הכנות לעונת המלפפונים קיץ 2025

סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

Re: הכנות לעונת המלפפונים קיץ 2025

שליחה על ידי Apoc »

כשרואים איזה שחקנים משחקים בסגל שלנו מבינים איזה פוטנציאל לשיפור יש בכל עמדה על המגרש (כולל עמדת המאמן העונה) ברגע שיעיפו אותם.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

איש מקצוע רציני בא ליענקלה ואומר לו אני לא רוצה שקל דמי העברה חוץ ממה שנכנס מרכש, כל הכסף שרצית לתת לי לדמי העברה תתן פיצוי לשחקנים ותשחרר אותי מחוזים.

משחרר את כל ה6 זרים, משחרר חצי מהישראלים.

לא מבין על מה האריכו לסייף חוזה.
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

Apoc כתב: 12 מאי 2025, 21:30 כשרואים איזה שחקנים משחקים בסגל שלנו מבינים איזה פוטנציאל לשיפור יש בכל עמדה על המגרש (כולל עמדת המאמן העונה) ברגע שיעיפו אותם.
זה לא כזה פשוט. אנחנו בקלות יכולים למצוא את עצמנו בעוד עונה ועוד עונה של סגל חלש, כמו שהיה כאן במשך עשר שנים.
מזכיר לך שאת העונה הבאה אנחנו מתחילים עם התחייבויות חוזיות למאמן פלוס כל מיני שחקנים הזויים שנרצה להיפטר מהם.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

HaifaWave כתב: 12 מאי 2025, 21:47
Apoc כתב: 12 מאי 2025, 21:30 כשרואים איזה שחקנים משחקים בסגל שלנו מבינים איזה פוטנציאל לשיפור יש בכל עמדה על המגרש (כולל עמדת המאמן העונה) ברגע שיעיפו אותם.
זה לא כזה פשוט. אנחנו בקלות יכולים למצוא עת עצמנו בעוד עונה ועוד עונה של סגל חלש, כמו שהיה כטם במשך עשר שנים.
מזכיר לך שאת העונה הבאה אנחנו מתחילים עם התחייבויות חוזיות למאמן פלוס כל מיני שחקנים הזויים שנרצה להיפטר מהם.
לא נעים להגיד אבל זה גרגרים ליד העודף תקציבי שיש לנו בעקבות מכירות והישגים מה5 שנים האחרונות שלא נגעו בהם, משהו כמו 60 מיליון יורו אקסטרה אחרי הורדה של התשלומים לבכר ולזרים שיצטרכו ללכת. רק על פיירו וקורנו סגרנו את כל הרכישות שהיו העונה ואת החוזה של בכר גם.
אופטימיות במכבי חיפה
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

Apoc כתב: 12 מאי 2025, 21:49
זה לא כזה פשוט. אנחנו בקלות יכולים למצוא עת עצמנו בעוד עונה ועוד עונה של סגל חלש, כמו שהיה כטם במשך עשר שנים.
לא נעים להגיד אבל זה גרגרים ליד העודף תקציבי שיש לנו בעקבות מכירות והישגים מה5 שנים האחרונות שלא נגעו בהם, משהו כמו 60 מיליון יורו אקסטרה אחרי הורדה של התשלומים לבכר ולזרים שיצטרכו ללכת.
התקציב לא השתנה ממש גם אז וכנראה שגם הפעם לא.
ההעפלה לקונפרנס ליג היא קריטית השנה (כמו כל שנה) כדי לשמור על איזון תקציבי כלשהו.

מבחינת סגל כנראה שהכי נכון זה קודם כל ללכת על הבטוח והמוכר. קורנו, בן הרוש וגם גראפי היו צריכים להיות מטרות ראשונות אם שואלים אותי.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

אנחנו חייבים לעונה הבאה 2 שוערים חדשים. כיוף מן הסתם לא יכול להיות חלק מהסגל ועל ירמקוב אני לא סומך בשיט
lemmacantor
אגדה ירוקה

שליחה על ידי lemmacantor »

כובע קש כתב: 12 מאי 2025, 21:55 אנחנו חייבים לעונה הבאה 2 שוערים חדשים. כיוף מן הסתם לא יכול להיות חלק מהסגל ועל ירמקוב אני לא סומך בשיט
מי שרכש את ירמקוב כבר לא במועדון. ככה שאולי באמת הוא גם לא יגיע בסוף.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

HaifaWave כתב: 12 מאי 2025, 21:53
Apoc כתב: 12 מאי 2025, 21:49

לא נעים להגיד אבל זה גרגרים ליד העודף תקציבי שיש לנו בעקבות מכירות והישגים מה5 שנים האחרונות שלא נגעו בהם, משהו כמו 60 מיליון יורו אקסטרה אחרי הורדה של התשלומים לבכר ולזרים שיצטרכו ללכת.
התקציב לא השתנה ממש גם אז וכנראה שגם הפעם לא.
ההעפלה לקונפרנס ליג היא קריטית השנה (כמו כל שנה) כדי לשמור על איזון תקציבי כלשהו.

מבחינת סגל כנראה שהכי נכון זה קודם כל ללכת על הבטוח והמוכר. קורנו, בן הרוש וגם גראפי היו צריכים להיות מטרות ראשונות אם שואלים אותי.
איזה קונפרנס?
משחק ראשון עוד חודשיים כשצריך מנהל מקצועי, מאמן, 6-8 שחקנים חדשים בערך, להעיף 5-6 שחקנים, מחנה אימון...
בנוסף לכל החורים בסגל גם סבע גמר פה, אז צריך גם קשר 10.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

הגישה לעונה הבאה צריכה להיות שחרור של כמה שיותר שחקנים, בעיקר הזרים.

"השלד" הזה והשחקנים הנוכחיים לא יובילו את מכבי חיפה לשום מקום.

אני לא תמיד בעד לזרוק את כולם ולהגיד שכולם גרועים אבל גם השלד שיצא ממרקו לפני העונה של בכר היה מורכב משחקנים הרבה יותר טובים ועם אופי (ג'וש, נטע, שרי, חזיזה, רוקאביצה)
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

כובע קש כתב: 04 מאי 2025, 16:59 לדעתי אם דקל ירצה ילכו עליו
הנה גולדשטיין מתחיל לטפטף עליו
אם לא ימצאו צוות זר הימור שלי הוא הולך להיות המאמן
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

קראו כתבה מעניינת מאפליקציית sport5

במכבי חיפה בונים על ירמקוב לעונה הבאה - ערוץ הספורט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=505874

מאוד מקווה שזה לא נכון ולא בונים עליו כשוער ראשון.
לא שצפיתי בו יותר מידי אבל ממה שכן קצת ראיתי ומתקצירים של הקבוצה שלו הוא לא מספיק טוב ועושה המון טעויות.
אחרי שנתיים עם כיוף אנחנו חייבים שוער יציב ולא עוד "פוטנציאל"
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

כובע קש כתב: 13 מאי 2025, 09:55 קראו כתבה מעניינת מאפליקציית sport5

במכבי חיפה בונים על ירמקוב לעונה הבאה - ערוץ הספורט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=505874

מאוד מקווה שזה לא נכון ולא בונים עליו כשוער ראשון.
לא שצפיתי בו יותר מידי אבל ממה שכן קצת ראיתי ומתקצירים של הקבוצה שלו הוא לא מספיק טוב ועושה המון טעויות.
אחרי שנתיים עם כיוף אנחנו חייבים שוער יציב ולא עוד "פוטנציאל"
מסכים.
צריך ללכת על שוער יציב ומוכר בנוסף לירמקוב. לא לקחת סיכונים פה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

רק צריך 11 שחקנים חדשים
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
הענק הירוק

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

Shocking4U כתב: 13 מאי 2025, 20:45 רק צריך 11 שחקנים חדשים
להרכב... ו - 7 מחליפים חדשים. ועוד שחקנים חדשים משלימים לסגל.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
שחקן החודש

שליחה על ידי Kandaurov »

טוב אז אם במקרה יחליטו ללכת על זר שיכול לשחק 10 וגם 8, יש לי Muharrem Jashari להכיר לצוות.
שחקן נבחרת קוסובו ו קבוצת שקר כלשהו בשם LNZ Cherkasy(איפה שלא ממש שיחקו ארד בר ואוסאמה חלאליה), מקום 12 בליגה האוקראינית
הוא ספציפית חווה עונת שיא עם 5 שערים ו 7 בישולים, אחד מהשערים היה לשער של ירמקוב.
מועמד לזר העונה באוקראינה וגם משך עניין לפני חודשיים מדינמו קייב, סיון השווצרית ו LASK האוסטרית, הקבוצה שלו רוצה עליו בין 1.3 ל 1.5 מיליון יורו. קנו אותו לפני שנה ומשהו באיזה 50 אלף מהליגה בקוסובו.
יש לי קרוב משפחה שהוא איש עסקים מקומי בעיר שבה הקבוצה משחקת, אפשר יהיה לשלוח אותו למסע שיכנועים במידה ונצטרך :)

https://www.sofascore.com/player/muharr ... ari/885043
https://www.transfermarkt.com/muharrem- ... ler/517284
(זהו סיימתי להספים, אני יודע שלא רלוונטי אבל הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת)
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
הענק הירוק

Kandaurov כתב: 13 מאי 2025, 21:55 טוב אז אם במקרה יחליטו ללכת על זר שיכול לשחק 10 וגם 8, יש לי Muharrem Jashari להכיר לצוות.
שחקן נבחרת קוסובו ו קבוצת שקר כלשהו בשם LNZ Cherkasy(איפה שלא ממש שיחקו ארד בר ואוסאמה חלאליה), מקום 12 בליגה האוקראינית
הוא ספציפית חווה עונת שיא עם 5 שערים ו 7 בישולים, אחד מהשערים היה לשער של ירמקוב.
מועמד לזר העונה באוקראינה וגם משך עניין לפני חודשיים מדינמו קייב, סיון השווצרית ו LASK האוסטרית, הקבוצה שלו רוצה עליו בין 1.3 ל 1.5 מיליון יורו. קנו אותו לפני שנה ומשהו באיזה 50 אלף מהליגה בקוסובו.
יש לי קרוב משפחה שהוא איש עסקים מקומי בעיר שבה הקבוצה משחקת, אפשר יהיה לשלוח אותו למסע שיכנועים במידה ונצטרך :)

https://www.sofascore.com/player/muharr ... ari/885043
https://www.transfermarkt.com/muharrem- ... ler/517284
(זהו סיימתי להספים, אני יודע שלא רלוונטי אבל הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת)
מאמין שלא ירצה לבוא ליישות הציונית
#רק_מכבי
יענק'לך!
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

השתדלתי לאורך העונה לעקוב אחרי התקצירים של אולכסנדריה, הקבוצה של ירמקוב.
את מה שאני ארשום פה, אני ארשום בזהירות, כי צפיתי רק בתקצירים ולא במשחקים המלאים.
מהמעט שראיתי - הקבוצה שלו לא ספגה הרבה העונה מאחר וברוב המשחקים מגיעים נגדה למעט מצבים.
בתקצירים שכן הגיעו יחסית להרבה מצבים, כמו נגד שחטאר אם אני לא טועה והתקציר האחרון, ירמקוב כן עשה טעויות ובחלקן גם ספג שערים באשמתו.
שוב, אני רושם בזהירות המתבקשת כי יש הבדל בין תקצירים למשחקים, אבל בשורה התחתונה על סמך מה שראיתי אני חושב שהוא לא שוער למכבי חיפה, לפחות כרגע.

חבל שבהנהלה שלנו לא רואים אף פעם צעד קדימה. צריך היה להביא פה את צור או גראפי כדי שלפחות תהיה יציבות בשער ולא נסמוך על הלא מוכר כמו עם כיוף.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

בינתיים ממשים אופציה על גוני נאור
עשור שחור נוסף
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

HaifaWave כתב: 14 מאי 2025, 00:40 השתדלתי לאורך העונה לעקוב אחרי התקצירים של אולכסנדריה, הקבוצה של ירמקוב.
את מה שאני ארשום פה, אני ארשום בזהירות, כי צפיתי רק בתקצירים ולא במשחקים המלאים.
מהמעט שראיתי - הקבוצה שלו לא ספגה הרבה העונה מאחר וברוב המשחקים מגיעים נגדה למעט מצבים.
בתקצירים שכן הגיעו יחסית להרבה מצבים, כמו נגד שחטאר אם אני לא טועה והתקציר האחרון, ירמקוב כן עשה טעויות ובחלקן גם ספג שערים באשמתו.
שוב, אני רושם בזהירות המתבקשת כי יש הבדל בין תקצירים למשחקים, אבל בשורה התחתונה על סמך מה שראיתי אני חושב שהוא לא שוער למכבי חיפה, לפחות כרגע.

חבל שבהנהלה שלנו לא רואים אף פעם צעד קדימה. צריך היה להביא פה את צור או גראפי כדי שלפחות תהיה יציבות בשער ולא נסמוך על הלא מוכר כמו עם כיוף.
גם אני ראיתי רק תקצירים ומסכים איתך. הוא לא שוער למכבי חיפה וכבר רשמתי את זה פה.
אם יהיו עליו הצעות הייתי מוכר אותו (היו דיבורים ששחטאר ודינמו קייב מעוניינות בו) והולך על גלזר בכל הכוח
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

כובע קש כתב: 14 מאי 2025, 13:02
HaifaWave כתב: 14 מאי 2025, 00:40 השתדלתי לאורך העונה לעקוב אחרי התקצירים של אולכסנדריה, הקבוצה של ירמקוב.

