אלחמיד שחקן של עליות וירידות ושל פיקים, עם אופי בעייתי.
אם אלונה רוצה יותר מחצי מיליון יורו עליו שתישאר אתו
מנהל: Shocking4U
אם היו רוצים את עדן שמיר הוא היה פה לפני חודשיים
לא חושב שצריך עוד 2 שחקני אמצע לפחות.
דוראנט. אני ברור שלא סופר את מאור לוי, לשמחתי גם בכר לאחרונה. שלושה שחקנים לקישור אחורי / 50/50 זה לא מספיק. לתחושתי גאבר יכול לחזור רק בסוף ספטמבר. חייבים עוד אחד , אין לנו מקום של זר…. חמודי/ קארצב לדעתי זה מאסט.KevinDurant כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 07:36לא חושב שצריך עוד 2 שחקני אמצע לפחות.
לראייה, יש לך שחקן "אמצע" כמו מאור לוי בסגל והוא לא מקבל דקה כי לא מחזיקים ממנו.
צריך להביא שחקן איכותי שהמאמן מחזיק ממנו ולא סתם שחקן בינוני שהמאמן לא מתלהב ממנו ולא ייתן לו דקות.
לא צריך להוסיף פה עוד שחקן שיקבל בכוח מחצית במשחק מסוים שיש בו עומס אלא שחקן שיוסיף איכות ויעשה כאב ראש למאמן, בדיוק כמו מה שג'אבר עשה.
אל תגזים
מעניין מאוד, עד עכשיו לא רצו אותו
שישי בלילה.Greenfromluxembourg כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 08:51 איך עוזר לנו שישי אם צריך לרשום עד חמישי? אין מצב שמחתימים בלי רפואיות.
איתך לגמרי. הבעיה שיענקלה, בניגוד לזרים לא ירוץ לשנות את התקרה…. של הישראליםThe real Tsepo כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 09:09 הצעה מופכרת: להתנפל על דסה ולשחק עם סונדגרן בלם. אין לי ספק שהוא יהיה בלם אדיר.
וכמובן להביא עוד בלם לעומק בלי קשר
מסכים,הצעתי את זה כאופציה כבר מזמן. מהלך מתבקש, גם אם לא במקום 2 בלמים זרים מוספים.The real Tsepo כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 09:09 הצעה מופכרת: להתנפל על דסה ולשחק עם סונדגרן בלם. אין לי ספק שהוא יהיה בלם אדיר.
דיי נוThe real Tsepo כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 09:09 הצעה מופכרת: להתנפל על דסה ולשחק עם סונדגרן בלם. אין לי ספק שהוא יהיה בלם אדיר.