ליאור רפאלוב - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 23 פעמים
- קיבל תודה: 236 פעמים
Re: ליאור רפאלוב - נושא רשמי
שיכתוב ספר איך להשניא את עצמך על קהל שהעריץ אותך ב-פחות מ12 חודשים for dummies
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 92 פעמים
- קיבל תודה: 207 פעמים
זה מאוד ישראלי.Shocking4U כתב: 26 מאי 2026, 22:07 שיכתוב ספר איך להשניא את עצמך על קהל שהעריץ אותך ב-פחות מ12 חודשים for dummies
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
lemmacantor
- סמל ירוק
בבעלות חדשה אסור שאף שחקן עבר יתקרב לכאן ובכלל עדיף שיהיו כמה שפחות ישראלים. מצידי שיורידו את המכסה לגמרי ויעלו סגל של זרים בלבד. רק ישראלי ממש טוב שישחק. על צוות מקצועי אין מה לדבר.
לא צריך להיסחף, המעשה של יוסי בניון בלתי נסלח.
פה מדובר בשחקן עבר שפרש ומיד קיבל אולי את התפקיד הכי חשוב במועדון שהוא בכלל לא למד אותו ואין לו שום ניסיון בו.
מי שמינה אותו יותר כושל ממנו.
אני עושה את ההפרדה בין ליאור השחקן לליאור המנהל המקצועי.
זוכר לו את התקופות היפות בתור שחקן ואת כל רגעי האושר שהעניק לנו.
אני לא אשנא אותו אף פעם, אבל אני גם לא סומך עליו שיתקן בעונה הבאה ולכן אני לא אעשה לו הנחות ואם צריך להיות חדים נהיה חדים.
לדעתי הוא לא יגיע בכלל לינואר וכל הצוות ילך הביתה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בוא נגיד את זה ככה @רקמכבי
אם לא צריך לשלם לו את הסכום הגבוה של הפיצויים, בכר נשאר או מפוטר?
שמע, ראיתי כמה אוהדים שמדברים על זה.Shocking4U כתב: 26 מאי 2026, 23:23 בוא נגיד את זה ככה @רקמכבי
אלו אמרות של אוהדי טוויטר ופייסבוק שלא מבינים איך עובד מועדון כדורגל/חברה בסיסית.
אם זה היה רק זה, הוא מזמן היה בחוץ. ה-350 אלף יורו שלו זה לא מה שהשאיר אותו פה. וזה גם לא 350 כי אפשר להגיע לפיצוי מוסכם כלשהו. ואתה לוקח בחשבון שאם הוא מוצא קבוצה, אז אתה מפסיק לשלם את זה (בניגוד לשחקן שכאשר אתה זורק אותו ומשלם לו פיצוי אין משמעות לאם הוא יימצא קבוצה אחרת ויחתום על חוזה).
לא משאירים מאמן בגלל פיצוי (של פאקינג עונה אחת. לא מדובר פה על מאמן עם חוזה ל-5 שנים קדימה. ואגב ,גם אז זה לא היה שיקול).
אל תקנה את השיט הזה.
ומעבר לזה, קצת מספרים: הקבוצה הזאת משלמת מיליונים כספי פיצויים ללא מעט שלקנים. רק בעונה האחרונה היה לך את:
נסיבמה שעמד על חוזה של 400 אלף יורו. וקיבל חצי מזה בשביל לעוף מכאן.
שוראנוב שקיבל פיצוי יפה והתעופף.
שימיץ קיבל 90 אלף יורו ושוחרר.
ועוד ועוד.
בקיץ הזה אתה כנראה הולך לתת לעוד כמה שחקנים פיצויים. בגלל הלקרדות שהאכילו אותנו. ואלו לא יהיו סכומים קטנים.
זה רק בשביל העניין המספרי ולסבר את האוזן.
ממה שאני יודע. ומי שאמר לי את זה, לרוב לא טועה - זה לא עניין כלכלי.
יותר מזה, כנס לראש של בכר - אם הוא מבין חושב ויודע שזה רק עניין כלכלי שהוא נשאר. והוא לא טיפש. אפשר להבין את זה ברגע. וגם הסוכן שמדבר עם הצד השני יודע את זה.
למה שהוא יישאר במצב כזה? בשביל לעוף בטיל עוד חודשיים? למה לו כל הביזיון הזה? מה הוא צריך להיאחז בקרנות ככה?
