לדעתי ברגע שראש הנחש לא יהיה, אז גם היתר לא.
מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
***ב - 20-30 שנה הקרובותדם ירוק!!! כתב: 22 יוני 2025, 01:19 אני אוסיף עוד משהו חברים..חבל על העצבים..גם ככה לא ניקח אליפות בשנתיים שלוש הקרובות....
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
זה כי הוא לא רוצה להפריע לקבוצתו האהודה לקחת עוד אליפויותApoc כתב: 22 יוני 2025, 00:38אם האשמדאי כושל זה כי הוא כושל לא כי הוא רוצה להיות כושל.lemmacantor כתב: 22 יוני 2025, 00:28 שחר לא רצה אותו באמת. מצד אחד שחקן שברח לו חו"ל סטייל גולסה ומצד שני אפשר לעשות 20%.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אם לא יגדילו ל 8 מה מכבי חיפה תעשה? תמנה את איתי מרדכי בנובמבר?
אתה לא באמת חושב שיש להם תוכניות כן?lemmacantor כתב: 22 יוני 2025, 09:04 אם לא יגדילו ל 8 מה מכבי חיפה תעשה? תמנה את איתי מרדכי בנובמבר?
הם סתם היו צריכים להגיד משהו
אופטימיות במכבי חיפה
אני גם חושב שלא באמת רצינו את כנעאן, כשאתה שם יד על שחקן כמו מיכאל אוחנה מה אתה צריך להיכנס למו"מ קדחני מול ג'קי, חבל על הזמן והכסף.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אז למה צריך את רפאלוב ופלורס?Apoc כתב: 22 יוני 2025, 09:07אתה לא באמת חושב שיש להם תוכניות כן?lemmacantor כתב: 22 יוני 2025, 09:04 אם לא יגדילו ל 8 מה מכבי חיפה תעשה? תמנה את איתי מרדכי בנובמבר?
הם סתם היו צריכים להגיד משהו
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... r1040xbnlgל-ynet נודעו פרטי ההסכם בין אלונה ברקת לג'קי בן-זקן - 1.2 מיליון אירו ישולמו למ.ס אשדוד בעבור 60 אחוז מכרטיסו של כנעאן, ורק במקרה של מכירה עתידית, הקבוצה מעיר הנמל תקבל 40 אחוז נוספים מסכום ההעברה לאחר שיופחתו ממנו 1.2 מיליון אירו. במקרה שהקבוצה לא תמכור בעתיד את כנעאן, אשדוד לא תקבל שום סכום נוסף.
הרבה דברים לא נכונים נאמרו
כמו שאמרתי אין פה משהו מיוחד בעסקה עצמה, לדעתי יש משהו מחוץ למגרש שנסגר בין ברקת לבן זקן
אופטימיות במכבי חיפה
פשוט לא רצינו גם אותו
אנחנו לא רוצים כלום מסתבר חחח
או, יותר הגיוני, יש פה חבורה של כושלים
אופטימיות במכבי חיפה
חושב שהגענו לנקודה שהבעלים וההנהלה שונאת את המועדון ואת אוהדיו יותר מתמיד והם עובדים להכשיל אותנו באופן מכוון
עובדיה לדוגמא, סתם בן אדם כושל בתפקידו
עובדיה לדוגמא, סתם בן אדם כושל בתפקידו
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
אם יש לו שכל הוא לא יתקרב לפה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
עם כל הכבוד שחר הוא אולי הסיבה העיקרית לזה שהמועדון התקדם ככה. מי היה יודע איפה היינו אם לא היה נכנס בשנות ה90. אני מסכים שכמועדון במקום שבו אנחנו היום צריך בעלים שישים יותר כסף ושיש כאן פוטנציאל מינוף גבוה יותר, אבל לא צריך לקחת לשחר את כל מה שעשה ועושה.
אנקדוטה קטנה: אני זוכר שכילד פגשתי אותו באיזה בית מלון כמה ימים אחרי ההעפלה לליגת האלופות מול שטורם גראץ. הלכתי אליו ואמרתי לו שנהנתי לראות אותם והוא אמר שהוא שמח או משהו כזה. הגיב די באדישות חחחח
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
HaifaWave כתב: 22 יוני 2025, 10:58עם כל הכבוד שחר הוא אולי הסיבה העיקרית לזה שהמועדון התקדם ככה. מי היה יודע איפה היינו אם לא היה נכנס בשנות ה90. אני מסכים שכמועדון במקום שבו אנחנו היום צריך בעלים שישים יותר כסף ושיש כאן פוטנציאל מינוף גבוה יותר, אבל לא צריך לקחת לשחר את כל מה שעשה ועושה.
אנקדוטה קטנה: אני זוכר שכילד פגשתי אותו באיזה בית מלון כמה ימים אחרי ההעפלה לליגת האלופות מול שטורם גראץ. הלכתי אליו ואמרתי לו שנהנתי לראות אותם והוא אמר שהוא שמח או משהו כזה. הגיב די באדישות חחחח
שחר הוא הבעלים הכי גרוע שאפשר לקבל ועשה הכי מעט עם מועדון במצב שקיבל אותו ב - 1992. הייתי מגדיר את הבעלות של שחר כטעות אסטרטגית.
אישית עליתי על הבלוף שלו עוד בשנת 2000.
