מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- גול ראשון בבוגרים
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
אנחנו מדברים על זה שחייב קשר זר 6,
ואני חייב לציין שלדעתי קשר אחד לקישור האחורי לא מספיק,
מספיק שהוא נפצע וגוני נאור יהיה קשר 6 פותח שלנו.
זה פשוט פשע הסיפור הזה
ואני חייב לציין שלדעתי קשר אחד לקישור האחורי לא מספיק,
מספיק שהוא נפצע וגוני נאור יהיה קשר 6 פותח שלנו.
זה פשוט פשע הסיפור הזה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
אתה זוכר שבינואר היה צריך מגן ימני ושמאלי והם הביאו חלוץ זר אחרי שכבר החתימו את מלמד כן?
היו הרבה החלטות הזויות אבל להישאר עם גוני כקשר 6 זה הטופ של ההזיותShocking4U כתב: 06 יולי 2025, 12:24אתה זוכר שבינואר היה צריך מגן ימני ושמאלי והם הביאו חלוץ זר אחרי שכבר החתימו את מלמד כן?
-
- מחוזר באירופה
- קיבל תודה: 8 פעמים
אין סיכוי שלא נתחזק בעוד שלושה שחקנים
מגן ימני קש"א וחלוץ
מאמין שיביאו מגן ימני וקשר זרים
לגבי חלוץ אולי איזה יהודי סטייל האריס
מגן ימני קש"א וחלוץ
מאמין שיביאו מגן ימני וקשר זרים
לגבי חלוץ אולי איזה יהודי סטייל האריס
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
-
- שחקן החודש
אני זוכר תקופה יפה שהיו לנו בקישור את חוסה רודריגז, נטע לביא, אבו פאני, ג'אבר ועלי מוחמד... היו ימים
הניסיון מהשנה שעברה מלמד שלא חייבים להביא רכש כדי לעבור את השלבים האלה בקונפרנס אפשר לחכות עם זה לספטמבר
עכשיו ברצינות נו המועדון בפלונטר מצד אחד כרגע אי אפשר להביא עוד זרים מצד שני לא רצו לשלם על הישראלים ומצד שלישי גם מחפשים שחקנים זולים מאוד מאוד ומצד רביעי רוצים לשדרג את הקבוצה ולא להביא כדי להגיד הבאנו מה אתם חושבים זה קל להביא שחקנים בתנאים האלה
זה לא פעם ראשונה שזה קורה… באים בגישה של ״נשפר אם יהיה אירופה״ ואז אין אירופה כי לא משפרים
בקיצור אנחנו תלויים באיך ההגרלה תהיה בשלבים הבאים ( אם נעבור את הראשון )
בקיצור אנחנו תלויים באיך ההגרלה תהיה בשלבים הבאים ( אם נעבור את הראשון )
-
- גול ראשון בבוגרים
לא ראיתי חבורה של בכיינים ופחדנים מימיי... כל שנה אתם מתדרדרים יותר ויותר... הכי אני אוהב את אלו שחושבים שבמצב היום אנחנו לא בפלייאוף העליון. ראיתם את הליגה? בינתיים מכבי תל אביב בדרך להפסיד את 2 הכוכבים הגדולים באמת תורגמן ופטאצי.. זהבי נלך אבל זה דווקא יעשה להם טוב. ובאר שבע, בואו נראה אם ישאר שם קנגוואה, בלעדיו חצי קבוצה... דן ביטון היה בשנה יוצאת דופן שנה שעברה. מה יש להם עוד?. מזכיר ששנה שעברה כמעט לקחו אליפות פה עם תורגמן חלוץ ובלטסקה בלם.
-
- קפטן ירוק
ברוך הבא אחי אוהדי מכבי חיפה זה הלוזרים הכי גדולים בספורטnk1230 כתב: 06 יולי 2025, 16:14 לא ראיתי חבורה של בכיינים ופחדנים מימיי... כל שנה אתם מתדרדרים יותר ויותר... הכי אני אוהב את אלו שחושבים שבמצב היום אנחנו לא בפלייאוף העליון. ראיתם את הליגה? בינתיים מכבי תל אביב בדרך להפסיד את 2 הכוכבים הגדולים באמת תורגמן ופטאצי.. זהבי נלך אבל זה דווקא יעשה להם טוב. ובאר שבע, בואו נראה אם ישאר שם קנגוואה, בלעדיו חצי קבוצה... דן ביטון היה בשנה יוצאת דופן שנה שעברה. מה יש להם עוד?. מזכיר ששנה שעברה כמעט לקחו אליפות פה עם תורגמן חלוץ ובלטסקה בלם.
אין לי בעיה שלא יביאו קשר אחורי עד ינואר ואז יביאו את לביא, הלוואי אפילו שזה יקרה.
רק שלא ישאירו את גוני נאור בסגל. אני מעדיף שיגידו שאין קשר אחורי ויעלו בלי מאשר שיעלו עם גוני נאור.
זה בלתי נתפס שהשחקן הזה יעביר פה עוד דקה על המגרש.
רק שלא ישאירו את גוני נאור בסגל. אני מעדיף שיגידו שאין קשר אחורי ויעלו בלי מאשר שיעלו עם גוני נאור.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 1 פעם
לא ברור מי מנסה להדביק אותו לסגל.Apoc כתב: 06 יולי 2025, 16:23 אין לי בעיה שלא יביאו קשר אחורי עד ינואר ואז יביאו את לביא, הלוואי אפילו שזה יקרה.
סיפור הזוי.
אין מצב שהם לא מטרילים אותנו נוApoc כתב: 06 יולי 2025, 16:23 אין לי בעיה שלא יביאו קשר אחורי עד ינואר ואז יביאו את לביא, הלוואי אפילו שזה יקרה.
אפילו הם לא כאלה שבורים
תחושה שלי הם עובדים על משהו מאחורי הקלעים ובכוונה מוציאים דיווחים על גוני כדי לשגע אותנו

-
- קפטן ירוק
-
- גול ראשון בבוגרים
מוגזם מאוד הדיבור הזה על גוני...Apoc כתב: 06 יולי 2025, 16:23 אין לי בעיה שלא יביאו קשר אחורי עד ינואר ואז יביאו את לביא, הלוואי אפילו שזה יקרה.
מסכים שהוא לא ברמה לשחקן הרכב אבל מפה ועד מה שאתה כותב?
סך הכל שחקן שדי הצליח בכל מקום שהיה בו חוץ מאצלנו... גם בהפועל פתח חלש אבל נכנס לעניינים והיה חלק משמעותי בעליה שלהם...
אני יודע שהסטנדרטים של הפועל נמוכים אבל רוב התגובות עליו מאוהדי הפועל הם מאוד תומכות
https://www.facebook.com/share/p/1Eb8FLPzPj/
לא רואה בעיה שיישאר פה, מסכים שהוא רך ומקווה שיעבדו איתו על זה כי זה משהו שדווקא כן אפשר לשפר, אבל יש לו גם כמה תכונות טובות לקשר אחורי ובתור שחקן סגל הוא בעיניי סבבה לגמרי
לא מוגזם בכלל, הוא מהגרועים שדרכו פה. שחקן שאין בו שום יכולת מסוימת שאמורה להגדיר אותו ככדורגלן מקצוען בטח לא ברמת ליגת העל.benrey כתב: 06 יולי 2025, 18:20 מוגזם מאוד הדיבור הזה על גוני...
סך הכל שחקן שדי הצליח בכל מקום שהיה בו חוץ מאצלנו... גם בהפועל פתח חלש אבל נכנס לעניינים והיה חלק משמעותי בעליה שלהם...
אני יודע שהסטנדרטים של הפועל נמוכים אבל רוב התגובות עליו מאוהדי הפועל הם מאוד תומכות
לא רואה בעיה שיישאר פה, מסכים שהוא רך ומקווה שיעבדו איתו על זה כי זה משהו שדווקא כן אפשר לשפר, אבל יש לו גם כמה תכונות טובות לקשר אחורי ובתור שחקן סגל הוא בעיניי סבבה לגמרי
ולראייה גם הפועל ת"א לא רצו אותו אצלם בליגת העל אחרי שהוא שיחק איתם בלאומית.
אם נשחרר אותו בחינם מחר בבוקר גם נתניה לא מחתימה אותו.
אז שחקן הרכב? במכבי חיפה?
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 2 פעמים
הבעיה שהוא לא שחקן סגל כרגע אלא שחקן הרכב לכאורהbenrey כתב: 06 יולי 2025, 18:20מוגזם מאוד הדיבור הזה על גוני...Apoc כתב: 06 יולי 2025, 16:23 אין לי בעיה שלא יביאו קשר אחורי עד ינואר ואז יביאו את לביא, הלוואי אפילו שזה יקרה.
חוץ מעלי (וסק כבלם) אין בכל הסגל מהקישור ומעלה שחקן אגרסיבי שמסוגל לחטוף כדור ולנצח במאבקים.
כל קבוצה עם אמצע חזק תאכל אותנו בלי מלח.
כל קבוצה עם אמצע חזק תאכל אותנו בלי מלח.
אם לא יגיע לכאן קשר אחורי זה אומר שהבעיה האחרונה שלנו היא קשר אחורי, כי קודם צריך להחליף את כל הצוות המקצועי והניהולי.
אמרת יפה.HaifaWave כתב: 06 יולי 2025, 19:41 אם לא יגיע לכאן קשר אחורי זה אומר שהבעיה האחרונה שלנו היא קשר אחורי, כי קודם צריך להחליף את כל הצוות המקצועי והניהולי.
אופטימיות במכבי חיפה
לגבי זה כולם מסכימיםKevinDurant כתב: 06 יולי 2025, 19:04הבעיה שהוא לא שחקן סגל כרגע אלא שחקן הרכב לכאורהbenrey כתב: 06 יולי 2025, 18:20מוגזם מאוד הדיבור הזה על גוני...Apoc כתב: 06 יולי 2025, 16:23 אין לי בעיה שלא יביאו קשר אחורי עד ינואר ואז יביאו את לביא, הלוואי אפילו שזה יקרה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 2 פעמים
אלימלך שווה גול למשחק לפחות. מצחיק שאנשים חושבים שאפשר לשרוד עם דבר כזה. אין בו כלום, 0 תרומה למשחק. עושה קארדיו על המגרש