ניקיטה רוקאביצה - נושא רשמי

נעול
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

Re: ניקיטה רוקאביצה - נושא רשמי

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

אוקיי הבנתי, ואני רואה מה שאתה אומר
עדיין הוורקרייט של דין דויד עולה בעשרות מונים על זה של רוקאביצה
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

RakMaccabi31 כתב: 29 אוגוסט 2022, 16:17 אוקיי הבנתי, ואני רואה מה שאתה אומר
עדיין הוורקרייט של דין דויד עולה בעשרות מונים על זה של רוקאביצה
בסדר הוורקרייט של דין דוד יפה אבל לרוקאביצה יש יתרונות אחרים עליו
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

בדיחה טובה. לרוקאביצה יש work rate אדיר. הוא עובד כל הזמן על המגרש, זז המון בשביל למצוא שטחים פנויים ולהקדים את ההגנה.

זוכר שבעונת האליפות הראשונה בכר הגדיר את ניקיטה ושרי כשחקנים שעובדים הכי חזק באימונים (למרות שהיו כביכול הכוכבים הגדולים של הקבוצה).

מוסר העבודה זה מה שאיפשר לניקיטה להמציא את עצמו מחדש כשחקן בגיל 32 (להפוך לחלוץ מטרה פרופר) ולתת אז עונות שיא בקריירה מבחינת כיבושים.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

RakMaccabi31 כתב: 29 אוגוסט 2022, 15:42
Judokan כתב: 29 אוגוסט 2022, 15:27
RakMaccabi31 כתב: 29 אוגוסט 2022, 11:37

פשש זה כמו השחקנים בשכונה עם טונה של ביטחון ואפס השקעה במגרש ויפמפמו לך על איזה פס אחד מוצלח מסכן שעשו כל המשחק
ויש שחקנים שעובדים קשה וקצת לא הולך להם, אמא שלהם נפטרה וכל הקהל ברחש בחש על כל נגיעה שלהם
עדיף להיות השחקן הזה שיכול לעשות את הפעולה שעבורה משלמים לו. למרות שניקיטה הוא גם זה שהוציא כדור עומק מעולה לדוד, שכמובן המשיך בבעיטה על השוער במקום למסור לאצילי הפנוי.

דוד הוא כמו העובד הזה בחברה שתמיד ימצא את התירוץ, בכל נסיבה שלא תהיה. אמא שלו נפטרה, נבדלים זה לא אשמתו אלא הקבוצה מוסרת מהר מדי, כדורי הרוחב של חזיזה ופיירו חזקים מדי.
וכשגם זה כבר לא משכנע אף אחד, אז בטח יספרו שהוא עושה אווירה טובה.

ולא שיש לי בעיה עם דוד עצמו, כי הוא באמת משתדל ומנסה כמה שהוא יכול ובהינתן המגבלות שיש לו בהבנת המשחק.
הבעיה היא "גאונים" למיניהם שידברו על לתת כבוד לשחקנים וימציאו כל תירוץ מגוחך אפשרי ואז יקראו לאחד החלוצים הטובים שהיו פה "דחליל".
גם בשיאו ניקיטה היה דחליל שמתחבא מאחורי בלמים ומגיע למצבים ספורים למשחק. בגלל זה גם העדפתי את דוניו שהיה עושה המון תנועה ולחץ
בחיי שאפשר להתווכח על כל דבר. אבל להעדיף את דוניו - תרנגולת בלי ראש- על ניקיטה -אחד החלוצים הכי קילרים ששיחקו אצלינו, זה שובר שיאים.
לניקיטה יש תנועה, מהירות, משחק ראש וסיומת (גם עם ההחמצות שלו) שדוניו יכול רק לחלום עליהם.
אין שום דקה במשחק שאני מעדיף את דוניו על ניקיטה למעט אם מובילים 4-0 וצריך לתת מנוחה לשחקנים.
Rmc
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Rmc »

dyarok כתב: 29 אוגוסט 2022, 22:02

עדיף להיות השחקן הזה שיכול לעשות את הפעולה שעבורה משלמים לו. למרות שניקיטה הוא גם זה שהוציא כדור עומק מעולה לדוד, שכמובן המשיך בבעיטה על השוער במקום למסור לאצילי הפנוי.

