צריך להודות באמת

סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

צריך להודות באמת

שליחה על ידי DelPiero »

אנחנו לא קבוצה השנה!

הצלחנו באירופה כאנדרדוג, אבל חוץ מזה לא שחקנו טוב כל העונה, לא רק בחודשיים האחרונים.

את תל אביב ניצחנו רק בגלל איביץ' שפחד ומול ב"ש היה לנו מזל.

יש לנו שחקנים טובים, אבל כל אחד הוא One Trick Pony ואנחנו שקופים מוות.
את כל הטריקים שלנו עם הנייחים והמשחק לחץ היריבות למדו, ואין לנו יכולת לפתח כדורגל שותף כי אין לנו שום קישור, ועכשיו שנטע הלך אז אשכרה אין לנו קשר אחורי אחד.

פאני שחקן אוברייטד בטירוף ועם שריטה קשה במוח, מוחמד לא יציב וגוני נאור...לא יודע אם הוא שווה התייחסות בכלל..

ג'אבר חזר מפציעה חלש מאוד, חזיזה מפוזר, דין דוד נעלם ברמה שאני שוכח שהוא על המגרש.

היום לא הייתה בעיה של מחויבות, השחקנים ניסו ולא הצליחו. באמת שאין לי טענות בקטע הזה.

אנחנו כבויים, עייפים וחסרי השראה. באמת שאני לא יודע מה כבר הצוות יוכל להביא, נראה שאולי הם מיקסמו את היכולות שלהן ומיצו קצת..הלוואי ואני טועה..
Ganjot
הענק הירוק

Re: צריך להודות באמת

שליחה על ידי Ganjot »

מסכים עם הכל.
רק שכחת את שרי, שאיתו אנחנו פחות שחקן על הדשא והרבה מאיך שאנחנו נראים זה בגלל שאנחנו פשוט בלי קישור כי תמיד הוא חייב להיות על הדשא.
SaTla
אלוף המדינה

שליחה על ידי SaTla »

אין לנו קשרים שיכולים להניע משחק נורמלי, הגנה של סק ודילן ביחד לא טוב
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

בנו סגל לא מאוזן ובינואר שיחררו את הקשר הכי טוב בקבוצה והיחיד שהוא יציב.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

Ganjot כתב: 18 פברואר 2023, 22:17 מסכים עם הכל.
רק שכחת את שרי, שאיתו אנחנו פחות שחקן על הדשא והרבה מאיך שאנחנו נראים זה בגלל שאנחנו פשוט בלי קישור כי תמיד הוא חייב להיות על הדשא.
לא שכחתי, אבל הוא לא אשם בעייני, אפילו שהוא חלש. הוא הציל אותנו כלכך הרבה פעמים עם איזה קסם משום מקום והוא גם הקפטן שלנו עכשיו.

זה לא שיש מישהו אחר להעלות במקומו בקישור
אין לנו מחליפים, אפילו לא אחד
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

זה שילוב של הרבה חרא
הרוב על המאמן
אופטימיות במכבי חיפה
מייקל בן חמו
משחק בשביל הסמל

שליחה על ידי מייקל בן חמו »

פוסט שהוא המשך ישיר למתקפות על שחר לפני ההחתמה של סבע. כתבתי כבר אז שזאת בושה לדרוש חיזוק כדי לנצח את ריינה ואשדוד ושלהביא עוד שחקן "על הבלטה" זאת לא דרך לתמרץ שחקנים שמרוויחים מאות אלפי דולרים ולא עושים את העבודה שלהם.
לצערי כל מה שכתבתי אז מוכח כנכון.
עכשיו הפוסט הזה מנסה להגיד לנו שאנחנו למעשה הזינו כל תחילת העונה. כל המדינה היתה על סמים ומה שחשבנו שראינו לא באמת היה. כל הפרשנים, כל אירופה היו על פיטריות. אולי. לא נראה לי.
יותר סביר בעיני שיש פה מאמן שאיבד את המוגו, שחושב שהפיתרון הוא בלהביא עוד מבחוץ, כמו שניסה לעשות בבש- וכשל. שבהתחלה משחק אותה רגוע, הכל בשליטה, אבל כשהחרא כבר מבוסס ומוטמע היטב הוא מתחיל בצעקות. מישהו התרגש?
במקום לתפוס את זה בביצים עוד בהתחלה, בניצחונות העקומים, לעמוד על הסטנדרט ולטפל בבעיות אחת אחת, מדברים על "יש תקופות כאלה" ושאר קלישאות ריקות מתוכן. מילה שמעתם על למה זה ככה? בלי "תקופות" ובלי "תראו, גם לביירן הופנהאגן זה קרה. לכל הגדולות זה קורה".
איפה הלמה? מה בתכלס קורה? מי לא בסדר? למה ההוא לא עושה את מה שצריך לעשות? שחקן שחקן, חוליה חוליה. מעמיס את הסגל, יוצר מרמור, יוצר מחוייבות? לא בטוח.
שורה תחתונה- זה ריינה, חדרה, אשדוד.. די לבלבל במח על שחקנים לא ברמה וחוסר כישרון. די לבכות על חוסר רכש וחוסר איזון בסגל. זה מביך. זה מכבי ת"א.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