עזוב את זה שהוא התבזה בכל מה שליאור עשה כאן ביומיים האלה (ויכול להיות בסיטואציה אחרת שהוא אפילו לא היה נשאר אחרי דבר כזה. אבל מעמדו בשוק בירידה) אבל כמו שאמרתי, ייתכן והוא מבין (או שמסביבו גרמו לו להבין. אההממ מיסטר דודו) שזה לטובתו. והוא היה צריך שמישהו ייעשה לו ריסטרט בצוות שלו ומסביבו. כי הוא ''איש של אנשים'' וקשה לו להיפרד מאנשים שהיו איתו לאורך הדרך. קשה לו לחתוך בבשר החי. ובשביל לשנות ולשפר, הוא צריך לבנות משהו חדש.
בכל מקרה, להבנתי כל הדרך הוא ידע שהוא ממשיך.
כך או כך, אם מנהל מקצועי/בעלים לא רוצה מאמן, אם הם חושבים שהוא מאמן לא טוב, אם הם לא מחזיקים ממנו כמאמן, אז אתה לא ''מסכן'' את הקבוצה שלך ויורה לעצמך ברגליים עם זה שאתה ממשיך עם מאמן שלשיטתך הוא לא מספיק טוב, בשביל כמה עשרות אלפי יורו. יגיע לכאן רכש בכמה מיליונים טובים, ואתה תסכן אותו ואת כל העונה הבאה שלך בגלל מאתיים אלף יורו פיצוי למאמן? זה באמת מטומטם לחשוב ככה. סלח לי.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
אתה יוצא מתוך הנחה שזה מועדון בריא יחסית שפועל בהגיון. מכבי חיפה לא מועדון כזה ושוב שחר בדיוק מת על מצבים של חצי הריון ואותם סיפורים היו על רוני לוי בדיוק לפני 10 שנים.
לא מבין מה ההבדל חוץ מזה שלא נתבזה מול אסטונים.
בכר עצמו התקלקל לחלוטין ב - 3 שנים. רודף אחרי השקל האחרון. לבריאות. את הקריירה שלו הוא חיסל כבר בכל מקרה.
בכר עצמו התקלקל לחלוטין ב - 3 שנים. רודף אחרי השקל האחרון. לבריאות. את הקריירה שלו הוא חיסל כבר בכל מקרה.
תעשה לי טובה.lemmacantor כתב: אתמול, 00:27 אתה יוצא מתוך הנחה שזה מועדון בריא יחסית שפועל בהגיון. מכבי חיפה לא מועדון כזה ושוב שחר בדיוק מת על מצבים של חצי הריון ואותם סיפורים היו על רוני לוי בדיוק לפני 10 שנים.
כשפלורס פוטר, בכר יכל לשבת בחוץ חצי עונה ולקבל את כל הכסף שלו עד השקל האחרון. הוא לא עשה את זה, ובחר לחזור לאמן.
זה לא מעשה של מישהו ש"רודף עד השקל האחרון".
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אז לדעתך החזירו את בכר במקום פלורס כי הם חשבו שהוא המועמד הכי טוב או כי הוא כבר היה תחת חוזה? ומה לגבי העובדה שיצאו תדרוכים מהמועדון על זה שליאור ואיציק הבינו כבר במחנה אימונים שפלורס זה לא זה, לפי מה שאתה אומר למה הם לא פיטרו אותו כבר אז במקום לסכן עונה שלמה ומיליוני יורו עם מאמן שהם מבינים שלא מתאים.רק מכבי כתב: אתמול, 00:15שמע, ראיתי כמה אוהדים שמדברים על זה.Shocking4U כתב: 26 מאי 2026, 23:23 בוא נגיד את זה ככה @רקמכבי
אלו אמרות של אוהדי טוויטר ופייסבוק שלא מבינים איך עובד מועדון כדורגל/חברה בסיסית.
אם זה היה רק זה, הוא מזמן היה בחוץ. ה-350 אלף יורו שלו זה לא מה שהשאיר אותו פה. וזה גם לא 350 כי אפשר להגיע לפיצוי מוסכם כלשהו. ואתה לוקח בחשבון שאם הוא מוצא קבוצה, אז אתה מפסיק לשלם את זה (בניגוד לשחקן שכאשר אתה זורק אותו ומשלם לו פיצוי אין משמעות לאם הוא יימצא קבוצה אחרת ויחתום על חוזה).
