G gargy קודם כל נאמנות 20/12/23 #41 אם אני לא טועה, זו פעם שניה בהיסטוריה שדגו עושה חילוף שתורם למשחק. הפעם הראשונה היתה מול ב״ש כשהכניס את רפאלוב בדקה ה 90.
אם אני לא טועה, זו פעם שניה בהיסטוריה שדגו עושה חילוף שתורם למשחק. הפעם הראשונה היתה מול ב״ש כשהכניס את רפאלוב בדקה ה 90.
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 20/12/23 #42 הוא צריך לעשות חילוף הגנתי. אתה מופקר כרגע עם כל המצב עם הבלמים והקישור. תכניס את שואו או את שימיץ (עדיף את שואו) ותשתלט על האמצע.
הוא צריך לעשות חילוף הגנתי. אתה מופקר כרגע עם כל המצב עם הבלמים והקישור. תכניס את שואו או את שימיץ (עדיף את שואו) ותשתלט על האמצע.
H HaifaWave חבר בבורד 20/12/23 #56 אלברמן שיחק אותה עם הרכש בינואר שעבר אה? יותר טוב מהרכש בקיץ אפילו אם זה לא באותה עמדה.
D dyarok מכונת תארים 20/12/23 #57 hezildo אמר: פיירו זה תופעה לחץ להרחבה... זו לא תופעה. זה מקרה קלאסי של תרנגול עיוור. הרי אין מצב הוא משחזר נגיחה כזאת. אבל מצבים בתוך הרחבה יש לו 4-5 בכל משחק. חוץ מזה אני לא מבין מי חוקק את חוק שרי- לא משנה כמה הוא גרוע הוא ישלים 90 דקות.
hezildo אמר: פיירו זה תופעה לחץ להרחבה... זו לא תופעה. זה מקרה קלאסי של תרנגול עיוור. הרי אין מצב הוא משחזר נגיחה כזאת. אבל מצבים בתוך הרחבה יש לו 4-5 בכל משחק. חוץ מזה אני לא מבין מי חוקק את חוק שרי- לא משנה כמה הוא גרוע הוא ישלים 90 דקות.