ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:אחלה אחלה של פאני, לא משנה מה היה בעבר. הכי טוב על המגרש אצלנו אתמול, היציאה שלו גמרה אותו.
Ganjot אמר:לא מאוהביו הגדולים אבל נתן משחק טוב מאוד אתמול והרגיש שהוא מהבודדים שהבינו את המעמד והחשיבות.
חבל שג'אבר שנכנס במקומו היה אויר על המגרש
מרוויח את זה ביושר?Daniel123 אמר:מאוד רוצה לרחם עליו אחרי מה שעבר אתמול, אבל לא מסוגל שאני נזכר כמה משחקים הוא חירב לנו וכמה הפרובקציות שלו דפקו אותנו עם האופי המסריח שלו.
לא שוכח כל מה שכתבתי עליו שמגיע לו לספוג קללות מאוהדים בארץ בכל מגרש והינה זה קרה. הוא מרוויח את הכל ביושר בגלל התדמית שיצר לעצמו אין מה לעשות.
מה שכן מפתיע שלא נגרר לתוך הבלאגן הזה, לפחות אתמול שלט בעצמו זה הדבר היחיד הטוב שאני מסוגל להוציא מעצמי בכל מה שנוגע לשחקן הזה.
GreenGlory אמר:מרוויח את זה ביושר?Daniel123 אמר:מאוד רוצה לרחם עליו אחרי מה שעבר אתמול, אבל לא מסוגל שאני נזכר כמה משחקים הוא חירב לנו וכמה הפרובקציות שלו דפקו אותנו עם האופי המסריח שלו.
לא שוכח כל מה שכתבתי עליו שמגיע לו לספוג קללות מאוהדים בארץ בכל מגרש והינה זה קרה. הוא מרוויח את הכל ביושר בגלל התדמית שיצר לעצמו אין מה לעשות.
מה שכן מפתיע שלא נגרר לתוך הבלאגן הזה, לפחות אתמול שלט בעצמו זה הדבר היחיד הטוב שאני מסוגל להוציא מעצמי בכל מה שנוגע לשחקן הזה.
רק על הקטע הזה אתה אמור להיות מורחק מהפורום הזה עד להודעה חדשה, רק על הטמטום הזה שיוצא לך מהפה.
להסביר לך? יש הבדל בין קללות של בן זונה ושרמוטה שכולנו בלהט המשחק אומרים לבין מחבל מחבל מחבל.
יותר מיזה לשיטתך אם סק משחק הבא נגיד ומשחק וזורק זין ומתנהג כמו אבו פאני ואני אהיה לארג' איתך ואגיד מבקיע שער עצמי במכירה הכי גדולה שנראה פה אז מגיע לו הנהמות שקיבל וה"כושי אפריקאי מסריח". אם זה התפיסה שלך אל תתפלא אם מישהו יפרק אותך מכות ביום מן הימים.
בחיי שטמטום כזה לא ראיתי הרבה זמן, ואני זהיר במילותיי.
סבבה לא סובל אותו, להצדיק כזה דבר פה (הקריאות הגזעניות שקיבל) בפורום זה מעבר ללגיטימי.Daniel123 אמר:GreenGlory אמר:מרוויח את זה ביושר?Daniel123 אמר:מאוד רוצה לרחם עליו אחרי מה שעבר אתמול, אבל לא מסוגל שאני נזכר כמה משחקים הוא חירב לנו וכמה הפרובקציות שלו דפקו אותנו עם האופי המסריח שלו.
רק על הקטע הזה אתה אמור להיות מורחק מהפורום הזה עד להודעה חדשה, רק על הטמטום הזה שיוצא לך מהפה.
להסביר לך? יש הבדל בין קללות של בן זונה ושרמוטה שכולנו בלהט המשחק אומרים לבין מחבל מחבל מחבל.
יותר מיזה לשיטתך אם סק משחק הבא נגיד ומשחק וזורק זין ומתנהג כמו אבו פאני ואני אהיה לארג' איתך ואגיד מבקיע שער עצמי במכירה הכי גדולה שנראה פה אז מגיע לו הנהמות שקיבל וה"כושי אפריקאי מסריח". אם זה התפיסה שלך אל תתפלא אם מישהו יפרק אותך מכות ביום מן הימים.
בחיי שטמטום כזה לא ראיתי הרבה זמן, ואני זהיר במילותיי.
אבל מה לעשות שסק הוא לא כזה?
אני לא סובל את האישיות של אבו פאני, את האופי שלו את ההתנהגות שלו.
אבו פאני הוא גם חלק מתמונת ״הבוסים״ של הנבחרת.
ממש תמים, מסכן.
אני לא סובל אותו ולא אכפת לי שיקללו אותו, סבבה?
תעשה לעצמך טובה ושחרר ממני מהר.