גל אלברמן - המנהל המקצועי

סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

Re: גל אלברמן - המנהל המקצועי

שליחה על ידי Shocking4U »

מה שאלברמן עשה פה עם השוערים בקיץ זה חתיכת וואו
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

ראינו בשנה שעברה שהייתה בעיה עם המספרים של החלוצים ולא עשינו שום מהלך כדי לפתור אותה. בנוסף לזה איבדנו את הגולר היחיד בקבוצה ולא הבאנו לו אף תחליף. כשאנחנו רודפים אחרי משחקים מי שעולה מהספסל זה שיבלי ורפאלוב וכרגע הבאנקר שלנו בהתקפה זה שחקן צעיר ומוכשר עם 0 שערים בליגת העל. בניית סגל מההזויות שהיו כאן
Shlomi404
לא קרע זוג נעליים

שליחה על ידי Shlomi404 »

מה עבר לבנאדם הזה בראש???
שהוא חשב שדגו יכול לאמן את חיפה
שהוא חשב על צוות הטירונים שיסייע לו
שהוא חשב שרפאלוב עוד מסוגל לתת משהו
שהוא חשב שניצן מספיק טוב לשער
שהוא הביא את שואו ושחרר את דילן
שהתפנה לו מקום של זר בקומבינה ושימיץ זאת הבחירה שלו
שמאור קנדיל יותר טוב מרועי אלימלך

והכי גרוע!!!
שהוא חשב שהוא יכול בלי בכר
תתפטר מהר!
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
קפטן ירוק
קיבל תודה: 14 פעמים

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

הוא סימפטום.
יענק'לך!
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 100 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

הבן אדם היחידי בעולם שהמלחמה עזרה לו מבחינה מסוימת

כי אם לא המלחמה הוא היה סובל קשות מהקהל והתקשורת ובשלב הזה כבר הכסא היה בסכנה

אכזב מאוד השנה
:!: יענקלך
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

קיץ חרפה. מאכזב שלצד התקלות הברורות שהיו (נניח, עמדת השוער), העדיפו לתת קרדיט להרבה מאד צעירים במקום לבטח את עצמנו ברכש ישראלי בשל יותר.

עכשיו, כשסבע עוזב, אחרי שסימנו אותו כיעד מרכזי לקיץ, זה בכלל שם אותנו בפוזיציה בלתי אפשרית.
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 60 פעמים

שליחה על ידי benrey »

אם מישהו היה אומר לנו שנה שעברה שחג׳אג׳ שיבלי כיוף וחלאיילי יהיו השחקנים שיצטרכו לסחוב את הקבוצה הזאת על הגב, ושדגו ינצח על התזמורת הזאת, מי היה מאמין?
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

יש לו הרבה עבודה בינואר
מחליף לאצילי
מחליף לסבע
מחליף לדעתי גם לשואו שלא ברור כרגע אם רוצה להיות או לא
ומגן שמאלי

זה באהלן אהלן
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה

שליחה על ידי DelPiero »

העונה זאת כבר גמורה
לא נראה שלמישהו שם יש חשק לעבוד
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

Liberman כתב: 04 דצמבר 2023, 09:13 יש לו הרבה עבודה בינואר
מחליף לאצילי
מחליף לסבע
מחליף לדעתי גם לשואו שלא ברור כרגע אם רוצה להיות או לא
ומגן שמאלי

זה באהלן אהלן
עם המצב והסיטואציה לא נראה לי שהולכים לכיוון הזה בכלל.

אלברמן נפל בקיץ האחרון כמעט בכל החלטה והמלחמה באה לו בול כי פחות ידברו על זה
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

benrey כתב: 03 דצמבר 2023, 23:53 אם מישהו היה אומר לנו שנה שעברה שחג׳אג׳ שיבלי כיוף וחלאיילי יהיו השחקנים שיצטרכו לסחוב את הקבוצה הזאת על הגב, ושדגו ינצח על התזמורת הזאת, מי היה מאמין?
לגבי דגו, אף אחד לא האמין.
לגבי הצעירים, חלקים גדולים בקהל תמכו במהלך והעדיפו אותם על רכש ישראלי. חבל שהמועדון נפל בזה.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

הזמן לחיזוק הקבוצה היה בקיץ. לא רצו אז ואני לא רואה סיבה שירצו גם עכשיו. לפחות הפעם לא נשמע סיפורים על רצון לשבור את שיא ההעברות.
מה שכן אני מקווה שיקרה בינואר זה שפיירו ימכר ויביאו חלוץ (מצידי ישראלי) במקומו. לפחות צעד אחד קטן בכיוון הנכון.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

benrey כתב: 03 דצמבר 2023, 23:53 אם מישהו היה אומר לנו שנה שעברה שחג׳אג׳ שיבלי כיוף וחלאיילי יהיו השחקנים שיצטרכו לסחוב את הקבוצה הזאת על הגב, ושדגו ינצח על התזמורת הזאת, מי היה מאמין?
במקרה הטוב הייתי בטוח שמדובר במכבי פתח תקווה ובמקרה הריאלי יותר הפועל עפולה.
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

חזרה של נטע וחלוץ במקום פיירו והוא מרים את הקבוצה ב4 רמות.
הייתי אומר גם החלפה של שימיץ אבל לא יודע איזה זרים יירצו לבוא לפה עם המצב..
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

פושע
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

בכר בנה לו את הקריירה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

דגו ישאר עד סוף העונה גם אם חלק לא אוהבים את זה (אני ביניהם)

‏המטרה והמאבק עכשיו צריך להיות לדאוג שהמועדון יתן לו את הכלים והתקציב הנחוצים כולל החלפת 2 זרים והבאת חיזוק ישראלי כדי לנסות להציל משהו במאבק האליפות ולייצג בכבוד באירופה.

‏רוצים דגו? אז תנו לו כלים להצליח.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

Shocking4U כתב: 14 דצמבר 2023, 22:27 דגו ישאר עד סוף העונה גם אם חלק לא אוהבים את זה (אני ביניהם)

‏המטרה והמאבק עכשיו צריך להיות לדאוג שהמועדון יתן לו את הכלים והתקציב הנחוצים כולל החלפת 2 זרים והבאת חיזוק ישראלי כדי לנסות להציל משהו במאבק האליפות ולייצג בכבוד באירופה.

מאבק אליפות? המאבק השנה הוא על מקום באירופה בעונה הבאה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אליאור כתב: 14 דצמבר 2023, 23:02
Shocking4U כתב: 14 דצמבר 2023, 22:27 דגו ישאר עד סוף העונה גם אם חלק לא אוהבים את זה (אני ביניהם)

צריך להציק להם עד הסוף. מוקדם מדי כדי לוותר לגמרי.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

Shocking4U כתב: 14 דצמבר 2023, 23:14
אליאור כתב: 14 דצמבר 2023, 23:02

צריך להציק להם עד הסוף. מוקדם מדי כדי לוותר לגמרי.
להציק ולהתלונן צריך וחייב, במיוחד לאור מה שהיה כאן בקיץ. אבל הסיכויים בפועל לא קיימים.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

כל משחק רק מחדד את הכישלון הענק שלו הקיץ.

הפקיר את דגו לעלות במשחק מאני טיים באירופה במחצית השנייה עם כיוף, פיינגולד, חג'ג', גרשון ובלי שום כלים בספסל

כישלון קולוסאלי
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

KevinDurant כתב: 15 דצמבר 2023, 13:10 כל משחק רק מחדד את הכישלון הענק שלו הקיץ.

הפקיר את דגו לעלות במשחק מאני טיים באירופה במחצית השנייה עם כיוף, פיינגולד, חג'ג', גרשון ובלי שום כלים בספסל

כישלון קולוסאלי
הכישלון הוא כישלון שמורכב מכמה רבדים.
העובדה שהילדים משחקים זו מטרה של אלברמן + דגו.
ואני יכול להגיד פה שאחת מנקודות הויכוח היחידות שהיו בין ברק לגל היו שילוב צעירים. שכולנו יודעים את דעתו של ברק בנושא, בניגוד לגל שדחף לקידום צעירים.
מי שחושב שאין פה יד מכוונת שכל הילדים הללו משחקים, לא מבין את התמונה הגדולה.
זו גם הסיבה שחשבו שאפשר למשוך בלי מגן בצד שמאל, ולאלתר שם עם חג'ג, פיינגולד, או סוף.
וכנראה שסייף גם לא היה מגיע אם סבע היה נשאר, והיו ממשיכים לאלתר שם.

הכישלון של אלברמן עצמו הוא בזרים קודם כל ולפני הכל.
שואו ושימיץ מאוד מאכזבים. ואלו עמדות מפתח.