גם אני ראיתי רק תקצירים ומסכים איתך. הוא לא שוער למכבי חיפה וכבר רשמתי את זה פה.
אם יהיו עליו הצעות הייתי מוכר אותו (היו דיבורים ששחטאר ודינמו קייב מעוניינות בו) והולך על גלזר בכל הכוח
אם היית רואה תקצירים של עומרי גלזר השנה מה היית אומר?

אי אפשר לשפוט שוער לפי תקצירים, יש כל כך הרבה דברים "קטנים" ומאחורי הקלעים שלא מרגישים.

אבל אין ספק שגם אם מביאים אותו, הייתי מביא שוער אחר במקום כיוף
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

KevinDurant כתב: 14 מאי 2025, 14:01

אי אפשר לשפוט שוער לפי תקצירים, יש כל כך הרבה דברים "קטנים" ומאחורי הקלעים שלא מרגישים.

כי את גלזר אני מכיר ואני יודע מה אני אקבל. את ירמקוב אף אחד לא מכיר.
מסכים שתקצירים זה לא מדד אבל במקרה של ירמקוב הוא חוטף הרבה גולים מטעויות ישירות שלו ואני לא סומך על שועא כזה במיוחד שכיוף נשאר כשוער שני, אין לנו אופציה להמר על שוער.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

דל"פ: אני לא הייתי מוותר על שימיץ שחוזר מהשאלה.
לדעתי יש לו מה לתרום כאן.
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
שחקן החודש

שליחה על ידי Kandaurov »

רק מכבי כתב: 14 מאי 2025, 18:15 דל"פ: אני לא הייתי מוותר על שימיץ שחוזר מהשאלה.
אני גם חושב ככה, אבל יש פה כמה תהיות, בנוסף לסק ופדראו? או במקום אחד מהם?
והאם הוא בא לידי ביטוי/יותר מתאים לו להיות כבלם בצד ימין בקו 4, או בלם אמצע בקו 5?
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

KevinDurant כתב: 14 מאי 2025, 14:01

ההשוואה הזו היא לא קשורה.
רשמנו שהדעה מבוססת על התקצירים. על הבסיס הזה ועל סמך מה שראיתי לא הייתי לוקח סיכון.
את גלזר אנחנו מכירים מעבר לזה. היכרות של שנים.
מה גם שלא ראיתי את התקצירים של גלזר העונה, אולי הוא באמת ירד. זה שיש לו רקורד לא אומר שאוטומטית צריך לקחת גם אותו, תלוי מה המחיר.
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

Kandaurov כתב: 14 מאי 2025, 20:50
רק מכבי כתב: 14 מאי 2025, 18:15 דל"פ: אני לא הייתי מוותר על שימיץ שחוזר מהשאלה.
אני גם חושב ככה, אבל יש פה כמה תהיות, בנוסף לסק ופדראו? או במקום אחד מהם?
והאם הוא בא לידי ביטוי/יותר מתאים לו להיות כבלם בצד ימין בקו 4, או בלם אמצע בקו 5?
לא צריך יותר מבלם זר אחד בסגל. זה לא שאנחנו שופעים בישראלים.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
קפטן ירוק

שליחה על ידי DelPiero »

KevinDurant כתב: 13 מאי 2025, 07:09 הגישה לעונה הבאה צריכה להיות שחרור של כמה שיותר שחקנים, בעיקר הזרים.

"השלד" הזה והשחקנים הנוכחיים לא יובילו את מכבי חיפה לשום מקום.

אני לא תמיד בעד לזרוק את כולם ולהגיד שכולם גרועים אבל גם השלד שיצא ממרקו לפני העונה של בכר היה מורכב משחקנים הרבה יותר טובים ועם אופי (ג'וש, נטע, שרי, חזיזה, רוקאביצה)
:!: יענקלך
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

הולכים לשנים קשות
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
הענק הירוק

HaifaWave כתב: 18 מאי 2025, 18:46 הולכים לשנים קשות
יותר בכיוון של עשורים קשים (אלא אם האמריקאים נכנסים 100%)
#רק_מכבי
יענק'לך!
greenguy
אלוף המדינה

שליחה על ידי greenguy »

כולם מתחילים לעבוד ורק אצלנו ישנים על האף
סמל אישי של משתמש
DelPiero
קפטן ירוק

שליחה על ידי DelPiero »

MH13 TILL I DIE כתב: 19 מאי 2025, 10:32
HaifaWave כתב: 18 מאי 2025, 18:46 הולכים לשנים קשות
יותר בכיוון של עשורים קשים (אלא אם האמריקאים נכנסים 100%)
גם אם הם יכנסו 100 אחוז
את הנזק שעשו השנה יקח יותר משנה לתקן
:!: יענקלך
נעול