• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

האם מאמן אחר היה מוציא יותר מהסגל ?

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

האם מאמן אחר היה מביא אותנו למקום אחר?

• פלורס היה מביא אותנו קרוב יותר למקומות 1-2

הצבעות: 0 0.0%
  • ברדה היה מביא אותנו למאבק האליפות

הצבעות: 0 0.0%
  • קוזוך היה מביא אותנו למאבק האליפות

הצבעות: 1 16.7%
  • ברדה / קוזוך / פלורס היו מביאים אותנו לאותו מקום כמו היום

הצבעות: 4 66.7%
  • מאמן אחר היה עושה ___ (השלם ונמק)

הצבעות: 1 16.7%

• סך המצביעים
    6
ברק.י אמר:
אני מאמין שהיו פה בעיות שונות שהביאו יחד לזה שזהות המאמן לא מאד משנה. בניית סגל בעייתית בקיץ, החלפת מאמן באמצע עונה, הפקרה של ההיבטים הפיזיולוגיים/רפואיים וניהול תקשורתי גרוע (שכולל הטלת רפש בין גורמים שונים במועדון) לא היו מאפשרות לאף מאמן לייצב פה את הקבוצה ולהצליח.

מאמן צריך להריץ קבוצה באופן מסודר עם סגל שמתאים לו, כשהוא מקבל ביטחון מהמועדון לעבוד. אף מאמן לא היה מקבל את זה העונה.
שוב, מה זה הפקרה של היבטים.

בכר לא הגיע מהחלל. המערך הרפואי ואנשי צוות פיזיולוגיים וכל הצוות המקצועי הם אנשים שלו, בין אם הוא הביא אותם עכשיו או בין אם בקדנציות קודמות.

בחלק מבניית הסגל הוא גם מעורב בעצמו מהקדנציה הקודמת.

lemmacantor אמר:
בנאדו ובלבול באו במצב דומה. בלבול אפילו במצב פחות טוב. שלב יותר מתקדם של העונה. שניהם עשו מהפך גדול באותה עונה. שניהם קיבלו פחות מבכר בינואר. בנאדו קיבל דניאל הבר בעין.
אי אפשר לייפות את זה שבכר מאמן גמור.

אלו דוגמאות טובות.
ועדיין, המערכת שונה (לצורך העניין, עובדיה לעומת בן דב בתקופת בלבול) והמציאות בחוץ שונה (לצורך העניין, 4 יריבות שרצות יפה לעומת אחת-שתיים).

ברק לא נקי מביקורת. התוצאות לא מספיק טובות.
אני פשוט חושב שגם אחרים היו נכשלים פה העונה.
היחיד שאולי לא זה רוני לוי וזה רק בגלל שהוא מאמן אפור שמתאים לסגל שמקבל הגנה מהתקשורתולא הייתי מקבל בשום צורה אם היו בוחרים להחזיר אותו.

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
אני מאמין שהיו פה בעיות שונות שהביאו יחד לזה שזהות המאמן לא מאד משנה. בניית סגל בעייתית בקיץ, החלפת מאמן באמצע עונה, הפקרה של ההיבטים הפיזיולוגיים/רפואיים וניהול תקשורתי גרוע (שכולל הטלת רפש בין גורמים שונים במועדון) לא היו מאפשרות לאף מאמן לייצב פה את הקבוצה ולהצליח.

מאמן צריך להריץ קבוצה באופן מסודר עם סגל שמתאים לו, כשהוא מקבל ביטחון מהמועדון לעבוד. אף מאמן לא היה מקבל את זה העונה.

בכר לא הגיע מהחלל. המערך הרפואי ואנשי צוות פיזיולוגיים וכל הצוות המקצועי הם אנשים שלו, בין אם הוא הביא אותם עכשיו או בין אם בקדנציות קודמות.

הדברים לא סותרים.
בכר אשם שהביא את אנשי המקצוע ורוצה אותם, אבל ראינו שגם כשהוא לא נמצא הם נשארים.
גם לגבי הסגל, בכר הביא חלק מהשחקנים שלא נראים טוב, אבל שחקנים אחרים שהיו לו עזבו ובמקומם הגיעו שחקנים שהוא לא מאמין בהם.

ברק.י אמר:
lemmacantor אמר:
בנאדו ובלבול באו במצב דומה. בלבול אפילו במצב פחות טוב. שלב יותר מתקדם של העונה. שניהם עשו מהפך גדול באותה עונה. שניהם קיבלו פחות מבכר בינואר. בנאדו קיבל דניאל הבר בעין.