מייקל בן חמו כתב: 19 פברואר 2023, 08:31 פוסט שהוא המשך ישיר למתקפות על שחר לפני ההחתמה של סבע. כתבתי כבר אז שזאת בושה לדרוש חיזוק כדי לנצח את ריינה ואשדוד ושלהביא עוד שחקן "על הבלטה" זאת לא דרך לתמרץ שחקנים שמרוויחים מאות אלפי דולרים ולא עושים את העבודה שלהם.
לצערי כל מה שכתבתי אז מוכח כנכון.
עכשיו הפוסט הזה מנסה להגיד לנו שאנחנו למעשה הזינו כל תחילת העונה. כל המדינה היתה על סמים ומה שחשבנו שראינו לא באמת היה. כל הפרשנים, כל אירופה היו על פיטריות. אולי. לא נראה לי.
יותר סביר בעיני שיש פה מאמן שאיבד את המוגו, שחושב שהפיתרון הוא בלהביא עוד מבחוץ, כמו שניסה לעשות בבש- וכשל. שבהתחלה משחק אותה רגוע, הכל בשליטה, אבל כשהחרא כבר מבוסס ומוטמע היטב הוא מתחיל בצעקות. מישהו התרגש?
במקום לתפוס את זה בביצים עוד בהתחלה, בניצחונות העקומים, לעמוד על הסטנדרט ולטפל בבעיות אחת אחת, מדברים על "יש תקופות כאלה" ושאר קלישאות ריקות מתוכן. מילה שמעתם על למה זה ככה? בלי "תקופות" ובלי "תראו, גם לביירן הופנהאגן זה קרה. לכל הגדולות זה קורה".
איפה הלמה? מה בתכלס קורה? מי לא בסדר? למה ההוא לא עושה את מה שצריך לעשות? שחקן שחקן, חוליה חוליה. מעמיס את הסגל, יוצר מרמור, יוצר מחוייבות? לא בטוח.
שורה תחתונה- זה ריינה, חדרה, אשדוד.. די לבלבל במח על שחקנים לא ברמה וחוסר כישרון. די לבכות על חוסר רכש וחוסר איזון בסגל. זה מביך. זה מכבי ת"א.
אני לא מבין מה אתה רוצה , אולי לא קראת בעיון את מה שרשמתי?

כתבתי איפה שהוא שהמאמן לא אשם ? להפך, כתבתי שהצוות לא מוצא פתרונות ושאנחנו לא משחקים טוב. זה בעיקר על המאמן.

ובכל זאת, כן יש לנו חולשות מסוימות בתפקידים מסוימים, וזהתפקיד של הצוות היה למצוא פתרונות והוא לא מצליח.
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
הענק הירוק

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

בדיוק בגלל זה אני חושב שאליפות העונה כנראה תעשה הרבה יותר נזק מתועלת לטווח הארוך
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

יש פה אווירה של העשור השחון.
יש לי הרבה ביקורת על המועדון ועל הקבוצה, אבל בחייאת, לא צריך לראות את כל העונה הזו בעדשות שחורות וליפול לעיוותים קוגניטיביים שליליים.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

זה לא עניין של לראות שחורות, אף אחד פה לא הופך שלטים או הולך לרחוב המסגר עם שלטים
גם לא מקללים שחקנים או באים אליהם בטענות

אנחנו בסך הכל דנים פה על העובדה שהקבוצה לא במיטבה, בשביל זה יש פורום
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

אני לא מסכים ששיחקנו טוב השנה רק כאנדרדוג. במוקדמות ליגת האלופות שיחקנו כדורגל מצוין נגד כל הקבוצות. גם נגד אפולון לימסול.
שיחקנו טוב נגד באר שבע ומכבי תא בסיבוב הראשון, אבל נראינו נגדם גרוע בסיבוב השני.

