• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן (נהנהנהנה) צ'ארון שרי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי

lemmacantor

פסל מחוץ לאיצטדיון
HJxTX3O4q_1_263_2129_1198_0_x-large.jpg

צ'ארון שרי

תאריך לידה: 4.6.1988
מקום לידה: האג, הולנד
אזרחות: סורינאם, הולנד

גדל בטוונטה ההולנדית

קריירה
2008 - 2010 טוונטה(הולנד)
2009 קאמבור(הולנד, השאלה)
2009 - 2010 אר. בי. סי רוזנדל(הולנד, השאלה)
2010 - 2011 אמן(הולנד)
2011 - 2014 אדו דן האג(הולנד)
2013 - 2014(השאלה), 2014 - 2015 חרונינגן(הולנד)
2015 - 2017 ק.פ.ר(אנגליה)
2017 - 2019 ז'יצ'ן(סין)
2018 - 2019 קייסריספור(תורכיה, השאלה)

תארים
גביע הולנדי עם חרונינגן - 2014/15
אליפות עם מכבי חיפה - 2020/21
אלוף האלופים עם מכבי חיפה - 2021
גביע הטוטו עם מכבי חיפה - 2021/22

נבחרת סורינם
4 הופ', 0 שערים

מ - 2019 שחקן מכבי חיפה
ליגת העל: 100(90) הופ', 30 שערים, 22 בישולים, 9 צהובים. גביע: 9(7) הופ', 2 שערים, 1 בישולים, 3 צהובים. אלוף האלופים: 1(1) הופ'. גביע אירופה: 17(16) הופ', 4 שערים, 5 בישולים, 3 צהובים.

מאוד מקווה שלא נראה אותו שנה הבאה, די הסיפור גמור הוא זקן מת.
עדיף לשמור את הסרטוני לקט מהגולים היפים מאשר להתעצבן בכל פעם שהוא הופך מאבק 50/50 ל90/10 ליריב

RakMaccabi31 אמר:
מאוד מקווה שלא נראה אותו שנה הבאה, די הסיפור גמור הוא זקן מת.
עדיף לשמור את הסרטוני לקט מהגולים היפים מאשר להתעצבן בכל פעם שהוא הופך מאבק 50/50 ל90/10 ליריב

אני מתתתת איזה טרול

אפשר לזרוק לפח את מה ש״ רק מכבי״ אמר, אפשר גם להגיד שזו סוגייה מורכבת וצריכים למצוא לה פיתרון. במשחקים קשים ( נתניה, בש, מכבי תא), הייתי שוקל לעלות עם שלישיית קידור ( פאני, עלי וג׳אבר) ומקדימה לשחק עם עומר, שרי ודולב כשלישיה קדמית שמחליפה מקומות כל הזמן.אי אפשר לשחק במשחקים קשים עם 4 שחקנים לא רלוונטיים במאבקים ( עומר, דין, דולב ושרי).

RakMaccabi31 אמר:
פרה קדושה שכל משחק מקבלת 90 דקות בלי הצדקה
פרה קדושה שבישל את השער במהלך מעולה.

לבוא להגיב בנושא שלו דקה אחרי שהמשחק נגמר כאילו הוא הבקיע שלושער עצמי.. בחייאת.

KevinDurant אמר:
RakMaccabi31 אמר:

אומר מה שיש לי על הלב. בפועל נתן יותר פעולות שהרסו את שטף המשחק מפעולות טובות ובכללי הקצב שלו ונתון המאבקים שלו נמוך
באירופה הוא יהיה זר מחליש, בליגה שלנו עוד אנשים מסתנוורים

KevinDurant אמר:
RakMaccabi31 אמר:

הזייה

Liberman אמר:
KevinDurant אמר:
RakMaccabi31 אמר:

הזייה
זה הטרול של הפורום החדש כאילו?

RakMaccabi31 אמר:
KevinDurant אמר:
RakMaccabi31 אמר:

אומר מה שיש לי על הלב. בפועל נתן יותר פעולות שהרסו את שטף המשחק מפעולות טובות ובכללי הקצב שלו ונתון המאבקים שלו נמוך
סחב אותנו באירופה כשכולם עשו במכנסיים ונעלמו במשחקים החשובים.

גם בפלייאוף ידע להגיע ולתת מספרים.

למה לנושא של דין דוד לא רצת? איך היה הקצב שלו? הנתון מאבקים שלו?