על הפארסה בעמדת השוער אני לא מאשים אותו. הוא רצה את בקסטר, וזה לא קרה. וניצן לעומת אחרים זה אותו דבר, וגם פה רצו גם לקדם את כיוף שידעו שהוא יכול לתת פה פייט.

בגדול אני אומר, ההתאבדות הזאת על קידום צעירים היא לא נכונה, וגם בסוף הקהל לא באמת מחפש את זה.
רוצים הצלחות וכדורגל טוב. בכר עשה פה את העונות הכי טובות שאפשר לבקש, ולא צמח פה חצי שחקן.

אתמול למשל כל המחליפים היו שחקני בית.
פיינגולד, רפאלוב, חלאיילי, סוף, ג'אבר.
לא ראיתי שמישהו התייחס לזה בכלל.
ואם אני מוסיף את חג'ג' וכיוף זה 7/16 ששותפו היו שחקני בית. זה נתון חריג לטובה, אבל שלדעתי לא נותן כלום.
אפשר להתחבר לקבוצה גם אם רק 3-4 שחקנים הם שחקני בית. ויכול לבוא חזיזה שהוא לא שחקן בית, ולהפוך להיות סמל ירוק.

ואם מדברים על קונספציות, בעיני זו קונספציה שחייבת להתנפץ. לא חייבים לקדם בכוח שחקני צעירים, זה יכול לבוא בהדרגה, תוך כדי תנועה, וזה גם לא משהו שחייבים לעשות.
וזו הטעות הכי גדולה של אלברמן בעיני, המחשבה הזאת של אני אעשה עכשיו משהו אחר ממה שהיה עד עכשיו, וזה יצליח. ואגב, זו גם הסיבה שדגו הגיע, כי הוא גם מאמין בצעירים, והוא מכיר חלק מהשחקנים שמשחקים היום.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

רק מכבי כתב: 15 דצמבר 2023, 13:48
KevinDurant כתב: 15 דצמבר 2023, 13:10 כל משחק רק מחדד את הכישלון הענק שלו הקיץ.

כישלון קולוסאלי
הכישלון הוא כישלון שמורכב מכמה רבדים.
העובדה שהילדים משחקים זו מטרה של אלברמן + דגו.
ואני יכול להגיד פה שאחת מנקודות הויכוח היחידות שהיו בין ברק לגל היו שילוב צעירים. שכולנו יודעים את דעתו של ברק בנושא, בניגוד לגל שדחף לקידום צעירים.
מי שחושב שאין פה יד מכוונת שכל הילדים הללו משחקים, לא מבין את התמונה הגדולה.
זו גם הסיבה שחשבו שאפשר למשוך בלי מגן בצד שמאל, ולאלתר שם עם חג'ג, פיינגולד, או סוף.
וכנראה שסייף גם לא היה מגיע אם סבע היה נשאר, והיו ממשיכים לאלתר שם.

הכישלון של אלברמן עצמו הוא בזרים קודם כל ולפני הכל.
שואו ושימיץ מאוד מאכזבים. ואלו עמדות מפתח.

על הפארסה בעמדת השוער אני לא מאשים אותו. הוא רצה את בקסטר, וזה לא קרה. וניצן לעומת אחרים זה אותו דבר, וגם פה רצו גם לקדם את כיוף שידעו שהוא יכול לתת פה פייט.

בגדול אני אומר, ההתאבדות הזאת על קידום צעירים היא לא נכונה, וגם בסוף הקהל לא באמת מחפש את זה.
רוצים הצלחות וכדורגל טוב. בכר עשה פה את העונות הכי טובות שאפשר לבקש, ולא צמח פה חצי שחקן.

אתמול למשל כל המחליפים היו שחקני בית.
פיינגולד, רפאלוב, חלאיילי, סוף, ג'אבר.
לא ראיתי שמישהו התייחס לזה בכלל.
ואם אני מוסיף את חג'ג' וכיוף זה 7/16 ששותפו היו שחקני בית. זה נתון חריג לטובה, אבל שלדעתי לא נותן כלום.
אפשר להתחבר לקבוצה גם אם רק 3-4 שחקנים הם שחקני בית. ויכול לבוא חזיזה שהוא לא שחקן בית, ולהפוך להיות סמל ירוק.