לדעתי זה פשוט חלק מהסטטיסטיקה שקבוצות שמשחקות בליגת האלופות נראות לא טוב בליגה, יש כאן שחקנים שכבר השיגו הכל אחרי שתי אליפויות ויש ירידת מתח בעקבות השובע. גם כשמנסים לרצות ורוצים זה כבר לא אותו דבר. תוסיפו לזה שעזב אותנו שחקן משמעותי מאוד בקישור וזה מה שקורה.
מעבר לזה - לכל קבוצה יש תקופות פחות טובות במהלך השנה. אז עכשיו אנחנו בתקופה פחות טובה ובעונה שיש בה ירידת מתח ושובע להרבה מהשחקנים, והשילוב של שני הדברים האלה גורם להפסדים.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

ברק.י כתב: 19 פברואר 2023, 11:08 יש פה אווירה של העשור השחון.
יש לי הרבה ביקורת על המועדון ועל הקבוצה, אבל בחייאת, לא צריך לראות את כל העונה הזו בעדשות שחורות וליפול לעיוותים קוגניטיביים שליליים.
לא צריך להתכחש למציאות ולהיות עיוורים בגלל נצחונות.
שים את אירופה בצד כי שם כל שחקן נותן מעצמו הכל כי הם יודעים שלאף אחד מהם אין סיכוי לחזור לבמה הזאת כנראה שוב בקריירה שלהם.
בליגה אנחנו מזעזעים כל העונה הזאת, לא זוכר מתי שיחקנו משחק כדורגל ואשכרה נהניתי ממשחק שלנו.
כל משחק השנה בליגה סבלתי מכדורגל אפור, תקוע ומשעמם, גולים שרובם מדחיקות, אפס כשרון במשחק ואפס מהלכים יפים.
מכבי אצילי חיפה, וברגע שגם הוא לא פוגע אז אנחנו נראים כמו חרא. זה הכל.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

DelPiero כתב: 19 פברואר 2023, 11:44 זה לא עניין של לראות שחורות, אף אחד פה לא הופך שלטים או הולך לרחוב המסגר עם שלטים

אני לא פוסל את התחושות שגם אני שותף להן, אבל המציאות מורכבת יותר מהיכולת הרעה של הקבוצה.
לצורך העניין, להגיד שנצחנו את מכבי ת״א רק בגלל שאיביץ׳ פחדן זה כמו להגיד שההפסד בבלומפילד זה רק כי הם קבוצה טובה יותר.
להגיד שהשחקנים שלנו הם וואן טריק פוני זה גם לא נכון כי חוליית ההתקפה שלנו היא היצירתית בליגה והיא הראתה את זה גם בארץ בעונות הקודמות וגם באירופה העונה. אפשר להגיד שטקטית ברק לא מנצל אותם נכון ושהם חסרי מוטיבציה/כוחות, אבל לא צריך להפוך אותם לחן עזרא ומבוקה.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Ganjot כתב: 19 פברואר 2023, 12:16
שים את אירופה בצד כי שם כל שחקן נותן מעצמו הכל כי הם יודעים שלאף אחד מהם אין סיכוי לחזור לבמה הזאת כנראה שוב בקריירה שלהם.
בליגה אנחנו מזעזעים כל העונה הזאת, לא זוכר מתי שיחקנו משחק כדורגל ואשכרה נהניתי ממשחק שלנו.
כל משחק השנה בליגה סבלתי מכדורגל אפור, תקוע ומשעמם, גולים שרובם מדחיקות, אפס כשרון במשחק ואפס מהלכים יפים.
הטענה שלי היא לא שאנחנו נראים טוב, אלא שיש פה הרבה גורמים שהשפיעו/משפיעים בשלבים שונים של העונה על הקבוצה: אין אונות של בכר מאז הפגרה, מומנטום רע וחוסר מוטביציה/כוחות של השחקנים הבכירים, השפעה שלילית של ליגת האלופות על היכולת בליגה, שחקני ספסל שלא תורמים מספיק, אובדן של האמצע בינואר, פציעות רבות וכו׳. להשחיר את התמונה כולה, כאילו שמדובר בקבוצה שנבנתה כבר בקיץ באופן לקוי ומתבססת על שחקנים בינוניים, זה פשוט לא נכון. אם הקבוצה הזו לא הייתה שווה הרבה יותר, לא היינו חושבים בכלל על מאבק האליפות בעונה כזו (ועל אחת כמה וכמה, בעונות הקודמות).
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

