• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Liberman אמר:
כן שרי עושה המון פעולות קסם - הוא עולה למגרש ונעלם. אין קסמים כאלה.
תיקנתי לך, היה שווה לראות אותו 90 דקות נגד נתניה, נתן מסירות כמו של ברקוביץ' סצוחק

עזוב נו כפרה עליך אתה מבסוט מרבע שעה טובה של נטע מול הסרדינים ב10 שחקנים כשהם אחת הקבוצות החלשות בליגה.

בכל אופן אין לי יותר מה להגיד בנושא

הוא היה אתמול טוב מאוד עם הכדור ברגל וחלש מאוד בלי הכדור. כמו הכוכבים הפנסיונרים. לא מעודד

אם הוא לא מצליח לשים גוף ולחטוף כדורים לשלומי אזולאי הקשר ולאייבינדר הפנסיונר אז למי כן?

רונן22 אמר:
הוא היה אתמול טוב מאוד עם הכדור ברגל וחלש מאוד בלי הכדור. כמו הכוכבים הפנסיונרים. לא מעודד

סלייק

הגנתית עם אפס פעולות מוצלחות, התקפית במחצית ה1 עוד היה סביר.
אם בגיל שלו הוא נראה ככה, אני לא רוצה לדמיין מה יקרה לו בגיל 30.
לצערי נראה שסיים את הקריירה או בדרך לשם עם שנתיים במקסימום

amitoima אמר:
הגנתית עם אפס פעולות מוצלחות, התקפית במחצית ה1 עוד היה סביר.
אם בגיל שלו הוא נראה ככה, אני לא רוצה לדמיין מה יקרה לו בגיל 30.
לצערי נראה שסיים את הקריירה או בדרך לשם עם שנתיים במקסימום
במחצית הראשונה לא הייתה לו עבודה חוץ מלמסור את הכדור קדימה, כשהוא היה צריך לעשות הגנה הוא נעלם

בהגנה הוא תמיד נעלם או שהוא מצלם שחקנים. יש לו חרא כןשר גופני והוא איטי, זה תמיד היה ככה.

מסכים עם מה שכתבו פה. התקפית הוא היה אחלה במחצית הראשונה, השתחרר יפה משחקנים עם הטעיות גוף והכניס כמה כדןרי עומק טובים. הגנתית הוא המשיך להיות חלש, כמעט ולא ניצח באף מאבק פיזי ובמחצית השנייה הוא כבר היה נראה גמור לגמרי ושלא מסוגל להתמודד בכלל במאבקים עם השחקנים של הפועל

רונן22 אמר:
מסכים לגמרי.

לא יודע אם הוא בנוי לזה מבחינת האופי, אבל הוא חייב לתת מחנה אימונים חזק מאוד בעונה הבאה ולהתחיל כמו כולם

האיכויות שלו אתמול (במחצית הראשונה) לא רק שהיו טובות. הן היו אינטלגנטיות פשוטות ובנונשלאנט
המון קלאס ובאפס מאמץ ואולי גם בכושר לא עילאי.
התגובות פה שמספידות שחקן בגיל 25 מחליאות ושטופות בשנאה כנראה מאנשים שטענו בתחילת הדרך שלא יצא ממנו כלום

אני מאוד אופתע אם הוא לא עושה בכוונה.
הוא פשוט טייל על המגרש, לא שמר על השחקן שלו. על גבול המכירה, מה זה?

לא בכוונה. הוא סוס מת אחרי הפציעה. הטיקט שלו חילוצי כדור. איך הוא יחלץ אותם אם הוא לא מסוגל לזוז.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה