מחאת אוהדים נגד יענקלה שחר : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
Re: מחאה מול ריינה : נושא רשמי
יפה מאוד.
מחזור הבא מול ביתר המדד האמיתי.
אזולאי מבחינתי מצטיין המשחק.
מחזור הבא מול ביתר המדד האמיתי.
אזולאי מבחינתי מצטיין המשחק.
אזולאי השתפר משמעותית שמח בשבילו ובשבילנו מאוד
עדיין חסר מלא איכות
נקווה לא להתבזות מול הגדולות
עדיין חסר מלא איכות
נקווה לא להתבזות מול הגדולות
חייב לפתוח מול בית"ר. ההגנה שלהם לא תסתדר עם המהירות והפיזיות שלו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
רק אומר פתחנו ככה גם בעונה שעברה
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
גם את העונה שעברה פתחנו עם 4-0 מול טבריה.
לא מתרגש.
מחכה להצטרפות של השחקנים החדשים.
מבחן גדול לפלורס מול בית"ר.
לא מתרגש.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 126 פעמים
אני זוכר את המשחק שנה שעברה מול טבריה. המשחק אתמול היה הרבה יותר טוב.רק מכבי כתב: 24 אוגוסט 2025, 01:02 גם את העונה שעברה פתחנו עם 4-0 מול טבריה.
לא מתרגש.
אין ספק שנגד בית''ר זה משחק אחר לגמרי ושחסר פה רכש.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
בפלייאוף התחתון נצליח לחבר 7 נצחונות רצופים...Smile כתב: 22 אוגוסט 2025, 13:49כן אני יודע, בספק אם בפלייאוף התחתון נצליח לחבר כמה ניצחונות רצופים.gargy כתב: 22 אוגוסט 2025, 11:52הסר דאגה מליבך, לא יהיה רצף של נצחונות.Smile כתב: 22 אוגוסט 2025, 11:27
והם צודקים.
מניח שמחר 90% מהקהל יזרום עם זה.
מה יקרה אם יהיה רצף של נצחונות? פחות אנשים יתמכו במחאה עד שזה יתמסמס.
ממה שאני מרגיש עדיין יש איזה 20% שחושבים ששחר הוא האלוהים של הקבוצה הזו ובלעדיו אנחנו כלום.
ועדיין, מספיק שיביאו איזה שחקן בפרופיל גבוהה ועוד איזה ניצחון או שתיים והמחאה הזו תיעלם, כי רוב הקהל לא מבין את המהות, מבחינתו אם הקבוצה מצליחה רגעית זה בסדר.
אבל זה לא מספיק בשביל לסגור פער של 22+ נקודות ממקום 12
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
הפעם עם כותרת "מחאה נגד מרחב מוריה - נושא רשמי"
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
בוצע, תודהHaifaWave כתב: 23 אוגוסט 2025, 18:41 ליברמן, טוב שפתחת נושא וטוב שנעצת אותו.
מדובר בנושא החשוב ביותר בפורום, מכיוון שבשונה משאר הנושאים, הנושא הזה מכיל גם הזדמנות שלנו כאוהדים לצאת ולפעול, או לעודד מעשי מחאה (חוקיים ולגיטימיים), ולא רק לדון עליו.
אני חושב ומאמין, ורוצה להאמין שהמחאה כאן כדי להישאר. לכן, אם בימים הקרובים נראה שאכן אלה הם פני הדברים, יהיה זה ראוי לשנות את שם הנושא לשם שיבהיר זאת, שכן המחאה לא תהיה ספציפית יותר למשחק מסוים.
@Liberman
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
Re: מחאת אוהדים נגד יענקלה שחר : נושא רשמי
שהניצחון לא יסנוור אף אחד,יענק'לה סיים במכבי וזה רק עניין של זמן עד שאנחנו כאוהדים ננצח במאבק יקח כמה שיקח.
אמן כן יהי רצוןירוקי כתב: 25 אוגוסט 2025, 11:32 שהניצחון לא יסנוור אף אחד,יענק'לה סיים במכבי וזה רק עניין של זמן עד שאנחנו כאוהדים ננצח במאבק יקח כמה שיקח.
אין גב למחאה הזו מהקהל הרחב.
ניצחון בטעות בטדי וישתתפו במחאה 5 אנשים
ניצחון בטעות בטדי וישתתפו במחאה 5 אנשים
גובה המחאה צריך להיות תלוי ברמת הרצינות וההשקעה של ההנהלה והבעלים, ולא בניצחונות או הפסדים שהם נגזרות.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
אם אחרי ההתנהלות של ההנהלה בשנים האחרונות הקהל הרחב לא הצטרף למחאה האחרונה שהייתה לגיטימית ולא דרשה מהם יותר מדי חוץ מלוותר על לעשות דווקא לארגונים (שלא משנה מה הדעה שלך עליהם זה ילדותי ומטומטם) אז אין מה לצפות מהם לכלוםHaifaWave כתב: 25 אוגוסט 2025, 14:58 גובה המחאה צריך להיות תלוי ברמת הרצינות וההשקעה של ההנהלה והבעלים, ולא בניצחונות או הפסדים שהם נגזרות.
אני מקווה שההחלטה של הארגונים לא להחרים את המשחק בטדי הפעם קשורה לרצון להמשיך את המחאה שם.
כי אחרת, אני לא מבין את זה. 3 שנים הם מפמפמים שזו סכנת נפשות להגיע למשחקים שם בגלל יחס המשטרה, ושהמועדון לא עושה כלום כדי לעזור להם.
ובהודעה שלהם הם גם מציינים שהם לא קיבלו שום הבטחה שהמצב השתנה או משהו בסגנון.
אז למה החרימו 3 שנים אם המצב נשאר אותו דבר ועכשיו הם קוראים לקהל כן להגיע?
תמוה.
כי אחרת, אני לא מבין את זה. 3 שנים הם מפמפמים שזו סכנת נפשות להגיע למשחקים שם בגלל יחס המשטרה, ושהמועדון לא עושה כלום כדי לעזור להם.
תמוה.

- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
חחחחח, להגיע לטדי מבחינת הארגונים זה סכנת נפשות והם עושים מאמץ כדי לדחוף את הקבוצה וגם זה לא טוב?adoram כתב: 26 אוגוסט 2025, 10:16 אני מקווה שההחלטה של הארגונים לא להחרים את המשחק בטדי הפעם קשורה לרצון להמשיך את המחאה שם.
תמוה.
לא מבין אוהדים לפעמים
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
איפה ראית שכתבתי שלהגיע לטדי זה לא טוב?GKagelmacher כתב: 26 אוגוסט 2025, 12:31חחחחח, להגיע לטדי מבחינת הארגונים זה סכנת נפשות והם עושים מאמץ כדי לדחוף את הקבוצה וגם זה לא טוב?adoram כתב: 26 אוגוסט 2025, 10:16 אני מקווה שההחלטה של הארגונים לא להחרים את המשחק בטדי הפעם קשורה לרצון להמשיך את המחאה שם.
תמוה.
לא מבין אוהדים לפעמים
שאלתי בהודעה המקורית - מה השתנה ב-3 שנים שחלפו מאז ההחלטה להחרים את טדי? למה המאמץ הזה לא נעשה בעונה שעברה?
לא ענית לי על השאלה.

- DelPiero
- אלוף המדינה
adoram כתב: 26 אוגוסט 2025, 12:38איפה ראית שכתבתי שלהגיע לטדי זה לא טוב?GKagelmacher כתב: 26 אוגוסט 2025, 12:31חחחחח, להגיע לטדי מבחינת הארגונים זה סכנת נפשות והם עושים מאמץ כדי לדחוף את הקבוצה וגם זה לא טוב?adoram כתב: 26 אוגוסט 2025, 10:16 אני מקווה שההחלטה של הארגונים לא להחרים את המשחק בטדי הפעם קשורה לרצון להמשיך את המחאה שם.
תמוה.
לא מבין אוהדים לפעמים
שאלתי בהודעה המקורית - מה השתנה ב-3 שנים שחלפו מאז ההחלטה להחרים את טדי? למה המאמץ הזה לא נעשה בעונה שעברה?
לא ענית לי על השאלה.
נותנים צ'אנס לשינוי ? דיברו על ההחרמות כלכלך הרבה שיכול להיות שהגישו מיצוי
אולי זה גם קשור לזה שלשם שינוי המשטרה המקומית החליטה לריב גם עם לה פמיליה לאחרונה, מה שנראה שפעם הם פחות עשו.מלא יודע אם יש קשר או לא אבל אולי
אוקיי. זאת תשובה הגיונית. תודה.DelPiero כתב: 26 אוגוסט 2025, 16:41adoram כתב: 26 אוגוסט 2025, 12:38איפה ראית שכתבתי שלהגיע לטדי זה לא טוב?GKagelmacher כתב: 26 אוגוסט 2025, 12:31
חחחחח, להגיע לטדי מבחינת הארגונים זה סכנת נפשות והם עושים מאמץ כדי לדחוף את הקבוצה וגם זה לא טוב?
לא מבין אוהדים לפעמים
לא ענית לי על השאלה.