לא משאירים מאמן בגלל פיצוי (של פאקינג עונה אחת. לא מדובר פה על מאמן עם חוזה ל-5 שנים קדימה. ואגב ,גם אז זה לא היה שיקול).
אל תקנה את השיט הזה.
ומעבר לזה, קצת מספרים: הקבוצה הזאת משלמת מיליונים כספי פיצויים ללא מעט שלקנים. רק בעונה האחרונה היה לך את:
ועוד ועוד.
בקיץ הזה אתה כנראה הולך לתת לעוד כמה שחקנים פיצויים. בגלל הלקרדות שהאכילו אותנו. ואלו לא יהיו סכומים קטנים.
יותר מזה, כנס לראש של בכר - אם הוא מבין חושב ויודע שזה רק עניין כלכלי שהוא נשאר. והוא לא טיפש. אפשר להבין את זה ברגע. וגם הסוכן שמדבר עם הצד השני יודע את זה.
למה שהוא יישאר במצב כזה? בשביל לעוף בטיל עוד חודשיים? למה לו כל הביזיון הזה? מה הוא צריך להיאחז בקרנות ככה?
עזוב את זה שהוא התבזה בכל מה שליאור עשה כאן ביומיים האלה (ויכול להיות בסיטואציה אחרת שהוא אפילו לא היה נשאר אחרי דבר כזה. אבל מעמדו בשוק בירידה) אבל כמו שאמרתי, ייתכן והוא מבין (או שמסביבו גרמו לו להבין. אההממ מיסטר דודו) שזה לטובתו. והוא היה צריך שמישהו ייעשה לו ריסטרט בצוות שלו ומסביבו. כי הוא ''איש של אנשים'' וקשה לו להיפרד מאנשים שהיו איתו לאורך הדרך. קשה לו לחתוך בבשר החי. ובשביל לשנות ולשפר, הוא צריך לבנות משהו חדש.
כך או כך, אם מנהל מקצועי/בעלים לא רוצה מאמן, אם הם חושבים שהוא מאמן לא טוב, אם הם לא מחזיקים ממנו כמאמן, אז אתה לא ''מסכן'' את הקבוצה שלך ויורה לעצמך ברגליים עם זה שאתה ממשיך עם מאמן שלשיטתך הוא לא מספיק טוב, בשביל כמה עשרות אלפי יורו. יגיע לכאן רכש בכמה מיליונים טובים, ואתה תסכן אותו ואת כל העונה הבאה שלך בגלל מאתיים אלף יורו פיצוי למאמן? זה באמת מטומטם לחשוב ככה. סלח לי.
אגב אם אנחנו כבר על איציק, למה ליאור לא עושה גם שיחת הבהרה על הסמכויות עם איציק? או כשאיציק מתערב אז זה בסדר.
אני לגמרי חושב שהקטע של הפיצוי זה פקטור משמעותי פה, גם מהצד של בכר בלא לרצות לוותר על החוזה שלו גם באופן עקרוני וגם מהצד של המועדון של לא להגיע למצב שהם שנתיים ברצף מחזיקים את בכר על הפיירול בלי שהוא מאמן כאן.
אתה גם מדבר על זה שלמה לו להישאר אם הוא מבין שזה נטו עניין כלכלי והם יכולים להעיף אותו עוד חודשיים, אם הם מעיפים אותו עוד חודשיים אז הוא יקבל את השכר שלו בעוד שאם הוא עוזב מרצונו אז מן הסתם הוא לא. להבנתי בשנה שעברה הם לא הגיעו לשום הסכמה על מתווה פיצויים מופחתים או שום דבר בסגנון ובגלל זה הוא גם נשאר עם אותו חוזה שהיה לו כשהוא חתם בשנה לפני כן.
למה בכר חזר?Shocking4U כתב: אתמול, 00:47אז לדעתך החזירו את בכר במקום פלורס כי הם חשבו שהוא המועמד הכי טוב או כי הוא כבר היה תחת חוזה? ומה לגבי העובדה שיצאו תדרוכים מהמועדון על זה שליאור ואיציק הבינו כבר במחנה אימונים שפלורס זה לא זה, לפי מה שאתה אומר למה הם לא פיטרו אותו כבר אז במקום לסכן עונה שלמה ומיליוני יורו עם מאמן שהם מבינים שלא מתאים.רק מכבי כתב: אתמול, 00:15שמע, ראיתי כמה אוהדים שמדברים על זה.Shocking4U כתב: 26 מאי 2026, 23:23 בוא נגיד את זה ככה @רקמכבי
אל תקנה את השיט הזה.
