• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן נטע (הקפטן) לביא

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
השאלה היא אם הוא מודע בכלל לאיך שהוא נראה?
כל שחקן אחר שהוא לא הקפטן לא היה נרשם לסגל בכלל במצב כזה. חבל מאוד - החילוף שלו אתמול הרס לגמרי את המשחק

לא צריך להיות חלק מהסגל עד סוף העונה, מאז שחזר התחלנו להיראות רע.
התחילו כל הניסיונות למצוא מקום לכל הקשרי אמצע, רודריגז עבר להיות מגן, איבדנו נקודות נטו עליו.
הוא לא בכושר, אין אחד פה בפורום שלא עובר אותו במהירות.
הוא חלש ברמות, ולא משנה מה יעשה תמיד ישדר לוזריות .

אם זו לא הנחתה מלמעלה לתת לו לשחק אז לא יודע… אין שום בר דעת שנותן לו דקות, לא צריך להיות גאון כדורגל אפילו פה בפורום יש קונצנזוס.

הוא לא מסוגל לשחק בקצב גבוה כרגע זה די ברור

לדעתי בכר מנסה להחזיר אותו בכוח לעניינים כשהמצב עוד קריטי וזה בא על חשבון הקבוצה. חבל.

מה שעצוב זה שהוא בטח יפתח בשלישי.. גלוך הזה או כל מי שישחק מולו יעשה ממנו קציצות.

Green991 אמר:
לדעתי בכר מנסה להחזיר אותו בכוח לעניינים כשהמצב עוד קריאי וזה בא על חשבון הקבוצה. חבל.

בכר שוגה במי הוא מוציא לא במי הוא מכניס

עלי לא היה צריך לצאת. וקש"א היה צריך להכנס.. השאלה במקום מי. אני הייתי מוציא את שרי

ההחלטה לנסות להחזיר אותו לעניינים בזמנו הייתה החלטה מצוינת.

הרצון היה בדיוק בתקופה הזאת שקשה מאוד וכולם בירידה שהוא יבוא בעלייה מסוימת וידחוף את הקבוצה ויביא ניצחון-שניים שיביאו אליפות.

זה פשוט לא קרה, זה הכל.

נטע חייב לצאת לעונת השאלה, בתקווה שיחזור לעצמו.
זו לא בושה גדולה.
גם אריק בנאדו ואלון חרזי יצאו לביתר, עשו שם עונות מוצלחות מאוד, ואז חזרו לחיפה בדלת הראשית.

כרגע הוא נראה רע , לא פשוט להתאושש מפציעה קשה כזו.
בגלל המעמד המיוחד שלו בקבוצה ובחדר ההלבשה, יש נטייה לשלב אותו אפילו בכוח, וזה עולה לנו ביוקר...

הוא צריך לעשות מחנה אימונים טופ בקיץ ולחזור לקצב. אם הוא יכול עדיין זה שאלה כי גם במשחקים הטובים שלו מאז שחזר הוא לא נראה אותו שחקן. הוא כבר לא מחלץ כדורים בחצי של היריבה, לא מנצח בתיקולים ולא אגרסיבי אלא הרגעים הטובים שלו הם בדרך כלל שהוא דחף את הכדור מהר קדימה או הצטרף יפה לרחבה. מבחינת מהירות הוא מעולם לא היה שחקן מהיר ויש לו נטייה ללוות שחקנים יריבים אבל מאז הפציעה זה כבר נהיה באמת מעורר רחמים לראות אותו רודף אחרי שחקנים

אם עד עכשיו הוא לא הצליח להשתפר מבחינה פיזית אז בספק שגם מחנה אימונים יעזור לו. אני גם לא רציתי למחוק אותו, אבל כשראיתי איך הוא נראה מול הפועל תל אביב שהוא לא היה מסוגל להתמודד פיזית עם אייבינדר הקשיש ושלומי אזולאי הקשר, הבנתי שכנראה הפציעה הזאת חיסלה אותו. מול באר שבע זה כבר לא היה כלכך מפתיע שהוא לא מסוגל לרוץ ולא מסוגל לעמוד בקצב. אין מה להאשים אותו, הוא נפצע וזה קורה, אבל הטיפול בו היה פשוט מתחת לכל ביקורת, זה מה שחיסל אותו אפילו יותר.
לא נראה לי שהוא מודע למצבו, אחר לא היה נעדר מארוחה משותפת ועושה פרצופים, צריך להבין שהוא גדל במכבי חיפה שכל שחקן עם שם שהיה עושה פרצופים ומפעיל לחץ כדי לשחק- היה מקבל את מבוקשו, המערכת היא אותה מערכת שלא השתנתה. גם מי שנותן הוראות מלמעלה לא מודע למצב, פשוט רוצה שהוא יכנס לכושר על חשבון הקבוצה כדי שתהיה אפשרות למכור אותו, ויש מצב שעל הדרך ההתעקשות הזאת הרסה למכבי חיפה את העונה.