ואם מדברים על קונספציות, בעיני זו קונספציה שחייבת להתנפץ. לא חייבים לקדם בכוח שחקני צעירים, זה יכול לבוא בהדרגה, תוך כדי תנועה, וזה גם לא משהו שחייבים לעשות.
וזו הטעות הכי גדולה של אלברמן בעיני, המחשבה הזאת של אני אעשה עכשיו משהו אחר ממה שהיה עד עכשיו, וזה יצליח. ואגב, זו גם הסיבה שדגו הגיע, כי הוא גם מאמין בצעירים, והוא מכיר חלק מהשחקנים שמשחקים היום.
אתחיל מראש ואגיד שכל נושא השחקני בית מעניין לי את התחת.

אני מתחבר לשחקנים טובים, שחקני בית זה בונוס. שרי הקפטן של הקבוצה וה-סמל של הקבוצה והשחקן הכי אהוב.

לגבי ניצן, זה על אחריותו של אלברמן, הוא הביא אותו והוא יכל לעשות מהלכים אחרים בשוק, בסופו של דבר מנהל מקצועי נשפט על פי מה שהגיע ולא על פי מה שלא הגיע.

אם כולנו בפורום ידענו שניצן שוער חלש מאוד שאין לו מקום באף קבוצת ליגת העל וראינו אותו אז איך מביאים אותו להיות שוער ראשון במכבי חיפה?

הזרים הם נפילה רצינית אין ספק, היו צריכים לבוא לפה כוכבים והביאו במקרה הטוב שחקנים בינוניים.

אין לי בעיה שידחפו שחקני בית אבל שידחפו את מי שמוכן ומי שראוי. צריך גם להגיד ביושר שכל שחקני הבית "שפרצו" תחת מסאי זה שחקנים שלא היו זמינים אצל בכר ובאמת ה3 שנתונים שהיו פה בתקופה של ברק היו לא טובים ואף שחקן משם לא הגיע לשום מקום.

בלי קשר לצעירים, עזבה כמות ענקית של שחקנים בכירים בקבוצה, בעיקר ישראלים שאת השמות כולנו יודעים ולא הגיע שום דבר במקום והסגל נחלש מאוד.

אין לי בעיה ששחקן כמו חג'ג' יהיה שחקן סגל שיכול לסגור כמה פינות וכמה עמדות וזה "קלאסי" משבצת לשחקן בית במקום להביא מישהו ברמה של גוני נאור לדוגמה.

אבל צריך לייצר איזון בסגל, גם נחמני כתב שיש מחנה חזק מאוד של זרים דומיננטיים בחדר הלבשה והם שולטים, אבל זה ברור שהם ישלטו אחרי שכל הישראלים הבכירים עזבו.

מי ישלוט? קנדיל? גוני נאור? חג'ג'?
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

לא מסכים עם מה שנאמר פה על שחקני הבית, במציאות הנוכחית של הכדורגל הישראלי הסיכוי היחיד שלנו להחזיק בישראלים הבכירים זה לגדל אותם אצלינו, או להביא אותם לא בשלים.
נגמרה התקופה שמהפועל פתח תקווה או נתניה אתה קופץ למכבי חיפה/תא ומשם יוצא לאירופה אלא הם מייצאות אותם ישירות לאירופה ואז השחקנים היחידים שאתה יכול להביא זה ליגיונרים בירידה, ושאם נבחן אתזה היסטורית רוב הליגיונרים שחזרו היו כישלונות למעט מקרי קיצון(זהבי, אצילי, דור פרץ) או בינוניים סטייל גוני נאור.
מי שלא מבין אתזה דינו לסיים כמו בש.
כן יש לאלברמן כישלון בחלון הזה בעיקר בזרים ואי ההשארה של פאני, סוגיית השוער אומנם הייתה ביזיונית בזמן אמת, אבל ההחלטה לתת את הקרדיט לכיוף נראית נכונה וכנראה שהרווחנו שוער מעולה לשנים קדימה.
dyarok
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי dyarok »

