ליאור רפאלוב - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
DelPiero
קפטן ירוק

Re: ליאור רפאלוב - נושא רשמי

שליחה על ידי DelPiero »

יש לי הרגשה טובה לגביו בתפקיד מקצועי

אני לא אשכח כשהייתי בצבא לפני מליון שנה היה לי חבר מאור אקיבע והוא סיפר לי שליאור היה יורד לשחק עם הילדים במגרש בשכונה גם כשיהיה כבר כוכב במכבי

יש לו אישיות מתאימה למערכת - יכול להסתדר עם סוגים שונים של אנשים, להתאים את עצמו למערכת ולדעת מצד שני להגיד את מה שצריך כמשהו לא עובד. והכי חשוב הוא יחסית צנוע ולא מאוהב בעצמו כמו אלברמן,בניון ורבים אחרים.

אם אני לא טועה גם הצליח מאוד בעסקי יהלומים בבלגיה - תקנו אותי אם אני טועה
:!: יענקלך
Kaka
אלוף המדינה

שליחה על ידי Kaka »

הופרש באופן רשמי. יהיה ראש מערך הסקאוטינג.
יענקל'ך!
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

הופרש בצורה מבישה
תמונה
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

אם הוא באמת לא פרש בלב שלם זה מתכון לכישלון
סמל אישי של משתמש
adoram
שחקן העונה

שליחה על ידי adoram »

Nirgreen כתב: 15 מאי 2025, 15:11 הופרש בצורה מבישה
לפחות אפשר להיות רגועים שלא יקבל תוכנית יומית ברדיו חיפה.
תמונה
lemmacantor
אגדה ירוקה

שליחה על ידי lemmacantor »

כובע קש כתב: 15 מאי 2025, 15:20 אם הוא באמת לא פרש בלב שלם זה מתכון לכישלון
הוא בן 39. שנה לפה או לשם, לא כזה משנה.
אחד הכדורגלנים הגדולים שקמו למדינת ישראל. מופת למכבי חיפה. השיג הרבה יותר ממה שחשבתי. בהצלחה בתפקיד החדש.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
שחקן החודש

שליחה על ידי Kandaurov »

מה הדיבור? למה הופרש ולמה בצורה מבישה?
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
הענק הירוק

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

לא יפתיע אותי כלום מההנהלה המושחתת הזאת
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

Kandaurov כתב: 15 מאי 2025, 15:32 מה הדיבור? למה הופרש ולמה בצורה מבישה?
הוא לא היה אמור לפרוש.

הוא רצה לשחק עוד עונה ובמקביל ללכת להשתלמויות וקורסים ''להכין'' את עצמו ליום שאחרי ברמה המקצועית.

ברגע שקרה הבלאגן עם בכר-אלברמן, המועדון בצעד הכי חסר מקצוענות ומקצועיות פשוט אמר לו תפרוש עכשיו בטענה ש''צריכים אותך''.

הם לחצו עליו בכל הכיוונים. יענקלה, עוזי, איציק, גייסו את דודו דהאן לנושא.

בסוף הוא התרצה והלך על זה.

זה דה-פקטו הפרשה.

זה לא היה מתוכנן בשום צורה.

וכמו שהוא כתב, כשהוא סיפר השבוע לבן שלו - הבן שלו בכה באומרו: ''אני רוצה לראות אותך משחק עוד''.

זה הסיפור.

עכשיו, כל הדבר הזה רצוף מספר בעיות מהותיות.

א. מעבר לעניין עצמו שכמו שכתבתי - לדעתי מקצועית יש לו עוד מה לתת, ודווקא עכשיו צריך אותו בחדר הלבשה, וכ''מנהיג'' בקבוצה שאין בה שחקנים מובילים, וגם אם יבואו שחקני רכש חדשים, זה עדיין לא שחקנים שהם ''מכבי חיפה''.

ב. זה פעולה של מועדון ללא דרך שפועל בלי שום הכנה או הבנה של איך תהליכים עובדים. הם פשוט נתקעו, פיטרו את אלברמן-בכר בלי שום מחשבה למה יקרה אחר כך. פתאום נתקעו בלי שום כיוון, אז ''מפילים'' על ליאור את התיק. עכשיו, זה לא שהוא מקבל את כל הסמכויות, אלא שהוא פשוט יהיה הקורבן אם הדברים לא יצליחו, או יותר נכון כשהדברים לא יצליחו. עוד בובה. ללא סמכויות אבל עם אשמה ואחריות.
ככה לא בונים קבוצה. ככה לא מתקדמים.
אי אפשר לצפות שהוא ייעשה קסמים מהרגע הראשון. גם אלברמן עבר דרך עד שנהיה מנהל מקצועי. איך אפשר לחשוב שהעתיד המקצועי אצל הכושל איציק עובדיה שנכשל בכל מקום שהיה בו ברמה המקצועית, עזב לתחום הניהולי כי שוב הוא היה כישלון בכל נגיעה מקצועית שעשה, ועכשיו הוא חוזר לכובע המקצועי. בלתי נתפס.
אין סיכוי לבנות קבוצה טובה כשאלו ''השפים'' שמרכיבים את המתכון.

ג. חבל לי על ליאור שאני בטוח שאם הכוונה יותר טובה והדרגתיות, היה יכול להיות איש מקצוע מעולה. להפיל עליו את התיק מיד אחרי שפרש, ואז לצרוב את הכישלון על שמו, יפגע בו ובעתיק המקצועי שלו.

בשורה התחתונה: 0 ניהול, 0 הבנה, 0 יכולת לקבל החלטות נכונות. מועדון בסחרחורת.
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 16 מאי 2025, 14:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק

שליחה על ידי benrey »

הוא הולך להתחרט על זה שנה הבאה או עוד שנתיים אחרי שיפוטר
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

@רק מכבי

הוא הולך להיות ראש מערך סקאוטינג, לא מנהל מקצועי. לא יפילו עליו שום אחריות לכשלון הקבוצה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
שחקן החודש

שליחה על ידי Kandaurov »

רק מכבי כתב: 16 מאי 2025, 13:51
Kandaurov כתב: 15 מאי 2025, 15:32 מה הדיבור? למה הופרש ולמה בצורה מבישה?
הוא לא היה אמור לפרוש.

הוא רצה לשחק עוד עונה ובמקביל ללכת להשתלמויות וקורסים ''להכין'' את עצמו ליום שאחרי ברמה המקצועית.

ברגע שקרה הבלאגן עם בכר-אלברמן, המועדון בצעד הכי חסר מקצוענות ומקצועיות פשוט אמר לו תפרוש עכשיו בטענה ש''צריכים אותך''.

הם לחצו עליו בכל הכיוונים. יענקלה, עוזי, איציק, גייסו את דודו דהאן לנושא.

בסוף הוא התרצה והלך על זה.

זה דה-פקטו הפרשה.

זה לא היה מתוכנן בשום צורה.

וכמו שהוא כתב, כשהוא סיפר השבוע לבן שלו - הבן שלו בכה באומרו: ''אני רוצה לראות אותך משחק עוד''.

זה הסיפור.

עכשיו, כל הדבר הזה רצוף מספר בעיות מהותיות.

א. מעבר לעניין עצמו שכמו שכתבתי - לדעתי מקצועית יש לו עוד מה לתת, ודווקא עכשיו צריך אותו בחדר הלבשה, וכ''מנהיג'' בקבוצה שאין בה שחקנים מובילים, וגם אם יבואו שחקני רכש חדשים, זה עדיין לא שחקנים שהם ''מכבי חיפה''.

