• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מאוויס צ'יבוטה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
benrey אמר:
Shocking4U אמר:
מי נותן לו לבעוט פנדל

היה ברור שיחמיץ גם את הפנדל שלו בשבת מול נתניה הוא גלגל לאמצע
זו טכניקה ניימאר/לבנדרובסקי, לעצור לפני הבעיטה, לחכות שהשוער ייפול ואז לגלגל לצד השני.
גלזר צפה את זה…
צ׳יבוטה מחמיצן גדול ולא חזק מנטלית. לא היה צריך להיות בחמישיית בועטים.

משחרר אותו אם באה קונה במחיר סביר,
לא יודע מה כבר יש לו לתרום לקבוצה עם שאיפות לאליפות
הבאנו מתן חוזז במיליון יורו

למה לא לתת לו לשחק חלוץ?
זה התפקיד המקורי שלו
הוא דריבליסט בינוני ומפקיר בהגנה
לא מתאים לשחק בקו

ואם לא אז לשלוח אותו בטרייד לב"ש תמורת חאתם וכסף

התפקיד המקורי שלו זה באגף, אין לו תכונות של חלוץ, יכול לשחק שמה רק באירופה כשאנחנו נהיה הגנתיים ונשחק על התקפות מעבר, לגבי צ'יבוטה הוא יהיה חייב להעלות כמה דרגות ולהקשיב לברק כמה שיותר. יש לו אינסטינקטים גרועים מאוד של שחקן בשכונה, הפתיע מאוד לרעה לראות את הרמה הנמוכה שלו אחרי כמה שנים בלודוגורץ

לא צריך לומר נואש לגביו.
יש בו הרבה פוטנציאל וראו שהוא בשוק מהסיטואציה שנכנס אליה. לא היכולת שפינטזנו עליה אבל אני אופטימי לגביו

אי אפשר להגיד נואש אחרי חצי שנה על שחקן שנרכש במיליון יורו, זה ברור, מה גם יש לו חוזה ענק לעוד כמה שנים, חייב להאמין בו אין ברירה אחרת. אבל הוא חייב להתחיל להקשיב לבכר ולהיות שחקן יותר טקטי, זה לא בני יהודה פה. עם כל המחמאות לאבוקסיס על מה שהוא השיג בבני יהודה הוא גם עשה לכולם נזק גדול לקריירה, כולם יצאו מבני יהודה שכונה, הוא לא באמת קידם שחקנים רק הבליט את מה שטוב בהם והתעלם מהמגרעות

Jerry אמר:
אי אפשר להגיד נואש אחרי חצי שנה על שחקן שנרכש במיליון יורו, זה ברור, מה גם יש לו חוזה ענק לעוד כמה שנים, חייב להאמין בו אין ברירה אחרת. אבל הוא חייב להתחיל להקשיב לבכר ולהיות שחקן יותר טקטי, זה לא בני יהודה פה. עם כל המחמאות לאבוקסיס על מה שהוא השיג בבני יהודה הוא גם עשה לכולם נזק גדול לקריירה, כולם יצאו מבני יהודה שכונה, הוא לא באמת קידם שחקנים רק הבליט את מה שטוב בהם והתעלם מהמגרעות

אני חושב שבדיוק בגלל מה שאתה אומר הוא קיבל מעט מאד דקות בחלקים האחרונים של הפלייאוף.

מה שהופתעתי מאוד לרעה לגביו זה שיחסית לשחקן ששיחק אצל אבוקסיס בבני יהודה הוא לא מחוייב הגנתית כמעט בכלל. לדעתי זה גם היה פקטור משמעותית למה הוא לא קיבל יותר דקות בפלייאוף כי ראית שהוא נכנס ופשוט מזייף בהגנה לעומת חזיזה שגם אחרי 80 דקות על המגרש ירד להגנה כל פעם.

Shocking4U אמר:
מה שהופתעתי מאוד לרעה לגביו זה שיחסית לשחקן ששיחק אצל אבוקסיס בבני יהודה הוא לא מחוייב הגנתית כמעט בכלל. לדעתי זה גם היה פקטור משמעותית למה הוא לא קיבל יותר דקות בפלייאוף כי ראית שהוא נכנס ופשוט מזייף בהגנה לעומת חזיזה שגם אחרי 80 דקות על המגרש ירד להגנה כל פעם.
אצל אבוקסיס שיחק חלוץ.

MHFC4EVER אמר:
Shocking4U אמר:
אצל אבוקסיס שיחק חלוץ.

אכן. אבוקסיס שיחק 532. מאוויס בחוד לצד שועה. בקישור היה את סורו חזיזה אשכנזי.

Shocking4U אמר:

אני די בטוח שזה היה פקטור וכמו שאתה אומר, זה גם בלט הרבה יותר כשהמתחרה שלו על העמדה היה חזיזה (השחקן עם המחויבות ההגנתית הגדולה ביותר בקבוצה, לדעתי).

MHFC4EVER אמר:
יש לי תחושה ששוב פעם עקצו את יענקלה

הוא יצטרך להוכיח שחצי העונה הקודמת מאחוריו ושהוא בא לעונה הזו אחרת, בעיקר מבחינה מנטלית.
אולי אם יבוא מחויב לעונה הזו ואחרי הכנה בקיץ עם שאר הסגל, הוא יראה טוב יותר.
אני בעיקר מקווה שהוא יוכיח שהוא יכול לתפקד בצורה ראויה באגפים כי שם אנחנו צריכים אותו יותר.

ברק.י אמר:
MHFC4EVER אמר:

הוא יצטרך להוכיח שחצי העונה הקודמת מאחוריו ושהוא בא לעונה הזו אחרת, בעיקר מבחינה מנטלית.
אני בעיקר מקווה שהוא יוכיח שהוא יכול לתפקד בצורה ראויה באגפים כי שם אנחנו צריכים אותו יותר.

לא רואה את זה קורה
שחקן מאוד שכונתי ולא חכם בלשון המעטה
לשים עליו מיליון יורו כדי שישחק כנף ולעומת זאת לא להביא את סייף זה הזיה אין מילה אחרת

סייף לא היה תורם הרבה וגם לא שייך למחיר המוגזם ששולם עליו, היתה פאניקה מהפציעה הלא אמיתית של חזיזה.

MHFC4EVER אמר:
ברק.י אמר:
MHFC4EVER אמר:

לא רואה את זה קורה
שחקן מאוד שכונתי ולא חכם בלשון המעטה
לשים עליו מיליון יורו כדי שישחק כנף ולעומת זאת לא להביא את סייף זה הזיה אין מילה אחרת
למה מי זה סייף? לא היה אפילו שחקן הרכב באשדוד

שחקן מעולה היה הכי טוב באשדוד והיה הרבה יותר מתאים לנו מצ'יבוטה

מת על זה שעוד לא שיחקנו משחק רשמי אחד העונה וכבר מתחילים לדון ב"עקיצה" ובקני סייף.
כשאגב, בינתיים צ'יבוטה דווקא לא רע בכלל במשחקי ההכנה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה