לגמרי.ירוק זה אני כתב: 15 אפריל 2023, 21:26 אם יש משהו שמעודד אותי אחרי משחקים כמו היום, זה לראות את השטויות שאנשים פה כותבים בלי לספור עד 10 לפני.
מבין את התסכול אחרי הפסד אבל לא סיבה לצאת מפרופורציות
מנהל: Shocking4U
לגמרי.ירוק זה אני כתב: 15 אפריל 2023, 21:26 אם יש משהו שמעודד אותי אחרי משחקים כמו היום, זה לראות את השטויות שאנשים פה כותבים בלי לספור עד 10 לפני.
Jerry כתב: 15 אפריל 2023, 21:34 תפסיקו לזיין בשכל כבר עם הפחד שלכם מהגרמנים, נהיה כל כך מביך לקרוא כאן אינעל ראבק, אם הייתי אוהד גרמניה ונכנס לכאן הייתי גומר על עצמי מהחומר שאתם מספקים להם
אני תמיד אופטימי נגד באר שבע בכללי וגם בטרנרShocking4U כתב: 15 אפריל 2023, 21:12מהיציע שישבתי (זהב) היה נראה שעבר בוודאות. לפחות אתה מסכים איתי שנפסיד שוב באשדוד. דווקא טרנר אתה אופטימי? שנה שעברה הפסדנו שםApoc כתב: 15 אפריל 2023, 21:07 ישבתי בצפוני והיה ברור שהכדור יצא, מתחת לאף שלי
הפנדל הגיע משום מקום, אף אחד גם לא הבין בכלל שזה פנדל לטובתם עד ששרקו
הם לא שיחקו 80 דקות לא נגעו בכדור בכלל וניצחו אותנו
מבאס אבל הם ממש נאחס שלנו כמעט כמו אשדוד חוץ שזה המשחק הבא שנאבד בו נקודות
מזל שאחר כך יש טרנר ואנחנו מנצחים
יהיה משחק אלים ודוחה שיוכרע עם גול אחד לכאן או לכאן. באותה מידה שיכול ליפול לצד שלנו יכול ליפול לצד שלהם. קודם צריך לעבור את אשדוד ולא רואה יותר מתיקו לנו שםApoc כתב: 15 אפריל 2023, 22:07אני תמיד אופטימי נגד באר שבע בכללי וגם בטרנרShocking4U כתב: 15 אפריל 2023, 21:12מהיציע שישבתי (זהב) היה נראה שעבר בוודאות. לפחות אתה מסכים איתי שנפסיד שוב באשדוד. דווקא טרנר אתה אופטימי? שנה שעברה הפסדנו שםApoc כתב: 15 אפריל 2023, 21:07 ישבתי בצפוני והיה ברור שהכדור יצא, מתחת לאף שלי
הפנדל הגיע משום מקום, אף אחד גם לא הבין בכלל שזה פנדל לטובתם עד ששרקו
הם לא שיחקו 80 דקות לא נגעו בכדור בכלל וניצחו אותנו
מבאס אבל הם ממש נאחס שלנו כמעט כמו אשדוד חוץ שזה המשחק הבא שנאבד בו נקודות
מזל שאחר כך יש טרנר ואנחנו מנצחים