אתה צודק ונקווה שלא יתנקם בנו
ציפיתי שחג'ג', סוף, חלאילי ושיבלי יהיו העונה עוגנים בכירים
אבל חלאילי לא יישאר לדעתי, סוף לא חזר, חג'ג' לא נראה בעניינים ושיבלי יושאל בצדק
מנהל: Shocking4U
אתה צודק ונקווה שלא יתנקם בנו
אתה רוצה לפתוח התערבות האם חלאיילי מסיים פה את העונה?
טיפש.The real Tsepo כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 14:42 פיינגולד סיכם באולימפיאקוס. נקבל דמי השבחה בסך 180 אלף דולר. סכום מדהים לכל הדעות
מה הדחף להעיף את מאוויס? שחקן סגל טוב. מעדיף אותו בהרבה על חגגרק מכבי כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 14:22דווקא פה, אין לי משהו להגיד בנושא.
אין שוק ל-צ'יבוטה בארץ. אין קבוצה שתשלם עליו.
לחול הוא לא רוצה ללכת.
אז להוציא עליו 300-400 אלף ובונוסים זה עדיף מכלום.
מה זה להעיף?Shocking4U כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 14:46מה הדחף להעיף את מאוויס? שחקן סגל טוב. מעדיף אותו בהרבה על חגג
מסכים שניפחו אותו, ועדיין יש שם פוטנציאל והוא לא היה צריך לסיים חוזה עכשיו. עוד אחד מיני סיטואציות רבות שלא היו צריכות לקרות הקיץרק מכבי כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 14:46טיפש.The real Tsepo כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 14:42 פיינגולד סיכם באולימפיאקוס. נקבל דמי השבחה בסך 180 אלף דולר. סכום מדהים לכל הדעות
לא יראה שם דקות, ישחק בקבוצת המילואים, ובעונה הבאה יושאל לקבוצה אוסטרית כלשהי, עוד שנתיים חוזר לליגת העל.
לגבי הסכום, הוא חופשי ויכול לחתום רק בחו"ל. לכן דמי ההשבחה.
דוגרי? לא אבידה גדולה. עשו ממנו הרבה יותר ממה שהוא באמת.
בשנה וחצי פה, מאוויס תרם לנו בשתי משחקים, מרגיש שהקרדיט פה למאוויס הוא מבוסס תג מחיר ולא יכולות.Shocking4U כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 14:46מה הדחף להעיף את מאוויס? שחקן סגל טוב. מעדיף אותו בהרבה על חגג
אם אני צריך להכניס שחקן כדי לשנות משחק ואני צריך לבחור בין חגג לצ׳יבוטה אז חד משמעית צ׳יבוטה.Hulk כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:06בשנה וחצי פה, מאוויס תרם לנו בשתי משחקים, מרגיש שהקרדיט פה למאוויס הוא מבוסס תג מחיר ולא יכולות.Shocking4U כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 14:46מה הדחף להעיף את מאוויס? שחקן סגל טוב. מעדיף אותו בהרבה על חגג
אז אתה אומר שמה שפורסם על חזיזה וצ'יבוטה זה לא פייק?KevinDurant כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:08 אני אזרוק פה משהו לאוויר ואני לא יכול להרחיב מעבר כרגע אבל הסיפור עם מאוויס הוא לא מקצועי ולא סתם הוא לא נרשם בסגל אפילו (בניגוד לאורי דהן נניח שנמצא במעמד דומה)
מבחינת כמות דקות שיקבל כל שחקן.
לא מסוג הדברים שאני נעול עליהם מספיק בשביל להתערב.רק מכבי כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 14:40אתה רוצה לפתוח התערבות האם חלאיילי מסיים פה את העונה?
אכלתם יפה את הבלוף שיש לו הצעות. אבא שלו עובד חזק, ויוציא אחלה חוזה ממכבי.
