lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
קשה לי להזכר בבכורה יותר מביכה של שחקן. ככה לא משחק שחקן מקצוען.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:שחקן ב - 1.6 מיליון יורו צריכים אותו כבר כאן ועכשיו שיעשה הבדל באירופה ואחר כך בליגה.
אשמה של בכר.Daniel123 אמר:זה פשוט מדהים איך כולם היו בטוחים שהוא הולך להחמיץ את הפנדל הזה .
KevinDurant אמר:מילא המשחק, ניחא, אבל פנדל כזה רך? חבל
יש לו מהירות טובה, הוא משחק גם הרבה לעומק, הוא לא שחקן של כדור לרגלSmile אמר:KevinDurant אמר:מילא המשחק, ניחא, אבל פנדל כזה רך? חבל
הזוי שהוא קיבל את הבעיטה בכלל. שחקן שנמצא חצי שעה על הדשא ולא נגע בכדור לא צריך לבעוט פנדל.
עוד משהו שלא מובן לי זה למה שיחקו עליו לכדורי עומק, מהירות זה לא הצד החזק שלו. היה צריך לפתוח את המשחק במקום רוקאביצה שגם לא עשה יותר מידי.
hezildo אמר:lemmacantor אמר:שחקן ב - 1.6 מיליון יורו צריכים אותו כבר כאן ועכשיו שיעשה הבדל באירופה ואחר כך בליגה.
אתה רוצה להחזיר את דוניו?
KevinDurant אמר:יש לו מהירות טובה, הוא משחק גם הרבה לעומק, הוא לא שחקן של כדור לרגלSmile אמר:KevinDurant אמר:מילא המשחק, ניחא, אבל פנדל כזה רך? חבל
הזוי שהוא קיבל את הבעיטה בכלל. שחקן שנמצא חצי שעה על הדשא ולא נגע בכדור לא צריך לבעוט פנדל.
עוד משהו שלא מובן לי זה למה שיחקו עליו לכדורי עומק, מהירות זה לא הצד החזק שלו. היה צריך לפתוח את המשחק במקום רוקאביצה שגם לא עשה יותר מידי.
הוא הולך להיצלב בתקשורת לגמרי ובצדק, אני מקווה שיש לו את האופי להתמודד עם הדברים האלה
lemmacantor אמר:hezildo אמר:lemmacantor אמר:שחקן ב - 1.6 מיליון יורו צריכים אותו כבר כאן ועכשיו שיעשה הבדל באירופה ואחר כך בליגה.
אתה רוצה להחזיר את דוניו?
אני רוצה חלוץ טכני וחכם. שרברבים לא יצליחו בליגה הזו ובמיוחד אצל בכר.
יצלבו כי היה לו משחק לא טוב, לא אמרתי שצריך לשחרר אותו אבל כן, המשחק שלו לא היה טוב אבל ייאמר לזכותו שגם לפניו וגם אתו הקבוצה הסריחה את הדשאApoc אמר:מה בצדק? מי שצולב שחקן זר על חצי שעה רשמית ראשונה בקבוצת כדורגל חדשה, בטח באמצע יולי, הוא אידיוט.
אפילו שלמה שרף אמר שלא שופטים שחקן כל כך מוקדם.
ראיתי אותו קצת יותר מחצי שעה ויש לו מהירות טובה, הוא שחקן שמשחק הרבה לשטחים גם.NOSFERATU ZODD אמר:KevinDurant אמר:יש לו מהירות טובה, הוא משחק גם הרבה לעומק, הוא לא שחקן של כדור לרגלSmile אמר:הזוי שהוא קיבל את הבעיטה בכלל. שחקן שנמצא חצי שעה על הדשא ולא נגע בכדור לא צריך לבעוט פנדל.
הוא הולך להיצלב בתקשורת לגמרי ובצדק, אני מקווה שיש לו את האופי להתמודד עם הדברים האלה
לא ראיתי שום סימן שיש לו מהירות טובה עד עכשיו.
נראה כבד יותר מטנק.
hezildo אמר:lemmacantor אמר:hezildo אמר:אתה רוצה להחזיר את דוניו?
כבר הפכת אותו לשרברב? אתה בטח היית מאלה שקטלו את קולאוטי במשחקים הראשונים שלו,
כשהוא נראה כמו דרינצ'יץ'.
hezildo אמר:lemmacantor אמר:hezildo אמר:אתה רוצה להחזיר את דוניו?
הוא לא שחקן שבונה רק על כוחlemmacantor אמר:hezildo אמר:lemmacantor אמר:אני רוצה חלוץ טכני וחכם. שרברבים לא יצליחו בליגה הזו ובמיוחד אצל בכר.
שרברב זה שחקן שבונה רק על כוח. אני מקווה שהוא לא כזה. אני טוען ששחקני מסוגו, בלי שיהיו חכמים, לא יצליחו כאן.