אלו דוגמאות טובות.
ועדיין, המערכת שונה (לצורך העניין, עובדיה לעומת בן דב בתקופת בלבול) והמציאות בחוץ שונה (לצורך העניין, 4 יריבות שרצות יפה לעומת אחת-שתיים).

היחיד שאולי לא זה רוני לוי וזה רק בגלל שהוא מאמן אפור שמתאים לסגל שמקבל הגנה מהתקשורתולא הייתי מקבל בשום צורה אם היו בוחרים להחזיר אותו.

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:

הדברים לא סותרים.
גם לגבי הסגל, בכר הביא חלק מהשחקנים שלא נראים טוב, אבל שחקנים אחרים שהיו לו עזבו ובמקומם הגיעו שחקנים שהוא לא מאמין בהם.
כמו שהוא ידע להתעקש על להחזיר את וייזינגר בתפקיד מומצא כלשהו, אם היה חשוב לו להחליף מאמן כושר הוא יכל לעשות את זה. הוא לא רוצה.

הביקורת שלי עליו בקדנציה הנוכחית היא בעיקר מקובעות טקטית.

הוא דורש מהקשרים אצלו להיות סופרמנים ובגלל זה אנחנו גם סובלים מלא מעט פציעות בקישור עונה אחר עונה וגם לא רואים מהם שום איכות.

ה6 אצלו מופקר לבד באמצע (ובגלל זה הוא או טועה הרבה או שאם מוציאים אותו מהמשחק אנחנו לא במשחק כמו מול הפועל פ''ת), השמיניות אצלו נדחפים מאוד גבוה לאזור החלוץ ולא מורגשים במהלך המשחק ובעיקר מכסים שטחים גדולים ורצים למעלה ולמטה בלי הפסקה (ומשם סובלים לא מעט מפציעות של עומס).

מתי פעם אחרונה ראית צמד שחקני קישור שלנו משתחררים מלחץ במסירה? משתפים פעולה?

תנסה לשים לב לזה במשחק היום.

lemmacantor אמר:

הבנאדו ובלבול הגיעו במצב שהיה סגל יחסית מאוזן ויותר טוב מהסגל הנוכחי.
בנאדו הצליח רק בעונה אחת, מיד אחרי זה הוא דעך ונעלם.

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
lemmacantor אמר:

אלו דוגמאות טובות.

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:

הדברים לא סותרים.
כמו שהוא ידע להתעקש על להחזיר את וייזינגר בתפקיד מומצא כלשהו, אם היה חשוב לו להחליף מאמן כושר הוא יכל לעשות את זה. הוא לא רוצה.

הביקורת שלי עליו בקדנציה הנוכחית היא בעיקר מקובעות טקטית.

הוא דורש מהקשרים אצלו להיות סופרמנים ובגלל זה אנחנו גם סובלים מלא מעט פציעות בקישור עונה אחר עונה וגם לא רואים מהם שום איכות.

ה6 אצלו מופקר לבד באמצע (ובגלל זה הוא או טועה הרבה או שאם מוציאים אותו מהמשחק אנחנו לא במשחק כמו מול הפועל פ''ת), השמיניות אצלו נדחפים מאוד גבוה לאזור החלוץ ולא מורגשים במהלך המשחק ובעיקר מכסים שטחים גדולים ורצים למעלה ולמטה בלי הפסקה (ומשם סובלים לא מעט מפציעות של עומס).

מתי פעם אחרונה ראית צמד שחקני קישור שלנו משתחררים מלחץ במסירה? משתפים פעולה?

תנסה לשים לב לזה במשחק היום.

נניח שמאמן אחר היה משחק אחרת, כמה זה היה משנה? עדיין אין לך קשר תוקף יצירתי, עדיין משחק האגפים שלך לא מספיק טוב (בנסון הגיע בינואר וקנג'י התעורר מאוחר), עדיין יש לך בור בקישור כי חוץ ממוחמד וקצת אזולאי אין לך שם כלום (רטנר עדיין צעיר ולא היה בסגל בפתיחת העונה, דון עוד צריך להוכיח את עצמו), אגבה זה לא זה.

כל מאמן אחר שהיה פותח את העונה היה מגיע לאותו דבר.

חזרה
למעלה