מזעזע באמת שניגמרו המילים
העיקר ששרי ואצילי מקבלים ארגזים.
אנחנו ברמה של ריינה בלי צחוק,אני לא מבין איך שחקנים מרשים לעצמם להיראות ככה זה מביך מאוד.
אבל העיקר החולצה ממסי…
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

ברק.י כתב: 19 פברואר 2023, 12:52
הטענה שלי היא לא שאנחנו נראים טוב, אלא שיש פה הרבה גורמים שהשפיעו/משפיעים בשלבים שונים של העונה על הקבוצה: אין אונות של בכר מאז הפגרה, מומנטום רע וחוסר מוטביציה/כוחות של השחקנים הבכירים, השפעה שלילית של ליגת האלופות על היכולת בליגה, שחקני ספסל שלא תורמים מספיק, אובדן של האמצע בינואר, פציעות רבות וכו׳. להשחיר את התמונה כולה, כאילו שמדובר בקבוצה שנבנתה כבר בקיץ באופן לקוי ומתבססת על שחקנים בינוניים, זה פשוט לא נכון. אם הקבוצה הזו לא הייתה שווה הרבה יותר, לא היינו חושבים בכלל על מאבק האליפות בעונה כזו (ועל אחת כמה וכמה, בעונות הקודמות).
אתה חושב על מאבק האליפות בזכות קרנות ואצילי.
מבחינת יכולת ב*ליגה*, אתה משחק כדורגל של מקום 8-10.
את זה שפיירו ייכשל פה די כולם ידעו, זה שדין דוד לא ברמה כולם ידעו, זה שאין מחליף ראוי לאצילי באגף, כולם ידעו, וגם זה שאין מחליף לשרי, כולם ידעו.
הסגל לא נבנה בצורה רשלנית, אבל היה חסר פה חיזוקים, במיוחד בעונה של צ'מפיונס.
אתה שוכח שבקיץ הלך לך חוסה שהיה סוגר לך 3-4 עמדות ובכללי היה מארגן את הקבוצה, ולא הגיע אף אחד לקישור במקומו + היה ברור שג'אבר יהיה הרבה זמן בחוץ ופשוט התעלמו מזה.
שחקני ספסל שלא תורמים מספיק אגב, זה הרבה על בכר, שפשוט לא נתן להם הזדמנות כמו שצריך.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

סק ודילן לא אשמים, דווקא החיבור שלהם ביחד סבבה לגמרי.
הבעיה היא במאמן ובחוסר יכולת שלו להתאים מערך ושיטת משחק ליריבה.
כולם ידעו שאשדוד יבואו להתגונן ולתקוף בהתקפות מעבר מהירות. מה עושה בכר? שם קישור שהוא אוויר הגנתית עם כל הכבוד לג'אבר ופאני שניהם לא אמורים לשחק את הקשר האחורי.
במקום לעלות עם קישור מעובה (לצרף את גוני או מוחמד) או לפחות להחליף תוך כדי משחק הוא נצמד לשלישיית הגנה.
ההתעקשות על שרי גם כשהוא לא פוגע - סבע יכול לשחק את ה10 ואצילי באגף.
התפקוד של שון כמגן - כמו שכתבתי בנושא משחק עדיף לתת לחזיזה גם בקו של 4 ואז גם יש יותר כוח התקפי מאשר שון שלא תורם בכלום ובכל מקרה עם קישור מעובה יהיה קשה יותר לאשדוד לצאת קדימה.

בקיצור, למאמן נגמרו הרעיונות, 0 יצירתיות. משחק שבלוני וכך גם נראית הקבוצה.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

ברק.י כתב: 19 פברואר 2023, 12:37
DelPiero כתב: 19 פברואר 2023, 11:44 זה לא עניין של לראות שחורות, אף אחד פה לא הופך שלטים או הולך לרחוב המסגר עם שלטים

אני לא פוסל את התחושות שגם אני שותף להן, אבל המציאות מורכבת יותר מהיכולת הרעה של הקבוצה.
לצורך העניין, להגיד שנצחנו את מכבי ת״א רק בגלל שאיביץ׳ פחדן זה כמו להגיד שההפסד בבלומפילד זה רק כי הם קבוצה טובה יותר.
להגיד שהשחקנים שלנו הם וואן טריק פוני זה גם לא נכון כי חוליית ההתקפה שלנו היא היצירתית בליגה והיא הראתה את זה גם בארץ בעונות הקודמות וגם באירופה העונה. אפשר להגיד שטקטית ברק לא מנצל אותם נכון ושהם חסרי מוטיבציה/כוחות, אבל לא צריך להפוך אותם לחן עזרא ומבוקה.

חח אוקיי אולי זה באמת היה קיצוני קצת ה - one trick pony, אבל הכוונה הייתה בקונטקסט כמובן (קרי, אצילי טוב רק כשהוא בימין וחותך לאמצע, שרי לא מסתדר בצדדים, פיירו לא משחק עם הפנים לשער, מוחמד לא מבקיע/מבשל, דין דוד לא טוב בצד וכו'..). חוץ מזה כתבתי שהם שחקנים טובים (מה שלא הייתי אומר על מבוקה או עזרא)

בכל מקרה, אם לא היה ברור - לא בא אליהם בטענות, אלא בעיקר לצוות שלא מוציא מהם את מה שצריך וגם שחסרים לנו שחקנים בעמדות מפתח, וזה נכון עובדתית, שאין אף מחליף לקישור האחורי למעט גוני.

תל אביב יכלו והיו צריכים לנצח אותנו בסמי לולא הפחדנות בסוף, והם באמת קבוצה טובה יותר, אחרת לא היו מפרקים אותנו 3-0 בבלומפילד. באר שבע עשתה לנו בית ספר בסמי באמצע והיה לנו מלא מזל - אלו דברים שכולם לא ראו. זה לא עניין של לראות שחור או לא.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Ganjot כתב: 19 פברואר 2023, 13:53
ברק.י כתב: 19 פברואר 2023, 12:52
אתה חושב על מאבק האליפות בזכות קרנות ואצילי.
מבחינת יכולת ב*ליגה*, אתה משחק כדורגל של מקום 8-10.
את זה שפיירו ייכשל פה די כולם ידעו, זה שדין דוד לא ברמה כולם ידעו, זה שאין מחליף ראוי לאצילי באגף, כולם ידעו, וגם זה שאין מחליף לשרי, כולם ידעו.
הסגל לא נבנה בצורה רשלנית, אבל היה חסר פה חיזוקים, במיוחד בעונה של צ'מפיונס.
אתה שוכח שבקיץ הלך לך חוסה שהיה סוגר לך 3-4 עמדות ובכללי היה מארגן את הקבוצה, ולא הגיע אף אחד לקישור במקומו + היה ברור שג'אבר יהיה הרבה זמן בחוץ ופשוט התעלמו מזה.
שחקני ספסל שלא תורמים מספיק אגב, זה הרבה על בכר, שפשוט לא נתן להם הזדמנות כמו שצריך.
שוב - אני מסכים ויש לי ביקורות רבות ושונות כלפי המועדון, החל מההנהלה ועד לשחקנים. אני פשוט חושב שלא צריך למחוק את הדברים הטובים שכן נעשו ונעשים פה ושצריך להפריד בין היכולת לבין הפוטנציאל בדברים מסוימים.
לצורך העניין, האובדן של נטע הוא גורם משמעותי מאד בעיני למצב שלנו, אבל עלי ופאני החזיקו פה את הקישור בכל העונה שעברה והם חייבים לעשות את זה שוב מול מרבית הקבוצות בליגה. זה שהם לא מצליחים לעשות את זה, זה עליהם ועל המאמן, אבל זה לא אומר שהם לא מסוגלים לזה. רק לפני חודש וקצת, כשחזרנו מהפגרה, פאני היה השחקן המצטיין שלנו לכמה משחקים וסחב את הקבוצה שנראתה רע. לכן, יש הבדל, בעיני, בין להגיד "הם ובכר חייבים להתאפס על עצמם" לבין "לחתוך את שניהם בקיץ. שחקנים ברמה להפועל חדרה שלא נראים טוב לאורך כל העונה.".
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

