• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נבחרת ישראל - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:
המשוואה היא פשוטה: לשחק הרבה ובאופן קבוע בגיל 18-19 שווה הרבה יותר מלקושש 20 דקות פה, 30 דקות שם בליגה גבוהה יותר. זה משהו שמבינים בכל העולם, אבל אתה מוזמן לזלזל בו כאוות נפשך.

אתה שוכח את האימונים שהשחקן משתתף ברמה הגבוהה יותר.
קח לדוגמה את האליל של הצהבת, בעוד שכאן היה מלך השערים ולא יצא דקה מההרכב. בסערה בממלכה אמר שברגע שהגיע לחול הוא פשוט קרס מהאימונים וזה עוד לפני שקיבל דקה של משחק.. ברגע שכן קיבל האוהדים קראו לו הצב (וזה שחקן התקפה, לא קשר אחורי)

אני לא שוכח. אימונים זה אחלה, אבל דקות משחק זה הכי חשוב בפער לשחקן צעיר.

אל תאמין לי בעניין הזה, תראה מה יילה ווס אומר - והוא אחד שמבין דבר או שניים בפיתוח צעירים. שאלו אותו עכשיו מה כדאי לגלוך ולצעירים האחרים שיש להם ביקוש לעשות, לצאת לאירופה או להישאר בארץ.
הוא ענה שעדיף שייצאו על פני שיישארו בארץ (רמת הליגה והאימונים), אבל רק אם זה יהיה למקום שבו יובטח שהם ישחקו. אחרת בעיניו עדיף שיישארו בארץ. כי ה"דבר הכי חשוב לצעירים האלה זה לשחק משבוע לשבוע"

אמר שעדיף לצעירים לשחק בליגת העל מאשר לשבת על הספסל ולא לשחק באירופה. הוא לא הזכיר את הליגה הלאומית

רונן22 אמר:
אמר שעדיף לצעירים לשחק בליגת העל מאשר לשבת על הספסל ולא לשחק באירופה. הוא לא הזכיר את הליגה הלאומית

ציטטתי אותו במענה לאמירה על רמת אימונים גבוהה יותר לעומת דקות משחק.

ובכל מקרה - אותו היגיון חל גם פה. ביחס לכל ליגה אירופית טובה, ליגת העל היא ליגה חלשה, עם מתקנים ואימונים ברמה נמוכה. ועדיין בא איש מקצוע שעוסק בפיתוח שחקנים ואומר לך - עדיף שהם ישחקו בליגה פחות טובה באופן עקבי מאשר שיקשטו את הספסל ויתאמנו ברמה גבוהה יותר.

הוא טוען שליגת העל מספיק טובה בשביל פיתוח כשרונות .וזה נכון.

Judokan אמר:
אני לא שוכח. אימונים זה אחלה, אבל דקות משחק זה הכי חשוב בפער לשחקן צעיר.

אל תאמין לי בעניין הזה, תראה מה יילה ווס אומר

חיפשתי וקראתי מה הוא אמר בראיון בוואלה
קודם כל הוא המליץ לילד צהבת כן לצאת לאירופה אם יש לו הזדמנות והוא בכלל לא אמר למה עדיף לשחק על בסיס שבועי פה מאשר באירופה. האם זה בגלל היכולת שלהם להשתפר או העניין המנטאלי?

לדעתי זה העניין המנטאלי. קח לדוגמה שחקנים כמו אצילי או עטר שכל מה שהם עשו זה טיול באירופה לא קיבלו דקות וחזרו עם הזנב בין הרגליים
אני דווקא חושב שגם שחקן שלא מבטיחים לו דקות ולא מאמינים בו, אם יקח את ההזדמנות של להתאמן ברמה הזו בלי להתייחס לאם הוא משחק או לא יצליח בסופו של דבר להשתלב (כמו נניח ההבדל בין בן שהר לדוניו)

ישתבח שימו לעד
מונאס דאבור המחבל הנירצע פרש מנבחרת ישראל

אפשר להתחיל לשרוק לכל שחקן שלא אמור לקבל זימון ומקבל וככה הקהל יקבע את הסגל

אחת הידיעות המשמחות. מעבר לתמיכתו במחבלים, הנבחרת עבורו הייתה תמיד מטרד. יותר מדי בירוקרטיה סביבו. פרימדונה גדולה. לא צריך אותו.

Liberman אמר:
ישתבח שימו לעד
מונאס דאבור המחבל הנירצע פרש מנבחרת ישראל

פעמיים הייתי במשחק נבחרת והגעתי רק במטרה אחת. להוציא את כל הגרון שלי כדי שיבין שהוא לא רצוי. שמח שבסוף הקהל השיג את המטרה להטיס את הזוהמה הזאת מהנבחרת.

ניצחון להיגיון ולשכל הישר על פני חבורת המחנכים המצקצקים בתקשורת שניסו למכור "התנצלות" מזויפת.

ביי, לא נתגעגע

Liberman אמר:
גם כשחקן, אוברייטד בטירוף

יש לו יכולות מצוינות, אבל כדורגל בשבילו זה עונש. לא סובל כזו גישה.

חחחחח אני מת. זהבי לא זומן כי הוא דרש להיות בחדר לבד ולא הסכימו לו

אין לי ספק שאם השיא שערים עדיין לא היה נשבר הוא היה מגיע כמו גדול, הנבחרת מאז ומתמיד הייתה על הזין שלו

חזרה
למעלה