ועוד ועוד.
אגב אם אנחנו כבר על איציק, למה ליאור לא עושה גם שיחת הבהרה על הסמכויות עם איציק? או כשאיציק מתערב אז זה בסדר.
אני לגמרי חושב שהקטע של הפיצוי זה פקטור משמעותי פה, גם מהצד של בכר בלא לרצות לוותר על החוזה שלו גם באופן עקרוני וגם מהצד של המועדון של לא להגיע למצב שהם שנתיים ברצף מחזיקים את בכר על הפיירול בלי שהוא מאמן כאן.
כי אין מאמנים בשוק. זמן מלחמה. והיית צריך מישהו כאן ועכשיו.
והיה גם מקום להביא מישהו פיגורה לא איזה ילד שמאמן את הנוער או להקפיץ את מרדכי. העונה הייתה לא גמורה, ועוד חשבו שאפשר להציל משהו. אז הלכו על בכר. מאמן מוכח.
ועוד דבר. לא יודע אם זה דובר בעבר, יום(או יומיים. אל תתפוס אותי) אחרי הפיטורים שחר התקשר לבכר וביקש לחזור בו מהפיטורים. טען שזה היה באימפולסיביות אחרי התבוסה. ברק לא הסכים. טען שזה מחפיר לפטר אותו ככה. היה נתק ופיצוץ בין הצדדים.
ככה שאחרי פלורס, יענקלה מבחינתו סגר את המעגל הזה וזאת ההחלטה שהוא רצה.
אני לא מכיר את השטויות האלה שכבר במחנה לא החזיקו ממנו.
זה מזכיר לי את "יש לו הליכה של שחקן", "הןא מאשים באימונים".
ברור שאחרי שהוא יפוטר, אז יבואו ויגידו שבדיעבד כבר במחנה הם חשבו שהוא פלופ. נו, ברור. קלאסי.
ויודע מה? גם אם נניח והם ראו במחנה משהו שהם פחות אהבו, או התאכזבו מעניין מסוים. אתה לא מפטר על זה מאמן. ראיינת משהו, התרשמת ממנו. יש פה תחילת עונה. יש סגל חדש. כל עוד אין משהו מאוד חריג, אתה נותן לבן אדם את ההזדמנות.
שמע, מכבד את דעתך. לדעתי אתה טועה כאן בגדול.
אומר שוב - לחשוב שמאמן נשאר למרות שאתה חושב שהוא מאמן רע, בגלל ה300 אלף יורו זו חשיבה שהיא מתאימה לילד שמשחק מנג'ר. צר לי.
זה פחות משנה אם רוצים אותו מקצועית או בגלל החוזה שלו, הכישלון כבר ידוע מראש.
הכל פה נעשה באופן רעיל ולא מקצועי בעליל, הכל מודלף לתקשורת, התחילו פה בלאגן שלם יום אחרי שהעונה נגמרה.
אני בטוח שגם שחקנים רואים ושומעים את מה שקורה וזה משפיע עליהם, ולא מדבר בכלל על מה שזה עשה לאוהדים.
הכל פה נעשה באופן רעיל ולא מקצועי בעליל, הכל מודלף לתקשורת, התחילו פה בלאגן שלם יום אחרי שהעונה נגמרה.
אני בטוח שגם שחקנים רואים ושומעים את מה שקורה וזה משפיע עליהם, ולא מדבר בכלל על מה שזה עשה לאוהדים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 383 פעמים
- קיבל תודה: 246 פעמים
אני לא חושב שהוא האיש הראוי לקבל את הסמכויות אבל כמו שאמרתי ולפחות איך שזה נראה, הוא קיבל את מלוא הסמכויות והשליטה וככה צריך להיות לטעמי.
אם הוא כבר נכשל והמערכת נכשלת, שתיכשל בצורה מסודרת ולא בחצי הריון
אם הוא כבר נכשל והמערכת נכשלת, שתיכשל בצורה מסודרת ולא בחצי הריון