באחת העונות המוצלחות של בכר בב״ש (לא זוכר איזו בדיוק) הם נכנסו למשבר ויצאו למחנה אימונים מרוכז באמצע העונה כדי להתרכז נטו במקצועי בלי הסחות דעת ולהתגבש בינם לבין עצמם כמה ימים. הייתי רוצה לראות את הקבוצה עושה משהו כזה, שיתכנסו כמה ימים במתחם אימונים ובית מלון בלי משפחות וחברים ויציאות אלא נטו מקצועי.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

DelPiero כתב: 19 פברואר 2023, 14:27
ברק.י כתב: 19 פברואר 2023, 12:37

חח אוקיי אולי זה באמת היה קיצוני קצת ה - one trick pony, אבל הכוונה הייתה בקונטקסט כמובן (קרי, אצילי טוב רק כשהוא בימין וחותך לאמצע, שרי לא מסתדר בצדדים, פיירו לא משחק עם הפנים לשער, מוחמד לא מבקיע/מבשל, דין דוד לא טוב בצד וכו'..). חוץ מזה כתבתי שהם שחקנים טובים (מה שלא הייתי אומר על מבוקה או עזרא)

בכל מקרה, אם לא היה ברור - לא בא אליהם בטענות, אלא בעיקר לצוות שלא מוציא מהם את מה שצריך וגם שחסרים לנו שחקנים בעמדות מפתח, וזה נכון עובדתית, שאין אף מחליף לקישור האחורי למעט גוני.

תל אביב יכלו והיו צריכים לנצח אותנו בסמי לולא הפחדנות בסוף, והם באמת קבוצה טובה יותר, אחרת לא היו מפרקים אותנו 3-0 בבלומפילד. באר שבע עשתה לנו בית ספר בסמי באמצע והיה לנו מלא מזל - אלו דברים שכולם לא ראו. זה לא עניין של לראות שחור או לא.
אני חושב שגם השחקנים צריכים לקבל ביקורת ולא להפיל הכול על ההנהלה והצוות המקצועי. אצילי, לדוגמא, לא יכול להחליט שהוא הולך עם הראש בקיר ויהי מה כי חשובים לו המספרים, כמו שעשה מול חדרה וק"ש.
בכל אופן, הבנת את הכוונה שלי. אין לי טענות כלפי הייאוש מהקבוצה וכלפי הביקורות, אבל כשרוב התגובות פה בזמן האחרון גם שליליות וגם לא מורכבות, זה מרדד את השיח, מרחיק אנשים מהפורום ובעיקר, מדכא עוד יותר. כדאי שהפורום (ותפיסת המציאות של הקהל שלנו בכלל) לא יהפוך למקביל של היריבה הצהובה שלנו.

