רועי משפתי - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Smurk
- אגדה ירוקה
Re: רועי משפתי - נושא רשמי
בול לויטה. אבל בסופו של דבר הוא הביא לנו כבר איזה 8 נקודות ישירות.Jerry כתב: 15 ינואר 2023, 22:28 הצלה מדהימה במחצית הראשונה אבל מודה שאני לא מחבב אותו, מזכיר את לויטה בפאניקה שהוא משרה בהגנה, הוא שוער קו טוב אבל
אופטימיות במכבי חיפה
-
Jerry
- אלוף המדינה
הפועל ת''א בסמי שהוא הוציא כדור חופשי מהחיבורים ונתן עוד כמה הצלות ששמרו על ה 1:0.
יענקל'ך!
המשחק הכי טוב שלו
אבל המשחק של משפתי זה רמה אחת מעל, זה 4 הצלות של גולים ודאים
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
הנגיחה מהקו היא ההצלה היחידה שלו שאפשר להגיד עליה רמה אחת מעל. בערך כמו הכדור החופשי שג'וש לקח באותו משחק.
כל יתר ההצלות של משפתי הן כדורים שכל שוער טוב צריך לקחת (וכל הכבוד לו שלקח אותן כמו שצריך).
בכל מקרה, משחק מצוין והנקודות הן לחלוטין על שמו.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
בנתיים הוא משחק מצוין. מביא נקודות.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
משחק מצוין. הצד החלש שלו זה קריאת משחק ויציאה לכדורים, וזה לא משהו שיכול להשתפר. שוער שני מעולה
ברור שאני מצפה ממנו לקחת כל אחת מה3 הצלות האחרות בנפרד. כשהוא לוקח את כל ה3 בנוסף להצלה שדיברת עליה אז זה משהו אחר.Judokan כתב: 16 ינואר 2023, 01:32הנגיחה מהקו היא ההצלה היחידה שלו שאפשר להגיד עליה רמה אחת מעל. בערך כמו הכדור החופשי שג'וש לקח באותו משחק.
כל יתר ההצלות של משפתי הן כדורים שכל שוער טוב צריך לקחת (וכל הכבוד לו שלקח אותן כמו שצריך).
בכל מקרה, משחק מצוין והנקודות הן לחלוטין על שמו.
אופטימיות במכבי חיפה
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
-
albertito
- לא קרע זוג נעליים
- Judokan
- סמל ירוק
השדרן צודק, זה אופן ההגייה של שם המשפחה שלו. היה איתו ראיון לפני כמה שנים בענייןalbertito כתב: 16 ינואר 2023, 15:54 דרך אגב, אני היחיד שזה צורם לו כשהשדרן אומר "MASHPATI" ולא "MISHPATI"?
שוער שמביא נקודות. כן לובי לא לובי - וואלה מביא נקודות.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
אפשר לומר שיש מספיק שוערים שעברו אצלנו שלא היו לוקחים את הכדורים האלה.
הוא כל מה שאפשר לבקש משוער שלא בא לפה על תקן עילוי.
עושה את העבודה, לא כוכב כדורגל אבל גם לא מחרב משחקים.
יעיל וטוב.
הוא כל מה שאפשר לבקש משוער שלא בא לפה על תקן עילוי.
עושה את העבודה, לא כוכב כדורגל אבל גם לא מחרב משחקים.
יעיל וטוב.
דווקא זה מסוג הדברים שהכי קל לשפר ככל שאתה משחק ומתאמן יותר.onn כתב: 16 ינואר 2023, 08:29 משחק מצוין. הצד החלש שלו זה קריאת משחק ויציאה לכדורים, וזה לא משהו שיכול להשתפר. שוער שני מעולה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
חייב להגיד שאני עדיין לא סומך עליו במשחק כמו מה שיהיה היום מול הצהבת. מרגיש לי שכל הזמן יש בו איזה שטות של שמיטת כדור לרגליים של זהבי או ספיגת גול מביך וגם המשחק רגל שלו לא טוב בכלל. מקווה מאוד שאני לא צודק לגבי מה שיהיה איתו היום.
-
SaTla
- אלוף המדינה
אבל זה תמיד קורה לנו שאנחנו סופגים מהם בגלל גול דפוק.Shocking4U כתב: 23 ינואר 2023, 02:34 חייב להגיד שאני עדיין לא סומך עליו במשחק כמו מה שיהיה היום מול הצהבת. מרגיש לי שכל הזמן יש בו איזה שטות של שמיטת כדור לרגליים של זהבי או ספיגת גול מביך וגם המשחק רגל שלו לא טוב בכלל. מקווה מאוד שאני לא צודק לגבי מה שיהיה איתו היום.
איתו הבעיה שהמשחק רגל והיציאות שלו לגובה באמת עושות התקף לב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יש בו משהו מאוד פאניקרי בעיניי. גם לג׳וש תמיד היו שטויות מולם אבל אני מרגיש יותר בטוח כשהוא בשער.SaTla כתב: 23 ינואר 2023, 02:37אבל זה תמיד קורה לנו שאנחנו סופגים מהם בגלל גול דפוק.Shocking4U כתב: 23 ינואר 2023, 02:34 חייב להגיד שאני עדיין לא סומך עליו במשחק כמו מה שיהיה היום מול הצהבת. מרגיש לי שכל הזמן יש בו איזה שטות של שמיטת כדור לרגליים של זהבי או ספיגת גול מביך וגם המשחק רגל שלו לא טוב בכלל. מקווה מאוד שאני לא צודק לגבי מה שיהיה איתו היום.
איתו הבעיה שהמשחק רגל והיציאות שלו לגובה באמת עושות התקף לב
- Smurk
- אגדה ירוקה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
Jerry
- אלוף המדינה
לא סובל אותו, מזכיר לי את לויטה האפס הזה שכל משחק היה נותן 8 הצלות גדולות ואנחנו היינו מושפלים, הוא אחד מהאחראים למשחק ההגנה המסריח שלנו, בושה שלא הגיע שוער בינואר
2 הצלות תיאטרליות במשחק ופמפום תקשורתי (חשוד) אינסופי הצליחו לטשטש את זה שהוא לא לרמה של מכבי חיפה