שוב גרוע מאוד אם הבעלות שלו תסתיים כשמוציאים אותו עם הרגליים קדימה ממשרדי המסגר בגלל הטבע. עדיף למכור עכשיו.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
מאוד "שמח" שהקבוצה בבעלותו הגיעה לצ'מפיונס לפני קבוצתו האהודהHaifaWave כתב: 22 יוני 2025, 10:58עם כל הכבוד שחר הוא אולי הסיבה העיקרית לזה שהמועדון התקדם ככה. מי היה יודע איפה היינו אם לא היה נכנס בשנות ה90. אני מסכים שכמועדון במקום שבו אנחנו היום צריך בעלים שישים יותר כסף ושיש כאן פוטנציאל מינוף גבוה יותר, אבל לא צריך לקחת לשחר את כל מה שעשה ועושה.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אבל קבוצתו האהודה והסרדינים שיחקו באירופה (אפילו בצ'מפיונס) בסמי עופר לפניו. לקח 5 שנים שנשחק בסמי באירופה (ומבלי שהיה איסור על קיום משחקים בארץ). זה ניהול מצוין. מה נעשה בלעדיו?MH13 TILL I DIE כתב: 22 יוני 2025, 11:32מאוד "שמח" שהקבוצה בבעלותו הגיעה לצ'מפיונס לפני קבוצתו האהודהHaifaWave כתב: 22 יוני 2025, 10:58עם כל הכבוד שחר הוא אולי הסיבה העיקרית לזה שהמועדון התקדם ככה. מי היה יודע איפה היינו אם לא היה נכנס בשנות ה90. אני מסכים שכמועדון במקום שבו אנחנו היום צריך בעלים שישים יותר כסף ושיש כאן פוטנציאל מינוף גבוה יותר, אבל לא צריך לקחת לשחר את כל מה שעשה ועושה.
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
בטח כרגע עושים לו הכרות עם המגן הימני שכבר חודשיים נמצא בארץ
אופטימיות במכבי חיפה
קאקא כתב כאן בסופ״ש שיש מו״מ ושלא תהיה התקדמות משמעותית עד שידעו מה מצבת הזרים שתאושר בהתאחדות.
אני משער לעצמי שלאף אחד מחוץ למועדון אין שמץ אמיתי מה התעדוף ולכן אנחנו רואים פרסומים על מגן ימני שנמצא על הקנה, קשר אחורי במו״מ, מופוקנג שלהוטים להחתימו ורצון להביא חלוץ זר וזר על העמדה של כנעאן. בפועל, יש לנו מקום פנוי לעוד זר אחד. אם יגדילו את המכסה של הזרים יהיה מקום ל-3 ואם לא יגדילו, המועדון ישחרר 1-2 זרים כי לא תהיה לו ברירה. זה כמעט דמיוני שיסדרו את הדברים כדי להביא זרים לכל העמדות האלו.
אני מסכים עם אלכס חד משמעית. החרדת נטישה שיש לאוהדים שלנו זה משהו בלתי מוסבר. אנחנו היינו צריכים להיות הרבה יותר גדולים ועוצמתיים. הוא הרס לנו בהרבה. מועדון חברים. חובבני. אין בנו שום דבר בניהול שהוא לא חובבני. אנחנו מועדון ישראלי טיפוסי רק שעושים כבוד ליעקב על כלום ושום דבר. הוא מביך את עצמו ובעיקר אותנו.lemmacantor כתב: 22 יוני 2025, 11:17HaifaWave כתב: 22 יוני 2025, 10:58עם כל הכבוד שחר הוא אולי הסיבה העיקרית לזה שהמועדון התקדם ככה. מי היה יודע איפה היינו אם לא היה נכנס בשנות ה90. אני מסכים שכמועדון במקום שבו אנחנו היום צריך בעלים שישים יותר כסף ושיש כאן פוטנציאל מינוף גבוה יותר, אבל לא צריך לקחת לשחר את כל מה שעשה ועושה.
אנקדוטה קטנה: אני זוכר שכילד פגשתי אותו באיזה בית מלון כמה ימים אחרי ההעפלה לליגת האלופות מול שטורם גראץ. הלכתי אליו ואמרתי לו שנהנתי לראות אותם והוא אמר שהוא שמח או משהו כזה. הגיב די באדישות חחחח![]()
![]()
![]()
שחר הוא הבעלים הכי גרוע שאפשר לקבל ועשה הכי מעט עם מועדון במצב שקיבל אותו ב - 1992. הייתי מגדיר את הבעלות של שחר כטעות אסטרטגית.
אישית עליתי על הבלוף שלו עוד בשנת 2000.
שוב גרוע מאוד אם הבעלות שלו תסתיים כשמוציאים אותו עם הרגליים קדימה ממשרדי המסגר בגלל הטבע. עדיף למכור עכשיו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
בעדכון האחרון דובר על זה שהישיבה הסופית תהיה ב30.6
עד אז אי אפשר לדעת
אתם קולטים שלא מודיעים על אוחנה כי הם יודעים שזה רכש כושל והם מתביישים בזה והם מפחדים מהתגובה של הקהל? זאת התנהלות בדיחה
לא בדיוק.כובע קש כתב: 22 יוני 2025, 14:30 אתם קולטים שלא מודיעים על אוחנה כי הם יודעים שזה רכש כושל והם מתביישים בזה והם מפחדים מהתגובה של הקהל? זאת התנהלות בדיחה
זה עניינים של בדיקות רפואיות כרגע.
הדבר היחיד שיכול להציל אותם זה להעיף את סברינה ופדארו ולהביא 6 ו8/10 זרים.
אין ישראלי ברמה מספיק טובה.
אין ישראלי ברמה מספיק טובה.