Hulk כתב: 15 דצמבר 2023, 15:55 לא מסכים עם מה שנאמר פה על שחקני הבית, במציאות הנוכחית של הכדורגל הישראלי הסיכוי היחיד שלנו להחזיק בישראלים הבכירים זה לגדל אותם אצלינו, או להביא אותם לא בשלים.
נגמרה התקופה שמהפועל פתח תקווה או נתניה אתה קופץ למכבי חיפה/תא ומשם יוצא לאירופה אלא הם מייצאות אותם ישירות לאירופה ואז השחקנים היחידים שאתה יכול להביא זה ליגיונרים בירידה, ושאם נבחן אתזה היסטורית רוב הליגיונרים שחזרו היו כישלונות למעט מקרי קיצון(זהבי, אצילי, דור פרץ) או בינוניים סטייל גוני נאור.
כן יש לאלברמן כישלון בחלון הזה בעיקר בזרים ואי ההשארה של פאני, סוגיית השוער אומנם הייתה ביזיונית בזמן אמת, אבל ההחלטה לתת את הקרדיט לכיוף נראית נכונה וכנראה שהרווחנו שוער מעולה לשנים קדימה.
2 בעיות בתזה שלך ובמי שצועק "נוער נוער".
זורקים את הסיסמא הזאת, אבל אז משחקים שחקנים שלא בשלים עדיין או שהם לא מספיק איכותיים. התוצאות גרועות ואז הקהל מתהפך על הקבוצה.
בנוסף במצב של היום אתה מגדל שחקן צעיר, הוא נותן חצי עונה טובה וכבר מתחיל לדבר על חו"ל.
אין כבר שחקנים מובילים וטובים שנשארים 6-7 עונות בקבוצה.
אבו פאני נשלח לחדרה, נתן כמה משחקים טובים חזר ולא הפסיק לנדנד על חול עד שעבר לפרנצווארוש (איתו אני מאמין אפשר היה לעשות יותר, אבל הדוגמא היא להמחשה).
נטע לביא עד שנתן כמה עונות טובות (והיה מושבת כמעט עונה שלמה) פתאום עף ליפן.
אם מישהו חושב שחלאילי ישאר פה עד סוף החוזה החדש אם ימשיך במגמת ההתקדמות- לדעתי הוא טועה.
תבוא איזו זלצבורג, תשים 5 מיליון יורו ושחר עוטף להם אותו בסרט.
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

dyarok כתב: 15 דצמבר 2023, 17:10
Hulk כתב: 15 דצמבר 2023, 15:55 לא מסכים עם מה שנאמר פה על שחקני הבית, במציאות הנוכחית של הכדורגל הישראלי הסיכוי היחיד שלנו להחזיק בישראלים הבכירים זה לגדל אותם אצלינו, או להביא אותם לא בשלים.
זורקים את הסיסמא הזאת, אבל אז משחקים שחקנים שלא בשלים עדיין או שהם לא מספיק איכותיים. התוצאות גרועות ואז הקהל מתהפך על הקבוצה.
בנוסף במצב של היום אתה מגדל שחקן צעיר, הוא נותן חצי עונה טובה וכבר מתחיל לדבר על חו"ל.
אבו פאני נשלח לחדרה, נתן כמה משחקים טובים חזר ולא הפסיק לנדנד על חול עד שעבר לפרנצווארוש (איתו אני מאמין אפשר היה לעשות יותר, אבל הדוגמא היא להמחשה).
אם מישהו חושב שחלאילי ישאר פה עד סוף החוזה החדש אם ימשיך במגמת ההתקדמות- לדעתי הוא טועה.
הנקודה היא שאין ברירה אחרת, בכל מועדון בדרג שלנו באירופה יודעים לייצר שחקנים חדשים כל פעם ולמצוא תחליפים זה המשמעות של מועדון בריא. תבינו שאנחנו לא ריאל מדריד ולא יכולים להחזיק שחקנים שהם כמה רמות מעל הכדורגל פה לאורך הזמן, החוכמה זה למצוא את האיזון בין שחקנים צעירים לבין זרים איכותיים ועוד 2-4 ישראלים בכירים אבל כאלה שלא ברמה מספיק טובה להשתדרג(נטע, חזיזה, דין דוד, פאני, גולדברג דוגמאות טובות לכאלה שחקנים).
וכן נשלם מחירים על חוסר ניסיון אבל זה חלק מהמשחק, ובניהול סיכונים זה נראלי החלטה נכונה.
האלטרנטיבה אגב זה להיות כמו בש להביא ליגיונרים כושלים או ישראלים בינוניים במלא כסף ולהיתקע בבינוניות, או להצליח פעם בכמה שנים לבנות קבוצה איכותית שתחזיק במקסימום סייקל של שנתיים-שלוש ואז שוב לבנות מהתחלה בנייה שתקח כמה שנים.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה

שליחה על ידי DelPiero »