זה לא באמת מדד, עם שוראנוב פתאום יכבוש שני משחקים רצוף יש לך ספק שיעבור את פיירו בהיררכיה? כנל לגבי שיבלי, חלאילי, סוף שרחוקים שני משחקים טובים מלהפוך לשחקני הרכב.
לתת את השחקן הכי חלש מבין הצעירים כדוגמא זה דמגוגיה, חלאילי ושיבלי סופר מוכשרים ויכולים לשנות משחק.Shocking4U כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:09אם אני צריך להכניס שחקן כדי לשנות משחק ואני צריך לבחור בין חגג לצ׳יבוטה אז חד משמעית צ׳יבוטה.Hulk כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:06בשנה וחצי פה, מאוויס תרם לנו בשתי משחקים, מרגיש שהקרדיט פה למאוויס הוא מבוסס תג מחיר ולא יכולות.Shocking4U כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 14:46
מה הדחף להעיף את מאוויס? שחקן סגל טוב. מעדיף אותו בהרבה על חגג
אני רק אגיד שהיה משהו מעבר לזה.רק מכבי כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:10אז אתה אומר שמה שפורסם על חזיזה וצ'יבוטה זה לא פייק?KevinDurant כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:08 אני אזרוק פה משהו לאוויר ואני לא יכול להרחיב מעבר כרגע אבל הסיפור עם מאוויס הוא לא מקצועי ולא סתם הוא לא נרשם בסגל אפילו (בניגוד לאורי דהן נניח שנמצא במעמד דומה)
ואתה גם אומר שכל ההודעות של המועדון שהכל זה על רקע מקצועי זה גם שקרים?
מעניין...
אני לא יודע על משהו שהיה אבל אין לי ספק שהיה משהו מעבר לזה ושזה לא מקצועי מהסיבה שפשוט אין במהלך הזה היגיון מקצועי.KevinDurant כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:25אני רק אגיד שהיה משהו מעבר לזה.רק מכבי כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:10אז אתה אומר שמה שפורסם על חזיזה וצ'יבוטה זה לא פייק?KevinDurant כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:08 אני אזרוק פה משהו לאוויר ואני לא יכול להרחיב מעבר כרגע אבל הסיפור עם מאוויס הוא לא מקצועי ולא סתם הוא לא נרשם בסגל אפילו (בניגוד לאורי דהן נניח שנמצא במעמד דומה)
ואתה גם אומר שכל ההודעות של המועדון שהכל זה על רקע מקצועי זה גם שקרים?
מעניין...
חלאילי משחק באגף השני. שיבלי הולך להיות מושאל. סוף אם כבר יותר רלוונטי והוא כרגע לא בכושר משחק. אם אתה כבר מעיף את מאוויס לפחות תעשה את זה בטרייד או תמנף את זה לעסקה טובה.Hulk כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:24לתת את השחקן הכי חלש מבין הצעירים כדוגמא זה דמגוגיה, חלאילי ושיבלי סופר מוכשרים ויכולים לשנות משחק.Shocking4U כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:09אם אני צריך להכניס שחקן כדי לשנות משחק ואני צריך לבחור בין חגג לצ׳יבוטה אז חד משמעית צ׳יבוטה.
שיבלי הולך להיות מושאל במידה וייראו שהוא לא בכיוון של לקבל דקות, עם פתאום ייתן משחק טוב יכול להיות שישנו דעה.Shocking4U כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:37חלאילי משחק באגף השני. שיבלי הולך להיות מושאל. סוף אם כבר יותר רלוונטי והוא כרגע לא בכושר משחק. אם אתה כבר מעיף את מאוויס לפחות תעשה את זה בטרייד או תמנף את זה לעסקה טובה.Hulk כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:24לתת את השחקן הכי חלש מבין הצעירים כדוגמא זה דמגוגיה, חלאילי ושיבלי סופר מוכשרים ויכולים לשנות משחק.Shocking4U כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 15:09
אם אני צריך להכניס שחקן כדי לשנות משחק ואני צריך לבחור בין חגג לצ׳יבוטה אז חד משמעית צ׳יבוטה.