20:00
אצטדיון אבי רן חיפה
בשבת מכבי פותחת עונה מול העולה החדשה מטבריה.
אצל הירוקים מגיעים עדין מנומנמים מקיץ בים ועבודה לא מספקת, בלשון המעטה, שנעשתה מצד הצוות המקצועי, בכל הקשור להכנה לעונה. הקבוצה באווירת עונה פיננסית והשחקנים לאט לאט קלטו לאן נושבת הרוח וברחו לנו אחד אחד.
בשבת האחרונה מול נתניה, במיוחד בחצי הראשון, קיבלנו הצצה ראשונה למה שאנחנו כנראה הולכים לראות לפחות בשלב הזה של העונה - כדורגל עייף, איטי, חסר כל מאוף, עם הגנה לא מתואמת ובעיקר לא מכבי שהתרגלנו מבכר בעונות האליפות.
אומנם סבע הציל אותנו (עוד לגביו מטה), אבל לולא ההברקות שלו גם לגמר השוקו לא היינו עולים.
רק בשבוע האחרון עזבו אותנו השחקנים הבאים: קורנו, סונדגרן, קסה, פודגרנו וגוני נאור. כשיש דיבורים על שחקנים ממורמרים / מתנדנדים נוספים כדוגמת פיירו ודין דוד.
יחד עם זאת הצטרף הממתק החדש ויטאל אנסימבה שהגיע אלינו מבורדו שהתפרקה. הבחור נכנס לנעליים הענקיות של קורנו, שמבחינתו זהו אתגר גדול, שכן קורנו לדעתי הוא אחד אם לא גדול המגינים השמאליים שלבשו את המדים הירוקים.
לגבי סבע:
תראו איזה גבר יצא הבן אדם, למרות כל ההבהרות שכבר נעשו, הלך הבן אדם והניח זר פרחים באוהל ההנצחה והאוהדים החליטו לשים את הסאגה מאחור ולהתאחד סביב עידוד הקבוצה - כל הכבוד לכולם על הבגרות - הקבוצה צריכה את כולם מאוחדים.
העולה החדשה מטבריה בהדרכת אלירן חודדה מגיעה לאחר ניצחון מפתיע בגביע השוקו על ב״ש והחתמה מפתיעה גם כן של חאתם אבד אל חמיד שיוסיף להם נסיין בחלק האחורי של המגרש.
לא ראיתי ליגה לאומית, וחוץ מזה שבונים להם מגרש חדש כבר מליון שנה אני לא יודע עליהם כלום.
אלו בדיוק המשחקים שאני הכי חושש מהם כרגע, אני מקווה שהצוות יעשה מה שצריך להביא את השחקנים מכונים.
הרכבים משוערים:
מכבי - כיוף, גולדברג, סק, פיינגולד, קני סייף, ג׳אבר, מוחמד, סבע, חזיזה, דוד, פיירו
טבריה - טל בומשטיין, באצ׳ו, ואהבה, אלחמיד, שעבאן, וולבלום, שפסו, שקל, טליאס, גלעד אברמוב, סטניסלב בילנקי
שיהיה לנו בהצלחה