KevinDurant אמר:
RakMaccabi31 אמר:
KevinDurant אמר:

אני אתחיל מהסוף ונראה לי זה יספיק
כי דין דויד נתן אחלה תחליף לרוקאביצה עם אחלה מספרים היה חלש והוחלף. שרי היה זוועה וסיים 90 בלי הצדקה כפרה קדושה (משחק שני ברצף)

RakMaccabi31 אמר:
KevinDurant אמר:
RakMaccabi31 אמר:

כי דין דויד נתן אחלה תפוקה לרוקאביצה עם אחלה מספרים היה חלש והוחלף. שרי היה זוועה וסיים 90 בלי הצדקה כפרה קדושה (משחק שני ברצף)
שרי עם 4 מ7 מסירות מפתח כולל בישול. כמו כל שאר השחקנים על המגרש ביחד (אצלנו רק מסירת מפתח אחת בלבד)

שרי עם 38% הצלחה במאבקים, דין דוד עם 18% (אז מי עם נתון מאבקים הנמוך אה?), חזיזה 41% ואצילי 44%

מרגיש שאתה קצת אובססיבי לגביו. 2 שערים ו2 בישולים בפלייאוף עד כה ב6 משחקים, כולל במשחקים החשובים ושערים שהיו שווים נקודות חשובות.

מה עם אלפונס לדוגמה לדעתך?

KevinDurant אמר:
RakMaccabi31 אמר:
KevinDurant אמר:

כי דין דויד נתן אחלה תפוקה לרוקאביצה עם אחלה מספרים היה חלש והוחלף. שרי היה זוועה וסיים 90 בלי הצדקה כפרה קדושה (משחק שני ברצף)
שרי עם 4 מ7 מסירות מפתח כולל בישול. כמו כל שאר השחקנים על המגרש ביחד (אצלנו רק מסירת מפתח אחת בלבד)

שרי עם 38% הצלחה במאבקים, דין דוד עם 18% (אז מי עם נתון מאבקים הנמוך אה?), חזיזה 41% ואצילי 44%

מרגיש שאתה קצת אובססיבי לגביו. 2 שערים ו2 בישולים בפלייאוף עד כה ב6 משחקים, כולל במשחקים החשובים ושערים שהיו שווים נקודות חשובות.

על דין דויד כבר הגבתי אחי. אלפונס אני די בטוח שיש תמימות דעים לגביו וגעגועי לרז שיחזור במהרה

קל לשקר עם סטטיסטיקה ולצערי אין לי גישה לנתונים. אמרתי בהתחלה שהוא נתן פעולות טובות בתוך ים של גרועות שתקעו את שטף המשחק שלנו.
גם נגד סכנין הרס לעצמו מצבים נוחים מול שוער ונתן גול יפהפה. נגד קרית חיים בגביע כבש בתוך משחק חלש שלו וגם נגד הצהבת היה חלש מאוד וכבש בבעיטה חופשית שיותר קלה מפנדל

בסופו של דבר מה שממאיס איתו זה זה שהוא מסיים 90 דקות למרות שהוא אחד הגרועים על המגרש
וכל המחצית השניה הגרועה שלנו היתה בין היתר בגלל הנוכחות שלו למרות שנתן 4 מסירות מוצלחות ב90 דקות (כמה אצילי נתן?)

RakMaccabi31 אמר:
KevinDurant אמר:
RakMaccabi31 אמר:

על דין דויד כבר הגבתי אחי. אלפונס אני די בטוח שיש תמימות דעים לגביו וגעגועי לרז שיחזור במהרה

קל לשקר עם סטטיסטיקה ולצערי אין לי גישה לנתונים. אמרתי בהתחלה שהוא נתן פעולות טובות בתוך ים של גרועות שתקעו את שטף המשחק שלנו.
גם נגד סכנין הרס לעצמו מצבים נוחים מול שוער ונתן גול יפהפה. נגד קרית חיים בגביע כבש בתוך משחק חלש שלו וגם נגד הצהבת היה חלש מאוד וכבש בבעיטה חופשית שיותר קלה מפנדל

בסופו של דבר מה שממאיס איתו זה זה שהוא מסיים 90 דקות למרות שהוא אחד הגרועים על המגרש
וכל המחצית השניה הגרועה שלנו היתה בין היתר בגלל הנוכחות שלו למרות שנתן 4 מסירות מוצלחות ב90 דקות (כמה אצילי נתן?)
מסירה מפתח אחת מוצלחת לאצילי.

הלוואי היה לנו עוד 4 שרי זרים באופי כמוהו, ווינר על, למרות שלפעמים נעלם או חלש עדיין שחקן גדול.

חץ יפה, אבל שוב באנקר שלא בצדק

הגול שלהם שנפסל היה ככ שקוף אחרי שראיתי אותו ממשיך קדימה ומפקיר את האמצע במאבקי פוזשן, מה שהוביל לאפקט שרשרת ועוד גול שאנחנו סופגים באשמתו (או באשמת בכר שלא מוציא אותו ומחזק את האמצע)

חזרה
למעלה