אולי זה גם קשור לזה שלשם שינוי המשטרה המקומית החליטה לריב גם עם לה פמיליה לאחרונה, מה שנראה שפעם הם פחות עשו.מלא יודע אם יש קשר או לא אבל אולי
בוא נקווה שליענקל'ה הם לא ייתנו עוד צ'אנס לשינוי.. אי אפשר לדעת איתם.

- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
לגבי טדי, פותחים עונה חדשה. עונה שעברה היה קרע בין הקופים לקהל ואולי חלק מהצעד הזה הוא להחזיר את האמון בקהל ולעשות וויתורים למען זה.adoram כתב: 26 אוגוסט 2025, 16:46אוקיי. זאת תשובה הגיונית. תודה.DelPiero כתב: 26 אוגוסט 2025, 16:41adoram כתב: 26 אוגוסט 2025, 12:38
איפה ראית שכתבתי שלהגיע לטדי זה לא טוב?
לא ענית לי על השאלה.
אי אפשר לדעת עם הקופים לגבי יענקלה? היחידיו שמחו בכל הכח והיו במסגר ומחוץ לבית שלו בשנים האחרונות. גם בשנים של האליפות, בוא אל תגנוב דעת.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
מי שגונב פה דעת זה אתה. גם בעונה שעברה פתחו עונה חדשה וגם בזו שלפניה. אין קשר בין הקרע המוצדק בין הקופים לשאר הקהל לבין ההחרמה של טדי.GKagelmacher כתב: 26 אוגוסט 2025, 22:02לגבי טדי, פותחים עונה חדשה. עונה שעברה היה קרע בין הקופים לקהל ואולי חלק מהצעד הזה הוא להחזיר את האמון בקהל ולעשות וויתורים למען זה.adoram כתב: 26 אוגוסט 2025, 16:46אוקיי. זאת תשובה הגיונית. תודה.DelPiero כתב: 26 אוגוסט 2025, 16:41
אי אפשר לדעת עם הקופים לגבי יענקלה? היחידיו שמחו בכל הכח והיו במסגר ומחוץ לבית שלו בשנים האחרונות. גם בשנים של האליפות, בוא אל תגנוב דעת.
אבל בסדר, חזרת אחרי מה שדל פיירו כתב.
לגבי המחאה נגד יענקל'ה, שוב, אתה גונב דעת. בשנים האחרונות היו יותר שלטים נגד יענקל'ה דווקא בשאר היציעים. גם עכשיו, אם יענקל'ה איכשהו עוזר להם עם אישור לציוד עידוד וחזרה לתפאורות בצפוני לכל העונה, הם שוכחים הכל וקובעים לפיצה במסגר.

- DelPiero
- אלוף המדינה
לא נראה לי
בהתחשב בהיענות הנמוכה של הקהל הרחב אני מניח שהארגונים עושים חישוב מסלול מחדש אבל כנראה שתראה עדיין שלטים והשיר שרץ יהיה חזק ותכוף יותר ויותר עם הזמן
אל תדאג, אין שום סיכוי שמכבי תצליח במתכונת הנוכחית ומהר מאוד יותר דברים יהיו ברורים - מכבי תכשל עם הרכש רשמית כשהחלון יסגר (כרגע אנשים עוד מקווים), התוצאות לא יהיו לפי הציפייה ובהתאם יצוצו עוד ועוד פרשיות שכבר נורמלו אומנם, אבל לאט לאט הן מדגדגות את המוח העמוס של הקהל הרחב
הקהל הרחב בזה שלא השתתף במחאה האחרונה הוכיח שהם עושים דווקא אז הם כנראה יביעו את המחאה שלהם בדרכים אחרות כמו הרדיו או הרשתות יותר ויותר ככל שהאמור לעיל יתברר להם
זה כבר לא קשור לרכש פה ושם
זו מדיניות
נמאס מהם
צריך להחליף אותם גם אם כל משפחת אבו פאני מיר חותמת במכבי חיפה.
איזו קבוצה מוכרת את השחקן הכי טוב בישראל לפני משחק גורלי באירופה?
זו מדיניות
נמאס מהם
צריך להחליף אותם גם אם כל משפחת אבו פאני מיר חותמת במכבי חיפה.
איזו קבוצה מוכרת את השחקן הכי טוב בישראל לפני משחק גורלי באירופה?
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
כולם סוגדים לארגונים כרגע כי הם שברו את החרם על טדי ואיזה גברים הם ש"מקריבים" את עצמם כדי לדחוף את מכבי.
שכחו איך הם פוצצו משחק ונירמלו את זה בלי התנצלות ממשית.