אני חושב שהוא שחקן שיכול לתרום לנו הרבה מאוד גם במסגרת הליגה כבר עכשיו
אין לי "בעיה" שהוא יפתח במסגרת הליגה לדוגמה
מנהל: Shocking4U
יש לי תחושה שהסיפור הזה הולך לסיטואציה א-לה אבו פאני. כרגע ענאן משחק והכל טוב ויפה, ועוד חודש בערך נשמע קולות מהמועדון שהוא לא יוכל להמשיך לשחק בלי לחתום על חוזה שמבטל/משדרג את סעיף השחרור.
צריך להיות אידיוט כדי לוותר על ההזדמנות שנוצרה לו פה עם המועדון ומסאי.
וואלה צודק. לאות הערכה לדברי טעם, החלפתי את כותרת הנושאGKagelmacher כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 19:27 אביו של חלאיילי נשאל האם ענאן ייצא לאירופה? "אנחנו לא ממהרים לצאת", הבהיר. "בינתיים אנחנו באירופה, מכבי חיפה זה אירופה לכל דבר, אז אין לאן למהר. אנחנו לא רוצים לצאת לאירופה רק כדי להגדיד שיצאנו. רוצים שיגיע אחרי תהליך, כשהוא בשל לשחק באירופה".
"היו הצעות, אבל הכל היה באוויר. התחילו לדבר איתנו, אבל אני מתחיל לשלול אפשרויות כדי שיתרכז בקבוצה - למשל מהליגה האיטלקית. יש לענאן כוחות פיזיים אדירים, אבל הליגה האיטלקית קשוחה ופיזית והוא רק בן 18.5. אני לא רואה שזה הזמן להוציא אותו לשם. זה לא לצאת בכל מחיר. אנחנו בתיאום עם מכבי חיפה, הם מעריכים ומאמינים בו".
אחלה אבא שבעולם לא יודע מה יש לאנשים נגדו
הבן אדם מסבן אותכם. הוא מקבל דקות + עדיין נשאר עם סעיף של מיליון יורו אז כמובן שהוא מבסוטJudokan כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 19:33וואלה צודק. לאות הערכה לדברי טעם, החלפתי את כותרת הנושאGKagelmacher כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 19:27 אביו של חלאיילי נשאל האם ענאן ייצא לאירופה? "אנחנו לא ממהרים לצאת", הבהיר. "בינתיים אנחנו באירופה, מכבי חיפה זה אירופה לכל דבר, אז אין לאן למהר. אנחנו לא רוצים לצאת לאירופה רק כדי להגדיד שיצאנו. רוצים שיגיע אחרי תהליך, כשהוא בשל לשחק באירופה".
"היו הצעות, אבל הכל היה באוויר. התחילו לדבר איתנו, אבל אני מתחיל לשלול אפשרויות כדי שיתרכז בקבוצה - למשל מהליגה האיטלקית. יש לענאן כוחות פיזיים אדירים, אבל הליגה האיטלקית קשוחה ופיזית והוא רק בן 18.5. אני לא רואה שזה הזמן להוציא אותו לשם. זה לא לצאת בכל מחיר. אנחנו בתיאום עם מכבי חיפה, הם מעריכים ומאמינים בו".
מאמין שהוא רוצה שענאן יעשה פה עונה, אבל לא רוצה לשנות את החוזה מהצד השני. מכבי חיפה תרוויח אותו לעונה הקרובה כשחקן אגף ראוי והוא מצדו ייצא בקלות אחר כך.Shocking4U כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 19:36הבן אדם מסבן אותכם. הוא מקבל דקות + עדיין נשאר עם סעיף של מיליון יורו אז כמובן שהוא מבסוטJudokan כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 19:33וואלה צודק. לאות הערכה לדברי טעם, החלפתי את כותרת הנושאGKagelmacher כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 19:27 אביו של חלאיילי נשאל האם ענאן ייצא לאירופה? "אנחנו לא ממהרים לצאת", הבהיר. "בינתיים אנחנו באירופה, מכבי חיפה זה אירופה לכל דבר, אז אין לאן למהר. אנחנו לא רוצים לצאת לאירופה רק כדי להגדיד שיצאנו. רוצים שיגיע אחרי תהליך, כשהוא בשל לשחק באירופה".
סתם לדוגמא הוא טוען שאין לו סוכן אבל יש לו. שרבל ג׳ובראן