ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smile אמר:לא הבנתי
אין ואר?
חזיזה היה צריך להיות גידם כדי שלא יהיה פה פנדל?
Daniel123 אמר:קשה לי להבין איך אפשר ליפול עם שחקנים בצורה כזאת.
צריך להיות ממש חסר מושג או חסר הבנה.
זה לא הגיוני.
Daniel123 אמר:אשכרה מאז ששחקני הנוער יצאו ונכנסו "הבכירים", אנחנו בכלל לא קיימים התקפית.
רק תבינו את הרמה העלובה של השחקנים שהביאו לכאן.
איזו התרסקות.
Shocking4U אמר:אם ההרכב הזה פותח את העונה אנחנו מתמודדים על הירידהKevinDurant אמר:הרכב מכבי חיפה: גאורגי ירמקוב, יילה בטאיי, עבדולאי סק, נעם שטייפמן, ינון פיינגזיכט, פיטר אגבה, איתן אזולאי, דניאל דרזי, ניב גבאי, גיא מלמד וליאם לוסקי.
חוץ מירמקוב, בטאיי, פיינגזיכט, גבאי ומלמד שיעזבו זה ההרכב שיפתח את עונה הבאהShocking4U אמר:אם ההרכב הזה פותח את העונה אנחנו מתמודדים על הירידהKevinDurant אמר:הרכב מכבי חיפה: גאורגי ירמקוב, יילה בטאיי, עבדולאי סק, נעם שטייפמן, ינון פיינגזיכט, פיטר אגבה, איתן אזולאי, דניאל דרזי, ניב גבאי, גיא מלמד וליאם לוסקי.
מלמעלה או מלמטה?MH13 TILL I DIE אמר:חוץ מירמקוב, בטאיי, פיינגזיכט, גבאי ומלמד שיעזבו זה ההרכב שיפתח את עונה הבאהShocking4U אמר:אם ההרכב הזה פותח את העונה אנחנו מתמודדים על הירידהKevinDurant אמר:הרכב מכבי חיפה: גאורגי ירמקוב, יילה בטאיי, עבדולאי סק, נעם שטייפמן, ינון פיינגזיכט, פיטר אגבה, איתן אזולאי, דניאל דרזי, ניב גבאי, גיא מלמד וליאם לוסקי.
דו ספרתי מהקו האדום תזכרו מה אני אומר לכם
יש סרט שמלמעלה?????KevinDurant אמר:מלמעלה או מלמטה?MH13 TILL I DIE אמר:חוץ מירמקוב, בטאיי, פיינגזיכט, גבאי ומלמד שיעזבו זה ההרכב שיפתח את עונה הבאהShocking4U אמר:אם ההרכב הזה פותח את העונה אנחנו מתמודדים על הירידה
דו ספרתי מהקו האדום תזכרו מה אני אומר לכם