לדעתי הוא פשוט לא מצליח להתאקלם פה.
הוא לבד פה, קשה לו עם השפה והבנתי שגם לא דובר אנגלית.
אני לא חושב שהוא שחקן גרוע, נחתו אצלנו שחקנים הרבה יותר גרועים ממנו.
להיפרד ממנו יפה בסיום העונה.
כל הקיץ היה לי מוזר ששחקן עם רזומה בינוני כזה נלחמים עליו ומוכנים לשים עליו סכום כזה גבוה.
לצערי צדקתי זה לא זה הוא לא נגר אבל בטח לא כוכב כדורגל שייסחוב קבוצה.
נראה שהוא מתופקד נמוך מדי, היו שלבים שנראה שהוא עומד נמוך יותר מעלי וג'אבר ולא במקריות
בכל מקרה יש לו כדורגל כדי לא לשפוט מהר והכל אבל חוץ מכמה מסירות יפות הוא עשה בעיקר נזק כששיחק
Hulk כתב: 25 דצמבר 2024, 22:08
כל הקיץ היה לי מוזר ששחקן עם רזומה בינוני כזה נלחמים עליו ומוכנים לשים עליו סכום כזה גבוה.
לצערי צדקתי זה לא זה הוא לא נגר אבל בטח לא כוכב כדורגל שייסחוב קבוצה.
מסכים.
אני כן חושב שהוא שחקן טוב, אבל בלי רזומה של מספרים.
הדבר הגרוע פה מכל הוא אחר - הוא פשוט לא מתאים לשיטה. היה צריך להביא קיצוני שמאלי כמו הרומני, ולא עוד פליימקר שיתקע את המשחק באמצע.
צריך לשלוח את כל מקבלי ההחלטות לבעלים של הקבוצה הפולנית שילמד אותם איך מוציאים את המיץ לקבוצות שרוצות שחקנים מהקבוצה שלו, וזה עוד נחשב בלוף שהוא מכר לנו. מעניין מה הוא היה עושה אם היינו רוצים לקנות ממנו שחקן שבאמת טוב.
Shocking4U כתב: 04 ינואר 2025, 21:03
בהנחה שהקבוצה תנצח את בית״ר ואת קש והפציעה שלו לאיזה שבועיים + אני לא חושב שהוא גם יחזור להרכב בזמן הנראה לעין. פציעה שבאה לו בתזמון מאוד רע
שאלה יהיו הבעיות שלנו, כי אני לא רואה אותנו מנצחים את שני המשחקים האלה.
״נהואל זה סיפור שהתחיל ברגע שמכבי חיפה הבינה שחלאיילי עוזב״
״אני התקשרתי איתו באינסטגרם. רצינו להביא אותו כבר בחורף שעבר. הוא סיפר לי על הסעיף שחרור. ביקשתי ממנו שיעביר אותי לסוכן. גם הסוכן שלו יודע רק ספרדית״
״הסוכן אמר לי 2.5 מיליון סעיף, אחרי שנהואל אמר לי הסעיף 1.5 . ראינו שזה באמת הסעיף ואז ירדנו מזה כי זה לא מחיר ריאלי לשחקן בגיל הזה ואז בקיץ התנענו את זה שוב״
״אמרנו בקיץ את אותה הצעה פחות או יותר ואמרנו זה יספיק ושלאסק היו מאוד קשים ולא הסכימו לזוז ביורו מהסעיף שחרור. מכבי חיפה ניסתה 4 פעמים במהלך הקיץ לסגור עסקה בפחות מהסעיף שחרור״
דיבר על זה שנהואל מודע למצב ולרעשים סביבו ועדיין מדבר על זה שהוא רוצה להיות המלך של חיפה ולהצליח פה והם עובדים עכשיו במהלך הפציעה על לשפר את האנגלית ולהתאקלם יותר טוב. גם הסוכן שלו אפילו לא מדבר אנגלית ואשתו היחידה שמדברת אנגלית
הוא גם די אמר בפה מלא שמכבי חיפה שילמה עליו יותר מדי אחרי שכבר ירדה ממנו פשוט כי היא לא הצליחה לסגור עם שחקנים אחרים והחליטה בסוף החלון להפעיל את הסעיף שחרור
חבורה של טיפשים מהרגע הראשון העסקה הזו הייתה דגל אדום בוהק.
יש לו כדורגל אבל הוא לא שווה את הכסף והתג מחיר הזה רק פוגע בו.
אני בטוח שאם היו משלמים עליו 1-1.5 הוא היה מראה יכולת הרבה יותר טובה, הלחץ גומר אותו
Hulk כתב: 15 ינואר 2025, 21:18
אני בטוח שאם היו משלמים עליו 1-1.5 הוא היה מראה יכולת הרבה יותר טובה, הלחץ גומר אותו
אם תיקרא בין השורות תבין שהם ניסו כל הדרך להביא שחקנים אחרים ופשוט לא הצליחו. הם לא מסוגלים לסגור עסקאות
אם תיקרא בין השורות תבין שהם ניסו כל הדרך להביא שחקנים אחרים ופשוט לא הצליחו. הם לא מסוגלים לסגור עסקאות
אני יודע, עדיין חבל שפעלו בפאניקה עדיף היה לא להביא אותו ולשים את הכסף בינואר על שחקן שבאמת שווה את הכסף.
אני יודע, עדיין חבל שפעלו בפאניקה עדיף היה לא להביא אותו ולשים את הכסף בינואר על שחקן שבאמת שווה את הכסף.
היה עדיף לעבוד ביוני-יולי כמו שצריך ולסגור עסקאות.
חלון קיץ שני ברצף שהרכש הכי חשוב של החלון מגיע מאוחר ולא מספיק טוב