לגבי המשחקים הישירים בצמרת - אפשר לטעון מהכיוון ההפוך שאם אצלנו היו יודעים להתמודד עם פציעות בצורה טובה יותר, מכבי ת"א לא הייתה מנצחת בבלומפילד, בעוד איביץ' בחר בטקטיקה מסוימת כשעמד לרשותו סגל מלא והפסיד. אותו הדבר נכון גם לגבי המשחק מול ב"ש. "אילו X", אלו טענות בעייתיות כי קשה לדון בעזרתן. בסופו של דבר, אנחנו נראים רע ברוב המוחלט של העונה, אבל הסיבות לכך רבות והשתנו עם הזמן. ולצד היכולת המאכזבת שלנו לאורך העונה והתוצאות המאכזבות בזמן האחרון, גם היריבות שלנו נראו בחלקים מסוימים שלנו העונה רע מאד (ב"ש בהתחלה ומת"א בתקופה האחרונה) ולא צברו מספיק נקודות כדי לעקוף אותנו (עד כה). אני לא יודע אם ניקח אליפות ומשבוע לשבוע התקווה שלי מתחילה להצטמצם, אבל אני לא חושב שהיריבות שלנו טובות יותר (או לפחות, לא טובות יותר משמעותית).
אגיד יותר מזה - אני לא הייתי מחליף עם מכבי ת"א לא את ההנהלה, לא את המאמן ולא את סגל השחקנים. לתת כמה חמישיות ושישיות זה יפה, אבל זה לא שווה כלום אם אתה גם בלי קמפיין אירופאי, גם במקום השלישי וגם נכנס לסחרור מערכתי אחרי שעזב את הקבוצה ילד בן 18 (טוב ככל שהיה). בהרבה מובנים, הם מזכירים לי בתקופה האחרונה את המועדון שלנו בעשור השחון, יותר משאנחנו מזכירים לי את עצמנו אז (ואני מאד מאד מקווה שזה ימשיך כך).
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

אחרי שהעצבים מאתמול נרגעו, אני מצפה מאנשים להפסיק להיות דיכאוניים. אנחנו משחקים חרא אין ספק, וכרגע זה באמת נראה כאילו בכר אובד עצות,
אבל יש מרחק גדול מאוד בין זה לבין העשור השחור שלנו ורוב התגובות כאן נשמעות כאילו חזרנו לשם.

אנחנו בעונה של צ'מפיונס, ניצחנו את יובנטוס, עשינו שיא נצחונות רצופים בליגה כולל ניצחונות על ב"ש (פעמיים) ועל ת"א,
והיו עוד כמה משחקים טובים בליגה ובדרבי בגביע. אי אפשר לזרוק את זה לפח בגלל חודשיים מחורבנים.

כרגע באמת יש בעיה שהיא בעיקר אצל בכר שלא מוצא פתרונות, גם הוא סובל מעייפות מנטלית כנראה.
גם הע\יבה של נטע וכל הפציעות לא עוזרות לנו, אבל זה עדיין בעיקר על בכר. מהסתכלות על
משברים שהיו לנו בעבר, ועל משברים של בכר בב"ש, אני מאמין שהוא יצליח להוציא את הקבוצה מהברוך, יש גבול לכמה אפשר לשחק גרוע.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

hezildo כתב: 19 פברואר 2023, 20:23 אחרי שהעצבים מאתמול נרגעו, אני מצפה מאנשים להפסיק להיות דיכאוניים. אנחנו משחקים חרא אין ספק, וכרגע זה באמת נראה כאילו בכר אובד עצות,
אבל יש מרחק גדול מאוד בין זה לבין העשור השחור שלנו ורוב התגובות כאן נשמעות כאילו חזרנו לשם.

אנחנו בעונה של צ'מפיונס, ניצחנו את יובנטוס, עשינו שיא נצחונות רצופים בליגה כולל ניצחונות על ב"ש (פעמיים) ועל ת"א,
והיו עוד כמה משחקים טובים בליגה ובדרבי בגביע. אי אפשר לזרוק את זה לפח בגלל חודשיים מחורבנים.

כרגע באמת יש בעיה שהיא בעיקר אצל בכר שלא מוצא פתרונות, גם הוא סובל מעייפות מנטלית כנראה.
גם הע\יבה של נטע וכל הפציעות לא עוזרות לנו, אבל זה עדיין בעיקר על בכר. מהסתכלות על
משברים שהיו לנו בעבר, ועל משברים של בכר בב"ש, אני מאמין שהוא יצליח להוציא את הקבוצה מהברוך, יש גבול לכמה אפשר לשחק גרוע.
לא מבין מה לקשקש על דיכאון נותן לכם.
ברור שאנחנו לא בעשור השחור כמו שברור שביכולת של ה6 משחקים האחרונים אנחנו נראים בדיוק כמו שנראינו ברגעים הכי קשים של העשור האחרון.
צריך להבין איך נפלנו כל כך מהר למצב כזה ולהפנים לאיפה לכוון את השינוי הדרוש.
מעניין את התחת ניצחון על יובנטוס, אירופה וליגה זה דברים שונים לגמרי ויגידו לך את זה שאלקה04, מכבי ת"א, ואלף ואחד מקרים אחרים. אתה יכולת גם להיות עכשיו מקום אחרון בליגה ועדיין לנצח את יובנטוס. ככה זה אירופה. מי שרואה כדורגל יודע.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