Green991 אמר:
אם עד עכשיו הוא לא הצליח להשתפר מבחינה פיזית אז בספק שגם מחנה אימונים יעזור לו. אני גם לא רציתי למחוק אותו, אבל כשראיתי איך הוא נראה מול הפועל תל אביב שהוא לא היה מסוגל להתמודד פיזית עם אייבינדר הקשיש ושלומי אזולאי הקשר, הבנתי שכנראה הפציעה הזאת חיסלה אותו. מול באר שבע זה כבר לא היה כלכך מפתיע שהוא לא מסוגל לרוץ ולא מסוגל לעמוד בקצב. אין מה להאשים אותו, הוא נפצע וזה קורה, אבל הטיפול בו היה פשוט מתחת לכל ביקורת, זה מה שחיסל אותו אפילו יותר.
לא נראה לי שהוא מודע למצבו, אחר לא היה נעדר מארוחה משותפת ועושה פרצופים, צריך להבין שהוא גדל במכבי חיפה שכל שחקן עם שם שהיה עושה פרצופים ומפעיל לחץ כדי לשחק- היה מקבל את מבוקשו, המערכת היא אותה מערכת שלא השתנתה. גם מי שנותן הוראות מלמעלה לא מודע למצב, פשוט רוצה שהוא יכנס לכושר על חשבון הקבוצה כדי שתהיה אפשרות למכור אותו, ויש מצב שעל הדרך ההתעקשות הזאת הרסה למכבי חיפה את העונה.

תגובה נהדרת,
אם כי אני לא בטוח שמכבי אשמה בטיפול הרפואי

אולי טיפול לא הכי טוב אבל הוא חלש מאוד באופי שלו. לא מתפלא שהוא לא מתאושש.

היה פרווה לגמרי. מאוד מקווה שיתן תתחת במחנה אימון כדי שיתחיל לחזור לעצמו.

רונן22 אמר:
הוא היה אתמול טוב מאוד עם הכדור ברגל וחלש מאוד בלי הכדור. כמו הכוכבים הפנסיונרים. לא מעודד

זה ממשיך לתאר אותו טוב גם במשחק הזה. אתקן ואגיד שלדעתי הוא מדהים עם הכדור
ועדיין, הוא חייב לקחת את עצמו בידיים ולחזור לכושר בצורה בהולה.

ומקווה שבאמת יעשה את זה ולא יבלה בקריבים עם בת של מילארדר

RakMaccabi31 אמר:
רונן22 אמר:
הוא היה אתמול טוב מאוד עם הכדור ברגל וחלש מאוד בלי הכדור. כמו הכוכבים הפנסיונרים. לא מעודד

הלחם והחמאה של נטע זה החילוצי כדור והחטיפות. זה מה שעשה אותו השחקן שהוא ותרם המון לקבוצה גם מבחינה התקפית. מאז הפציעה הוא לא מחלץ כדורים ולא נכנס למאבקים טוב בכלל

Shocking4U אמר:
RakMaccabi31 אמר:
רונן22 אמר:

הלחם והחמאה של נטע זה החילוצי כדור והחטיפות. זה מה שעשה אותו השחקן שהוא ותרם המון לקבוצה גם מבחינה התקפית. מאז הפציעה הוא לא מחלץ כדורים ולא נכנס למאבקים טוב בכלל
זה היה קשה לראות אותו מקבל את הצהוב המוקדם הזה במה ששנה שעברה היה מהלך החתימה שלו. ואז שוב מפספס תיקול שם באזור ה-16
אני מקווה שהוא קיבל את הכאפה כמוני והבין שאין לזה קיצורי דרך.
אבל הדיבור כאן על השאלה זה מגוחך

RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:
RakMaccabi31 אמר:

זה היה קשה לראות אותו מקבל את הצהוב המוקדם הזה במה ששנה שעברה היה מהלך החתימה שלו. ואז שוב מפספס תיקול שם באזור ה-16
אני מקווה שהוא קיבל את הכאפה כמוני והבין שאין לזה קיצורי דרך.
אבל הדיבור כאן על השאלה זה מגוחך

עזוב כולם יודעים שהוא לא באמת יושאל. נטע צריך לבוא בטירוף ולעשות מחנה אימונים אדיר כי הוא באופן ברור לא בקצב. כולל הרבה אימונים אישיים ובוא נראה אם הוא יכול לעמוד באתגר הזה. כולם פה רוצים בהצלחתו

עם הכדור הוא ממשיך להיראות טוב, והוא שיחק אתמול בקצב יותר נורמלי. הוא במגמת שיפור. צריך לפתוח בהרכב גם בשני המשחקי הליגה שנותרו. בכר צדק כשהוא העדיף אותו על מוחמד. מה שקורה עם מוחמד זה עצוב, שחקן כל כך חלש מנטלית

זה באמת קטע, הוא לא איבד את יכולת הטיפול בכדור, הוא פשוט נפגע מאוד בכל מה שנוגע לפיזיות וזריזות והוא לא מסוגל לחלץ כדורים כמו פעם (האיכות הכי משמעותית שלו) או לסגור שחקנים יריבים (בזה הוא היה תמיד פחות טוב)

לביא של השנתיים הקודמות היה הכי טוב בליגה. מבאס.

גמר את הקריירה , אין מנוס מלשחרר.
הוא שחקן גמור, להתלהב מקצת טכניקה זה יפה, אבל פיזית הוא לא יחזור בחיים .

לא ממהר לגמור קריירה לשחקן בן 25 אחרי שישב בחוץ חצי שנה .
אבל אין ספק שזה לא נראה טוב .

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה