• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Nadav אמר:
ברק.י אמר:
נראה מעולה בשני המשחקים הראשונים ואני מקווה שזה לא קשור להתלהבות של התחלה. בכל מקרה, את היכולות שלו אי אפשר לקחת ממנו.
נקווה שתהיה המשכיות ושהוא לא ימהר לעזוב. על אחת וכמה וכמה, אם יעזור לקבוצה להביא אליפות ותהיה לו אפשרות לשחק במסגרת אירופאית.

לא קשור להתלהבות לפי כל התנאים בחוזה מה שפירסמו, עושה רושם שהוא רוצה בסוף שנה ללכת מפה. ככה שהוא משחק בשביל חוזה בדובאי כנראה ולכן אתה תראה אותו תמיד בהתלהבות.

בלי קשר אחלה שחקן פתח יפה מאוד ונקווה שגם השער יגיע כי זה באמת יכניס אותו לזון.

גם אצילי חתם עם סעיף דומה ונשאר כי היה לו מדוע. סבע אמנם רצה לצאת לאמירויות, אבל הבחירה לחזור להיות ליד המשפחה יכולה להשפיע גם לטווח ארוך יותר, אם לאשתו ולילדים יהיה פתאום עדיף לגור פה.

לצד זאת, סבע חתם פה כשחקן עם סטטוס שאני לא זוכר מתי נחת פה בפעם האחרונה. זה יכול לייצר הרבה הצלחה, אבל גם להוות מכשול, אם לא יביא מספרים בחצי העונה הזו. זה פקטור שעלול להשפיע עליו מנטלית העונה ולהשפיע על ההחלטות שלו בקיץ.

כך או כך, נקווה שיצליח ושירצה להישאר פה.

אם הוא לוקח פה אליפות ויש לו הצ'אנס לשחק בליגת אלופות/אירופית לא רואה אותו עוזב.

Smile אמר:
אם הוא לוקח פה אליפות ויש לו הצ'אנס לשחק בליגת אלופות/אירופית לא רואה אותו עוזב.

https://www.ynet.co.il/sport/article/hyv8hnzes

אם הוא מקבל הצעה של כסף גדול מהאמירויות הוא בורח מפה לפני שאתה מספיק להגיד בטובינסיקה

Apoc אמר:
Smile אמר:

אם הוא מקבל הצעה של כסף גדול מהאמירויות הוא בורח מפה לפני שאתה מספיק להגיד בטובינסיקה

כנראה שקראת רק את הכותרת של הכתבה, נו קליקבייט קלאסי.

[offtopic]
"הייתי רוצה להגיע לליגת האלופות, אבל אני נלחם בעצמי שלא לחזור לכדורגל הישראלי. זה לא נכון לקריירה שלי. קשה להתרומם אחרי זה. ברור שליגת האלופות עושה לי את זה, אבל נגיד שעברנו שישה משחקים בשלב הבתים, מה הלאה?"
[/offtopic]

הוא כבר פה במכבי, אם יש מצב לליגת האלופות הוא נשאר, זה רק יעלה לו את המניה ועונה אחרי זה/בינואר יברח לכסף הגדול.

Smile אמר:
Apoc אמר:
Smile אמר:

כנראה שקראת רק את הכותרת של הכתבה, נו קליקבייט קלאסי.

[offtopic]
"הייתי רוצה להגיע לליגת האלופות, אבל אני נלחם בעצמי שלא לחזור לכדורגל הישראלי. זה לא נכון לקריירה שלי. קשה להתרומם אחרי זה. ברור שליגת האלופות עושה לי את זה, אבל נגיד שעברנו שישה משחקים בשלב הבתים, מה הלאה?"
[/offtopic]

הוא כבר פה במכבי, אם יש מצב לליגת האלופות הוא נשאר, זה רק יעלה לו את המניה ועונה אחרי זה/בינואר יברח לכסף הגדול.