ב. זה פעולה של מועדון ללא דרך שפועל בלי שום הכנה או הבנה של איך תהליכים עובדים. הם פשוט נתקעו, פיטרו את אלברמן-בכר בלי שום מחשבה למה יקרה אחר כך. פתאום נתקעו בלי שום כיוון, אז ''מפילים'' על ליאור את התיק. עכשיו, זה לא שהוא מקבל את כל הסמכויות, אלא שהוא פשוט יהיה הקורבן אם הדברים לא יצליחו, או יותר נכון כשהדברים לא יצליחו. עוד בובה. ללא סמכויות אבל עם אשמה ואחריות.
ככה לא בונים קבוצה. ככה לא מתקדמים.
אי אפשר לצפות שהוא ייעשה קסמים מהרגע הראשון. גם אלברמן עבר דרך עד שנהיה מנהל מקצועי. איך אפשר לחשוב שהעתיד המקצועי אצל הכושל איציק עובדיה שנכשל בכל מקום שהיה בו ברמה המקצועית, עזב לתחום הניהולי כי שוב הוא היה כישלון בכל נגיעה מקצועית שעשה, ועכשיו הוא חוזר לכובע המקצועי. בלתי נתפס.
אין סיכוי לבנות קבוצה טובה כשאלו ''השפים'' שמרכיבים את המתכון.

ג. חבל לי על ליאור שאני בטוח שאם הכוונה יותר טובה והדרגתיות, היה יכול להיות איש מקצוע מעולה. להפיל עליו את התיק מיד אחרי שפרש, ואז לצרוב את הכישלון על שמו, יפגע בו ובעתיק המקצועי שלו.

בשורה התחתונה: 0 ניהול, 0 הבנה, 0 יכולת לקבל החלטות נכונות. מועדון בסחרחורת.

ג.

העניין
קודם כל תודה רבה רבה על התגובה המושקעת! לא ציפיתי לכל כך הרבה פירוט, תודה!
דבר שני, שמע הכנסת אותי לדיכאון, אשכרה אין במועדון שום תוכנית ואנחנו פשוט שכונה ענקית ומאלתרים על ימין ועל שמאל.
אני מאוד מאוד מקווה שליאור איכשהו יצליח לנווט את זה אבל רוב הסיכויים שזה כישלון ידוע מראש.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

hezildo כתב: 16 מאי 2025, 14:16 @רק מכבי

הוא הולך להיות ראש מערך סקאוטינג, לא מנהל מקצועי. לא יפילו עליו שום אחריות לכשלון הקבוצה.
אתה מכיר ראש מערך סקאוטינג שמעורב באופן ישיר בבחירת מאמן זר בדקה הראשונה שלו בתפקיד כ''ראש מערך סקאוטינג''?

המשחק מול מכבי ת''א זה משחק פרישה של ליאור, הוא לא ישחק מול נתניה כי ''הוא מתחיל לעבוד על העונה הבאה''...

לא מתאים לך. אל תהיה ילד. הגדרת התפקיד זה הכל סמנטיקה.

זה ברור שהוא יהיה על המוקד. זה דפוס פעולה של שחר כבר שנים.
Kaka
אלוף המדינה

שליחה על ידי Kaka »

זה ברור, שום דבר שאתה אומר לא מפתיע אותי, מכבי חיפה יכולה להתחיל לעבוד כמו מועדון מקצועני עם תוכנית כשיענקלה יעזוב. כל עוד הוא פה זה יהיה שכונתי, ללא תוכנית, אפס חשיבה, שליפה מהמותן.
יענקל'ך!
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק

שליחה על ידי benrey »

Kaka כתב: 16 מאי 2025, 16:12 זה ברור, שום דבר שאתה אומר לא מפתיע אותי, מכבי חיפה יכולה להתחיל לעבוד כמו מועדון מקצועני עם תוכנית כשיענקלה יעזוב. כל עוד הוא פה זה יהיה שכונתי, ללא תוכנית, אפס חשיבה, שליפה מהמותן.
מכבי חיפה תחת שחר מועדון שכונתי עוד משנות ה90.
פרשת הפקס, אנדרסון ווסט שחתם בגיל 19 לכאורה, גולסה שהולך על דעת עצמו ללאציו, קבוצת מנודים שלא מתאמנים עם הקבוצה, רשימה של שחקנים ( וטוני המנהל המקצועי ) שמסכמים ובסוף לא חותמים. ובטוח יש עוד שאני לא זוכר…
ועדיין מאז שהוא פה יש 13 אליפויות….
הבן אדם בן 85, עשה הרבה דברים יפים וגם הרבה דברים פחות יפים, הוא לא ישאר עוד הרבה שנים.. הגיל עושה את שלו…
מה נקבל אחרי? ימים יגידו….
אני מאמין שעוד 30 שנה שנדבר בדיעבד על תקופת שחר במועדון, יאמרו בעיקר דברים טובים
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

רק מכבי כתב: 16 מאי 2025, 14:29
hezildo כתב: 16 מאי 2025, 14:16 @רק מכבי

אתה מכיר ראש מערך סקאוטינג שמעורב באופן ישיר בבחירת מאמן זר בדקה הראשונה שלו בתפקיד כ''ראש מערך סקאוטינג''?
המשחק מול מכבי ת''א זה משחק פרישה של ליאור, הוא לא ישחק מול נתניה כי ''הוא מתחיל לעבוד על העונה הבאה''...
לא מתאים לך. אל תהיה ילד. הגדרת התפקיד זה הכל סמנטיקה.
זה ברור שהוא יהיה על המוקד. זה דפוס פעולה של שחר כבר שנים.
אני אחד הותיקים כאן ואני מבקר את שחר כבר שנים, אז לא צריך להסביר לי את המובן מאליו.
איפה כתוב שרפאלוב יהיה מעורב בבחירת מאמן זר? אם הוא מכיר מאמן מבלגיה אין רע בזה שהוא ימליץ עליו.
אני חושב שרפאלוב מספיק פיקח כדי לא ליפול בפח הזה ולא יספוג שום אשמה. אנחנו גם עוד לא יודעים מי יהיה הצוות והמנהל המקצועי,
נראה מה יעשו ואז נוכל להעביר ביקורת.

זה שהוא לא ישחק מול נתניה זה באמת דבילי, השבוע הזה לא ישנה כלום, לא ברור לי מי אוכל את הלוקש הזה.
lemmacantor
אגדה ירוקה

אם לא בעלות שחר לא הייתי כותב שצריך לתת לרפאלוב.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

ציטוטים ממסיבת העיתונאים:

"היה לי שבוע מלא ברגשות מעורבים, מצד אחד שמחה ומצד שני קצת עצב שהריח של הדשא מתרחק ממני, לקום כל בוקר לאימון, הפרפרים בבטן לפני משחקים. תנו לי עוד טיפה להנות מלהיות שחקן. נוצרה סיטואציה במועדון שראשי המועדון פנו אליי למלא תפקיד שגם ככה רציתי למלא בשנים הבאות בפרק השני שלי בכדורגל. התוכניות שלי השתנו כי רציתי לשחק עוד עונה אחת, אבל עם הרצון והאהבה שלי למשחק הייתי צריך לשקול את האפשרויות שלי. אני מודה על האמון שקיבלתי מיענקל'ה וההנהלה".

"זו היתה החלטה מאוד קשה. תמיד היה לי חזון לפרוש בגיל 40, לחגוג 40 על המגרש. זו היתה החלטה משותפת יחד עם המשפחה, בראש ובראשונה עם אשתי שליוותה אותי בהכל ואח"כ עם ההורים. נוצרה פה הזדמנות שהגיעה שנה מהתכנון האישי שלי, אבל גם אני מתכונן להתפתח, ללמוד ולהתמקצע בשנים הבאות".

אני מאוד אוהב שיש עליי אחריות, אני אוהב לקחת החלטות לא פשוטות. לצד דברים לא טובים שקרו בשנים האחרונות, קרו גם הרבה מאוד דברים טובים וצריך לפרגן לצוות הקודם שעשה דברים טובים עבור המועדון. ננסה לצמצמם טעויות, אין קסם בדברים האלה. המצב בישראל מקשה מאוד מבחינת מציאת אנשים, זה אתגר גדול. לפני הכל צריך למצוא את הפרופילים הנכונים ורק אז להתקדם. אשתף שבראש מעייני כולם - העדיפות המרכזית היא למצוא את האיש שיקדם מקצועית את המועדון בשנים הקרובות".
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

רק מכבי כתב: 18 מאי 2025, 11:11 ציטוטים ממסיבת העיתונאים:

"היה לי שבוע מלא ברגשות מעורבים, מצד אחד שמחה ומצד שני קצת עצב שהריח של הדשא מתרחק ממני, לקום כל בוקר לאימון, הפרפרים בבטן לפני משחקים. תנו לי עוד טיפה להנות מלהיות שחקן. נוצרה סיטואציה במועדון שראשי המועדון פנו אליי למלא תפקיד שגם ככה רציתי למלא בשנים הבאות בפרק השני שלי בכדורגל. התוכניות שלי השתנו כי רציתי לשחק עוד עונה אחת, אבל עם הרצון והאהבה שלי למשחק הייתי צריך לשקול את האפשרויות שלי. אני מודה על האמון שקיבלתי מיענקל'ה וההנהלה".

"זו היתה החלטה מאוד קשה. תמיד היה לי חזון לפרוש בגיל 40, לחגוג 40 על המגרש. זו היתה החלטה משותפת יחד עם המשפחה, בראש ובראשונה עם אשתי שליוותה אותי בהכל ואח"כ עם ההורים. נוצרה פה הזדמנות שהגיעה שנה מהתכנון האישי שלי, אבל גם אני מתכונן להתפתח, ללמוד ולהתמקצע בשנים הבאות".

אני מאוד אוהב שיש עליי אחריות, אני אוהב לקחת החלטות לא פשוטות. לצד דברים לא טובים שקרו בשנים האחרונות, קרו גם הרבה מאוד דברים טובים וצריך לפרגן לצוות הקודם שעשה דברים טובים עבור המועדון. ננסה לצמצמם טעויות, אין קסם בדברים האלה. המצב בישראל מקשה מאוד מבחינת מציאת אנשים, זה אתגר גדול. לפני הכל צריך למצוא את הפרופילים הנכונים ורק אז להתקדם. אשתף שבראש מעייני כולם - העדיפות המרכזית היא למצוא את האיש שיקדם מקצועית את המועדון בשנים הקרובות".
זה אפילו לא מסע''ת רשמית שלו בהצגת תפקיד או משהו בסגנון אלא מסע''ת לפני המשחק והוא מדבר בצורה מאוד חופשית.

מצד אחד הייתי מעדיף שלא ידבר בכלל אבל מצד שני אני נזכר בבוק כמו אלברמן שהיה זורק קלישאות ומתראיין בליטופים בפודיום אז אולי עדיף ככה.

מגיע לאוהדים של המועדון לשמוע יותר מאשר מחוללי קלישאות ופירורים מסולפים דרך כתבים.
lemmacantor
אגדה ירוקה

נחמני רושם שלא יהיה מנהל מקצועי זר, ושרפאלוב יעבוד בתור אחראי סקאוטינג ואט אט יתכונן לתפקיד. שורה תחתונה מה שהצעתי מספר פעמים פה ובטוויטר. רפאלוב מעשית מנהל מקצועי.
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
שחקן החודש

שליחה על ידי Kandaurov »

אחלה ליאור רפאלוב, טופ 3 אהובים עליי במכבי חיפה אי פעם ביחד עם שרי ויעקובו.
אשכרה כאילו רק אתמול משתמש בשם מיכאלסקי כתב בפורום מכבי חיפה און ליין על יהלום רציני שיש לנו בנוער, איך הזמן עף.
למרות שזה נראה שסתם מחפשים שעיר לעזעזאל בשביל הכישלון שנחווה עונה הבאה, אני מקווה שהוא יוציא מהלימון לימודה ואיכשהו יעשה קסמים כדי שלא נרגיש את הגועל נפש שאנחנו מרגישים עכשיו, ובפרט בכל העונה הזאת.
תודה רבה על הכל.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

המועדון בצלילה מטורפת, ומפילים עליו את כל התיק.
לא חושב שהיה דומה לזה ששחקן שרק עכשיו פורש מקבל אחריות כל כך גדולה.

הלוואי וזה יצליח, אבל הסיכוי קלוש עד לא קיים.