דוד הוא כמו העובד הזה בחברה שתמיד ימצא את התירוץ, בכל נסיבה שלא תהיה. אמא שלו נפטרה, נבדלים זה לא אשמתו אלא הקבוצה מוסרת מהר מדי, כדורי הרוחב של חזיזה ופיירו חזקים מדי.

ולא שיש לי בעיה עם דוד עצמו, כי הוא באמת משתדל ומנסה כמה שהוא יכול ובהינתן המגבלות שיש לו בהבנת המשחק.
הבעיה היא "גאונים" למיניהם שידברו על לתת כבוד לשחקנים וימציאו כל תירוץ מגוחך אפשרי ואז יקראו לאחד החלוצים הטובים שהיו פה "דחליל".
גם בשיאו ניקיטה היה דחליל שמתחבא מאחורי בלמים ומגיע למצבים ספורים למשחק. בגלל זה גם העדפתי את דוניו שהיה עושה המון תנועה ולחץ
בחיי שאפשר להתווכח על כל דבר. אבל להעדיף את דוניו - תרנגולת בלי ראש- על ניקיטה -אחד החלוצים הכי קילרים ששיחקו אצלינו, זה שובר שיאים.
לניקיטה יש תנועה, מהירות, משחק ראש וסיומת (גם עם ההחמצות שלו) שדוניו יכול רק לחלום עליהם.
אין שום דקה במשחק שאני מעדיף את דוניו על ניקיטה למעט אם מובילים 4-0 וצריך לתת מנוחה לשחקנים.
חבל על המאמץ ועל העצבים, אל תתייחס אליו ברצינות בכלל. מדובר בטרול שעושה בכוונה פרובוקציות כדי לעצבן. אני רוצה להאמין שזאת הסיבה להודעות המוזרות שלן ולא שהוא באמת חושב ככה. צריך פשוט להתעלם. מספיק שתראה את ההודעות שלו בנושאים של סאן מנחם, רז מאיר, עופרי ארד ונטע לביא לעומת ההודעות שלו נגד שחקנים שבקונצנזוס כמו פלאניץ כדי להבין שחבל לך על הזמן שאתה שורף.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

והנה העדיפו אותו בפיגור 2-0 באיזה משחק אחד
והנה העדיפו אותו ברוב משחקי סוף עונת האליפות הראשונה ואף אחד לא זכר את החסרון של רוקאביצה כשהיתה לו קורונה

אבל אתם אוהבים לדחוף דברים לקיצון, כמה להגיד שארד שחקן ללאומית ולהגיד שנטע לא יחזור ולהעיף אותו להשאלה
נמאס כבר מהטענות המבוצרות והשטחיות שלכם שרלוונטיות לעונת בלבול

וסליחה באמת שביקרתי את האתרוג פלאניץ' מדי פעם ממש טרול בדימוס

תהנו מהתיבת תהודה שלכם
תמונה
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

RakMaccabi31 כתב: 30 אוגוסט 2022, 12:07
והנה העדיפו אותו בפיגור 2-0 באיזה משחק אחד
והנה העדיפו אותו ברוב משחקי סוף עונת האליפות הראשונה ואף אחד לא זכר את החסרון של רוקאביצה כשהיתה לו קורונה

אבל אתם אוהבים לדחוף דברים לקיצון, כמה להגיד שארד שחקן ללאומית ולהגיד שנטע לא יחזור ולהעיף אותו להשאלה
נמאס כבר מהטענות המבוצרות והשטחיות שלכם שרלוונטיות לעונת בלבול