Hulk כתב: 15 דצמבר 2023, 17:32
הנקודה היא שאין ברירה אחרת, בכל מועדון בדרג שלנו באירופה יודעים לייצר שחקנים חדשים כל פעם ולמצוא תחליפים זה המשמעות של מועדון בריא. תבינו שאנחנו לא ריאל מדריד ולא יכולים להחזיק שחקנים שהם כמה רמות מעל הכדורגל פה לאורך הזמן, החוכמה זה למצוא את האיזון בין שחקנים צעירים לבין זרים איכותיים ועוד 2-4 ישראלים בכירים אבל כאלה שלא ברמה מספיק טובה להשתדרג(נטע, חזיזה, דין דוד, פאני, גולדברג דוגמאות טובות לכאלה שחקנים).
וכן נשלם מחירים על חוסר ניסיון אבל זה חלק מהמשחק, ובניהול סיכונים זה נראלי החלטה נכונה.
האלטרנטיבה אגב זה להיות כמו בש להביא ליגיונרים כושלים או ישראלים בינוניים במלא כסף ולהיתקע בבינוניות, או להצליח פעם בכמה שנים לבנות קבוצה איכותית שתחזיק במקסימום סייקל של שנתיים-שלוש ואז שוב לבנות מהתחלה בנייה שתקח כמה שנים.
הבעיה שאין איזון. בקיץ אחד יותר מדי שחקנים בכירים הלכו ובמקומם השחקנים הצעירים נכנסים בדקות מכריעות להציל ות המולדת ונשרפים על לא עוול בכפם.

אם יש דבר אחד שהמערכת של מכבי לא ידועה בו זה איזון וחשיבה מרחבית.

אני במצב נוכחי נותן את מירב הקרדיט וההצלחה בתקופת לבכר, לבכר!
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

כמה מכבי תא נהנתה מגלוך ומפרץ שגדלו אצלה? איזה תארים הם לקחו בארץ?

היום בניגוד לפעם כשצומח כישרון יוצא דופן הוא עושה פה שנה-שנתיים-שלוש במקרה הטוב וחותך.

זה קצת מצחיק אבל כביכול עדיף לנו את השחקנים ה"טובים" אבל לא תותחים שפורצים די מאוחר ואז גם העניין שלהם מאירופה פוחת (סטייל נטע)

ששחקן פורץ בגיל 17-18 הסיכוי להחזיק אותו לתקופה ארוכה נמוך בהרבה מאשר 22-23
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

KevinDurant כתב: 16 דצמבר 2023, 11:22 כמה מכבי תא נהנתה מגלוך ומפרץ שגדלו אצלה? איזה תארים הם לקחו בארץ?

היום בניגוד לפעם כשצומח כישרון יוצא דופן הוא עושה פה שנה-שנתיים-שלוש במקרה הטוב וחותך.

זה קצת מצחיק אבל כביכול עדיף לנו את השחקנים ה"טובים" אבל לא תותחים שפורצים די מאוחר ואז גם העניין שלהם מאירופה פוחת (סטייל נטע)

ששחקן פורץ בגיל 17-18 הסיכוי להחזיק אותו לתקופה ארוכה נמוך בהרבה מאשר 22-23
גם מנטע פאני ואצילי נהננו שנתיים-שלוש רק שעליהם קיבלנו גרושים.
אני גם לא מסכים שמספיק השחקנים ה״טובים״ כי התקרה שלך מוגבלת, ברגע שיש לך שילוב נכון של זרים ישראלים בכירים, ו2-3 שחקני הרכב צעירים עם פוטנציאל גדול הסיכוי שלך לעשות הישגים חריגים באירופה גדול יותר, במידה והצעירים מתפוצצים, ומרימים את הקבוצה.
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

DelPiero כתב: 16 דצמבר 2023, 02:20
Hulk כתב: 15 דצמבר 2023, 17:32

הבעיה שאין איזון. בקיץ אחד יותר מדי שחקנים בכירים הלכו ובמקומם השחקנים הצעירים נכנסים בדקות מכריעות להציל ות המולדת ונשרפים על לא עוול בכפם.

אם יש דבר אחד שהמערכת של מכבי לא ידועה בו זה איזון וחשיבה מרחבית.

אני במצב נוכחי נותן את מירב הקרדיט וההצלחה בתקופת לבכר, לבכר!
מסכים איתך לגבי החלק הראשון, לא היה איזון בבנייה בקיץ, לדעתי עם היו פוגעים בשני הזרים ומתחילים לשלב את הצעירים שמשחקים העונה גם בעונה שעברה ובונים אותם לאט לאט לא היינו מגיעים למצב הזה שאנחנו צריכים לזרוק אותם למים.
ובזה אני חושב שבכר נכשל, כי הוא לא קידם אף שחקן צעיר למעט ג’אבר.
שלח תגובה