Apoc כתב: 19 פברואר 2023, 20:27
hezildo כתב: 19 פברואר 2023, 20:23 אחרי שהעצבים מאתמול נרגעו, אני מצפה מאנשים להפסיק להיות דיכאוניים. אנחנו משחקים חרא אין ספק, וכרגע זה באמת נראה כאילו בכר אובד עצות,

ברור שאנחנו לא בעשור השחור כמו שברור שביכולת של ה6 משחקים האחרונים אנחנו נראים בדיוק כמו שנראינו ברגעים הכי קשים של העשור האחרון.
מעניין את התחת ניצחון על יובנטוס, אירופה וליגה זה דברים שונים לגמרי ויגידו לך את זה שאלקה04, מכבי ת"א, ואלף ואחד מקרים אחרים. אתה יכולת גם להיות עכשיו מקום אחרון בליגה ועדיין לנצח את יובנטוס. ככה זה אירופה. מי שרואה כדורגל יודע.
מה זה לקשקש על דיכאון? יש כאן תגובות כאילו חזרנו לימים שחורים. אין כאן פרופורציה.
אירופה וליגה זה דברים שונים אבל מדובר כאן על המכלול, אי אפשר להתעלם מזה כאילו זו היתה קבוצה אחרת.

להבין איך נפלנו זה משהו שבכר צריך לעשות, הדיון שלנו כאן לא ייתן לו את הפתרונות (אלא אם כן הוא קורא בפורום).
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

hezildo כתב: 19 פברואר 2023, 20:34

מה זה לקשקש על דיכאון? יש כאן תגובות כאילו חזרנו לימים שחורים. אין כאן פרופורציה.
אירופה וליגה זה דברים שונים אבל מדובר כאן על המכלול, אי אפשר להתעלם מזה כאילו זו היתה קבוצה אחרת.

להבין איך נפלנו זה משהו שבכר צריך לעשות, הדיון שלנו כאן לא ייתן לו את הפתרונות (אלא אם כן הוא קורא בפורום).
מבחינת מצב בטבלה ומצב יריבות לא חזרנו לעשור השחון. מבחינת יכולת אנחנו שם כבר תקופה ארוכה ולא נראה שזה בדרך להשתנות בחודשים הקרובים. אף אחד לא היה מהמר על כך שנצא מיכולת גיא לוזונית בחודשים הקרובים כולל אתה. לא מבין מה נותן לכם לקשקש על דיכאון במקום להודות שזו המציאות כרגע.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

Apoc כתב: 19 פברואר 2023, 20:45

מבחינת מצב בטבלה ומצב יריבות לא חזרנו לעשור השחון. מבחינת יכולת אנחנו שם כבר תקופה ארוכה ולא נראה שזה בדרך להשתנות בחודשים הקרובים. אף אחד לא היה מהמר על כך שנצא מיכולת גיא לוזונית בחודשים הקרובים כולל אתה. לא מבין מה נותן לכם לקשקש על דיכאון במקום להודות שזו המציאות כרגע.
כולם יודעים מה המצב, זה לא העניין. העניין הוא שאין פרופורציה בין התגובות כאן למצב של הקבוצה.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

hezildo כתב: 19 פברואר 2023, 23:05
Apoc כתב: 19 פברואר 2023, 20:45

כולם יודעים מה המצב, זה לא העניין. העניין הוא שאין פרופורציה בין התגובות כאן למצב של הקבוצה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

4 גולים בחמשת המשחקים האחרונים: 1 בקרן, 1 בנבדל ותוך ניסיון הגבהה ועוד אחד כשפגע בשחקן בדרך ונכנס.
SaTla
אלוף המדינה

שליחה על ידי SaTla »

אומר הכל עלינו
שלח תגובה