אתה טועה, קראתי גם את התוכן
הוא אומר בפירוש - "שישה משחקים, ומה הלאה?"
ברור שהוא מתרגש ממשהו כמו ליגת האלופות, אבל הוא לא רואה בזה כחזות הכל
הצעה מהאמירויות לכסף גדול והוא לא פה לדעתי

הוא יכל לבוא לפה בקיץ כשכבר ידע שאנחנו בליגת האלופות ולא רצה

גם עכשיו יכל להמשיך לטורקיה/אמירויות להרבה יותר כסף ובסוף בחר להגיע לפה.
כנראה שדברים משתנים עם הזמן

אתה שוב טועה לא הייתה לו הצעה מהאמירויות הייתה לו מטורקיה, אמנם בהרבה כסף אבל לא בסכומים של אמירויות
תשאל את עצמך למה הוא התעקש על אפשרות לצאת בקיץ לאמירויות ותבין ששם הוא מתח את הקו

אני גם הבנתי מהציטוט שם שהוא לא בדיוק מתלהב להיות כאן ושאם תגיע הצעה מהאמריות אכן ילך על זה. אחרת לא היה שם את הסעיף הזה בחוזה

Apoc אמר:
אתה שוב טועה לא הייתה לו הצעה מהאמירויות הייתה לו מטורקיה, אמנם בהרבה כסף אבל לא בסכומים של אמירויות
תשאל את עצמך למה הוא התעקש על אפשרות לצאת בקיץ לאמירויות ותבין ששם הוא מתח את הקו

ועדיין אני חושב שאם הוא יקח פה אליפות ותהיה לו האופציה לשחק באלופות הוא ישאר לפחות עד ינואר.
במקרה כזה הוא גם יוכל להוציא חוזה טוב יותר באמירויות לדעתי.

אין פה עניין של לא מתלהב להיות כאן, אם יציעו לו פי 4 על הכסף שלו ולעבור לגור בתנאים מצוינים בדובאי למה שיסרב? הוא כבר היה שם ונהנה מאוד מהחוויה

KevinDurant אמר:
אין פה עניין של לא מתלהב להיות כאן, אם יציעו לו פי 4 על הכסף שלו ולעבור לגור בתנאים מצוינים בדובאי למה שיסרב? הוא כבר היה שם ונהנה מאוד מהחוויה

את הכסף הגדול הוא כבר הרוויח במהלך הקריירה, תארים אין לו.
אם הוא יקח פה תואר + אופציה להישג כמו העפלה לליגת האלופות, אולי זה ישכנע אותו להישאר.

הפתיע אותי ממש בגישה ובסגנון המשחק שלו במשחק וחצי עד כה. זז כל הזמן לחפש את התפרים בהגנה, מפעיל יפה את יתר הקבוצה.

ברכות על שער הבכורה בירוק אללה דוניו סטייל

330169151_504463648502668_2601215386944899044_n.jpg

329722947_765225074597483_8746240731527772507_n.jpg

וכמובן שלא היה נבדל

מעניין.. כי לפי הצילומים בזמן המשחק נראה נבדל ברור..
לפי הקווים גם אם היה נבדל אז הוא גבולי מאד מאד.
מה שמראה שבנבדלים קטנים מספיק להזיז את התמונה כמה פריימים קדימה/אחורה בלי לשנות מהותית את מצב ההתקפה ולקבל החלטות הפוכות לגמרי

הקו הזה ישר בין סבטקוביץ' לסבע, לא ככה בודקים נבדל חח, ככל הנראה היה נבדל אבל מה זה משנה כבר. לגבי סבע לא אהבתי את המשחק שלו, לא ברור למה הוא על העמדה של אצילי, זה שחקן שצריך שיפעילו אותו, הוא חייב להיות חלוץ או במקום שרי

Jerry אמר:
הקו הזה ישר בין סבטקוביץ' לסבע, לא ככה בודקים נבדל חח, ככל הנראה היה נבדל אבל מה זה משנה כבר. לגבי סבע לא אהבתי את המשחק שלו, לא ברור למה הוא על העמדה של אצילי, זה שחקן שצריך שיפעילו אותו, הוא חייב להיות חלוץ או במקום שרי

לא היה פה נבדל. אתה רואה בבירור בשתי התמונות איך הוציאו מנקודת המגוז את הקווים ולראות שסבע נמצא מאחורי הבלם של אשדוד

Smurk אמר:
לא יכול לשחק עם שרי
הוא יכול אם הוא יהיה השחקן שיעשה תנועה ללא כדור, מי ששכח סבע שחקן שיודע לנוע מדהים לעומק, תראה את השיתוף פעולה שלו עם שרי, כשהוא בעמדה של אצילי מסכים שזה לאע ובד

המהלך שלו בתחילת הגול השני הצגה. עשה שם צחוק מאבישי כהן נראה לי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה