי
הענק הירוק

שליחה על ידי בירקי »

לדעתי לא ישחק מול אשדוד כי הוא עם צהובים
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

אין באמת סיבה לתת לו לפתוח על חשבון מלמד.
הוא יעזוב בקיץ. זה די ברור.
יהיה אפשר למכור אותו בכסף גדול גם אם יבוא אחרי חודשיים שישחק בהם פחות.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אני בניגוד לכולם לא חושב שהוא עושה "דווקא" או משהו בסגנון, אני חושב שזה השחקן תמיד, לטוב ולרע.

אתם מוזמנים לעבור על כמעט 900 הודעות בנושא ולראות שבחלק מהזמן הוא חלוץ מצוין ומהטובים שהיו פה אוברול וחלק מהזמן הוא גרוע ואי אפשר לראות אותו.

כולנו יודעים שהוא שחקן מאוד סטריקי (גם שוקינג כתב את זה הרבה) והוא כרגע בתקופה הלא טובה שלו ותמיד היא קשה מאוד.

הוא כמו הרבה שחקנים בקבוצה עם תקרה גבוהה ורצפה נמוכה מאוד ובגלל זה מכבי חיפה נראית ככה.
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק

שליחה על ידי benrey »

משחק חלש שלו, התחיל מזה שהבלם שלהם ניער אותו במחצית ראשונה למרות שהוא אמור להיות יותר מהיר ופור של מטר.
המשיך עם זה שזכור לי לפחות שני מצבים של מתפרצות שהוא היה עמוק בנבדל, כולל השער של סבע שבאופן באמת חובבני נשאר כל המהלך בתוך הנבדל, ולמזלנו חזיזה היה מספיק חכם לחכות לסבע.
וכמובן במחצית השניה היה אגואיסט כרגיל ולא מסר לסבע שהיה לבד מול שער ריק.
חבל שהוא משאיר טעם רע
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

יש לו תקופות שהוא חושך.
בעונות של האליפות זה היה פחות מורגש כי היה את פיירו עם טכניקה של עמוד תאורה והפוקוס הלך אליו.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Smile כתב: 07 מרץ 2025, 09:56 יש לו תקופות שהוא חושך.
בעונות של האליפות זה היה פחות מורגש כי היה את פיירו עם טכניקה של עמוד תאורה והפוקוס הלך אליו.
ברור.

אפשר לעבור פה על ההודעות אחורה ולראות שיש מקבץ דפים שאומר שהוא החלוץ הכי טוב בהיסטוריה של מכבי חיפה ומקבץ דפים אחריו שזה אלון תורג'מן לעשירים.

כולנו מכירים את הסחורה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

הבעיה זה לא היכולת אלא הגישה. בלי השביתה האיטלקית לכאורה התלונות היו פחות משמעותיות
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

Shocking4U כתב: 07 מרץ 2025, 21:46 הבעיה זה לא היכולת אלא הגישה. בלי השביתה האיטלקית לכאורה התלונות היו פחות משמעותיות
זה גם היכולת, גם הגישה, וגם האגואיסטיות שלו - זה קרה גם עם פיירו ואז גם העונה בהרבה מצבים שהשיא בהם היה עם מלמד נגד חדרה.
פוגע בקבוצה יותר מאשר מועיל.
הבן אדם עם 4 שערים (!) מתחילת דצמבר, ואחד מהשערים היה בדקה 90+ נגד חדרה במצב של 3 על 1, שגם שם בחר לא למסור.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

חבל שנלחמו להשאיר את האפס הזה פה.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
קפטן ירוק

שליחה על ידי DelPiero »

קצר בראש - אין הסבר אחר

תמיד זה ככה, הקו שמפריד בין גאון למשוגע או בין מוצלח לכשלון יכול להיות מאוד דק. כולם יודעים באיזה צד של הקו דין עכשיו
:!: יענקלך
שלח תגובה