וסליחה באמת שביקרתי את האתרוג פלאניץ' מדי פעם ממש טרול בדימוס

תהנו מהתיבת תהודה שלכם
יש כמה פוליטיקאים שיכולים ללמוד ממך מה זה פייק ניוז-
בשבוע של המשחק נגד הצהבת ניקיטה פרק את התסכול שלו בצמד נגד סכנין ובכה על מר גורלו איך מפנטזיות על מיליונים בסין או באמירויות הוא משחק אצל רוני לוי.
בזכות ניקיטה ו-200 השערים שלו בכלל הגענו למצב של לקחת אליפות בעונה הראשונה של בכר.
לא מכיר אוהד אחד שיש לו פסל של דוניו בחצר לטובת האליפות הראשונה.
על הטרלולים שלך בנושאים אחרים - נמשיך בנושאים הרלוונטיים.
כרמליסט ירוק
הענק הירוק

שליחה על ידי כרמליסט ירוק »

אוהב אותו, אבל סורי, מדובר בסוס מת
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

שכחתי שהוא שיחק היום
לא נורא. הפורטה שלו זה לא לשחק עם דוד באגף ומאור לוי מאחוריו.
זה עם שרי ואצילי וחזיזה או עם פיירו לידו לפחות.
יהיה בסדר.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

הוא ודין דוד לא יכולים לשחק ביחד
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

לא הגענו למצבים מחצית ראשונה, אני לא מאשים אותו. זה הסגנון של השחקן
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

חלוץ צריך לשחק ברצף כדי להכנס לכושר. זה לוקח זמן וניקיטה לא משחק כל כך הרבה.
בכל מקרה במשחק כמו היום ובמיוחד בהרכב של היום, לא היה לו שום סיכוי לקבל כדור ולהגיע למצבים בכלל.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
Rmc
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Rmc »

RakMaccabi31 כתב: 29 אוגוסט 2022, 11:37

פשש זה כמו השחקנים בשכונה עם טונה של ביטחון ואפס השקעה במגרש ויפמפמו לך על איזה פס אחד מוצלח מסכן שעשו כל המשחק
ויש שחקנים שעובדים קשה וקצת לא הולך להם, אמא שלהם נפטרה וכל הקהל ברחש בחש על כל נגיעה שלהם

דין דויד גם עם ההחמצות והנבדלים שלו תורם ויתרום פי ארבע על מה שניקיטה נותן
וזה דווקא רוקאביצה שיותר אחראי לאווירה טובה, כי במגרש הוא מתהלך בעוד שדין דויד נראה טיפוס מופנם וביישן

אם לך ואחרים אין בעיה עם דין דויד הגיע הזמן שתפסיקו לחפש אותו מאחורי כל טעות ותנו לו עידוד כדי שיצברו ביטחון במקום להעדיף את האלטרנטיבה הגרועה יותר
כתבתי פה היום לאנשים לא להתייחס אלייך. כי אתה טרול שעושה פרובוקציות.
אבל ההודעה הזאת מבחינתי שברה שיאים. אין מילים. באמת
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

ניקיטה לא השחקן שישתלט על המשחק ויהיה דומיננטי כשאתה משחק גרוע. בטח כשהוא כבר בן 35. זה שחקן שתלוי בזה שתייצר לו מצבים, כמו שנראינו היום היה ברור שאין לו ממש מה לתרום.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

משחק גרוע שהוא נטו על בכר.

העלה הרכב גרוע בלי שום מחשבה על התאמה בין שחקנים, בגישה של "קחו כדור ויהיה טוב".
הפליימייקר במערך היה ילד מבוהל שבורח מהכדור, אז לא הייתה לי שום ציפייה משחקני ההתקפה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

צריך גול לביטחון שלו. היה לו עוד היום כמה פעולות טובות והוא כנראה החלוץ הכי טוב שלנו למשחק מסירות ודאבל פסים אבל כרגע אין לו חדות מול השער. חבל שהעקב שלו לא נכנס
בירקי
הענק הירוק

שליחה על ידי בירקי »

אני לא מסכים. היה לניקיטה משהו מרכזי שמאוד דועך עם השנים שנקרא מהירות. ברכע שזה אבד, אפשר לעשות פסל שלו בסמי להוקרה על עברו, אבל אין לו מה לתרום. אתמול היה צריך לפתוח עם דין דוד כתשע.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

אשכרה נטע צריך לצעוק עליו שיעשה תנועה לקבל כדור
כזה דחליל
תמונה
shayhagai
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי shayhagai »

המהירות שלו באה לידי ביטוי כשאתה משחק עם מתפרצות ולא כשיש קבוצה שמתגוננת ואתה בקושי מצליח להכניס לו כדורים.
עם איך שהתפתח המשחק, דווקא פיירו היה יותר יעיל במחצית הראשונה וניקיטה בשנייה כשהיו יותר שטחים ונס ציונה שלחה יותר שחקנים קדימה
onn
שחקן החודש

שליחה על ידי onn »

אין מה לעשות.. שחקן שבנה את הקריירה שלו על מהירות סילון שדועכת עם הגיל צופה ירידה תלולה ביכולת כשהוא מתבגר. הרי אף פעם לא היה לו דריבל /השתתפות בבניית התקופות /משחק פיזי / מסירות חכמות וכו'
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

זו לא המהירות, משהו בחדות שם נפגע.

במחצית השנייה קיבל מחזיזה כדור על מגש עם שטח ברחבה. ניקיטה לפני שנתיים לא רואה כלום בדרך לשער. ואתמול השאיר את זה בנחנחיות לשרי בעמדה הרבה יותר גרועה בלי שאפילו הסתכל לשער.

מקווה שזה פשוט עניין של מחסום עד שיבוא הגול..
בירקי
הענק הירוק

שליחה על ידי בירקי »

יש פה מישהו שלא חושב שמדובר בשחקן עבר?
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

כמה שאני לא אוהב אותו התקפית. בגול הוא לא אשם
היה נטו על תקן השחקן על הרצפה

סק ומשפתי אשמים
תמונה
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

נראה שיש לו פוביה מהכדור. רק בורח ל״תנועה״.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

מהתחלה לא התלהבתי מהחזרה שלו בלשעון המעטה.
שחקן עבר לא היה צריך לחזור לפה.
מקווה שבקיץ נקבל פה חלוץ שלישי ברמה במקום שהר וניקיטה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

GKagelmacher כתב: 09 אוקטובר 2022, 02:42 נראה שיש לו פוביה מהכדור. רק בורח ל״תנועה״.
הוא תמיד היה שחקן של תנועה ופחות שחקן של כדור לרגל והוא גם עושה תנועה טובה פשוט לא מוסרים טוב ולא מגיעים למספיק מצבים.

הקבוצה לא משחקת מספיק טוב במסגרת הליגה, הכמות איומים שווה לתחת
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

הוא תמיד היה שחקן של מומונטום.
אני זוכר כשרק התחילה הקורונה, והיה כל הזמן פגרות כאלו, בלבול אמר באחד הראיונות שזה בעייתי לשחקן כמו רוקאביצה ההפסקות האלו.
itaybenji
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי itaybenji »

אני עדיין מתעקש שיש בו עוד לא מעט לתת, כמו את פיירו, אשפוט אותו בליגה רק שנתחיל לשחק כדורגל נורמלי
יעקב נחנקנו
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

אכזבה אדירה עד כה.
לא ציפיתי ממנו להיות מגה סטאר, אבל רבעק, איפה התנועה שלו? הוא פשוט עומד בהתקפות שלנו. הכל נהיה סטטי בטירוף אצלו
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

אני לא יודע למה היו לכם ציפיות ממנו בפירורי דקות שהוא קיבל.
כל חלוץ צריך לשחק כמה משחקים ברצף, ובמיוחד ניקיטה כדי לצבור
ביטחון ולהכנס לכושר. לא רק שהוא לא קיבל את זה, במעט הדקות האלה לא היה לו עם מי לשחק
או שכל הקבוצה היתה גרועה. אין פלא שהוא נראה ככה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
נעול