בכל מקרה, תודה על קריירה אדירה. אתה מכבי חיפה. ומכבי חיפה זה אתה. בלב יש חור.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

מי ששכנע אותו לפרוש על המשחק הזה או אם הוא חשב בעצמו שזה רעיון טוב כי זה משחק בית
עשה לו חרא של שירות. כי היה ברור לאן זה הולך ולא מגיע לו לסיים באקורד הזה את הקריירה.

לגבי התפקוד שלו: אני מתרשם שמדובר בחתיכת בלנדר ויס מן עם ההתבטאויות שלו בתחילת העונה לגבי שכר שחקנים + קרבה מוגזמת לעיתונאים ואני לא כזה אופטימי
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
הענק הירוק

עוד חודשיים מפוטר מהמועדון ופותח הכל על ההנהלה הזאת בפודקאסט של קטן
#רק_מכבי
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

חבל שיצא לו משחק פרישה כזה.
לא ברור לי למה הוא לא היה יכול לפרוש אחרי נתניה.

מחכה לו הרבה עבודה קשה, הוא צריך להבין שהעונה
הבאה היא עונת בנייה ולא יותר.
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
הענק הירוק

hezildo כתב: 19 מאי 2025, 23:07 חבל שיצא לו משחק פרישה כזה.

לא יודע. לא מתחבר לכל הדיבורים על עונת בנייה...
מכבי חיפה תמיד צריכה לשאוף רק לאליפות כל עונה. גישה של עונת בנייה רק תקבע את הבינוניות של המועדון הזה. גם בעונת הבנייה של בלבול היינו מועמדים כמעט עד הסוף
#רק_מכבי
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

MH13 TILL I DIE כתב: 19 מאי 2025, 23:12

מכבי חיפה תמיד צריכה לשאוף רק לאליפות כל עונה. גישה של עונת בנייה רק תקבע את הבינוניות של המועדון הזה. גם בעונת הבנייה של בלבול היינו מועמדים כמעט עד הסוף
יש רצוי ויש מצוי. אנחנו צריכים להחליף צוות מקצועי והרבה יותר מדי שחקנים, לוקח זמן עד שקבוצה מתחברת.
זה בלתי אפשרי להתמודד על אליפות בעונה הבאה, אלא אם כן הצמרת תהיה חלשה מאוד.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

Shocking4U כתב: 19 מאי 2025, 23:01 מי ששכנע אותו לפרוש על המשחק הזה או אם הוא חשב בעצמו שזה רעיון טוב כי זה משחק בית
עשה לו חרא של שירות. כי היה ברור לאן זה הולך ולא מגיע לו לסיים באקורד הזה את הקריירה.

לגבי התפקוד שלו: אני מתרשם שמדובר בחתיכת בלנדר ויס מן עם ההתבטאויות שלו בתחילת העונה לגבי שכר שחקנים + קרבה מוגזמת לעיתונאים ואני לא כזה אופטימי
הבן אדם לא סוגר עדיין ערב פרישה וכבר מחלק ציטוטים בואכה עונה פיננסית

קיצר התחזית שלי לגבי יסמן כרגע רצה על סטרואידים, מובך עבורו.
lemmacantor
אגדה ירוקה

רק מכבי כתב: 19 מאי 2025, 22:56 המועדון בצלילה מטורפת, ומפילים עליו את כל התיק.
לא חושב שהיה דומה לזה ששחקן שרק עכשיו פורש מקבל אחריות כל כך גדולה.

הלוואי וזה יצליח, אבל הסיכוי קלוש עד לא קיים.

בכל מקרה, תודה על קריירה אדירה. אתה מכבי חיפה. ומכבי חיפה זה אתה. בלב יש חור.
זה לא שונה מאיך שאלברמן התחיל.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

MH13 TILL I DIE כתב: 19 מאי 2025, 23:12

חלומות לחוד מציאות לחוד
כשיש לנו כל כך הרבה שחקנים חלשים שחוזרים מהשאלה, פלוס שחקנים שנמצאים היום שלא מתאימים,
מדובר על מהפכה של ממש.
העונה לא צריך להתחכם, יש שחקנים על המדף מהליגה וצריך להביא אותם.
דיארה, כנעאן, קורנו, בן הרוש.
לא להתחכם ולא לחטט בפחים.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
שלח תגובה