• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מחזור 2: קופים vs בבונים

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מה שעשו שם ב20 דקות האחרונות זה פשע ספורטיבי לכל דבר
כדורים ארוכים לסטיוארט ויהיה מה שיהיה. מחילה, זה רק על המאמן

הסריחו את הדשא 90 דק ביתרון של שחקן.

אנחנו לא הכי גרועים בארץ
אנחנו פשוט קבוצה לא מספיק כשרונית ומאוד אפורה. אין לך שחקני הכרעה, אין לך שחקנים מייצרים. עלית בהרכב עם קני סייף, סוף וגוני נאור. השחקן הכי טוב שלך בהתקפה היה חזיזה ב2025

אין כוח במרכז שדה וככה זה נראה.
ב10 שחקנים לא היה לנו יתרון אמיתי על המגרש.
הביאו חיזוק במקומות לא נכונים וככה זה נראה.

עלי מוחמד איתן אזולאי סוף פודגוראנו יובאנוביץ סטיוארט נהואל חזיזה דהן

כמה פעולות חיובית התקפיות השחקנים האלה סיפקו היום?

לדעתי אולי 5. ביחד.

וזה הסיפור. אין איכות. אין רמה. אין מחץ. אין קילריות. אין גו טו גאי. אין מנהיג. אין שחקנים יציבים, אלא כאלה שיכולים לעשות חצי משחק טוב בסמי ולהיעלם.

רק מכבי אמר:
עלי מוחמד איתן אזולאי סוף פודגוראנו יובאנוביץ סטיוארט נהואל חזיזה דהן

כמה פעולות חיובית התקפיות השחקנים האלה סיפקו היום?

לדעתי אולי 5. ביחד.

וזה הסיפור. אין איכות. אין רמה. אין מחץ. אין קילריות. אין גו טו גאי. אין מנהיג. אין שחקנים יציבים, אלא כאלה שיכולים לעשות חצי משחק טוב בסמי ולהיעלם.
היו לנו הרבה משחקים לאורך האליפויות שנראו בצורה הזו ובסוף תמיד היה איזה אצילי, שרי שלקחו כדור ונתנו אותו בחיבור.

יותר מדי שחקנים היו אתמול מתחת לרמתם, כל השמות שכתבת.

את האיכות הרגשנו מסק ובטאי וזה לא שחקנים שינצחו משחקים.

אגב, כתבתי את זה בנושא אחר לא מזמן אבל אני חייב שמישהו יסביר לי מה ההייפ סביב ירין לוי. שחקן מאוד גנרי בעיני, לא מורגש בכלל וגם אין לו מספרים. אז על מה הבילד אפ המטורף שעשו לו עונה שלמה בתקשורת?
באמת שאני לא רואה ממנו שום דבר מיוחד. יכול להיות שהוא שחקן טוב ועוד יצמח להיות אחד כזה אבל מרגיש לי שההגזמה ביחס אליו פראית לגמרי. מאוד מזכיר מה שהיה עם זרגרי, עדי יונה וכו׳

Rmc אמר:
אגב, כתבתי את זה בנושא אחר לא מזמן אבל אני חייב שמישהו יסביר לי מה ההייפ סביב ירין לוי. שחקן מאוד גנרי בעיני, לא מורגש בכלל וגם אין לו מספרים. אז על מה הבילד אפ המטורף שעשו לו עונה שלמה בתקשורת?
באמת שאני לא רואה ממנו שום דבר מיוחד. יכול להיות שהוא שחקן טוב ועוד יצמח להיות אחד כזה אבל מרגיש לי שההגזמה ביחס אליו פראית לגמרי. מאוד מזכיר מה שהיה עם זרגרי, עדי יונה וכו׳

מסכים איתך, לא מדובר באיזה עילוי.
כרגיל התקשורת מנפחת, תראה מה עשו מאוסקר גלוך.

אחרי 2 מחזורים, על פניו התוצאות מבשרות טוב...
תיקו במשחק חוץ קשה נגד יריבה לצמרת זה לא רצוי אבל זה משהו שאפשר להכיל.
אבל עם יכולת כזאת אין לנו סיכוי לסיים את הליגה בפחות מ - 15 נקודות פער ממקום ראשון!
חייבים לחזק את הקבוצה נכון עד כמה שאפשר ולקוות שזה יספיק.
מעבר לזה אין לי ציפיות מהמערכת הכושלת הזו

חזרה
למעלה